Chciałem w tym miejscu nadmienić iż nigdy Stargate SG-1 nie było emitowane przez TVP. Serial leciał tylko na antenie stacji TVN. Pierwsza emisja miała miejsce o godzinie 20 (w czwartki chyba). Potem była przerwa w emisji. TVN wyemitowało serial ponownie - tym razem w soboty początkowo o 14 a potem jeszcze wcześniej. Na tym koniec jeśli chodzi o telewizje ogólnodostępne.
Nie jest to powód do kłótni i mam nadzieję iż zachowacie wszyscy zimną krew
No nie
Az sobie SPECJALNIE zalozylem konto na forum, aby raz na zawsze rozwiac watpliwosci.
I nie po to aby sie klocic, ale po to aby wyprowadzic niektorych z bledu.
Otoz serial StarGate byl wyswietlany w stacji TVP1 okolo 8 - 9 lat temu, w soboty okolo godziny 14:00. A zaraz po Stargate leciał "Buffy postrach wampirow". TVP1 zaprezentowalo 2 sezony tego serialu.
Obejrzalem wszywstkie odcinki, wiec wiem co mowie. Chyba wtedy jeszcze TVNu wogole nie bylo.
Jak widac nikt nie jest nieomylny - Pan Moderator tez
Ale zeby bylo na temat to powiem jeszcze ze film Stargate widzialem oczywiscie w kinie, w pierwszym tygodniu wyswietlania, w swietej pamieci kinie MOSKWA w Warszawie. To byl ostatni film jaki widzialem w Moskwie. Teraz stoi tam multiplex Silverscreen i juz do tego kina nie chodze. Jednak Moskwa miala swoj niepowtarzalny klimat... i te wspomnienia z wycieczek klasowych, ach... łezka się kręci :')