najpierw kilka faktów co pisali twórcy
Następny serial będzie robiony jako odrębny scenariusz
czyli nowy Hero, może sie pojawić kilka starych, ale ogólnie
ma być tak stworzony aby dobrze sie oglądało i nowym widzom jak i starym
to chyba wszyscy wiedza ale sie powtórzę
teraz Conclusion
- Myślę ze Peter przeżyje bo był już martwy i ożył jak Czirliderka wyjęła mu z głowy wbity kawałek szkła.
Pamiętajmy tez ze sama Claire miała wbity patyk i tez nie żyła, a nie sadze żeby to dzięki niej wtedy uzdrowił się, musiał ta moc posiadać wcześniej. No bo niby jak miał absorbować moc będąc martwym ;-)
niektórzy twierdza ze jest za silny za bardzo "Boski" ale pamiętajmy ze w Mrocznej przyszłości tez nie potrafił zdziałać za wiele, a potrafił już niezłe posługiwać się mocami. Może dlatego że wybuch, zabił te miliony i nie chciał narażać nikogo. (Choć w komiksie uwalniali więźniów)
- Sylar - są dwie możliwości ktoś wziął jego ciało, a druga to przeżył w czołgając się do kanałów.
Ten tekst "Prosta ludzka potrzeba znalezienia bratniej duszy" coś mi mówi ze znajdzie tego co o nim mówiła ta mała dziewczynka (System namierzania ;-) ) - btw. jak wróci to na pewno zmieni sie całkowicie jego charakter. No i brakuje mi fajnych złych postaci (uważam w komiksach za bardzo ważne, w końcu ci good muszą sie jakoś wykazać ), a Zegarek już fajnej historii się dorobił i potrafił zaskakiwać
Hiro - rodzynek, on chyba będzie w każdym sezonie
Linia czasu - troszkę denerwuje fakt ze zmienili to, ale może ta mroczna wersja przyszłości jeszcze nastanie, nic nie wiadomo co planują scenarzyści
Zdrawiam
Użytkownik Dankan edytował ten post 25.05.2007 - |11:56|