Przyznam szczerze iż zastanawiałem się nad taką akcją wczoraj.... Proszę twórcę tematu o zgodę na taką akcję - na PM.Do adminow / moderatorow: Skoro nasz okladkowy temat zostal przeniesiony wyzej i uogolniony; czy (oczywiscie za zgoda tutejszych postujacych) daloby sie dolaczyc te posty do naszego "glownego" tematu okladkowego? W koncu dzialamy w wspolnym celu, wiec po co sie rozdrabniac
OTG Tauri Covers
Napisano 20.11.2004 - |20:30|
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 21.11.2004 - |12:34|
Napisano 21.11.2004 - |13:44|
Pozwolenie i błogosławieństwo otrzymałem od założyciela tematu - więc życzeniu stała się zadośćPrzyznam szczerze iż zastanawiałem się nad taką akcją wczoraj.... Proszę twórcę tematu o zgodę na taką akcję - na PM.
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 21.11.2004 - |13:46|
Poszło dokąd sobie życzyłeśgmerek >>> BIG THX - jakbys mógł to na maila qqqromaneq@wp.pl ( no chyba ze juz sa na stronce z okładkami )
Pozdrawiam
Napisano 21.11.2004 - |16:29|
A więc temat połączony. Czuje się jak element borga :clap:Pozwolenie i błogosławieństwo otrzymałem od założyciela tematu - więc życzeniu stała się zadość
Ale w końcu w kupie raźniej
Właśnie skończyłem okładkę do 3 sezonu andromedy.
Niedługo powinna się pojawić na stronce z okładkami.
I jeszcze pytanie poszukuje zdjęcia rhade-go albo rommie z fryzurą z 4 sezonu. pracuje nad okładką do 4 sezonu i potrzebuję tych fotek. Oczywiście rozdzielczość minimum 1024x768, dobra jakosć. Jeśli ktos ma takie cos i nie ma tego w sieci to prosiłbym o podesłanie.
Ewentualnie może duża fotka światostatku była by mile widziana.
We are walking on a thin line and you better avoid the risk ...
Napisano 21.11.2004 - |17:30|
WitamyA więc temat połączony.
From this time forward you will service us!Czuje się jak element borga
Bedzie niedlugoWłaśnie skończyłem okładkę do 3 sezonu andromedy.
Niedługo powinna się pojawić na stronce z okładkami.
Przy okazji, aktualna task-lista:
BST: Farscape i ST: Voyager
gmerek: Earth Final Conflict
Cholek: Battlestar Galactica
coldmaN: Andromeda
Grzesiu: ST: The Oryginal Series
Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty
Napisano 21.11.2004 - |20:26|
Napisano 21.11.2004 - |20:55|
skoro juz tyle okladek robi sie to moze znalazlby sie ktos kto by zrobil do "Kosmosu 1999" i "Tajemnic Smallville"
Żelazny
Napisano 21.11.2004 - |21:00|
skoro juz tyle okladek robi sie to moze znalazlby sie ktos kto by zrobil do "Kosmosu 1999" i "Tajemnic Smallville"
nie wiem jak Space 1999 ale Smallville ma okładki autorstwa Ujemnego do 3 pierwszych sezonów.
Warto zajrzeć na stronkę z okładkami.
Napisano 21.11.2004 - |21:44|
PEACE
Napisano 21.11.2004 - |21:52|
Napisano 21.11.2004 - |22:06|
Do Space 1999 w sumie nie trzeba duzo ( tylko 2 pudełka )
w moim przypadku to beda 3 pudelka po 2 plytki (ewentualnie 2 pudelka - jedno podwojne a drugie pojedyncze jesli puszcza tylko jeden sezon )
Żelazny
Napisano 21.11.2004 - |22:33|
Ave,
QUOTE (QQQ @ 21.11.2004 |21:59|)
Do Space 1999 w sumie nie trzeba duzo ( tylko 2 pudełka )
w moim przypadku to beda 3 pudelka po 2 plytki (ewentualnie 2 pudelka - jedno podwojne a drugie pojedyncze jesli puszcza tylko jeden sezon )
Wszystko się rozbija o grafiki bo jak są w sieci to nie problem zrobić okładkę (no jeszcze potrzeba pomysłu, motywu przewodniego - ale od tego jest ten temat) jeśli jednak z grafikami ciężko albo są w marnej jakości to może być trudno.
Od razu zastrzegam widziałem tylko z 2 odcinki serialu i nie jestem zorientowany czy ma on wogóle jakieś strony w sieci.
Napisano 22.11.2004 - |00:42|
co do grafiki dp Spacea to sam sporo szukałem w sieci ale znalazłem tylko miernej jakosci wiec trzeba wykazac sporo twórczej veny aby cos z tego wyszło ( ale w sumie mozna pomiowac bohaterów sa rzóni w obu sezonach i juz bedzie cool okładeczka
Napisano 22.11.2004 - |01:39|
coldmaN >>> czemu tak dziwnie ? 6 płytek ? - chyba ze sam robisz ripy z TV ?
Nie "coldmaN" tylko Żelazny (bo to ja napisalem)
Po prostu odciolem sie od pojemnosci plytek CD :hyhy:
A stad 6 plytek bo bedzie 48 odcinkow (po 8 na jedna plytke - zreszta juz gdzies tu poruszalem ten temat )
Tak z dwuch powodow (a moze i wiecej ) bo TVN7 jak na polskojezyczne stacje nadaje ten serial nie tylko bardzo dobrze ale wprost fenomenalnie, a dwa ze niestety jest brak materialow z polskim lektorem a ja osobiscie wole ta forme niz napisy (ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma )
co do grafiki dp Spacea to sam sporo szukałem w sieci ale znalazłem tylko miernej jakosci wiec trzeba wykazac sporo twórczej veny aby cos z tego wyszło ( ale w sumie mozna pomiowac bohaterów sa rzóni w obu sezonach i juz bedzie cool okładeczka
Jak beda potrzebne jakies grafiki (a wystepuja w wyemitowanych odcinkach) to nie ma problemu moge je dostarczyc :hyhy:
Żelazny
Napisano 22.11.2004 - |08:29|
Czyli rozumiem robisz te ripy - jest jakas szansa na nie ? ( wymiana , zassanie ? ) tez wole lektora niz napisy
Napisano 22.11.2004 - |14:29|
Nie "coldmaN" tylko Żelazny (bo to ja napisalem)
A już myślałem że wczoraj byłem zbyt pijany i nie pamietałem co pisałem :]
Jak beda potrzebne jakies grafiki (a wystepuja w wyemitowanych odcinkach) to nie ma problemu moge je dostarczyc
To może zapodaj jakąś przykładową grafę w tym temacie tak żeby wiedzieć z czym mamy do czynienia.
Jeśli będziesz robił zrzuty z ripów tvn7 to nie będą one super jakości a jak wiesz trzeba je będzie sporo powiększyć. Nie wiem jak ty ale ja wolałbym żeby nie wyszła jakaś pikseloza
o do grafiki dp Spacea to sam sporo szukałem w sieci ale znalazłem tylko miernej jakosci wiec trzeba wykazac sporo twórczej veny aby cos z tego wyszło ( ale w sumie mozna pomiowac bohaterów sa rzóni w obu sezonach i juz bedzie cool okładeczka
Nie wiem jak reszta ale ja się opieram o gotowe elementy wiec z weną jest różnie, czyli trza poporsić kogoś kto bawi się w tym dłuzej o wmyślenie jakiegoś podkładu czy cuś
A właśnie space był wydany na DVD?? może są tego jakieś pudełka na Amazonie lub gdize indziej. Moża się na nich wzorować.
Napisano 22.11.2004 - |19:33|
no tu macie link do strony o space :
www.space1999.net
na ktorym jest sporo rzeczy :hyhy:
z jakis rok temu kolerzanka "Kimera" mowila/pisala ze ma jakis krazek z encyklopedia na ten temat :hyhy:
a z kolei kolega "Jacek_LL" pisal ze ma caly 2 sezon na DVD
a wszystkie te informacje wyssalem z watku "Kosmos 1999" na tym forum :clap: :clap: :clap:
Żelazny
PS: No dobra - juz poprawilem sie !
A po drugie to skad ja mam wiedziec kto jakiej plci jest ????????????????????????
Użytkownik Żelazny edytował ten post 22.11.2004 - |21:01|
Napisano 22.11.2004 - |19:40|
Uuuuuu, lepiej to poraw, stary, zanim stanie się coś złego.z jakis rok temu kolega "Kimera" mowil/pisal...
Pozdrawiam.
Height/Weight:Unknown
Last seen:Wojnówko 2007, Poland
Whereabouts: Duty on Deadalus, Mission to England
Member of SG-NORTH TEAM?
Napisano 22.11.2004 - |19:46|
Zatem cała nadzieja w mojej ulubionej Dorotce.
A jak zechce Cię udusić Żelazny za "kolegę Kimerę", to bez względu na mordki sam przyjadę do W-wy i jej pomogę
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych