NEO +
Napisano 19.09.2003 - |15:35|
Co do bledu to mam rozpiske bledow i wina lezy po stronie TPSA bledy z przedzialu 700-800 sato bledy po stronie pierwszefo modemu tzn tego co lezy w centrali
Linia jest dobrze skrosowana ale cos jest nie tak ustawione( poprostu jest spierd..)
Ja proponaowal bym zadzwonic na infolinie i zglosic blad 721. I czekac - pare godzin - 2 moze wiecej - na usuniecie beldu
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.
Napisano 19.09.2003 - |20:49|
Ja proponaowal bym zadzwonic na infolinie i zglosic blad 721. I czekac - pare godzin - 2 moze wiecej - na usuniecie beldu
Dzięki Przemas21.
Mam umówionego fachowca na wtorek, może w końcu coś zrobią....
Co najciekawsze, dopiero 3 konsultant na PartyLine przyznał, że to ich wina a nie mojego komputera. Czyżby sami blondyni tam pracowali?
Pozdrawiam.
Th truth is out there...
Napisano 21.09.2003 - |00:46|
Napisano 23.09.2003 - |14:45|
Zerknij tutaj: http://neostrada.info/forum/index.php
U mnie dziś o 10:00 miał być technik i ........ jest 16:00 ani technika ani NEO
Chyba pisałem, wcześniej, że ja już im nie wierze w ani jedno słowo?
Kochana TPSA brak mi słów...
Th truth is out there...
Napisano 23.09.2003 - |18:22|
Co do linuxa to nie ma zadnych problemow modem dziala w 100 %
Napisano 23.09.2003 - |18:37|
Napisano 23.09.2003 - |18:41|
A co do technikow z tpsa to czytalem gdizes - moze i tu nawet ze kolesia skasowali na 1600 zł bo kiedys neo 800 zł kosztowlaa z przyjsciem montera
a ze monter za pierwszym razem nic nie zdziala to sam powiedzial ze ptzyjdzie jeszcze raz tylko nikt nie wiedzial ze za to sie placi
Napisano 23.09.2003 - |18:50|
Napisano 23.09.2003 - |19:22|
z tym fachmanem to racja szkoda kasy, gdyz przy odrobinie cierpliwosci wszystko mozna samewmu skonfigurowac ewentualnie straci sie troche naerwow w rozmowach z konsultantami
Dlaczego mam płacić? A samemu, to sobie mogę jedynie włosy na jajach skonfigurować.
Od tygodnia czekam na uruchomienie usługi NEO. Linię mam skrosowaną, ale coś jest zdupczone na centrali i sygnału niema. Sprawdzałem na 2 komputerach i kilku windowsach. Gdyby to był problem z komputerem, to nie pojawił by się error 721 ale inny.!!!
Już nie mam sił na nich przeklinać, tpsa #$#$##&....
Th truth is out there...
Napisano 23.09.2003 - |19:22|
a bez tej informacji moglibysmy sie obejsc.i co mi po promocji jak moja centrala nie obsługuje jeszcze neo +
Sorry za off-topic
Ja sie wypowiem jak bede mogl cos na ten temat powiedziec - czyli za jakis miesiac jak sobie to cudowne neo+ zalymy do klatki, a moze nie - moze bedzie DSL??? kto wie
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 24.09.2003 - |23:10|
Mecz partyline pare razy dziennie.. moze wreszcie sie zlituja ;-)z tym fachmanem to racja szkoda kasy, gdyz przy odrobinie cierpliwosci wszystko mozna samewmu skonfigurowac ewentualnie straci sie troche naerwow w rozmowach z konsultantami
Dlaczego mam płacić? A samemu, to sobie mogę jedynie włosy na jajach skonfigurować.
Od tygodnia czekam na uruchomienie usługi NEO. Linię mam skrosowaną, ale coś jest zdupczone na centrali i sygnału niema. Sprawdzałem na 2 komputerach i kilku windowsach. Gdyby to był problem z komputerem, to nie pojawił by się error 721 ale inny.!!!
Już nie mam sił na nich przeklinać, tpsa #$#$##&....
PS. Chodza ploty ze od nowego roku abonament ma spasc do poziomu 99zl za miech, nie zdziwilbym sie gdyby to byla prawda z tym ze bedzie 0 mb na ich serwerze ftp.
Napisano 25.09.2003 - |06:35|
PS. Chodza ploty ze od nowego roku abonament ma spasc do poziomu 99zl za miech, nie zdziwilbym sie gdyby to byla prawda z tym ze bedzie 0 mb na ich serwerze ftp.
Czy możecie coś więcej powiedziec o tej wiadomości, bo wydaje mi się ona troszeczkę sensacyjna.
Planowałem od listopada wejść w Neo i teraz jestem zdeorientowany.
Bo gdybym miał od listopada płacić 149zł, a od stycznia obniżyli by na 99zł to czy ja też miałbym obniżony abonament ?
Trzeba jednak powiedziecć że tpsa bardzo agresywnie próbuję zdobyć nowych klientów, co może tylko wyjść na korzyść tym ostatnim.
Pzd
Użytkownik Maxim edytował ten post 25.09.2003 - |06:36|
Napisano 25.09.2003 - |06:59|
A myślisz, że dlaczego tak bardzo chcą, żebyś teraz podpisał umowę na rok, w której masz 149? Żebyś do nasępnego listopada płacił 149..Bo gdybym miał od listopada płacić 149zł, a od stycznia obniżyli by na 99zł to czy ja też miałbym obniżony abonament ?
Napisano 25.09.2003 - |07:58|
Oczywiscie, gdyby byla taka promocja to wszyscy mieliby obnizony abonament - starzy uzytkownicy po prostu musieliby podpisac aneks do umowy. Analogicznie jest w tej promocji.. Starzy uzytkownicy ktorzy zamowili wczesniej neo musza podpisac po prostu aneks i afair przejsc na umowe 12miesieczna zeby placic obnizony abonament.PS. Chodza ploty ze od nowego roku abonament ma spasc do poziomu 99zl za miech, nie zdziwilbym sie gdyby to byla prawda z tym ze bedzie 0 mb na ich serwerze ftp.
Czy możecie coś więcej powiedziec o tej wiadomości, bo wydaje mi się ona troszeczkę sensacyjna.
Planowałem od listopada wejść w Neo i teraz jestem zdeorientowany.
Bo gdybym miał od listopada płacić 149zł, a od stycznia obniżyli by na 99zł to czy ja też miałbym obniżony abonament ?
Trzeba jednak powiedziecć że tpsa bardzo agresywnie próbuję zdobyć nowych klientów, co może tylko wyjść na korzyść tym ostatnim.
Pzd![]()
Napisano 25.09.2003 - |08:48|
www.policeteam.com
Napisano 25.09.2003 - |09:03|
Napisano 25.09.2003 - |13:25|
centrala K66 jest jeszcze eletromechaniczna - przekazniki samei tak nie zmienia to faktu ,ze NEO bedzie dla wybranych - moja gów***** centrala K66 nie obsługuje i nie bedzie obsługiwać NEO. Zreszta takie Gliwice, sąsiednie miasto też nie oferuje NEO to co mam sie dziwić ,ze w mojej pipiduwie nie ma NEO w ofercie
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 25.09.2003 - |23:03|
Ale dla tych co juz maja NEO i dwa komputery znalazłem sprytny routerek
CNet CNAD800 Router (1xRJ11,1x10/100,1xUSB,Conexant)
Cena jakieś 300 PLN
Opis na stronie http://www.infra-am.com/news_07.html
/Kowalsky
PS. Nie jestem pracownikiem tej firmy więc NIE posiadam żadnych dodatkowych informacji poza zamieszczonymi na stronie
Gość_Misiu_*
Napisano 25.09.2003 - |23:16|
Napisano 26.09.2003 - |01:13|
Hmm, chyba bede musial sie przejechac tam do ciebie na ursynow i sam sprawdzic:PJaki jest naprawdę transfer w acn 128? Ja mam max około 70 ale KB/s. czy to możliwe?
P.S.
Ucz sie bo w poniedzialek prawo zdajemy:P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »