:hyhy: zbereźnaś :hyhy:i chce zobaczyś wasze ciała
[Kraków] 07.08.2004
Napisano 10.08.2004 - |19:12|
Napisano 10.08.2004 - |19:47|
nienasycona :hyhy:Można nawet rzec: napalona
Napisano 10.08.2004 - |19:58|
Aj chłopaki chłopaki
A że tak sie zapytam kto robił zdjęcia i kiedy je pokaze ??
niech nie ukrywa dla sienie
Napisano 10.08.2004 - |20:07|
Napisano 10.08.2004 - |20:10|
Jeeee
Nareszcie mam dostęp do kompa i czytam jakie są wasze opinie na temat zlotu.
Wiesz co rexus?? My byśmy się tak szybko nie ulatniały gdyby nie to, że Thomass ciągle i bez ustanku dolewał piwa dziewczynom i w końcu miały tego dość. Więc on jest odpowiedzialny za przedwczesny koniec imprezy w Fisherze :> .
Jaka jest moja opinia o zlocie?? Ja bawiłam się świetnie (mi nikt piwa nie dolewał :> ) na początku może i "Czy chcesz o tym porozmawiać?" było śmieszne, ale co za dużo to nie zdrowo :] i potem miałam ochote udusić phrazesa (zresztą chyba nie tylko ja :> ).
Jeden duuuuży minus - papierochy i nie miało co tego wywiać , ale niestety tego się nie dało uniknąć
Ale plusy też były :> udało mi się poznać (ba nawet zrobić zdjęcie :> nie jedno) żadko spotyjanego gatunku forumowicza :] jakim jest wszystkim dobrze znany rexus
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 10.08.2004 - |21:34|
A że tak sie zapytam kto robił zdjęcia i kiedy je pokaze ??
Saggi - więc ją o nie molestuj
Thomass ciągle i bez ustanku dolewał piwa dziewczynom i w końcu miały tego dość
O ten zbój
i potem miałam ochote udusić phrazesa
Chcesz o tym porozmawiać
Ale plusy też były sly.gif udało mi się poznać (ba nawet zrobić zdjęcie sly.gif nie jedno) żadko spotyjanego gatunku forumowicza splash.gif jakim jest wszystkim dobrze znany rexus
Masz zakaz ich publikacji
Użytkownik rexus edytował ten post 10.08.2004 - |21:37|
Napisano 10.08.2004 - |21:47|
To jak takie fotki beda to ja chce zobaczyc.
Picie przez ucho
Napisano 11.08.2004 - |06:57|
" Witam wszystkich zlotowiczów
To mi kazała przekazać nie jest źle :> .
INFO:
Ponieważ rexus nie życzy sobie swoich zdjęć na forum nie zostaną one ujawnione. A jak w końcu uda mi się je wywołać to te kilka na których go nie ma będe musiała komuś przesłać żeby umieścił na forum. Jest ktoś chętny do pomocy??
Ps. Ech, piwo czy nie piwo zlot był fajny :] .
Ps2. Do phrazesa: Ponieważ możesz nie pamiętać :> chciałam Ci przypomnieć o obietnicy!! Obiecałeś pojawić się w Poznaniu w tą sobote :] .
Ps3.Do rexusa: nie jesteś dziwakiem
:afro:
Użytkownik saggi edytował ten post 11.08.2004 - |07:13|
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 11.08.2004 - |18:16|
Po pierwsze, nie ciągle i bez ustanku... Po drugie ile ja tego piwa dolałem? Nawet na jeden kufelek by się nie uzbierało, a że dziewczęta tak szybko opróżniały szklanice to nie mogłem pozwolić by toasty były podnoszone pustymi kuflami!(saggi)
Thomass ciągle i bez ustanku dolewał piwa dziewczynom i w końcu miały tego dość
O ten zbój - założę się że jego intencją było rozluźnienie atmosfery, bo dziewczyny jakieś milczące były a po kilku piwkach to nawet niemowa zagada gdułę na śmierć , bo jeśli jego intencje były inne .... bez komentarza
Może i zbój, ale moją intencją było rozweselenie towarzystwa i uchronienie nas od stukania się pustymi szklanicami.
Ja bawiłam się świetnie (mi nikt piwa nie dolewał )
Jak się odrazu zaopiekowałaś całym dzbanem to nie było potrzeby
Myślę, że zlot się skończył wcześnie, ponieważ niektórzy mieli już piwo w uszach oraz mokre spodnie ) ( bardzo przepraszam, ale nie chcę o tym porozmawiać ) i niekontrolowane odruchy dolewania płynu rozweselającego !!
He he he... I co ja mam tu odpowiedziec? Przecierz to piwo w uchu samo sie nie znalazło! A i mógłby mi ktoś przypomnieć dlaczego chciało się tam zadomowic?
Jednak miło wspominam i życzę na przyszłość więcej udanych zlotów ) Pozdrawiam Wszystkich fanów Gwiezdnych Wrót !! Magda."
Ufff... Jednak nie było najgorzej...
Przecierz rexus się zgrywa z tym żeby nie ujawniać jego zdjęć...INFO:
Ponieważ rexus nie życzy sobie swoich zdjęć na forum nie zostaną one ujawnione. A jak w końcu uda mi się je wywołać to te kilka na których go nie ma będe musiała komuś przesłać żeby umieścił na forum. Jest ktoś chętny do pomocy??
Jak chcesz to ja się tymi zdjęciami moge zaopiekować! W razie czego pisz PM!
Tak czytam ten temat i czytam... Cholera wam się prawie wszystko nie podobało! Jeszcze ja wyszedłem na wredną szuje...
Jeszcze chwila a więcej nie puszcze rzadnego hasła pt "ZLOT". :kropki:
Napisano 11.08.2004 - |19:06|
Jako jeden , i zapewne glowny winowajca ( w koncu to ja chcialem ze wszystkimi rozmawiac ...
Uprasza sie nie pastwic sie nad biednym malym Thomassem, pomyslcie co bysmy zrobili bez niego? albo gdyby, odpukac w niemalowane, biedaczysko sie zalamal ? Jezeli ktos chce na nim wieszac psy badz uprzykac mu zycie bedzie mial do czynienia ze mna !
Mimo iz bylem podchmielony ( za co wszelkich mozliwie urazonych moim zachowaniem oraz czestymi, zapewniam czysto literackimi, powtorzeniami "czy ..."), to pamietam niemal wszystkie wydarzenia zlotu nie przypominam sobie zebym cokolwiek obiecywal, owszem mowa o zlocie w poznaniu byla, a ja zapewniam cie saggi, ze jestem niezwykle slowna bestia .
Postaram sie pojawic w Poznaniu, saggi , jednak nie dam sobie nic za to uciac jezeli tego nie zrobie. ( poza tym , czy jestes pewna ze tego chcesz ?? a co jezeli ludzie znowu zaczna uciekac ?? )
ps.na by powiedziec ze ten zlot mozna opisac jednym zdaniem :
"Chialem dobrze a wyszlo jak zwykle...."- Thomasss
ps2. a tak w ogule to wina tych co sie nie pojawili , teraz nie dowiemy sie jakby bylo gdyby byli, a tymbardziej oni tez nie
Użytkownik phrazes edytował ten post 11.08.2004 - |19:17|
Napisano 11.08.2004 - |19:33|
Tak.ps2. a tak w ogule to wina tych co sie nie pojawili , teraz nie dowiemy sie jakby bylo gdyby byli, a tymbardziej oni tez nie
Człowiek puści Was samych do ludzi i proszę -- jakaś draka.
Już ja Was będę następnym razem pilnował.
Masz moje słowo phrazes.
Użytkownik marcinssdd edytował ten post 11.08.2004 - |19:34|
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Napisano 11.08.2004 - |19:54|
Przecierz rexus się zgrywa z tym żeby nie ujawniać jego zdjęć...
Normalnie Thomass jesteś jasnowidzem
Saggi pozdrów Magdę i drugą koleżnakę (której imienia niestety nie pamiętam).
Napisano 11.08.2004 - |20:21|
Napisano 11.08.2004 - |20:53|
Użytkownik bahari edytował ten post 11.08.2004 - |22:27|
Napisano 11.08.2004 - |21:29|
Nie zadręczajcie sie tak
Buło fajowo
Co do zlotu w Poznaniu, phrazes musisz przyjechać
Thomass twoją jedyną winą było dolewanie im piwa, a to, że one piły to ich sprawa :> w każdym razie jedyny ratunek w ucieczce od tego widziały w wyjściu więc niestety musiałyśmy wyjść ale następnym razem jak będę w Krakowie (pewno bez nich) yo posiedze do końca
Chciałam przeprosić, że tak przywłaszczałam sobie dzbanek :>
Dzięki za pozdrowienia rexus, przekaże
I mi tu nawet nie myśl o nie puszczaniu haseł o kolejnych zlotach Thomass :afro:
Jeszcze raz mówie, ze się na prawde super bawiłam i cieszę się że nie opuściłam tego zlotu. A równocześnie smutno mi, że nie wiem kiedy będe na następnym
Pozdrawiam wszystkich!!
:clap:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A tutaj znowu post od Magdy :
Pozwole sobie jeszcze raz przez posłańca Saggi przesłać kilka słów ;-) Widze, że trwa wojna kto komu gdzie i ile dolał
Ponieważ kolega o naturze filozoficznej pisze, że pamięta "niemal wszystkie wydarzenia" to może mi przypomni dlaczego nosił mnie na rękach ?!?! Bo ja niestety nie pamiętam
" saggi , jednak nie dam sobie nic za to uciac jezeli tego nie zrobie " i prawidłowo !! To by była lekka ( ale tylko lekka ) przesada ;-)
Rexus bardzo dziękuje za pozdrowienia
Jeszcze raz pozdrawiam szalonych zlotowiczów, którzy przeszli przez wrota Fishera i nie tylko ( żebym znowu nie wyszła na drętwą
Magda
Użytkownik saggi edytował ten post 11.08.2004 - |21:39|
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 11.08.2004 - |22:32|
ja mysle ze to byl spontaniczny podryw [do gory chociazby] lub moze chwyt ponizej pasa a moze troche z obojgaPonieważ kolega o naturze filozoficznej pisze, że pamięta "niemal wszystkie wydarzenia" to może mi przypomni dlaczego nosił mnie na rękach ?!?! Bo ja niestety nie pamiętam
(
ps. ja rowniez pozdrawiam szanowne panie ;]
Napisano 11.08.2004 - |23:15|
Co sie zas tyczy noszenia to wytlumaczenie jest proste. W moim malym rozumku kobieta jako cudowne stworzenie wyniesiona jest na piedastal wspanialosci, jako, ze w swoim zaslepieniu uroda i niespotykanym urokiem osobistym nie chcialem pozbawic siebie, oraz innych towarzystwa tychze pan. Pomyslawszy ze byly niewatpliwie zmeczone dluga podroza postanowilem ulzyc przynajmniej jednej z pan ( niestety plan kostrukcyjny mojej skormnej osoby przewidywal potrzebe na jedynie dwie rece ), a ze zwyklem wcielac od razu mysli w czyn jak postanowilem, tak tez zrobilem. Jezeli swoim czynem badz zachowaniem urazilem Magde, chcialbym , za twoim posrednictwem saggi, przeprosic. Przeprosiniy naleza sie rowniez Edycie, gdyz w jej przypadku zamiar nie zostal wcielony w zycie ( a to z wyzej wymienionego powodu konstrukcyjnego ). Na koniec pozwole sobie dodac ze bynajmniej nie nazwalbym Magdy dretwa, moim zdaniem sprawiala takie wrazenie w oczach rozradowanego i niezykle entuzjastycznego fraydy, moja opinia jest zgola inna.
Saggi, ciesze sie ze ci sie pdobalo, ja rowniez nie narzekam na zlot, gdyz moim zdaniem byl on calkiem udany , jendakze moze byc to wina tych procentow miedzy ktorymi ponoc kolataly sie moje biedne mysli i slowa, tak wiec ty jeduna z tego co pamietam jestes w stanie "trzezwo" ocenic ten zlot. Co sie zas tyvczy Poznania to jezeli, z pomoca Boza ( i pracodawcy
Napisano 12.08.2004 - |09:59|
Użytkownik Ogotai edytował ten post 12.08.2004 - |10:00|
Napisano 12.08.2004 - |10:25|
oj saggi to ja bym nie liczyl ze sie pojawiCo sie zas tyvczy Poznania to jezeli, z pomoca Boza ( i pracodawcy
) dostane wyplate do soboty to postaram sie ze wszystkich sil pojawic na zlocie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »