Spoiler Zone
Napisano 10.05.2006 - |17:27|
(Wenn, Daga/10 maja 2006 06:02)
Druga seria kultowego serialu "Zagubieni" zakończy się bardzo spektakularnie - zapowiada twórca JJ Abrams.
Abrams wyjawił w wywiadzie dla gazety "New York Post", że odcinek, który zostanie wyemitowany w amerykańskiej telewizji już za 2 tygodnie, będzie najbardziej "wystrzałowy" ze wszystkich dotychczasowych części, a tajemnicze i niezrozumiałe wątki doczekają się wreszcie wyjaśnienia.
- W porównaniu z tym finałem, zakończenie poprzedniej serii wypada wyjątkowo blado. To niesamowity odcinek. Mogę tylko powiedzieć, że wiele jego elementów narastało od początku tej serii i wszystko złoży się w logiczną całość. Dla mnie to najlepszy finał, o jakim kiedykolwiek słyszałem - mówi reżyser, którego inne przedsięwzięcie, film "Mission: Impossible - 3" gości właśnie na ekranach kin na całym świecie.
Link dla zinteresowanych: LINK
Napisano 10.05.2006 - |18:14|
Napisano 10.05.2006 - |18:31|
mam nieodparte wrazenie, ze JJ Abrams i spolka widzac lecace na lep na szyje wyniki ogladalnosci na sile chca przekonac wszystkich, ze LOST zyje i jeszcze nas wszystkich zaskoczy. Takiej pompy nakrecajacej publike chyba do tej pory nie bylo. Osobiscie zyczylbym sobie, by faktycznie final byl taki, jakim go Abrams zapowiada. W przeciwnym razie, to bedzie ostatni raz kiedy dalem sie tworcom nabic w butelke ;-) Koniec koncow liczy sie bowiem to czego dokonaja, a nie to, co mowia, ze zrobia...' date='10.05.2006 |18:27|' post='179067']
ciekawy news dzis na Onecie:
(Wenn, Daga/10 maja 2006 06:02)
Druga seria kultowego serialu "Zagubieni" zakończy się bardzo spektakularnie - zapowiada twórca JJ Abrams.
Abrams wyjawił w wywiadzie dla gazety "New York Post", że odcinek, który zostanie wyemitowany w amerykańskiej telewizji już za 2 tygodnie, będzie najbardziej "wystrzałowy" ze wszystkich dotychczasowych części, a tajemnicze i niezrozumiałe wątki doczekają się wreszcie wyjaśnienia.
- W porównaniu z tym finałem, zakończenie poprzedniej serii wypada wyjątkowo blado. To niesamowity odcinek. Mogę tylko powiedzieć, że wiele jego elementów narastało od początku tej serii i wszystko złoży się w logiczną całość. Dla mnie to najlepszy finał, o jakim kiedykolwiek słyszałem - mówi reżyser, którego inne przedsięwzięcie, film "Mission: Impossible - 3" gości właśnie na ekranach kin na całym świecie.
Link dla zinteresowanych: LINK
Użytkownik borderline edytował ten post 10.05.2006 - |18:37|
Napisano 10.05.2006 - |19:19|
Ostatnio est prblem z tymi plikami bo trafiają dopiero koło 8 a nie jak kiedyś o 6 i ścigam dopiero po szkole...
żeby nie było offtopa to mam pytanie... ktoś mówił, że trailer trzeba puśić w frame by frame... a po co ?? co tam takiego widać ??
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider
Napisano 10.05.2006 - |19:53|
to co normalnie tylko, że można zobaczyć to wyraźniej (klawiaturę i takie inne)rozgrzewacie już programy do torrentów ?? ;]
Ostatnio est prblem z tymi plikami bo trafiają dopiero koło 8 a nie jak kiedyś o 6 i ścigam dopiero po szkole...
żeby nie było offtopa to mam pytanie... ktoś mówił, że trailer trzeba puśić w frame by frame... a po co ?? co tam takiego widać ??
pliki pojawiają się normalnie ( przynajmniej na demonoidzie ) ja wstaje jutro o 4 i ściągam
Napisano 10.05.2006 - |19:59|
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider
Napisano 10.05.2006 - |20:05|
P. S To mój pierwszy post wiec witam.
Napisano 10.05.2006 - |20:10|
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider
Napisano 10.05.2006 - |20:43|
ona żyje na tej wyspie od 16 lat i musiała poznać już troszkę Other'ów (chodzi mi o ich sposób bycia), więc myślę, że nie miała najmniejszego problemu z rozpoznaniem tego, czy on jest Inny czy nie...
Nie zgadzam się... Powiedziała, że jest Othersem od razu tak jak kiedyś powiedziała do Sayida... Teraz też mogła się pomylić. Ona spotkała się z nimi tylko raz jak jej zabrali dziecko, może nawet w ogóle ich nie widziała... Słyszała tylko szepty, więc jak ma znać ich sposób bycia?
Napisano 10.05.2006 - |21:05|
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider
Napisano 10.05.2006 - |21:09|
zauważ, że na trailerach Eko i Locke odsuwają tą awionetkę, którą przemycali kokainę, więc ona nie jest na black terytory - pod nią znajduje sie wejście do bunkra...a czy właśnie "?" nie będzie to "La Teretoire Noire"... od jakiegoś czasu się nad tym zastawim... bo niby dlaczego miałoby się tak nazywac ? a kto wie czy nie znajduje się w centrum wyspy...
Napisano 10.05.2006 - |21:18|
Prison Break
24
Jericho
House
Knight Rider
Napisano 10.05.2006 - |21:28|
bardzo możliwe, no ale wiesz - juz tylko 5,5 godziny i się dowiemy wszystkiego alo niczego, bo może się okazac, że będzie więcej pytań niż odpowiedzi...ale gdzie jest napisane ze odkrywaja "?"... "?" ma byc pod jakaś kopułą, a to prawdopodbnie jest flame... a poza tym ta klawiatura... juz ktos gdzieś pisał, że "?" moze oznaczac rozterki Locke nad pressowaniem buttona...
Napisano 10.05.2006 - |22:39|
"La Teretoire Noire" - Na Mrocznym Terytorium spoczywał "Black Rock".a czy właśnie "?" nie będzie to "La Teretoire Noire"... od jakiegoś czasu się nad tym zastawim... bo niby dlaczego miałoby się tak nazywac ? a kto wie czy nie znajduje się w centrum wyspy...
Napisano 11.05.2006 - |07:13|
Napisano 11.05.2006 - |08:09|
Napisano 11.05.2006 - |11:06|
http://www.lost-medi...ails&album=1065
Napisano 11.05.2006 - |11:46|
Frsancózka nigdy nie widziała innych...! Słyszała tylko "ich" szepty w dżungli.ona żyje na tej wyspie od 16 lat i musiała poznać już troszkę Other'ów (chodzi mi o ich sposób bycia), więc myślę, że nie miała najmniejszego problemu z rozpoznaniem tego, czy on jest Inny czy nie...
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych