Książka nie jest jeszcze całkowicie gotowa do druku, po ostatecznym ustaleniu formatu mam jeszcze trochę pracy ze składem i łamaniem, ale termin składania zamówień ustalam w tej chwili na przyszłą niedzielę, 27 stycznia. Kto zgłosi się do tego dnia, będzie miał zapewniony egzemplarz
Polska książka o "Gwiezdnych wrotach"
Napisano 19.01.2013 - |17:32|
Książka nie jest jeszcze całkowicie gotowa do druku, po ostatecznym ustaleniu formatu mam jeszcze trochę pracy ze składem i łamaniem, ale termin składania zamówień ustalam w tej chwili na przyszłą niedzielę, 27 stycznia. Kto zgłosi się do tego dnia, będzie miał zapewniony egzemplarz
Napisano 20.01.2013 - |12:44|
Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:
KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!
Napisano 21.01.2013 - |01:33|
Chętnie zakupię egzemplarz
Chyba za dużo czasu spędziłem przy SG:A ...
Napisano 21.01.2013 - |21:14|
Napisano 23.01.2013 - |09:16|
Napisano 23.01.2013 - |12:41|
Napisano 23.01.2013 - |17:37|
Ten, który walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem.
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również na nas.
F. Nietzsche
Napisano 24.01.2013 - |09:42|
Tak przy okazji – teraz uczę się jeszcze do egzaminów, z których ostatni będę miała we wtorek (chyba że zechcę go potem poprawiać), także termin zapisów przesuwam na przyszłą niedzielę, a od środy (a może od wtorku po południu
Napisano 27.01.2013 - |20:49|
Witam
Ja bardzo uprzejmie poproszę o pięć egzemplarzy.
Dwa dla mnie (bo w ulubionych pozycjach sobie różnorakie sprawy zakreślam ku lepszemu uzmysłowieniu) i trzy dla znajomych (tak będzie łatwiej przesłać).
Na jednym też serdecznie poprosiłbym o autograf ![]()
Pozdrawiam
Napisano 28.01.2013 - |11:25|
Ja trochę spóźnialski jestem, ale mam nadzieję, że w granicach, które się da zaakceptować.
Też bym jedną sztukę poprosił ![]()
Napisano 28.01.2013 - |16:49|
No, xetnoinu, tym razem przesadziłeś. Muszę się pospieszyć, bo zaraz się okaże, że trzeba będzie zwiększyć nakład
A jest tak pięknie, 50 egzemplarzy... No ale skoro prosisz tak uprzejmie, to nie wypada odmówić ![]()
Grzebul – jak napisałam wyżej, przesunęłam termin zgłoszeń, więc się nie spóźniłeś ![]()
Napisano 29.01.2013 - |00:16|
czy ja bym się jeszcze też załapała? na 2 egzemplarze z podpisem oczywiście ![]()
Napisano 29.01.2013 - |10:18|
Powodzenia na egzaminie ![]()
Napisano 29.01.2013 - |10:30|
Powodzenia na egzaminie
Dziękuję ![]()
Madi – oczywiście ![]()
Napisano 01.02.2013 - |16:37|
No kurcze - człowiek znika na parę miesięcy z forum, a tu takie ciekawe rzeczy się dzieją...
Termin zamówień upłynął - ale daj znać jeśli zawieruszy Ci się gdzieś egzemplarz ![]()
BTW - mam nadzieję, że egzamin zdany.
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 01.02.2013 - |21:13|
Dlaczego wszyscy myślą, że termin minął? No dobrze, faktycznie nie wyróżniłam specjalnie tej informacji
Termin zgłoszeń pewnych to aktualnie 3 lutego, ale zgłaszać się można i później, tylko nie jestem w stanie podać dokładnego dnia, kiedy będę ze wszystkim gotowa, a jak to nastąpi, pójdę jak najprędzej do drukarni
Biorę kilka nadmiarowych egzemplarzy, także nawet jeśli ktoś się spóźni, będzie szansa, że jednak się załapie.
Tak, egzamin zdany, chociaż przedłużyło się wszystko do wczoraj, ale teraz już koniec wpisów dla mnie i wzięłam się ostro do pracy ![]()
Napisano 08.02.2013 - |18:00|
Książki będą gotowe w piątek za tydzień ![]()
Napisano 09.02.2013 - |14:49|
Bardzo się cieszę na tę datę.
Ostatnio jestem zahukany życiem i zaglądam na Forum tylko w oczekiwaniu na dalsze informacje w Twoim wątku.
Kolejnym problemem będzie znalezienie czasu na czytanie. Ale zawsze można odpalić jakiś wehikuł i przedłużyć dobę - kwestia znalezienia odpowiedniej i jasnej instrukcji Sam "w tym" temacie
Napisano 09.02.2013 - |17:08|
Nie przejmuj się, xetnoinu, to tylko 272 strony, razem z wprowadzeniem, słownikiem itp., i całą masą pustych stron
Ja przeczytałam to ostatnio w 4 dni, w dodatku wprowadzając jeszcze ostatnie poprawki, a ja bardzo wolno czytam. Zresztą czytałam z komputera, a teraz będziemy mieć to na papierze
Wsadzisz sobie w kieszeń i będziesz czytał w autobusie, rozdziały są krótkie, średnio po niecałe 10 stron. Dasz sobie radę ![]()
Jak będę już miała te książki i dowiem się na poczcie, jak najtaniej je wysłać, dam znać wszystkim zainteresowanym. Nasz czas się zbliża! Pozdrawiam wszystkich czekających razem za mną ![]()
PS Setny post w temacie jest mój ![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »