Skocz do zawartości

Zdjęcie

Life

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
91 odpowiedzi w tym temacie

#81 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 13.04.2009 - |20:35|

Gdzieś tu na forum była rozpiska seriali do cancela i Life miał status zagrożonego, ale nie definitywnie.
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#82 cymrean

cymrean

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 503 postów

Napisano 13.04.2009 - |22:14|

NBC musi wywalic 5 seriali z ramowki bo codziennie w nastepnym sezonie o 10 bedzie talk show Jaya Leno, wiec 5 napewno skasuja, a moze i wiecej zeby zrobic miejsce dla jakiejs nowosci.
  • 0

#83 Jara71

Jara71

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów
  • Miasto71

Napisano 13.04.2009 - |23:06|

Ostatnio nowości coś nie przechodzą i też szybko upadają, ja czekam na dalsze wieści co do serialu, a póki co zabieram się za 20sty odcinek.

edit
Obejrzałam 21 odcinek. Cudowny! Serial po prostu rządzi, a oni chcą z niego rezygnować. Nie ma mowy!

Użytkownik Jara71 edytował ten post 14.04.2009 - |01:07|

• 0

#84 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 14.04.2009 - |20:28|

Jeszcze mi się przypomniało, skojarzył ktoś, że ci mafiozi Romana słuchali w radiu muzyki z rosyjskiej stacji z GTA4? :D
  • 0

#85 Jara71

Jara71

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów
  • Miasto71

Napisano 14.04.2009 - |22:44|

Jestem ciekawa czy jeśli pojawiłby się 3 sezon to czy pociągną go w stronę ostatniego zdania z filmu.

Jeden plus jeden równa się jeden. Znamy nawet takie słowo, do którego dodając kolejne daje jeden. Tym słowem jest miłość.

Miłostka Crews i Reese była by nudna i oklepana, a do tego fajnie się Dani zgrywa z Tidwellem :)
  • 0

#86 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 15.04.2009 - |17:21|

Świetny finał bardzo dobrego serialu i jednego z nielicznych robionych przez duże stacje, który ma wysoki poziom.

Teraz pozostaje mieć nadzieję na s3 i czekać.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#87 Jara71

Jara71

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów
  • Miasto71

Napisano 17.04.2009 - |22:25|

Pragnę jeszcze dorzucić, że mam mały niesmak jeśli chodzi o panią adwokat i ex żonę Charliego. Żonka Charliego jest po prostu świetna (uroda ;) ), a panią adwokat narobili smaka i szybko zniknęła z ekranu.
  • 0

#88 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 18.04.2009 - |19:23|

Pragnę jeszcze dorzucić, że mam mały niesmak jeśli chodzi o panią adwokat i ex żonę Charliego. Żonka Charliego jest po prostu świetna (uroda ;) ), a panią adwokat narobili smaka i szybko zniknęła z ekranu.

Z zona charliego masz racje, mogli ja pokazac od czasu do czasu zeby dac znac ze charlie nie stracil z nia kontaktu a teraz w 3 sezonie (jesli bedzie) mogli z tego zrobic jakis trojkacik milosny: zona charliego chce charliego, charli chce Reese ... no ale zawsze pozostaje trojkacik milosny oparty na Reese, gdzie Tidwell i Charlie chca z nia byc.

Co do pani adwokat to dobrze ze ja usuneli bo nie miala ona miejsca w serialu, jedyne do czego sie przydawala to jak charlie mial problemy natury prawnej a to za malo by ja trzymac, szczegolnie po tym ze charlie jej jasno dal znac ze nie jest nia zainteresowany.
  • 0

#89 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 02.05.2009 - |20:42|

Czyli Life dostał kulkę w łeb i poszedł do piachu...

F*ck you NBC!

PS. W sumie nieoficjalnie, ale cóż, dowiemy się w poniedziałek...

Użytkownik garus edytował ten post 02.05.2009 - |20:47|

• 0

#90 mr_gm

mr_gm

Kapral

• Użytkownik
  • 233 postów
  • Miastostolica Polski

Napisano 02.05.2009 - |20:53|

Eh, mogę tylko zacytować bajkę o orzeszku i japie - O żesz ku... Ja pie....
  • 0

#91 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 04.05.2009 - |19:55|

W temacie o Chucku podawałem listę przedłużonych seriali na oficjalnej stronie NBC i Life na niej nie występuje :(

http://www.nbc.com/upcoming-shows/
  • 0

#92 Jara71

Jara71

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów
  • Miasto71

Napisano 24.05.2009 - |23:15|

Niestety nasz serial został skasowany ... może jakaś inna stacja go przejmie .. takie marzenie ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych