A Threshold wcale takie złe nie było a gdyby producenci lepiej sie przyłożyli to byłby to naprawdę bardzo dobry serial.
Seriale - co nas czeka?
Napisano 21.03.2006 - |16:19|
A Threshold wcale takie złe nie było a gdyby producenci lepiej sie przyłożyli to byłby to naprawdę bardzo dobry serial.
Napisano 21.03.2006 - |16:39|
ale tego nie zrobili...A Threshold wcale takie złe nie było a gdyby producenci lepiej sie przyłożyli to byłby to naprawdę bardzo dobry serial.
Napisano 21.03.2006 - |16:42|
ALE
jak dowiedziałem się że kasują Over There to myślałem że mnie szlak trafi, bo to nie był jakiś tam serial.
To naprawde rewelacyjny mocny, dosadny, bezpośredni dramat o żołnierzach w Iraku (obecna wojna) i ich rodzinach.
Więc nawet nie ma co zastanawiać, to tylko 13 odcinków.
Z tym że nie oglądaj tego z dziećmi.
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 21.03.2006 - |17:08|
Nie zrobili ale i tak IMO źle nie było.ale tego nie zrobili...
Użytkownik Pawel edytował ten post 21.03.2006 - |17:08|
Napisano 22.03.2006 - |10:00|
Przecież to normalne że każdy zapoda ci inną propozycję. Polecam sobie looknąć na tv.com i tam dowiedzieć się więcej o serialach które tutaj wymieniamy i po tym zdecydować który chcesz oglądać.Kurna chata! Czy moglibyscie sie na cos zdecydowac?????
Z rozpaczy wieczorem zaczne ogladac Rome. Bo sie przekrzykujecie i nie potraficie ustalic jednej opinii((
CO MAM OGLADAC - pytam!???
Napisano 22.03.2006 - |11:36|
co do tego serialu to napewno wszyscy będą zgodni, że warto.
Na mojej liści jest na równo z Babylon 5.
Napisano 22.03.2006 - |18:43|
Polecamy seriale wszystkim i trzeba wybierać wedlug oceny i gatunku jaki się lubi.
Inaczej będziemy na okregło powielać posty.
Najlepiej wypisać wszystkie oglądane nowe seriale wraz z klasyfikacją ocen, wraz z tymi słabymi, czyli RANKING.
I jeszcze raz z doświadczenia podpowiem.
Najpierw krótkie i dobre.
Do mojego rankingu dochodzą:
5-/5
The Unit, Dead Like Me, Numb3rs, Taken
to właśnie wałkuje
zaraz pewnie E-Ring bo wreszcie robione są napisy.
Czekam na Commander in Chief
I najważniejsze, ktoś wreszcie wzioł się za s4 Shield :clap:
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 26.03.2006 - |14:17|
mowiąc o nowościach ostatnich czasów mam na myśli 3 seriale The Unit, Heist i The Evidence właśnie. jako, że widziałem wszystkie po jednym odcinku więc i ocena będzie adekwatna, każdy serialu mial tyle samo mojego czasu antenowego.
Heist - jakaś makabryczna pomyłka, o włamywaczach zrobiona przez jakiś producentów-idiotów, że aż trudno uwierzyć, że takie coś można jeszcze puścić w tv i znaleźć odbiorców. no ale są gusta i guściki, a o gustach się podobno nie rozmawia.
The Unit - nie tak źle, jak Heist, ale i bez rewelacji. (słyszałem że kolejne odcinki są lepsze od pierwszego, ale chyba nie chcę się o tym przekonać.) porównując do do Over There, który zaczynam właśnie oglądać to mizeria. więc cancel po pierwszym odcinku.
The Evidence - także nic odkrywczego. zbrodnia, dwóch detektywów (żeby było śmieszniej czarny i biały), śledztwo, rozwiązanie. nic wielkiego, ale na tle Heist i The Unit, ten serial jednak błyszczy (co nie znaczy, że jest wybitny, albo nawet dobry).
myślałem o przetłumaczeniu pilota The Evidence, ale chyba jednak nie będę marnował na to czasu i zajmę się dalej swoim pupilkiem In Justice.
pozdrawiam z nadzieją na lepsze nowe seriale, niz te które mamy obecnie.
Użytkownik radical edytował ten post 26.03.2006 - |14:19|
Napisano 10.04.2006 - |15:51|
1. Prison Break
2. Invasion
3. Weeds
3. Threshold
4. Surface
----------------------
Pozdro "Alfa"
Napisano 10.04.2006 - |16:24|
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 27.04.2006 - |17:27|
Ach, Ziemia 2 oczywiście oglądałam w całości x lat temu.
Napisano 27.04.2006 - |22:09|
Napisano 28.04.2006 - |08:52|
Użytkownik jack edytował ten post 28.04.2006 - |08:53|
Napisano 12.05.2006 - |20:54|
To sa te na ktore czekam
Show - Twenty Questions
Season - 1
Summary - Twenty Questions is about a State Department employee named Jackson Lynch. While delivering a package
to the Syrian Embassy he witnesses a murder. When he realizes nobody is talking about it he knows it's a cover up.
With the help of his friends scattered throughout Washington DC he tries to get to the bottom of the conspiracy.
Estimated Start Date - January 2006 at ABC (www.tv.com) ??
Additional Info -
Show - Day Break
Season - 1
Summary - Detective Brett Hopper is having a bad day and he can’t put it behind him. He is accused of shooting state attorney Emilio Garza.
He has an alibi and realizes that he has been framed so he goes on the run. The next day he wakes up and
relives the same day all over again. Will he be able to piece together the puzzle and break free to tomorrow?
Estimated Start Date - September 1, 2006 at ABC
Additional Info -
Show - A House Divided
Season - 1
Summary - A House Divided looks at how the actions of one small farmer standing up to the U.S. government
sparks a chain of events that could lead to a second civil war.
Additional Info -
Show - Mr. Nice Guy
Season - 1
Summary - Guy is the ultimate nice guy, yet his nice guy efforts always seem to backfire on him.
His best friend Izzy comes up with a plan for Guy to do the opposite of whatever his instincts tell him to do
Estimated Start Date - September 1, 2006
Additional Info -
Show - Traveler
Season - 1
Summary - Best friends Jay, Tyler, and Will share everything with each other working, living, and partying together.
The guys hope Will can help clear up this misunderstanding, but he's been missing since the explosion and
they think he might be dead. Jay wants to talk to the police about finding Will, but quickly realizes they
can't even prove Will exists--in every photo for the last two years, Will managed to block his face.
Additional Info -
Show - Smith
Season - 1
Summary - This drama follows the adventures of a team of thieves who visit different cities to execute high-level crimes.
Estimated Start Date - September 1, 2006 on CBS
Additional Info -
Show - Heroes
Season - 1
Summary - Heroes is a serial saga about people all over the world discovering that
they have superpowers and trying to deal with how this change affects their lives.
Estimated Start Date - January 1, 2007 at NBC
Additional Info -
Show - Beyond
Season - 1
Summary - On this one-hour drama, a worldwide disaster motivates NASA Scientists to push for victory in the next space race.
Estimated Start Date - September 1, 2006 at FOX
Additional Info -
Show - Flirt
Season - 1
Summary - Wayne Brady stars as a single guy who happens to be the one and only man working at a women's magazine.
Estimated Start Date - January 1, 2007
Additional Info -
Show - Stargate Sg-1
Season - 10
Summary -
Estimated Start Date - 14th July
Additional Info -
Show - Stargate Atlantis
Season - 3
Summary -
Estimated Start Date - 14th July
Additional Info -
Show - Battlestar Galactica
Season - 3
Summary -
Estimated Start Date - 30 October
Additional Info -
Show - Surface
Season - 2 (if they finaly aprove it)
Summary - Ever wonder what life would be like if a new form of sea life began to appear in locales all over the earth?
“Surface” is an expansive drama and undersea adventure that centers on the appearance of mysterious sea creatures in the deep ocean
Estimated Start Date - Unknown
Additional Info -
Show - Eureka
Season - 1
Summary - The sleepy Pacific Northwest town of Eureka is hiding a mysterious secret. The government has been relocating the world’s
geniuses and their families to this rustic town for years where innovation and chaos have lived hand in hand.
Estimated Start Date - 17th July
Additional Info -
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 13.05.2006 - |10:47|
Napisano 13.05.2006 - |11:24|
Wogóle nie kumam sesnu istnienia tego wątku, komentarz moze jakiś byś zrobił a nie tylko wkleił coś....
Poczekam czy cos tu sensownego ktoś wpisze :/
Napisano 13.05.2006 - |11:32|
Z tych na NIE, to pamiętam:
Aquaman - chyba spinoff do Smallville (nie wiem, nie oglądam Smallville).
Jeśli znajde gdzieś te częściowe zapiski, to je wkleje...
Edit:
Z tych na TAK, to było coś o zagładzie nuklearnej świata.
Użytkownik Toudi edytował ten post 13.05.2006 - |11:33|
Napisano 13.05.2006 - |13:59|
Napisano 13.05.2006 - |14:09|
A co do seriali - to może by je poumieszczać w kalendarzu, tak by było widać co się dzieje w serialach. To prośba do MODÓW
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »