Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prison Break

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1005 odpowiedzi w tym temacie

#961 anovia

anovia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów
  • MiastoLubelskie

Napisano 13.04.2007 - |19:08|

A tak w ogole to najbardziej napaleni na nowe sezony okazują się ci, którzy szybciutko obejrzeli jakiś serial dostając go cały od kogoś patrząc po kilka odcinków dziennie i teraz nie umią wytrzymać bez kolejnej dawki :P Wiem to po swoich znajomych, pozyczając im jakieś seriale.

lFakt odlądając pierwszy sezon tak właśnie było ale teraz poprostu nie mogę się doczekać,boi co tu mówić nie ma takiego serialu który dorastałby PB do kolan:) no może poza kilkoma wyjąttakmi,ale fabuła tego serialu poprostu wciąga:)
  • 0

#962 mars28

mars28

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 18.04.2007 - |13:16|

Do konca nie wiem. jak dlugo oni pokonywali droge miedzy dokami gdzie Mahone przetrzymywal Linc'a a lodzia, poniewaz w trakcie rozmowy telefonicznej z Mahone'm Michael wypowiada takie zdanie "It'll take me at least 24 hours to get there." a przybywa na miejsce chyba jeszcze tego samego dnia. Czy cos przegapilem? Jakos do tej pory przemieszczenie sie z lodzi do miasta nie zajmowalo az tyle czasu.
  • 0

#963 Blah

Blah

Plutonowy

• Użytkownik
  • 372 postów

Napisano 18.04.2007 - |13:25|

A co mial powiedziec? " Ok, bede za 5minut. Oh nie, poczekaj, musze jeszcze zalatwic i podrzucic koke na lodz. Moze mi to zajac 24godziny" ?
  • 0

#964 mars28

mars28

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 18.04.2007 - |13:54|

No bez zartow, w 24 godziny to mozna cala Paname przemierzyc kilka razy wzdluz i wszerz. Dziwne ze Mahone'a to nie zainteresowalo skoro wiedzial na 1000% ze Michael jest w Panamie.
  • 0

#965 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 19.04.2007 - |15:41|

W końcu mnie kolega namowił żebym ściągnał ostatnie dwa odcinki... odczucia po nich sa różne... Serial jest bardzo mocno naciągany, jest w nim masa nieścislości...nie wszystkie wymieniliście, ale dużo. Końcówka w więzieniu mocna. Nawet się nie skapowałam, że to Bellick... To chyba tyle...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#966 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 19.04.2007 - |22:18|

W końcu mnie kolega namowił żebym ściągnał ostatnie dwa odcinki... odczucia po nich sa różne... Serial jest bardzo mocno naciągany, jest w nim masa nieścislości...nie wszystkie wymieniliście, ale dużo. Końcówka w więzieniu mocna. Nawet się nie skapowałam, że to Bellick... To chyba tyle...

zgadzam się. tyle jest tam nie ścisłości, że nawet już nie zwracam uwagi tylko oglądam :P co do Bellicka to nie wiem czy mu psychika nie siądzie. po utracie ciepłej posadki w Fox River miał myśli samobójcze. chęć zdobycia kasy troche go podbudowała, ale teraz to już sie chyba chłopak się załamie

Użytkownik confidence man edytował ten post 19.04.2007 - |22:19|

• 0

#967 franek

franek

Kapral

• Użytkownik
  • 240 postów

Napisano 19.04.2007 - |22:28|

No bez zartow, w 24 godziny to mozna cala Paname przemierzyc kilka razy wzdluz i wszerz. Dziwne ze Mahone'a to nie zainteresowalo skoro wiedzial na 1000% ze Michael jest w Panamie.

Samochodem może i tak. Ale płynął łodzią. Przyjrzyj się mapie Panamy. Jeśli miasta leżały na przeciwległych brzegach, to mógł płynąć kilkadziesiąt godzin...

Użytkownik franek edytował ten post 19.04.2007 - |22:28|

• 0

#968 Cyrric

Cyrric

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 134 postów

Napisano 08.05.2007 - |09:11|

Zakonczenie mocne, brakuje tam jeszcze T-Baga ktory lada moment tam trafi i bedzie kluczowa postacia w takim miejscu :)
skad wiecie ze bellicka zgwalcili? wygladal na pobitego i zalamanego ale zeby ktos go wydupczyl?

Czyzby Scolfield byl eksperymentem rzadowym? zaczyna sie robic Lost :D
  • 0
Dołączona grafika

#969 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 13.05.2007 - |14:05|

małe info sezon 2 na DVD 28 sierpnia

#970 Profes

Profes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 20.05.2007 - |11:10|

No i stała sie piekna rzecz. Zaczęły się pojawiać w sieci odcinki drugiego sezonu w wersji dvdrip:)

Użytkownik Profes edytował ten post 20.05.2007 - |11:43|

• 0

#971 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 22.05.2007 - |13:25|

no coś podobnego
Gwiazdor "Skazanego na śmierć" winien śmierci!!!

look:
http://film.onet.pl/...,wiadomosc.html

oczywiście w więzieniu będzie się czuł jak w domku :)
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#972 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 08.06.2007 - |18:46|

Proponuje poczytac na temat serialu i przede wszystkim looknac na komentasy.
http://film.wp.pl/id...=1181325284.620
  • 0

#973 kmietas

kmietas

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 19.06.2007 - |14:49|

Koncowka mocna.... Tylko boje sie ze to oznacza ze wszystko zaczyna sie od nowa... Caly 3 sezon przygotowania do ucieczki a w 4 pobyt za murami. A potem co?? Europa?? Azja?? W ktorym wiezieniu ich jeszcze umieszcza?? Mam szczera nadzieje ze 3 sezon bedzie ostatnim. Mimo ze serial jest naprawde swietny to ile mozna ogladac jak kogos lapia a on im ucieka. Z tego powodu ostatnia ucieczka T-baga z rak Michaela i Sucre mnie zupelnie nie zaskoczyla a nawet spowodowala ze serial zarobil u mnie wielkiego minusa.
A co do 3 sezonu to teraz jak Michael sie zgada z Mahonem to juz ich nie zlapia ;)
  • 0

#974 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów

Napisano 27.06.2007 - |19:51|

A ja, jakos wciaz nie moge przekonac sie do serialu. Nie wiem,moze zwyczajnie nie mam ,,weny'' ,albo czegos innego. A juz naprawde nie wiem,co dziewczyny widza w Wentworth'cie. Wole sie nie wypowiadac na ten temat.Powiem tylko,ze chlopa juz przereklamowano totalnie. :blink1: :rolleyes7:
  • 0

#975 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 28.06.2007 - |11:43|

A ja, jakos wciaz nie moge przekonac sie do serialu. Nie wiem,moze zwyczajnie nie mam ,,weny'' ,albo czegos innego. A juz naprawde nie wiem,co dziewczyny widza w Wentworth'cie. Wole sie nie wypowiadac na ten temat.Powiem tylko,ze chlopa juz przereklamowano totalnie. :blink1: :rolleyes7:

A no, co do samego Wenta masz zupełną rację...a serial, wiesz, zależy co kto lubi. Pooglądać można. Nie zachwycam się ani PB, ani LOST...poprostu można się oderwać na chwilę :) Myślę, że jak znajdziesz chwilę, to Cię wciągnie...nie tak do szaleństwa, bo to nawet na mnie tak nie podziałało, ale fajnie się ogląda :)
  • 0

#976 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów

Napisano 01.07.2007 - |22:23|

Ostanio wlaczylam MTV i natknelam sie na video Maraiah Carey,, It's Like That''.jakiez bylo moje zdziwnie ,kiedy zauwazylam,ze w clipie wystepuje aktor z PB- Wentworth Miller.
  • 0

#977 wonsky

wonsky

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoElbląg

Napisano 10.08.2007 - |17:13|

Serial powala... Ale szkoda, że z całej obsady tylko Peter Stormare i Stacy Keach potrafią grać...
  • 0
Dieu me garde de mes amis; mes ennemis je m'en charge
Kardynał Richelieu (1585 - 1642)

Dołączona grafika

#978 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 10.08.2007 - |21:59|

Serial powala... Ale szkoda, że z całej obsady tylko Peter Stormare i Stacy Keach potrafią grać...

No ja bym z czystym sumieniem dodała jeszcze T-Baga - Robert Knepper. Też mu to nieźle w tym serialu wychodzi :) Sama postać, jako bohater mi się nie podoba w ogóle.

Użytkownik martha edytował ten post 10.08.2007 - |22:00|

• 0

#979 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 14.08.2007 - |23:48|

No to mamy Last Man Standing, Stormare już odpał <_<
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#980 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 17.08.2007 - |15:04|

Zapowiedź do 3 sezonu: