Napisano 11.04.2011 - |21:18|
Wysoką notę dałeś delta, ja aż taki wyrozumiały nie będę. Finał mnie rozczarował i to mocno, pomijam już tą walkę, w której widać wyraźnie było, że żaden z aktorów niespecjalne ma pojęcie o boksowaniu, gdzie scena z Lightsem, lądującym na stole sędziowskim była jakąś kompletną kpiną z widza. Ale mnie rozczarowało iście hollywoodzkie zakończenie, bokser niemiłosiernie obijany, z prawej z lewej, z rozwalonym okiem nagle się budzi i wygrywa jakby ulepiony był z innej gliny, nie wiem w innym serialu może bym to kupił, ale tutaj już nie. Ostatnie 2 minuty były już lepsze, takie prawdziwsze, to podwyższa ocenę.
Sam nie wiem czy tak miało być czy takie rozwiązanie przyjęli pod wpływem decyzji o cancelu - taka naciągana 7, zarówno za finał jak i cały serial.
6/6: The Sopranos, Breaking Bad, Fargo, Justified, Boardwalk Empire, The Shield, Death Note, Game of Thrones, Terriers
5/6: Sons of Anarchy, The Affair, Ray Donovan, The Walking Dead, Dexter, Mad Men, Veronica Mars, Shameless US,The Wire, Daredevil, Spartacus B&S and GotA
4/6: Oz, Misfits, Banshee, The Riches, BSG, Californication, Homeland, The Fall, Supernatural
3/6: Hell on Wheels, Black Sails