Skocz do zawartości

Zdjęcie

Harper's Island

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
284 odpowiedzi w tym temacie

#81 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 27.04.2009 - |22:33|

Będzie ciekawie jak się w końcu zorientują, że ktoś na nich poluje :D.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#82 michelangelo

michelangelo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 27.04.2009 - |22:58|

Na razie informacja jest taka, że emisję serialu przeniesiono na sobotę...

http://showtv.pl/news_item_1876.htm
  • 0

#83 sephia

sephia

Plutonowy

• Użytkownik
  • 353 postów
  • MiastoBielsko-Biała

Napisano 27.04.2009 - |23:18|

Na razie informacja jest taka, że emisję serialu przeniesiono na sobotę...

http://showtv.pl/news_item_1876.htm

No to jest koniec serialu... Skończy identycznie jak "Kings". Masakra...kompletnie nie rozumiem CBS. Dotychczas wydawało mi się, że jest jedną z bardziej kumatych stacji telewizyjnych, ale widać, że w tej ameryce wszyscy są tak samo popieprzeni. Biorąc pod uwagę, że inne czwartkowe seriale kończą się w maju, HI mogło osiągać całkiem przyzwoite wyniki oglądalności w czerwcu nie mając żadnej konkurencji :blink:
  • 0

#84 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 27.04.2009 - |23:26|

No BA !, a chcieli kręcić kolejne sezony ? jeden sezon w zupełności wystarczy, jak sobie pomyśle o kolejnych sezonach tego serialu za uganiającom się grupkom rodem z bevery hills 90210 to mi się nie dobrze robi.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 27.04.2009 - |23:26|

• 0

#85 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 28.04.2009 - |08:44|

Powiedzieli, że wyemitują wszystkie odcinki i tak zrobią. Obojętnie kiedy będę to emitować, ważne że będą wszystkie odcinki.
  • 0
Dołączona grafika

#86 Me Myself and I

Me Myself and I

Plutonowy

• Użytkownik
  • 495 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.04.2009 - |12:43|

W Twych przewidywaniach IMO może być sporo prawdy, Sephia.

trudno żeby było inaczej skoro zostały wypisane praktycznie wszystkie dostepne możliwości :blink:
  • 0

#87 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 28.04.2009 - |19:23|

Brawo CBS! Przenosić serial, po 3 odcinkach (który i tak ma mieć ich tylko 13) na sobotę. To gwóźdź do trumny, pewnie za kolejne 3 odcinki zdejmą go w ogóle z anteny :angry:
  • 0

#88 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 29.04.2009 - |11:22|

Ważne że pokażą całość - a w jaki dzień to przecież dla nas nie ma znaczenia.
I całe szczęście że nie będzie kolejnych sezonów - powinien być 1 sezon, zamknięta fabuła, koniec.

Osobiście spodziewałem się, że serial będzie ciekawszy - jak na razie to smucą, łażą, gadają i poza jakimś trupem to kompletnie nic się nie dzieje! Kilka trupów w różnych miejscach wyspy - oczywiście nikt nie prowadzi śledztwa, nikt tych ludzi nie szuka... serial dla nastolatków - czyli trochę ładnych buziek, trochę trupów, trochę wyimaginowanego seksu (pokazane plecy albo pośladki) - a realizm jak w produkcjach disneya.
  • 0

#89 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 29.04.2009 - |11:37|

Ważne że pokażą całość - a w jaki dzień to przecież dla nas nie ma znaczenia.
I całe szczęście że nie będzie kolejnych sezonów - powinien być 1 sezon, zamknięta fabuła, koniec.

Osobiście spodziewałem się, że serial będzie ciekawszy - jak na razie to smucą, łażą, gadają i poza jakimś trupem to kompletnie nic się nie dzieje! Kilka trupów w różnych miejscach wyspy - oczywiście nikt nie prowadzi śledztwa, nikt tych ludzi nie szuka... serial dla nastolatków - czyli trochę ładnych buziek, trochę trupów, trochę wyimaginowanego seksu (pokazane plecy albo pośladki) - a realizm jak w produkcjach disneya.

Mnie szczerze nie interesuję ile będzie trupów w danym odcinku, ale to w jaki sposób zakończą swój nieszczęsny żywot na tej wyspie:-) jedyne co mnie interesuję w tym serialu to to kto jest mordercą i pułapki, które mają robić wrażenie na widzu...
  • 0

#90 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 29.04.2009 - |16:10|

N-ka nam zaoferowała zabezpieczenie, nawet jak w USA serial poleci, to my mamy szanse obejrzeć do końca... ja również oglądam ot tak, dla odmiany, lubię sobie "pogdybać", potem chętnie zobaczę, czy miałam rację... generalnie kieruję się zasadą, że musi to być najmniej podejrzana osoba... a inna opcja jest taka, że to w ogóle ktoś, kogo ujrzymy dopiero na końcu... wszystko jest możliwe :D
  • 0
Dołączona grafika

#91 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 29.04.2009 - |18:49|

Oh jaka "tragedia" :lol:

CBS stacja znana z produkcji na "poziomie" przesunęła swoje "dzieło".

HBO, Showtime etc drżą ze strachu.

Jedyna szkoda to taka że laska gra w tym szajsie zamiast w Supernatural.

Nie oszukujmy się stacja już od początku robi widza w wała przeciągając pałę wzorem Losta i o ile produkcja ABC jest bardzo dobrze zagrana i zrealizowana to tutaj mamy 90% 90210 + 10% Krzyk z realizmem z 90210.

Cytując nieśmiertelny zespół Queen - Another One Bites The Dust :P

Użytkownik Quendi edytował ten post 29.04.2009 - |18:49|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#92 mr_gm

mr_gm

Kapral

• Użytkownik
  • 233 postów
  • Miastostolica Polski

Napisano 01.05.2009 - |00:58|

"Obejrzałem" kolejne 2 odcinki serialu i piszę w cudzysłowie, bo inaczej niż na szybkim przewijaniu tego nie da się obejrzeć. Nic dziwnego, że oglądalność leci na łeb. Mam wrażenie jakbym oglądał kompilację wątków z Krzyku i I Know What You Did Last Summer. Podejrzewam, że może być więcej niż jeden zabójca, bo jak na jednego gościa, to ma on duży przerób ;) i jedyną zagadką całego serialu jest właśnie tożsamość zabójcy/zabójców i tylko to mnie jeszcze trzyma przy tej produkcji, a reszta jest milczeniem.

Użytkownik mr_gm edytował ten post 01.05.2009 - |01:04|

• 0

#93 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 01.05.2009 - |08:40|

Tyle było hałasu o to przesunięcie, a przynajmniej na GlobalTV na razie do niego nie doszło. Zobaczymy, co teraz wymyślili...

Użytkownik johnass edytował ten post 01.05.2009 - |09:13|

#94 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 01.05.2009 - |14:07|

Czwarty odcinek tak słaby, że aż nie będę się rozpisywał, bo nie ma nad czym;/ żadnych scen tylko biadolenie o szopenie :/ serial obejrze do końca, bo to tylko 13 odcinków, ale do osób, które mają zamiar to oglądać, powiem krótko. Szkoda czasu !
  • 0

#95 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 02.05.2009 - |10:41|

Dołączona grafika

Kolejny fajny odcinek :D. Trupów mało, bo zaledwie jeden i czy to rzeczywiście było morderstwo? Sam się postrzelił, czy ktoś mu pomógł? W każdym razie od razu wiedziałem, że ten tchórz odpadnie :D.

Po raz kolejny Anglik jest wyśmienity, uwielbiam tego gościa :D.

Striptizerka grała w SN! W 4x13 myła głowę w kiblu pamiętam, teraz robiła znacznie ciekawsze rzeczy :P.

Końcowka za to mnie to totalnie zaskoczyła... Co prawda na początku myślałem "nie, no panna młoda nie może zginąć", potem przeszedłem na "proszę, tylko nie katie, ona jest taka fajna", aby ostatecznie odetchnąć z ulgą :D.
  • 0
Dołączona grafika

#96 Spearhawk

Spearhawk

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 03.05.2009 - |16:04|

Promo odcinka nr 5 - Thwack
  • 0

#97 Asturas

Asturas

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 95 postów
  • MiastoRovaniemi

Napisano 03.05.2009 - |23:43|

W każdym razie mamy trzy opcje:
1. Zabija sam Wakefield, który nie został zabity przez szeryfa (jego zabójstwo było upozorowane).
2. Zabija ktoś z jego rodziny, np. syn, kontynuując to, co rozpoczął jego ojciec.
3. Zabija ktoś z gości, fanatyk Wakefielda, naśladowca.

Wg mnie opcja numer jeden. Skąd wniosek? Dość absurdalnie z tego, że Wakefield ze zdjęcia w gazecie to aktor, który grał Leobena w BSG. Jakoś nie wydaje mi się, że zatrudnili go tylko do zdjecia w gazecie i jakiś ewentualnych flashbacków.
  • 0
Najlepszy serial? Chyba nie da się udzielić odpowiedzi.
-------
Mój blog
z33k.com

#98 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 04.05.2009 - |07:40|

Dobra wiadomość dla fanów HARPER'S ISLAND, bo od 14 czerwca (niedziela) stacja AXN rozpocznie emisję tego serialu. Serial będzie emitowany w każdą niedziele (prawdopodobnie) o 22.00. Polski tytuł brzmi: "Wyspa Harpera".
  • 0

#99 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 04.05.2009 - |18:25|

A ja w dalszym ciągu mam nadzieję, że przejdziemy do horroru, bo takie przeciąganie robi się irytujące.
Jak nie mieli dobrego pomysłu na 13 odcinków trzymających w napięciu, mogli nakręcić ich mniej albo po prostu zrobić film. W tym momencie najchętniej obejrzałbym ten serial na raz do końca, żeby mieć go już z głowy.

#100 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 04.05.2009 - |18:28|

Widziałem trailer do następnego odcinka, no i można z niego wywnioskować, że będzie trochę akcji, a jeśli zawiodę się na kolejnym odcinku, to sobie dam spokój aż do finału, a potem pochłone ten serial hurtowo:-)

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 04.05.2009 - |18:29|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych