Skocz do zawartości

Zdjęcie

AVP: Alien vs. Predator (2004)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
90 odpowiedzi w tym temacie

#81 Lis_SG3

Lis_SG3

Szeregowy

• Użytkownik
  • 60 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 09.12.2004 - |11:34|

Szczerze mówią to ja równiez spodziewałem się czegoś hmmm więcej po tym filmie i wspomnianym wcześniej haśle "Whoever Wins ... We Lose"Można było wyciągnąć wnioski (błędne) że ludzie będa stanowili konkretny "element" walki tych dwóch gatunków , ale niestety :(
Natomiast co do Alienów - druga część jest jednym z najlepszych filmów jakie widziałem ! Natomiast część 4 - o jezu szkoda słów :)
W skali od 1 do 10 AvP dostaje 6 !
  • 0
Mess With The BEST - Die Like The Rest !!!!

#82 pastor

pastor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów

Napisano 18.03.2005 - |13:18|

Cholernie się zawiodłem czekałem na ten film od czasu kiedy przeczytałem komiks AVP a to już 10 lat , niewiem dlaczego nie zrobili go na jego podstawie no trudno pomyśłałem przed obejrzeniem ,obejrzałem tragedia(mogli go zrobić na podstaweie komiksu) jedyne co mi się podobało to Predatorzy i Obcy ich wygląd cała reszta do bani (a tyle się człowiek naczekał).
  • 0

#83 wojtek

wojtek

Zagubiony

• VIP
  • 359 postów
  • MiastoZielona Góra, Ośno Lub.

Napisano 18.03.2005 - |14:17|

pamietaj ze zawsze rezyszer musi dodac swoje 26 groszy bo jak nie to nie bedzie zadowolony :P
  • 0

#84 Kitana

Kitana

Szeregowy

• Użytkownik
  • 73 postów
  • MiastoThorne (Doncaster)

Napisano 22.04.2005 - |18:30|

Spodziewałam się czegoś więcej po tym filmie. Z jego reklamówek wynikało iż Obcy i Predator będą walczyć między sobą i ktokolwiek z nich wygra to my (ludzie) będziemy przegrani i wywiąże się ostateczna walka między Ludźmi a inną rasą. A co się okazało.. :( eeeeeh a tak czekałam na ten film..
  • 0

“ Remember, the Force will be with you. Always."

#85 Alfa

Alfa

Szeregowy

• VIP
  • 71 postów
  • MiastoWągrowiec

Napisano 10.04.2006 - |18:46|

Świetny film, szczególnie walka predatora z obcym.
Następna część zapowiada się ciekawie, biorąc pod uwagę hybrydę.
To dopiero będzie walka, a pytanie brzmi z kim czy tylko z ludźmi czy też hybryda będzie walczyła z predatorem i zobcym???
Cóż na to przyjdzie na jeszcze trochę poczekać :)

-------------------
Pozdro "Alfa"
  • 0

#86 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.04.2006 - |15:06|

Uważam że film jest na pograniczu, a mianowicie, jest dobry, ale nie rewelacyjny, ale mimo to uważam sie za fana Obcego i nie żałuję zakupu DVD do kolekcji.

Mam jeszcze pytanko do kolegi "Alfa",nie chcę sie czepiać, ale extra sobie posty nabijasz w dziale filmy obskoczyłeś większośc filmów, a w każdym mniejwięcej jedno i to samo napisane (fajny film, muzyka, efekty, i takie tam pierdoły). Ja już jetem od dawna zarejstrowany, ale tak perfidny to ja nie byłem, mimo że wszystkie te filmy widziłem, ale nie wale postów jeden za drugim jak automat. :hyhy: :hyhy: :hyhy: :/

Użytkownik waski edytował ten post 13.04.2006 - |15:08|

• 0

#87 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 13.04.2006 - |15:36|

Powiem tak w kinie film nawet wygladał dosyc,dosyc ale jak w zeszłym miesiącu go obejrzałem w tv to dużo stracił niemniej dołączyłem go do kolekcji z poprzednimi alienami. Jedno co mnie rozwaliło :( w tym filmie to te NIBY budowanie atmosfery\niepokoju\zagadki przez pierwsze ok 0.5godz. co też niby oni tam znajda pod tym lodowcem?! :huh: <- STRATA taśmy i CZASU dla mnie jako widza a co niby tam mieli znalezc gumisie :angry: , sam tytuł muwił ze siebie!! :> :/ Mogli ten czas poswięcić na to co zapowiadali w reklamach. Ciekawe co wymyslą dalej. :blink:
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#88 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 14.04.2006 - |10:10|

A toc o to chodziło - to niby taki wstęp do zarysu podstaw :P A potem to już walka każdego z każdym. W sumie to nie jak znaleźć się między młotem i kowadłem. A osobiście nie zaliczam go do działu: Obcy - Klasyka kina SF.
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#89 Mixer

Mixer

Szeregowy

• Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 07.06.2006 - |15:23|

Jesli chodzi o Alien vs Predator to ten film jest udany lecz nie mozna gop w zaden sposob porownywac z Obcym i Predatorem osobno!!! :afro:
Jak dla mnie obie czesci bardzo fajne lecz zakonczenie drugiej troszke mnie rozczarowalo B)
ale miejmy nadzieje ze to nie koniec...
  • 0

#90 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 26.08.2006 - |12:12|

Film dobry, ale spodziewałem się czegoś bardziej oszołamiającego, że zrzuci mnie z krzesła, a tu lipa.
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#91 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 26.08.2006 - |13:24|

A ja znow mam ten sam problem :/ ,bo kompletnie nie wiem,co mam powiedziec na temat filmu Alen vs Predator. Na film czekalam z niecierpliwoscia i tak jak napisal poprzedni forumowicz, myslalam ,iz zrzuci mnie z krzesla.A tu niestety , z krzesla nie spadlam, moje oczy rowniez nie wyszly na wierzch ze zdziwienia, a zapijanie cola filmu kompletnie nie dalo rady.Mialam wrazenie jakbym kazda scene ogladala juz w zeszlych scenach filmow :Alien 1-4,oraz Predator 1-2.Niesamowite dla mnie natomiast,bylo sprzymierzenie sie Prediego z czlowiekiem. :sma1:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych