3x10
Cullen jako mąż i to zaprzęgnięty do pługa - tego się nie spodziewałem - chociaż ten ślub, biorąc pod uwagę status Szweda, to taki patykiem pisany.
Jeśli przeczucia Evy się potwierdzą - to szkoda Elama.
Napisano 07.10.2013 - |21:37|
3x10
Cullen jako mąż i to zaprzęgnięty do pługa - tego się nie spodziewałem - chociaż ten ślub, biorąc pod uwagę status Szweda, to taki patykiem pisany.
Jeśli przeczucia Evy się potwierdzą - to szkoda Elama.
Napisano 07.10.2013 - |22:29|
Jestem po premierze 3 sezonu. I jest super! Ten serial bardzo ładnie się wyrobił. Pierwszy sezon najsłabszy - przeciętny. Drugi już na prawdę fajny. A jeśli trzeci utrzyma poziom z odcinka premierowego, to ma szanse być najlepszym z całej serii i wysoko zawiesić poprzeczkę przed kolejnymi sezonami i podobnymi serialami konkurencji. Z nadzieją patrzę w przyszłość
Napisano 09.10.2013 - |01:58|
03x10 Leniwie toczący się odcinek, ale jednocześnie tyle się wydarzyło w nim. Bohanonowi się fajna żonka trafiła )), Durant wrócił na poważnie do gry, wkurzający czarny pewnie przeżyje Oby powstał kolejny sezon...
Napisano 16.10.2013 - |02:11|
No i po trzecim sezonie Scenarzyści puścili wodze fantazji. Wyszło średnio... Sam pomysł fajny, ale to zakończenie strasznie naciągane. W całym sezonie można by się do wielu rzeczy przyczepić, ale już nie będę się znęcał nad twórcami. Oglądało się to wszystko wyjątkowo przyjemnie i liczę, że powstanie 4 sezon.
Napisano 16.11.2013 - |01:09|
Hell on Wheels będzie miał 4. sezon z trzema odcinkami więcej od poprzedniego.
http://tvbythenumber...-by-amc/215845/
Napisano 16.11.2013 - |11:22|
To jest świetna wiadomość. Człowiek się już pogodził, że dobry serial pewnie dostanie w końcu cancela, a tu nadciąga dłuższy sezon Brawo AMC
Napisano 25.11.2013 - |17:03|
Napisano 26.08.2014 - |00:14|
No i doczekaliśmy się Wczoraj w nocy łyknąłem 3 odcinki (do czwartego nie ma napisów jeszcze).
Dzieje się ostro. Szwed ma chyba przechlapane u mormonów (choć z nim to nigdy nic nie wiadomo), Bohannan przechlapane na arzie ogólnie z pracą i zasuwa z wyzwoleńcami, ale chyba to chwilowe. Ma też przechlapane z innego powodu...
Durant też ma generalnie przechlapane z koleją Tak więc dzieje się trochę
W sumie to po tych kilku miesiącach u mormonów Bohannan się trochę zmienił...
Napisano 07.09.2014 - |23:47|
Skomentował bym odcinek 4x06, ale w temacie Elama Fergusona same niecenzuralne słowa mi się cisną na usta... Masakra.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych