ten odcinek byl na serio nieziemski
SPOILER - S8E01-02 (New Order)
Napisano 12.07.2004 - |20:40|
ten odcinek byl na serio nieziemski
Napisano 12.07.2004 - |20:42|
Aaaa... sorki... ja oglądam wszystko na tveee ... a czy aby nie przed kompem
Napisano 12.07.2004 - |21:16|
piotruś na bank się oświadczy Sam są zdjecia ale za wyniki nie ręcze :evil: jak się dowódca dowie
Użytkownik Raptorek edytował ten post 12.07.2004 - |21:41|
Napisano 12.07.2004 - |21:19|
Z zabawnych scen należy wymienić jeszcze przynajmniej dwie:
Thor: Your mind has been interfaced with the "Daniel Jackson"
Jack: What?
Daniel: What?
i
Jack: Had to do something
Po długim oczekiwaniu muszę przyznać, że nie zawiodłem sie co do StarGate. Teraz tylko czekać do tego piątku (Atlantis) i następnego (SG-1 + Atlantis) i następnego i następnego... :]
Napisano 12.07.2004 - |21:43|
Nexus, on odebrał fanom Sam... pozwalasz mu na to?co ty się tak czepiłeś Piotrusia?
naprawdę? niewiedziałem :hyhy:Przecież on był tylko projekcją tego co zapamiętała i widziała Sam
Pasują do siebie :]I to na dodatek z dawką charakteru Piątego.
Wierz mi, to: "on rzuca kochanki o poranku bo mu nie chce coś powiedzieć, a potem przeprowadza śledztwo... " nie ja wymyśliłem... widziałem to w takim jednym serialu... był to odcinek 715 i miał ten serial nazwe chyba: Stargate.wynajduje i tworzy historie rodem z brukowców
A jak inaczej na nią patrzeć... co odcinek takie bluzeczki coraz nowsze, reżyserzy specjalnie ujęcia z boku muszą zrobić...Spojrzyj na Sam jak na kobietę, a wtedy wszystko się stanie jasne....
Jeszcze mnie wsadzą do więzienia za posiadanie narkotyków :look:Ale Twój zwichrowany umysł, napędzany silnie uzależniającym drugiem zwanym Szipem
A niech usłyszę jakieś narzekanie na cudowny odcinek Affinity... niech usłysze! Przecież to będzie klasyka. 10/10 z góry
Może w następnym odcinku! Właśnie urwali te New Order w takim momencie! SamLego+5Lego = 5SamLegoZaskoczyła by mnie scena – widok Sam kopulującej z Piątym - i ich potomstwo
SGTokar podejrzewający że jest śledzony przez pewnego glinę z ameryki.
Napisano 12.07.2004 - |22:30|
Ale pamietasz ze wczesniejsze skanowania powierzchni nie potwierdzily obecnosci Carter na planecie ? Tak wiec z tym skanowaniem bywa roznie. A stad juz maly kroczek do wyjasnienia co tylko sie chce za pomoca odrobiny technobełkotu ;-)No wlasnie do konca nie jestem pewien ktora Sam jest oryginalna a ktora jest kopia ;-(.
SG1 jest badane przez ekipy medyczne, a oprócz tego Thor powiedział że wykrył Sam, co oznacza człowieka.
czyzby Ci brakowalo wyobrazni ? Dobra nie czepiam sie ale wy tak wszystko bierzecie za pewnik.Kopia zostala nam (widzom) przedstawiona po odlocie, nie jest sprecyzowane kiedy zostala stworzona ;-)
Jasne, a wydarzenia z odcinka powiedzmy 722 dzieją się w pierwszym sezonie sly.gif
I nie wiem co wam ten Piterek tak zaszkodzil, zwykly kolo co sie przystawia do Sam - o to chodzi ?
Acha no i w sumie chyba jeden z lepszych zartow jak dla mnie ;-D
Swierdzenie Weir ze Jack bedzie musial przemyslec czy przyjac awans czy nie:
-So I guess you have some thinking to do
-I hate that
Użytkownik Loco edytował ten post 12.07.2004 - |22:31|
Napisano 12.07.2004 - |22:58|
Nie potwierdziły ponieważ znajdowała się ona wewnątrz tej budowli, a jak wiemy Thor nie mógł tam przesłać reszty SG1 bo budowla miała zabezpieczenia. Pewnie też nie mogli jej przeskanować. Gdy tylko Sam znalazła się poza statkiem czujniiki Asgardu mogły ją wykryć.Ale pamietasz ze wczesniejsze skanowania powierzchni nie potwierdzily obecnosci Carter na planecie ? Tak wiec z tym skanowaniem bywa roznie. A stad juz maly kroczek do wyjasnienia co tylko sie chce za pomoca odrobiny technobełkotu ;-)
Inna sprawa że nasi lekarze w SGC napewno przebadają Sam, jeśli tego nie zrobili, to zrobią przed następną misją. Pobiorą krew, zrobią prześwietlenie... LegoSam jest tak samo zbudowana jak Reesee więc szybko powinni poznać że to robot. :/
Nie zważaj na to... to tylko narkotykico wam ten Piterek tak zaszkodzil, zwykly kolo co sie przystawia do Sam - o to chodzi ?
Nie pamiętam jeszcze by kiedyś wydarzenia nie były przedstawione chronologicznieczyzby Ci brakowalo wyobrazni ? Dobra nie czepiam sie ale wy tak wszystko bierzecie za pewnik.
Napisano 13.07.2004 - |01:55|
jak czytam wasze posty nt. s8 no to az mi sie łezka kręci, że jeszcze nie mam u siebie na hdd, ale mam nadzieje już niedługo.... ehhhh e-mule mówi 24h ale ja mu tam nie ufam muśle że bedzie wcześniej.
Pytanko do tłumaczących, czy będzie tłumaczenie do wersji właśnie z e-mula [Stargate.SG-1.S08E01.E02.WS.DSRip.XviD-SFM.avi] bo jest dość dużo źródełek (1400)??
Napisano 13.07.2004 - |11:34|
Temat: “New Order” ustanowił rekord
Źródło: Gateworld
Odcinki premierowe ósmego sezonu serialu „Stargate: SG-1” ustanowiły nowy rekord oglądalności dla kanału Scf-Fi Channel zdobywając w rankingu liczbę 2,4. (co oznacza 3,2 miliona widzów). Jest to rekord zarówno dla samego serialu, jak i dla wszystkich odcinków premierowych puszczanych dotąd na Scf-Fi. Poprzedni rekord ustanowił odcinek „Evolution, Part 2” z wynikiem 2,2.
Notatka USAF-SGC-130720041311-SGT
Temat: Szczegóły z kręcenia odcinka
Źródło: Gateworld
Strona Gateworld rozpoczęła serię artykułów, w których Joe Mallozi będzie przedstawiał szczegóły z fazy produkcji odcinków w ósmym sezonie. Tak więc rozpoczęto od odcinka New Order. Oto parę informacji:
- Z powodu jednoczesnego kręcenia paru odcinków można zauważyć pewne różnice w fryzurze Teal’ca.
- Michael Shanks został uderzy podczas kręcenia liną w oko i mimo tego dokończył scenę i dopiero potem udał się do lekarza.
- To Anderson sam dodał takie teksty jak: „something about twins” i „who’s your daddy?”
- Pomysł z „LegoSam” został dodany w ostatniej chwili, nie było go w oryginalnym scenariuszu.
- Camulus to ten sam aktor który grał majora Couborn z odcinka 320, natomiast
- Replikator z którym walczono na statku Thora to nowy koordynator kaskaderów w serialu Atlantis (tak jak Dan Shea w SG1 grający Silera)
- Początkowo to Woolsey (widziany w odcinkach Heroes II i Innaguration) miał dowodzić SGC na czas odcinków New Order. (swoją drogą aktor udzieli wywiadu na stronie Star Treka (tutaj) 14 lipca)
Napisano 15.07.2004 - |08:40|
zapowiada sie niezle... czekam z niecierplwościa na nastepne odcinki.... w kazdym razie.. to bylo zdecydowanie najlepsze otwarcie sezonu z wszystkich dotychczasowych
pozdrawiam
Napisano 15.07.2004 - |12:58|
Mały Update widziałem już cały odcinek jak będzie cały taki sezon 8 to polecam :clap:
Napisano 15.07.2004 - |13:52|
Też to mogę powiedzieć, a co mi tamJak bedzie taki cały 8 sezon, to poważnie zastanowie się nad 9 .
Jak będzie taki cały sezon to mogą robić dziewiąty.
... ale kiedy to wszystkie odcinki były tak dobre jak premierowe?
Napisano 15.07.2004 - |15:05|
... ale kiedy to wszystkie odcinki były tak dobre jak premierowe?
Oby teraz
Użytkownik revo edytował ten post 15.07.2004 - |15:07|
Napisano 15.07.2004 - |15:38|
a co do odcinkow 1,2 no to sie zgodze z wiekszoscia jak tak dalej bedzie to sezonow SG1 bedzie z 15
no zobaczymy co bedzie dalej teraz poruszyli wiele watkow ktore czekaja na kontynuacje :hyhy:
Napisano 15.07.2004 - |16:08|
Napisano 15.07.2004 - |20:03|
No to jedziemy
Gdy zaczołem oglądać nawiedziło mnie nieprzyjemne uczucie ,że serial nie spełni moich oczekiwań,że bedzie beznadziejny.Dopiero gdy zaczeła sie wstawka z logiem muzyczka i nazwiskami poczułem gęsia skórke :hyhy: .Pomyślałem :jest , wreszcie od marca znowu obejrze sg. Od tej pory oglądałem oba odcinki z wielka przyjemnoscia.Pierwsze co można stwierdzić,że odcniki są świetne i napawaja otuchą do kolejnych.Jednak odniosłem takie wrażenie ,że to wszystko dzieje sie za szybko i jest tego wszystkiego za dużo.Przylot goa'uldków ,groźba ataku Baala,Kłopotu Asgardu z Replikatorami,uwięźienie Sam
Oczywiscie nie mogło zbabraknąc humoru :clap: niezawodny Jack
To tyle narazie
Na końcu dodam ,że mam duze oczekiwania w stosunku do następnych odcników
Heh niestety Ujemny te ludki bedą w Atlantisdnosnie przyszloscie to mysle replikatorzy odejda w odstawke bo pojawi sie fajna nowa rasa
Kto ogladalm Lowdowna nowego ten wie jezyk.gif
rankingu liczbę 2,4. (co oznacza 3,2 miliona widzów)
Pozdrawiam
Użytkownik Michał edytował ten post 15.07.2004 - |20:32|

NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler] Text [/spoiler]
Napisano 15.07.2004 - |21:20|
Ponieważ jest to rating, oparty na wybranych osobach oglądających dany program. I tak rating 2.4 odpowiada 3.2 milionom telewidzów oglądających audycję. Proste?2,4 to 3,2 milona
Dla zainteresowanych to rating ten ma nawet własną nazwę, oraz wzbudza sporo kontrowersji ze względu właśnie na swój system.
Napisano 15.07.2004 - |21:40|
Naprawde bardzo mi sie odcinki podobaly. Szkoda ze zmienili dr. Weir. Tamta aktorka bardziej mi sie podobala, ale mam nadzieje ze ta sie tez spisze ( w Atlantis). Fajnie ze Jack zostal generalem (nalezalo mu sie), ale oznacza to ze bedziemy go mniej widywac..i ze bedzie mniej smiesznych tekstow), co do Sam (nominacja na porucznika tez fajny gest), w filmie bardzo fajnie, zwlaszcza w opecnosci "piatego".
Daniel i s-ka bez rewelacji no moze poza Teal'kiem ktory ma fajna fryzurke...
Napisano 15.07.2004 - |21:49|
Gdzie była ta nominacja na porucznika? Z tego co napisałeś wynika, że była to degradacja.BARDZO DOBRY POCZATEK NOWEGO SEZONU..
Naprawde bardzo mi sie odcinki podobaly. Szkoda ze zmienili dr. Weir. Tamta aktorka bardziej mi sie podobala, ale mam nadzieje ze ta sie tez spisze ( w Atlantis). Fajnie ze Jack zostal generalem (nalezalo mu sie), ale oznacza to ze bedziemy go mniej widywac..i ze bedzie mniej smiesznych tekstow), co do Sam (nominacja na porucznika tez fajny gest), w filmie bardzo fajnie, zwlaszcza w opecnosci "piatego".
Daniel i s-ka bez rewelacji no moze poza Teal'kiem ktory ma fajna fryzurke...
Lieutenant Colonel to nie jest porucznik.
Ten stopień można tłumaczyć jako podpułkownik
Użytkownik marcinssdd edytował ten post 15.07.2004 - |21:51|
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »