[Chorzów] 09.06.2007
Napisano 10.06.2007 - |18:09|
poslij na maila
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 12.06.2007 - |14:45|
A i muszę poinformować, że pewne źródła nacikają na mnie, żeby poujawniać wasze twarze Nie wiem czy nie macie nic przeciwko
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 13.06.2007 - |07:22|
->1019<-
Napisano 12.06.2007 - |15:02|
mnie tam nie przeszkadza ujawnianie się
Napisano 12.06.2007 - |15:11|
A i muszę poinformować, że pewne źródła nacikają na mnie, żeby poujawniać wasze twarze wink.gif Nie wiem czy nie macie nic przeciwko wink.gif
heheh; moja przykrywka i tak już została spalona(w tym miejscu chciałbym pozdrowić siarenkę :evil: );
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 12.06.2007 - |17:50|
jeszcze sie ludzie przestrasza i z forum odejda jak mnie zobacza
Neoo cos nie tak z tym twoim mailem, nic nie moge wyslac na ten adres :/
Użytkownik elam edytował ten post 12.06.2007 - |17:59|
Napisano 12.06.2007 - |22:05|
W tym samym czasie było spotkanie w Warszawie ale tam żadne Teletubisie nie biegały. Za to biegali młodzi z wymiany studenckiej z różnych krajów. Polskie piwo chyba im szkodzi, bo jacyś tacy nieprzytomni trochę byli.
Pogoda była dość zmienna. Słońce w dzień, deszcz wieczorem i w nocy z przerwami na pieczenie kiełbasy nad ogniskiem. Potem po spotkaniu akcja o kryptonimie WÓZEK, spotkanie ze studentami z wymiany z Brazylii i niespodziewane zakończenie wieczoru, czy też rozpoczęcie nowego dnia. Teletubisiów z torebkami nie było, ale było ciekawie.
W ramach wymiany kulturowej zapraszam do "naszego" tematu zlotowego i zapoznania się z naszą "tradycją" ogniskową oraz zdjęciami. My się nie wstydzimy
P.S. Inaczej sobie wyobrażałem ciebie Inwe. Bardziej jak profesora akademickiego , ale kto nie był zaskoczony pierwszym widokiem innej osoby z forum. Ja byłem w szoku kiedy Kwiatek przyjechał na stypę po SG-1 do Warszawy. Myślałem, że będzie niski, szary i z brodą a tu taka niespodzianka.
Użytkownik Lucas_Alfa edytował ten post 12.06.2007 - |22:07|
- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.*
* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"
Napisano 12.06.2007 - |22:20|
A i muszę poinformować, że pewne źródła nacikają na mnie, żeby poujawniać wasze twarze Nie wiem czy nie macie nic przeciwko
ja sie nie zgadzam na ujawnienie mojej jedynie na fotce nr 3378 wyszlam jako-tako
A ja sobie pozwolę trochę zmienić kwestie Osiołka ze Shreka2 i zamiast :"Daleko jeszcze...???" zapytam się "Długo jeszcze....???" będziecie ukrywać te najciekawsze zdjęcia przed ogółem. ;]
Bardzo fajnie by było gdyby jakieś się tu pojawiły. ;P
Użytkownik biku1 edytował ten post 12.06.2007 - |22:21|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 13.06.2007 - |05:06|
P.S. Inaczej sobie wyobrażałem ciebie Inwe. Bardziej jak profesora akademickiego smile.gif, ale kto nie był zaskoczony pierwszym widokiem innej osoby z forum. Ja byłem w szoku kiedy Kwiatek przyjechał na stypę po SG-1 do Warszawy. Myślałem, że będzie niski, szary i z brodą biggrin.gif a tu taka niespodzianka.
znaczy nie przypominam kota?? serio??
Est modus in rebus
Horacy
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 13.06.2007 - |05:40|
a to jest tak: jesli chcesz zobaczyc, jak ktos wyglada - to sie z nim spotkaj zdjecie i tak prawdy nie powie
zostawmy jakas nutke tajemnicy... no i te teletubisie... (nie wspominajac o szczurach na okrecie )
Użytkownik elam edytował ten post 13.06.2007 - |05:42|
Napisano 13.06.2007 - |05:44|
Ty mi tu szczurów nie wypominaj; tak jak już powiedziałem to były odważne szczury :>
Est modus in rebus
Horacy
Kartezjusz
C.S. Lewis
Napisano 13.06.2007 - |06:27|
Inwe: to byly morskie szczury, a nie ladowe.
kapitanskie
Użytkownik elam edytował ten post 13.06.2007 - |06:33|
Napisano 13.06.2007 - |08:37|
Te okulary mnie zmyliły.znaczy nie przypominam kota?? serio?? blink.gif biggrin.gif
Elam, no co ty. Jesteś bardziej tajemnicza niż najbardziej utajniony agent Tok'ra.
To ja wobec tego przechodzę do opozycji i będę w grupie ciśnieniowej i wywierającej nacisk.
- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.*
* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"
Napisano 13.06.2007 - |08:50|
Napisano 13.06.2007 - |11:22|
szczury to nic, w porównaniu ze szwedzką wisky....Ty mi tu szczurów nie wypominaj;
Napisano 13.06.2007 - |11:56|
Napisano 13.06.2007 - |12:10|
Napisano 13.06.2007 - |14:28|
szczury to nic, w porównaniu ze szwedzką wisky....
nie chciałem co poniektórych kompromitować
Nie ma co się ukrywać, albo sami się zgodzicie ujawić, albo zostanie to zrobione za Was, a wtedy nie będziecie mogli sami wybrać zdjęcia, a to raczej nie jest najlepsze rozwiązanie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mam zwyczaj nie negocjować z terrorystami
mi osobiście ta kwestia jak ktoś kiedyś malowniczo powiedział "zwisa i powiewa"; chcecie to upubliczniajcie; there is no fear
Użytkownik inwe edytował ten post 13.06.2007 - |14:30|
Est modus in rebus
Horacy
Kartezjusz
C.S. Lewis
Napisano 13.06.2007 - |18:14|
Napisano 13.06.2007 - |18:32|
Faktycznie działo się aż wam ostrość szwankowała ale za to pogoda dopisała.
A i jak widzę najbardziej to integrowali się panowie.
Zastanawiające jest tylko to ukryte zdjęcie w dolnym prawym rogu. ;]
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych