no i mamy Stargate.The.Ark.Of.Truth.DVDRip.XviD-MEMETiC
Stargate: The Ark of Truth - PREAIR SCREENER
Rozpoczęty przez
biku1
, 23.12.2007 - |09:36|
82 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29.02.2008 - |00:42|
Napisano 29.02.2008 - |08:58|
Tyle się naczekałem na wersję dvd i co z tego mam - wersję z muzyczką i innymi bajerami w formie tekstur i tą samą llipę co była - nic nie zmienioną - już mi się odechciewa - to ja wolałem już walkę kulek na końcu niż to byle co (bo się pośmiać przynajmniej można było) Jestem rozczarowany!
Napisano 29.11.2009 - |15:17|
W sumie najwiekszy minus to brak O'Neilla, reszta jest ok. Oceniac nie bede do czasu pojawienia sie 'pelnej' wersji.
[/quote]
Nie rozumiem czemu ciągle wszyscy narzekają , że brak im O'Neila . W 10-tym sezonie trochę go brakowało , ale po co w ogóle miałby być w tym filmie skoro to nie jego sprawa i nie ma tam wątków , które byłyby z nim związane .
[/quote]
Nie rozumiem czemu ciągle wszyscy narzekają , że brak im O'Neila . W 10-tym sezonie trochę go brakowało , ale po co w ogóle miałby być w tym filmie skoro to nie jego sprawa i nie ma tam wątków , które byłyby z nim związane .
"Tęsknię za lasem, uświadomił sobie Leiard. Tęsknię za życiem w spokoju. Za sercem i umysłem, których nie drąży zamęt. Za bezpieczeństwem" -- ("Kapłanka w bieli" - str. 363).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych