Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Opole] 05.02.2005

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
146 odpowiedzi w tym temacie

#81 Krzys22

Krzys22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoOpole

Napisano 04.02.2005 - |15:08|

WItam Witam
Z polecenia Kwiatka (brak netu u niego) prosze o zabranie czegos do pisania, najlepiej wieciej niz jednego w przypadku awarii jednego zostanie drugi :).

No i oczywiscie bede na zlocie :)
  • 0

#82 wolverine5

wolverine5

Szeregowy

• Użytkownik
  • 49 postów
  • MiastoKatowice-Giszowiec

Napisano 04.02.2005 - |16:58|

Niestety nie bede mogl sie pojawic, praca i kasa sa winne.
Prosze o wykreslenie mnie z listy:(
KOlejny zlot bezmnie:(
  • 0

#83 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 04.02.2005 - |18:21|

Szkoda, że nam się lista kurczy :(
Niestety, czasami jest siła wyższa...
Mam nadzieję, że Ci co zostali na liście (strona 3, post 1) na pewno się zjawią...

Pamiętajcie o urządzeniach piszących i do zobaczenia jutro...
  • 0
Master of possimpible ;)

#84 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 04.02.2005 - |18:50|

Witajcie

Mam bed njusa. Siła wyższa czytaj pani doktor nie pozwolii mi jutro dotrzeć do Opola. Miałem dziś egzamin i jutro jest dopytka :bag: w wyniku czego nie mam pojecia kiedy ta dopytka się skończy :bag:
To już drugi zlot blisko mnie i nie moge sie pojawic :angry:
A tak chciałem napisac test Kwiatka :abiturient:

Wybaczcie :bag:

PEACE :bag:
  • 0

#85 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 04.02.2005 - |20:18|

Wygląda na to że to własnie mnie przypadła rola obrony honory Częstochowy... Z obowiązku tego, jakże przyjemnego, zamierzam się wywiązać :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#86 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 05.02.2005 - |04:49|

To już dzisiaj ten dzień. :clap:

Pomimo tego, że musiałem wstać o 4-ej :wacko: rano, cieszę się niesamowicie z tego, że o 5:35 jadę do Opola na zlocik :] .
Mam nadzieję, że wszyscy będziemy się tam wspaniale bawić i przywieziemy do domów niezapomniane wrażenia :afro: . W końcu zlot organizuje Kwiatek, więc spodziewać się można wybuchowej ;) zabawy i MEGATRUDNEGO testu :blink: .

W każdym razie do zobaczenia ze wszystkimi w Opolu (a z niektórymi już w Poznaniu ;) ).
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#87 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 05.02.2005 - |04:57|

I ja też już wychodzę - Klorer , podziewiam cię - wstać o 4 :D.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#88 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 05.02.2005 - |06:38|

:clap:
Własnie zbieram się do wyjścia :) .
Do zobaczenia niedługo!!!

:clap: :clap: :clap:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#89 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 05.02.2005 - |06:42|

Wstałem, śniadam i wychodzę z domu o 8 :D

Już nie mogę się doczekać :D :clap:

EDIT:

Jest 7:46 - właśnie wychodzę na przeciw przeznaczeniu..... Już niedługo.... :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#90 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 05.02.2005 - |08:53|

Ja też się zbieram, jeszcze tylko ostatni test ekwipunku...

długopis - jest
płytki - są
komórka - jest
dobry humor - obowiązkowo :D
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#91 Krzys22

Krzys22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoOpole

Napisano 05.02.2005 - |22:46|

Witam jako pierwszy pisze posta o zlocie w Opolu.
Bylo super, frekfencja raczej dopisal bylo okolo 20 osób. Na zlocie bylem pierwszy raz i musze powiedziec ze mam bardzo pozytywne wrażenia :). :clap:
oczywiscie byly zdjecia no i film. Ale film to tylko dla wybranych :) zostanie nagrany na DVD (niestety przy takim oswietleniu jakie bylo claly film byl krecony w podczerwieni i jest zielony :)
  • 0

#92 Ogotai

Ogotai

Plutonowy

• VIP
  • 456 postów

Napisano 05.02.2005 - |23:38|

oczywiscie byly zdjecia no i film. Ale film to tylko dla wybranych :) zostanie nagrany na DVD (niestety przy takim oswietleniu jakie bylo claly film byl krecony w podczerwieni i jest zielony :)

Wyświetl post

Aż się boję zapytać co za orgia tam była :P Jak macie jakieś zdjątka to zapodajcie : ^_^
  • 0

#93 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.02.2005 - |00:18|

Ciepło...ciepło...ciepło....ciepło....reszta....później....ciepło...ciepło........
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#94 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 06.02.2005 - |02:05|

Przybylem, zobaczylem, nie dobylem ... :)

Impreza spoko ... wydalem "malo" kasy
Ludzie dopisali oby tak dalej i tak "blisko" to moge wpadac czesciej :)
Jak tylko bedzie kilka osob a kilku nie bedzie :)
Nie bede podawal nickow: :P
  • 0
Dołączona grafika

#95 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 06.02.2005 - |07:17|

Ciepło...ciepło...ciepło....ciepło....reszta....później....ciepło...ciepło........

Racja :D .

Jak tylko bedzie kilka osob a kilku nie bedzie

Ciekawe kto mu podpadł ?

Byłem, dobrze się bawiłem , poznałem nowych wspaniałych znajomych :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#96 dark.raven

dark.raven

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 06.02.2005 - |09:42|

Jak tylko bedzie kilka osob a kilku nie bedzie

mam nadzieje ze nie ja :)

Bylam, bylo swietnie...oby tak dalej kwiatek...swietny z Ciebie organizator :)
  • 0
znana obecnie jako ladyhawke

#97 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 06.02.2005 - |09:50|

Na gorąco prosto z drogi powrotnej, jeszcze wczorajszy .... Jak zwykle bawiłem się świetnie. Poznałem kilkoro nowych osób. Mam nadzieję, że będziemy widywali się częściej na zlotach. Szkoda że całość na koniec przeniosła się w okolice dworca ale i tak było nam wesoło i potrafiliśmy zorganizować sobie ciepły kącik. Z ekipą pomorsko-wielkopolską wsiedliśmy jako ostatni do pociągu o 2:38 i to jest godzina zakończenia Opolskiego zlotu. Cieszę się, że było dużo osób z Wa-wy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Niech duch zlotów was wszystkich ogarnie i wciągnie na dobre :D
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#98 Tomciak

Tomciak

Organizator

• VIP
  • 398 postów
  • MiastoWszechświat - Nasza galaktyka - Układ słoneczny - Ziemia - Europa - Polska - Śląsk - Gliwice - mój fotel

Napisano 06.02.2005 - |11:04|

A ja właśnie wstałem więc może opiszę co się działo.

W Opolu pojawiłem się jako pierwszy (poza Kwiatkiem oczywiście :D) bo już przed 11. Pół godziny później pojawiła się grupa z Wa-wy, wraz z Katharnem. Potem dobiła reszta.
Najpierw koło 12.30 udaliśmy się do Piramidy - knajpy w typowo Goa'uldowym wystroju, gdzie pożarliśmy rzeczy w rodzaju przysmaku pustyni, sałatki Ozyrysa itp... Po posiłku Kwiatek rozpoczął Quiz, który był zabójczo <_< trudny. Ale nagrody były rewelacyjne.
Następnie przenieśliśmy się do lokalu z rzutnikiem, gdzie niektórzy zabrali się za odrabianie odcinkowych zaległości, inni za rozmowy towarzyskie a jeszcze inni za integrację przy stuku kieliszków :hyhy: Zibi chcąc pobić swój rekord z Sierakowa dwoił się i troił, więc nie zdziwiłbym się, gdyby archiwum zdjęć miało koło pół giga... Po 22 do domu wyruszyła ekipa wrocławska w osobach Tamerlin, Nexusa i SGTokara, reszta też w miarę szybko wyniosła się z lokalu i pożeglowała w stronę dworca pkp (następna w kolejce miała być grupa śląska, czyli BSL, Fugiel i ja). Okazało się, że na dworze panują iście syberyjskie warunki (ziiiiiiiiimnooooooo :wacko: ), a pociągi jak na złość solidnie się pospóźniały. Tutaj podzieliliśmy się na 2 grupy - większość pod przewodnictwem Kwiatka udała sie po zaopatrzenie, a grupy warszawska, śląska i Katharn osiadły w dworcowym barze przy gorącej herbacie. Pociąg w końcu pojawił się tuż przed 24 i tak zakończył się dla mnie 1 zlot opolski.

Było swietnie, jak to zwykle na takich imprezach bywa, poznałem kilku nieznanych mi wcześniej forumowiczów, conieco zjadłem, wypiłem, nagadałem się i w końcu oglądnąłem parę zaległych odcinków. Teraz tylko czekam, kiedy Katharn dotrzyma obietnicy i poda chociaż przybliżony termin 2 zlotu w Częstochowie :rolleyes:
  • 0
Tom

T.O.M.C.I.A.K.: Transforming Obedient Machine Calibrated for Infiltration and Accurate Killing

Czuję, że budzi się we mnie zwierzę... Ale obawiam się, że to leniwiec...

#99 BSL

BSL

Fotoreporter

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoRuda Slaska

Napisano 06.02.2005 - |11:19|

mam nadzieje ze nie ja :)

Nie ty nie :)

Poprostu jestem troche zly na kumpla studiujacego w opolu mial przyjsc ale sie nie pojwil moze i lepiej i wlasnie o to chodzilo ...
  • 0

#100 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 06.02.2005 - |11:37|

Hejka :) .
Ja do domu dopiero niedawno przyjechałem (byłem w Pile o 9:55 :look: ) i po zjedzeniu śniadania i krótkim "odpoczynku" mam nadzieję trochę wreszcie się przespać :] , bo w pociągu było tak zimno, że "kimanie" w kurtce i polarze nic nie dało :blink: .
Nie będę się teraz za bardzo rozpisywał (bo nie mam na to za bardzo siły :/ ) ale w tym miejscu chciałbym podziękować Kwiatkowi za dobrą organizację zlotu i wszystkim uczestnikom za świetną zabawę (jak zobaczycie zdjęcia Zibiego, to sami się przekonacie jak było fajnie :clap: ). Był to kolejny udany zlot, pojawiło się kilku nieznannych mi dotąd "osobiście" uczestników naszego forum, quiz był, jak przewidywałem, megatrudny ale przy tym zarypiście fajny no i w ogóle było ŚWIETNIE :afro: .
No dobra, to by było na tyle, tak na gorąco, a teraz... idę wreszcie trochę pospać :P .
Mam równierz nadzieję, że wkrótce wypowie się w tym temacie więcej uczestników Opolskiego zlotu no i może napisze coś sam jego GŁÓWNY ORGANIZATOR :hyhy: :] ?!
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych