Skocz do zawartości

Zdjęcie

Entourage

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
131 odpowiedzi w tym temacie

#81 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 529 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 28.08.2009 - |19:00|

OK, dziękuję.
Podsumowując nie są złe jak na oficjalne jak czasami się zdarza ale zawsze mogłyby być lepsze.

ale jednak najlepiej mi się oglądało do 3 sezonu z napisami Yungara, perfekto napisy

Znając napisy Yungara do SoA i kilku innych pozycji to można je w ciemno polecić. Swoją drogą ciekawie byłoby porównać jego napisy z tymi z dvd z sezonem 3. B)
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#82 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 29.08.2009 - |00:31|

s5 dobry choć bez takiej pasji jak poprzednie. Jeszcze s6 i jestem na bieżąco.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#83 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 31.08.2009 - |13:31|

Odcinek wmiare , ale juz nie moge ogladac E i jego perypetii milosnych , to naprawde juz mnie irytuje.Zajmuje jak narazie 50% calego sezonu...
  • 0

#84 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 31.08.2009 - |18:31|

Odcinek wmiare , ale juz nie moge ogladac E i jego perypetii milosnych , to naprawde juz mnie irytuje.Zajmuje jak narazie 50% calego sezonu...

Odcinek zwiastuje, że to już będzie konic, na jakiś czas. W końcu się zdecydował :rolleyes:
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#85 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 31.08.2009 - |19:26|

Odcinek zwiastuje, że to już będzie konic, na jakiś czas. W końcu się zdecydował :rolleyes:

Znając E, to nie byłbym taki pewien. Zaraz twórcy wyjadą z teorią,że panowie z ochrony chcąc naciągnąć Vince'a podrzucili ID, a to Ashley była stalkerem i E wróci do Sloan. Ten wątek zajmuje 70% całego sezonu, niech się skupią na nowej pracy E, bo tam przynajmniej było się z czego pośmiać i nawet dobry jest ten ulizany playboy. Ten wątek z Andrew Kleinem w tym odcinku mi się podobał, ale w pozostałych nie bardzo, a do tego Autumn Reeser mnie irytuje. Jak na razie u Dramy nudy, może coś się ciekawego rozwinie z sytuacją na planie, Turtle nudy, Vince nie istnieje, a o Arim lepiej nie wspominać. Poeksperymentować można, o ile jest to jakoś zrozumiale uzasadnione, ale nie do pomyślenia jest, aby Barbara Miller ustawiała tak starego Ariego ;).
  • 0

#86 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 31.08.2009 - |20:38|

Znając E, to nie byłbym taki pewien. Zaraz twórcy wyjadą z teorią,że panowie z ochrony chcąc naciągnąć Vince'a podrzucili ID, a to Ashley była stalkerem i E wróci do Sloan. Ten wątek zajmuje 70% całego sezonu, niech się skupią na nowej pracy E, bo tam przynajmniej było się z czego pośmiać i nawet dobry jest ten ulizany playboy. Ten wątek z Andrew Kleinem w tym odcinku mi się podobał, ale w pozostałych nie bardzo, a do tego Autumn Reeser mnie irytuje. Jak na razie u Dramy nudy, może coś się ciekawego rozwinie z sytuacją na planie, Turtle nudy, Vince nie istnieje, a o Arim lepiej nie wspominać. Poeksperymentować można, o ile jest to jakoś zrozumiale uzasadnione, ale nie do pomyślenia jest, aby Barbara Miller ustawiała tak starego Ariego ;).

Tia ja tez od poczatku przypuszczalem , ze ta cala ashley przesladuje vinca.Od poczatku szklily jej sie oczy na jego widok.
  • 0

#87 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 31.08.2009 - |22:09|

Nie ujołbym tego lepiej. Chociaż co do wątku z Andrewem, to w sumie dobry wątek, ale poprzednie wątki z jego udziałem to nuda. Ta postać zniszczała ten sezon.
  • 0

#88 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 01.09.2009 - |08:09|

Nie ujołbym tego lepiej. Chociaż co do wątku z Andrewem, to w sumie dobry wątek, ale poprzednie wątki z jego udziałem to nuda. Ta postać zniszczała ten sezon.

Moim zdaniem watek andrew'a ratuje ten sezon.Bez niego bylby totalny BETON.
  • 0

#89 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 01.09.2009 - |08:37|

Mnie się w tym sezonie wyłącznie podobał wątek Andrew, ale tylko w tym odcinku i wątek u E w pracy w poprzednim, reszta to PORAŻKA.
  • 0

#90 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 01.09.2009 - |12:45|

Chodziło mi o to że im wiecej Andrewa tym mniej ekipy i ariego.. przecież jego romans i jego te całe problemy to jedna wielka nuda w tym sezonie. W ogóle nie podoba mi się wątek z prześladowcą to nie jest tego typu serial. Brakuje mi odcinków gdzie ekipka z Arim wyskakują za miasto. Pamiętne odcinki, kiedy pojechali w 5 do Vegas czy jak naćpali się grzybkami., ale przedwszystkim brakuje tego klimatu Vince gwiazda filmu, tworzyły się z tego najlepsze wątki jak w s03e02, świetny humor przez cały odcinek i świetne zakończenie. Brakuje tego, Entourage starciło to kopyto.
  • 0

#91 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 01.09.2009 - |12:52|

Chodziło mi o to że im wiecej Andrewa tym mniej ekipy i ariego.. przecież jego romans i jego te całe problemy to jedna wielka nuda w tym sezonie. W ogóle nie podoba mi się wątek z prześladowcą to nie jest tego typu serial. Brakuje mi odcinków gdzie ekipka z Arim wyskakują za miasto. Pamiętne odcinki, kiedy pojechali w 5 do Vegas czy jak naćpali się grzybkami., ale przedwszystkim brakuje tego klimatu Vince gwiazda filmu, tworzyły się z tego najlepsze wątki jak w s03e02, świetny humor przez cały odcinek i świetne zakończenie. Brakuje tego, Entourage starciło to kopyto.

To i ja odpowiem, że lepiej bym tego nie ujął. Dla mnie osobiście cała otoczką Entourage były łowy Ariego i Vince'a w sprawie ról do filmów i ich historie z tym związane. Serial miał opowiadać o pokazaniu w sposób humorystyczny tego życia w Hollywood, ten sezon jakoś nie wiele ma tym wspólnego. Oddalono się od konwencji serialu po całej linii.
  • 0

#92 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 01.09.2009 - |14:17|

Odcinek średni.
W sumie to liczyłem że Andrew zostanie zwolniony, ponadto liczę że teraz odpoczniemy od E i jego romansów.
Poza tym to brak mi właśnie tych wspólnych wypadów poza miasto czy choćby nawet na mecze Lakersów albo do baru. Wogóle w tym sezonie Vince siedzi prawie cały czas w domu.

I jeszcze jedno, w poprzednich 5 sezonach mogliśmy obserwować próby Dramy i Żłówia zdobycia panienek i choć wątek z Jamie na początku był spoko to teraz brak mi tamtych akcji.
  • 0

#93 k'9999

k'9999

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 01.09.2009 - |21:16|

Ekipa bez ekipy, Trawka bez trawki ;)
  • 0

#94 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 03.09.2009 - |23:06|

Co by nie mówić na pewno Entourage s6 jest lepsze od Weeds s5, choć może to i żadne osiągnięcie.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#95 Dellirium

Dellirium

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 04.09.2009 - |08:11|

Co by nie mówić na pewno Entourage s6 jest lepsze od Weeds s5, choć może to i żadne osiągnięcie.

Yea...slabo w tym roku wypadli.Oby reszta seriali z ramowki wrzesniowo/pazdziernikowej tak samo blado nie wyszla...
  • 0

#96 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 14.09.2009 - |18:56|

6x09 TRAGEDIA. Gdzie się podział klimat? 1/10

Btw. o co chodziło z Frankiem, czyżby Vince krecił z nim nowy film a my o tym nic nie wiemy?

Użytkownik pulsar[b] edytował ten post 14.09.2009 - |18:56|

• 0

#97 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 14.09.2009 - |21:07|

6x9 - O nieee. Znowu powrót do romansów... Faktycznie z tym filmem to jakaś dziwna fabularna dziura była ;/
  • 0

#98 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 14.09.2009 - |21:23|

6x9 - O nieee. Znowu powrót do romansów... Faktycznie z tym filmem to jakaś dziwna fabularna dziura była ;/

Hmm... było mówione, że Vince będzie kręcił film biograficzny o Enzo Ferrari, ale nie było mówione, że Darabont będzie reżyserem.
  • 0

#99 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 14.09.2009 - |21:54|

Hmm... było mówione, że Vince będzie kręcił film biograficzny o Enzo Ferrari, ale nie było mówione, że Darabont będzie reżyserem.

Ah, faktycznie. Dzięki za wyjaśnienie. :rolleyes: Kiedy spojrzałem na gogle Vince'a to myślałem, że będzie o jakimś lotniku :P

Użytkownik garus edytował ten post 14.09.2009 - |21:54|

• 0

#100 pulsar[b]

pulsar[b]

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 83 postów

Napisano 21.09.2009 - |20:29|

Chyba najlepszy odcinek sezonu, mamy powrót Dramy w status bezrobotny, zerwanie E. z Ashley, zerwanie Turtle z Jamie. Zdaje się że wszystko wraca na dawany tor, może w kolejnym sezonie wrócą klimaty kariery Vinca. Być może pomysłem scenarzystów było odpuszczenie sobie Vinca w tym sezonie i nie wyszło im to na dobre.

Btw ile ten sezon będzie liczył epizodów?

Użytkownik pulsar[b] edytował ten post 21.09.2009 - |20:29|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych