Według mnie temat Noxow jest całkowicie martwy i scenrzyści na 99% do niego nie wrócą, podobnie jak do wielu innych elementow (czy też części składowych) z 8 sezonów.Noxowie - moze teraz jak mamy wielkie zagrozenie ze strony ORI scenarzysci sobie o nich przypomna, ale nie spodziewam sie by w jakikolwiek sposob przylaczyli sie do walki z ORI.
Mnie bardziej denerwuje to, że w prwie każdym temacie na tym forum poświeconym SG-1 lub SGA non stop ktoś tylko pisze o tych Noxach, wręcz na każdej prawie stronie jakaś osoba pisze co to z nimi się dzieje, kiedy się pojawią, jakie mają siły, czemu nie interweniją w obliczu zagrożenia galaktyki i cała masa podobnych pytan na które nikt z nas niezna odpowiedzi i nikt nie pozna. Po prostu byli sobie Noxowie w kilku pierwszych sezonach, ale potem o nich zapomniano - a od 9 sezonu to już dopiero można zapomnieć o nich. Trochę szkoda, bo fajnie z nich byli goście, ale pogódzmy się wreszcie, ze ten temat jest zakończony.
Wiem wiem, ale jakoś nie satysfakcjonuje mnie samo tylko pojawienie się na ekranie na kilkanaście sekund jednego szaraka. Czekam na jakąś większą rolę Asgardu, jakiś większy wpłuw na fabułę. A pamiętacie Bitwę o Superwrota? Wysłali AŻ jeden statek :/ Dranie :>Asgard - no o nich co kilka odcinkow jest, ostatnio to 3 odcinki temu ich widzielismy
A to jest pewne czy to tylko plotki i ploteczki? Bo jeśli to 100% prawdy to jest to wspaniała wiadomość i kolejny atut 10 sezonuFurlingowie - oj beda, beda

Logowanie »