Odcinek bardzo ciekawy daje nam ogólny obraz imperium Goauld i ich hierarchii itp.
Szkoda mi Kowalskyego był ciekawą i barwną postacią na początku wyobrażałem go sobie jak towarzyszył by SG-1 podczas zwiadu... Postawa Teal'ca bardzo dobra chociaż muszę powiedzieć że brakuje mi tego jego tekstu z późniejszych odcinków "I dead free!!!" On to bosko mówi... xD
Dobrze że Teal'c jest w SG-1
Odcinek 003 - S01E02 - The Enemy Within
Rozpoczęty przez
kwiatek
, 26.08.2003 - |16:51|
85 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15.02.2009 - |11:30|
Napisano 15.02.2009 - |11:37|
Zgafzam się w 100% chociaż nie żałuje kowalskiego.
Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał:
KOCHAJ, WALCZ, CIERP!!!
#83 Gość_Lowrey23_*
Napisano 21.02.2009 - |19:55|
Za momencik biore się za 5 ep i muszę przyznać że epizod 3 był boski... Postać Teal'c jest jak dla mnie rewelacyjna i tak jak kolega powyżej napisał w momencie gdy .... Teal'c stoi przed wrotami i zarzuca tekst "nie przejdziesz" jest wymiatająca...popieram. kolejne 8/10
Napisano 02.03.2009 - |14:02|
Odcinek, ogólnie może być jak dla mnie na 8.5 dużo informacji o Goauld'ach, ale wielka szkoda Kowalskiego
Napisano 15.06.2009 - |14:44|
7/10
Jak już pisali, szkoda Kawalskiego.
Nie dość, ze polski akcent, to jeszcze bardziej rozbudowana akcja.
Ale rozumiem, ze budżet nie przewidywał zbyt częstego pojawiania się dużej ilości tych samych aktorów.
W odcinku dużo dowiadujemy sie o wężach, jaffa, taki dobry, aktywny pogladowy odcinek z mocnym zakończeniem, rozwiewajacym obawy, czy Tealc będzie lojalny i dlaczego mu uwierzyli
Jak już pisali, szkoda Kawalskiego.
Nie dość, ze polski akcent, to jeszcze bardziej rozbudowana akcja.
Ale rozumiem, ze budżet nie przewidywał zbyt częstego pojawiania się dużej ilości tych samych aktorów.
W odcinku dużo dowiadujemy sie o wężach, jaffa, taki dobry, aktywny pogladowy odcinek z mocnym zakończeniem, rozwiewajacym obawy, czy Tealc będzie lojalny i dlaczego mu uwierzyli
Napisano 26.02.2010 - |18:09|
Mi się podobał na 9/10.
Szkoda Kawalskiego, ale odcinek nie taki zły.
Ostatnio zobaczyłem że w scenach w celi, Teal'c ma tatuaż do góry nogami.
Szkoda Kawalskiego, ale odcinek nie taki zły.
Ostatnio zobaczyłem że w scenach w celi, Teal'c ma tatuaż do góry nogami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych