Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#81 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 08.12.2007 - |12:26|

no to ogladalnosc ma chyba niezla, o ile sie nie myle to na poziomie 2giego sezonu Heroesow chyba ostatnie odcinki byly?
  • 0
You are what you believe yourself to be

#82 Elscol

Elscol

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 08.12.2007 - |13:59|

Ogladalnosc Chucka jest bardzo dobra bioraca pod uwage konkurencje... Taki Dancing With the Stars zgarnia zwykle ok 20 mln widzow. Do tego o tej samej godzinie nadawany jest tez Prison Break, wiec ogladalnosc rzedu 7/8 mln widzo to swietny wynik...
  • 0

#83 Tala Cardullo

Tala Cardullo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 08.12.2007 - |16:32|

Fajne te korzenie ma. Ja zrozumiałem: "(...)siusia jak twoja mamusia" ;D

A ja "łżesz jak twoja mamusia" :blink:
  • 0

#84 k'9999

k'9999

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 09.12.2007 - |18:44|

:)
  • 0

#85 makor

makor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 16.12.2007 - |03:33|

lekko, z przymrużeniem oka, ale inteligentnie.

?! Raczej do przesady lekko i z zamkniętymi oczami. Na pewno nie inteligentnie.
Jestem świeżo po 11 odcinkach i nic inteligentnego tam nie zobaczyłem. Widziałem za to do bólu poprawnie polityczną, naiwną pseudo szpiegowską produkcję kierowaną chyba do gimnazjalistek. Od bardzo dawna nie widziałem takiego nagromadzenia głupoty.
NIE POLECAM.
No chyba, że ktoś nie ma co zapuścić do obiadu. Jedyne co ten serial ratuje to ładne panie ^^
  • 0

#86 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 16.12.2007 - |11:56|

Niestety największą zaletą serialu są olśniewająco piękne panie, zwłaszcza siostra Chucka.

Chyba tylko przez strajk oglądnąłem tyle odcinków.

Zdecydowanie polecam inne produkcje komediowe.

Najtrudniej zrobić właśnie dobrą komedię, by śmieszyła ale nie zniesmaczyła oraz nie była nudna.

Obecnie w tej kategorii króluje:

1. House (Fox) - medyczny psychologiczny dramat z olbrzymią dawką specyficznego humoru
2. Californication (Showtime) - choć to połączenie dramatu/obyczajowego i komedii, dla dorosłych
3. Weeds (Showtime) - jak wyżej
4. Psych (USA) - czyli udajemy Medium

tyle że nie są to tradycyjne sitcomy

Użytkownik Quendi edytował ten post 16.12.2007 - |11:58|

• 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#87 saperMU

saperMU

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 26.12.2007 - |18:44|

Niestety największą zaletą serialu są olśniewająco piękne panie, zwłaszcza siostra Chucka.

Chyba tylko przez strajk oglądnąłem tyle odcinków.

Zdecydowanie polecam inne produkcje komediowe.

Najtrudniej zrobić właśnie dobrą komedię, by śmieszyła ale nie zniesmaczyła oraz nie była nudna.

Obecnie w tej kategorii króluje:

1. House (Fox) - medyczny psychologiczny dramat z olbrzymią dawką specyficznego humoru
2. Californication (Showtime) - choć to połączenie dramatu/obyczajowego i komedii, dla dorosłych
3. Weeds (Showtime) - jak wyżej
4. Psych (USA) - czyli udajemy Medium

tyle że nie są to tradycyjne sitcomy

Jeżeli Californication jest lepsza komedią od Chucka to czas umierac...

Kazdemu sie podoba cos innego, ale mi bardziej podoba sie Chuck... Reszty nie ogladalem ppp;
  • 0

#88 spex

spex

Sierżant

• Użytkownik
  • 771 postów
  • MiastoKraków

Napisano 20.01.2008 - |00:30|

Witam

Mam pytanie jak to jest z tym serialem? Czy on się skończył po 11 odc? Bo sobie przeglądam TV.com i tvrage.com a tam na 24.01 są zapodane 2 odcinki.

Na stronie stacji tez jest info o 2 nowych odcinkach? Czyżby jednak puścili pełen sezon? Czy może 2 odc zakończenie serialu??
  • 0

#89 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 20.01.2008 - |00:49|

http://en.wikipedia....e_on_television

Chuck 13 out of 22 ordered episodes were completed. Remaining 2 episodes will air January 24 [11]
  • 0

#90 Murdock

Murdock

Szeregowy

• Użytkownik
  • 63 postów

Napisano 22.01.2008 - |11:02|

hmmmm a ja juz dzis ogladnalem oba pozostale odcinki :| na wszystkich stronach musieli sie pomylic z data 24 zamiast 21 stycznia :D
  • 0

#91 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 22.01.2008 - |11:35|

Nie pomylili się, tylko podawali datę z USA. A te dwa odcinki były/są z Kanady.
  • 0

->1019<-

#92 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 22.01.2008 - |19:22|

Fajnie że dwa od razu rzucili, będzie co oglądać, bo przy tej pustyni jaka panuje w serialch, to chuck jest perełką.
A tak na marginesie to chuck jest bardzo fajnym serialem i miło się go ogląda :rolleyes:
  • 0

#93 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 25.01.2008 - |15:34|

dobre dwa odcinki
szkoda, ze etraz nie wiadomo co sie stanie z serialem...
  • 0

#94 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 25.01.2008 - |19:02|

o kurcze, przegapilam jeden :D

i ciii, zadne "szkoda, ze nie wiadomo...." - miejmy nadzieje, ze serial bedzie po zakonczeniu strajku kontynuowany... i trzymajmy kciuki
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#95 Soul_of_Warrior

Soul_of_Warrior

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 18.02.2008 - |03:15|

Pisalem to juz w "Heroes" ale tu tez to dam - dla zainteresowanych

NBC ogłasza swoje plany; Herosi powrócą jesienią

Stacja NBC zamówiła kolejne sezony seriali "Life", "Chuck" oraz "Herosi". Seriale te nie będą miały nowych epizodów podczas obecnego sezonu, a nowe odcinki pojawią się dopiero jesienią.

Zrodlo: filmweb.pl

Z Heroesami to mi wszystko jedno, ale szkoda, ze na Chucka (Sare i Ellie) trzeba bedzie tyle czekac :P
  • 0

You're not afraid of the dark, are you?

#96 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 19.02.2008 - |21:57|

Chuck - czytając opis serialu i widząc plakat to raczej nie myślałem, żeby ten serial był dobry a nawet sądziłem, że i tak pewnie dostanie cancel.
Czytając posty użytkowników postanowiłem dać szansę temu serialowi i nie zawiodłem się , jak dla mnie NAJLEPSZA NOWOŚĆ! :P

Niektórzy na forum zarzucają temu serialowi, że jest mało rzeczywisty, realny ... Chyba niektórym się pomyliły seriale, ten serial należy traktować jako coś lekkiego, przyjemnego, z przymrużeniem oka i humorem <_<

Serial bomba, wciąga na maxa, na + piękne panie i czasami efekty, aktorstwo w sumie też na niezłym poziomie (Zachary Levi jako Chuck, Joshua Gomez jako Morgan :lol:) szczególnie ze wskazaniem na tego drugiego pana, po prostu gdy widzę tego pana to od razu banan na twarzy.

Jeszcze obecność pani Yvonne Strahovski jako agentki Walker, ahhh te oczy i uroda :P

Chuck - polecam ten serial każdemu i szkoda, że przez strajk serial powróci dopiero jesienią, jakoś damy radę !

10/10

Pozdrawiam
  • 0

#97 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 23.02.2008 - |11:10|

10/10 to już gruba przesada góra to 7/10, serial lekki i przyjemny nic więcej. Nie jest dla mnie jakimś wielkim objawieniem, raczej zapychacz między innymi serialami, bądźmy szczerzy serial nie zabija humorem, nie jest też zbyt nerdowy, jaki powinien być. Przy takim IT Crowd wygląda bardzo słabo.

Użytkownik Krusty edytował ten post 23.02.2008 - |16:53|

• 0

#98 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 23.02.2008 - |16:11|

może rzeczywiście przesadziłem z tym 10/10, miałem jakiś dobry humor tamtego dnia :lol:, ale mi się tam serial podoba, nie uważam go za zapychacz.

Pozdrawiam
  • 0

#99 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 23.02.2008 - |21:26|

10/10 to już gruba przesada góra to 7/10, serial lekki i przyjemny nic więcej. Nie jest dla mnie jakimś wielkim objawieniem, raczej zapychacz między innymi serialami, bądźmy szczerzy serial nie zabija humorem, nie jest też zbyt nerdowy, jaki powinien być. Przy takim IT Crowd wygląda bardzo słabo.

sorry, ale drugi sezon IT Crowd Chuck bije na głowe... w drugim sezonie, jeden-dwa odcinki trzymały poziom :/
  • 0

#100 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 23.02.2008 - |22:10|

no to skoro tak mowisz to musze obadac i porownam sobie ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych