Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#961 Minsc[PL]

Minsc[PL]

Szeregowy

• Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 10.05.2006 - |17:27|

ciekawy news dzis na Onecie:

Spektakularne zakończenie "Zagubionych"
(Wenn, Daga/10 maja 2006 06:02)

Druga seria kultowego serialu "Zagubieni" zakończy się bardzo spektakularnie - zapowiada twórca JJ Abrams.

Abrams wyjawił w wywiadzie dla gazety "New York Post", że odcinek, który zostanie wyemitowany w amerykańskiej telewizji już za 2 tygodnie, będzie najbardziej "wystrzałowy" ze wszystkich dotychczasowych części, a tajemnicze i niezrozumiałe wątki doczekają się wreszcie wyjaśnienia.

- W porównaniu z tym finałem, zakończenie poprzedniej serii wypada wyjątkowo blado. To niesamowity odcinek. Mogę tylko powiedzieć, że wiele jego elementów narastało od początku tej serii i wszystko złoży się w logiczną całość. Dla mnie to najlepszy finał, o jakim kiedykolwiek słyszałem - mówi reżyser, którego inne przedsięwzięcie, film "Mission: Impossible - 3" gości właśnie na ekranach kin na całym świecie.

Link dla zinteresowanych: LINK
  • 0
Siostra Jadwiga powiada: "Kto w sygnaturce głupstwa bezbożne pisze, w czeluściach piekielnych sczeźnie!"

#962 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 10.05.2006 - |18:14|

Postać w opasce to Jin. jest to zapewne fragment flashbacka (kiedy Eko &s-ka mysleli że to inny). Wogóle strasznie duzo obrazów które już widzieliśmy
  • 0

#963 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 10.05.2006 - |18:31|

' date='10.05.2006 |18:27|' post='179067']
ciekawy news dzis na Onecie:

Spektakularne zakończenie "Zagubionych"
(Wenn, Daga/10 maja 2006 06:02)

Druga seria kultowego serialu "Zagubieni" zakończy się bardzo spektakularnie - zapowiada twórca JJ Abrams.

Abrams wyjawił w wywiadzie dla gazety "New York Post", że odcinek, który zostanie wyemitowany w amerykańskiej telewizji już za 2 tygodnie, będzie najbardziej "wystrzałowy" ze wszystkich dotychczasowych części, a tajemnicze i niezrozumiałe wątki doczekają się wreszcie wyjaśnienia.

- W porównaniu z tym finałem, zakończenie poprzedniej serii wypada wyjątkowo blado. To niesamowity odcinek. Mogę tylko powiedzieć, że wiele jego elementów narastało od początku tej serii i wszystko złoży się w logiczną całość. Dla mnie to najlepszy finał, o jakim kiedykolwiek słyszałem - mówi reżyser, którego inne przedsięwzięcie, film "Mission: Impossible - 3" gości właśnie na ekranach kin na całym świecie.
Link dla zinteresowanych: LINK

mam nieodparte wrazenie, ze JJ Abrams i spolka widzac lecace na lep na szyje wyniki ogladalnosci na sile chca przekonac wszystkich, ze LOST zyje i jeszcze nas wszystkich zaskoczy. Takiej pompy nakrecajacej publike chyba do tej pory nie bylo. Osobiscie zyczylbym sobie, by faktycznie final byl taki, jakim go Abrams zapowiada. W przeciwnym razie, to bedzie ostatni raz kiedy dalem sie tworcom nabic w butelke ;-) Koniec koncow liczy sie bowiem to czego dokonaja, a nie to, co mowia, ze zrobia...

Użytkownik borderline edytował ten post 10.05.2006 - |18:37|

• 0

#964 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 10.05.2006 - |19:19|

rozgrzewacie już programy do torrentów ?? ;]
Ostatnio est prblem z tymi plikami bo trafiają dopiero koło 8 a nie jak kiedyś o 6 i ścigam dopiero po szkole...

żeby nie było offtopa to mam pytanie... ktoś mówił, że trailer trzeba puśić w frame by frame... a po co ?? co tam takiego widać ??
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#965 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 10.05.2006 - |19:53|

rozgrzewacie już programy do torrentów ?? ;]
Ostatnio est prblem z tymi plikami bo trafiają dopiero koło 8 a nie jak kiedyś o 6 i ścigam dopiero po szkole...

żeby nie było offtopa to mam pytanie... ktoś mówił, że trailer trzeba puśić w frame by frame... a po co ?? co tam takiego widać ??

to co normalnie tylko, że można zobaczyć to wyraźniej (klawiaturę i takie inne)

pliki pojawiają się normalnie ( przynajmniej na demonoidzie ) ja wstaje jutro o 4 i ściągam :P
  • 0

Dołączona grafika

#966 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 10.05.2006 - |19:59|

klawiature udało mi się zatrzymać "manualnie" i wydaje mi się, że jest to fragment snu Locke po tym jak dostanie z kasku od Eko... moje przypuszczenia...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

#967 Vasco

Vasco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 10.05.2006 - |20:05|

Jednak Henry ucieknie :clap: Na wydłużonym trailerze z ABC michael mówi do Jacka że "On go postrzelił i uciekł.

P. S To mój pierwszy post wiec witam.
  • 0

#968 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 10.05.2006 - |20:10|

siema... to bylo do przewidzenia skoro mike go "otworzył"... pytanie... dlaczego uciekł skoro The Others i tak go zabiją... no tak... wcala nie musiał do nich wracać... aaa i jeszcze skad Russeau wiedziała ze on jest nie tego ??
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

#969 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 10.05.2006 - |20:16|

ona żyje na tej wyspie od 16 lat i musiała poznać już troszkę Other'ów (chodzi mi o ich sposób bycia), więc myślę, że nie miała najmniejszego problemu z rozpoznaniem tego, czy on jest Inny czy nie...
  • 0

Dołączona grafika

#970 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 10.05.2006 - |20:43|

ona żyje na tej wyspie od 16 lat i musiała poznać już troszkę Other'ów (chodzi mi o ich sposób bycia), więc myślę, że nie miała najmniejszego problemu z rozpoznaniem tego, czy on jest Inny czy nie...

Nie zgadzam się... Powiedziała, że jest Othersem od razu tak jak kiedyś powiedziała do Sayida... Teraz też mogła się pomylić. Ona spotkała się z nimi tylko raz jak jej zabrali dziecko, może nawet w ogóle ich nie widziała... Słyszała tylko szepty, więc jak ma znać ich sposób bycia?
  • 0
The memory remains.

#971 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 10.05.2006 - |20:52|

miałem na myśli to jak się poruszają, wie przecież sporo o Black Terytory, przecież to jest ICH wyspa, więc przez te 16 lat troszkę ją poznała... jak i samych Innych - w sensie: oni są źli bo mi dzieciaka gwizdnęli
  • 0

Dołączona grafika

#972 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 10.05.2006 - |21:05|

a czy właśnie "?" nie będzie to "La Teretoire Noire"... od jakiegoś czasu się nad tym zastawim... bo niby dlaczego miałoby się tak nazywac ? a kto wie czy nie znajduje się w centrum wyspy...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

#973 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 10.05.2006 - |21:09|

a czy właśnie "?" nie będzie to "La Teretoire Noire"... od jakiegoś czasu się nad tym zastawim... bo niby dlaczego miałoby się tak nazywac ? a kto wie czy nie znajduje się w centrum wyspy...

zauważ, że na trailerach Eko i Locke odsuwają tą awionetkę, którą przemycali kokainę, więc ona nie jest na black terytory - pod nią znajduje sie wejście do bunkra...
  • 0

Dołączona grafika

#974 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 10.05.2006 - |21:18|

ale gdzie jest napisane ze odkrywaja "?"... "?" ma byc pod jakaś kopułą, a to prawdopodbnie jest flame... a poza tym ta klawiatura... juz ktos gdzieś pisał, że "?" moze oznaczac rozterki Locke nad pressowaniem buttona...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider

#975 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 10.05.2006 - |21:28|

ale gdzie jest napisane ze odkrywaja "?"... "?" ma byc pod jakaś kopułą, a to prawdopodbnie jest flame... a poza tym ta klawiatura... juz ktos gdzieś pisał, że "?" moze oznaczac rozterki Locke nad pressowaniem buttona...

bardzo możliwe, no ale wiesz - juz tylko 5,5 godziny i się dowiemy wszystkiego alo niczego, bo może się okazac, że będzie więcej pytań niż odpowiedzi... :)
  • 0

Dołączona grafika

#976 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 10.05.2006 - |22:39|

"La Teretoire Noire" - Na Mrocznym Terytorium spoczywał "Black Rock".
  • 0

#977 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 11.05.2006 - |07:13|

noi juz wiemy ze spoliery do trailera okazaly się nie prawdziwe .. ze '?' był pod samolotem co okazało się 'pokojem wielkigo brata' ;)
  • 0

#978 kurak

kurak

Szeregowy

• Email
  • 14 postów

Napisano 11.05.2006 - |08:09|

dokładniej stacja 5 Perła, i to ta znajdująca się pod znakiem zapytania :]
  • 0

#979 Kira Nerys

Kira Nerys

Plutonowy

• VIP
  • 353 postów
  • MiastoKraków

Napisano 11.05.2006 - |11:06|

Pojawiło się kilka kolejnych fotek promocyjnych do odcinka 2x23:

http://www.lost-medi...ails&album=1065
  • 0

#980 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 11.05.2006 - |11:46|

Frsancózka nigdy nie widziała innych...! Słyszała tylko "ich" szepty w dżungli.
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych