Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#941 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 07.11.2004 - |23:03|

Abbot kto wie możeby i zagrał, ale Johnson to tylko trenera Angoli podpuszcza.

Oczywiście jest to jedna z możliwości.Jednak do wypowiedzi agenta Johnsona podchodzę z lekką rezerwą.Pamiętam jak Diego Klimowicz miał grać w naszej reprezentacji :/
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#942 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 08.11.2004 - |08:57|

I uzupełnienie 11-tej kolejki

Amica Wronki 1:0 (1:0) Górnik Łęczna
Górnik Zabrze 1:3 (0:3) Wisła Kraków
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#943 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.11.2004 - |16:11|

Powoli sytuacja z Krzynówkiem w polskiej prasie,telewizji i reakcjach ludzi zaczyna mnie denerwować.Ludzie na siłę robią z niego gwiazdę pokroju Ronaldinho.Niestety robią to nietrafnie.Krzynówek to zwykły człowiek,ale jako piłkarz promieniuje mocnym i precyzyjnym strzałem,a także walecznością.Większość bramek strzela z dystansu i koniec.Ludzie uwierzyli w jego czar,a tak naprawdę to ten sam dobry Krzynówek.Ludzie dajcie mu spokój.Co to Krzynówkomania??Gra dobzre i tyle.Na swoją pozycję pracował długo,ale żeby być takim Ronaldinho to niestety trzeba się z tym urodzić.Mam nadzieję,że ludzie dadzą mu spokój.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#944 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 08.11.2004 - |16:26|

Mam nadzieję,że ludzie dadzą mu spokój.

Sam wiesz, że nie dadzą.
A jak będzie miał chwilę słabości ci sami dziennikarze będą go opluwać.
To już takie "polskie piekiełko".
Obym się mylił.
Pozdrawiam
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#945 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.11.2004 - |17:08|

Taka właśnie nasza polska szara rzeczywistość :/

Najpierw była Małyszomania,potem Otyliomania,a teraz mamy Krzynówkomania.I teraz wam powiem.Wiecie co nam teraz może grozić??Gołotomania :D To już 13 listopada !!!
  • 0

#946 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 13.11.2004 - |08:54|

golotomania hmmm to nam chyba niegrozi ale fajne by bylo gdyby golota dzis wygral ja tam bede go ogladal jaki wynik stawiacie
ja tak golota wygra przez ks w 6 rundzie
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#947 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.11.2004 - |10:55|

Wygra,bo musi wygrać.Nokaut już w 5 rundzie.

W górę serca,Gołota walczy o MŚ !!!
  • 0

#948 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 13.11.2004 - |14:09|

Mam dziś imprezę i tak się zastanawiam, czy w ogóle się kłaść, bo jak nic go przegapię a chyba ok. 4.30 czy 5 rano zacznie tłuc Ruiza :D .
Andew do boju !!
  • 0

#949 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 13.11.2004 - |14:28|

Dobra nie chwal sie ze masz impreze :lol:
Ja pewnie jak wstane to sie dowiem sie z netu kto wygrał.Włacze onet zjade w doł i zobacze główna wiadomosc :o czy wygrał czy nie................

Użytkownik Michał edytował ten post 13.11.2004 - |14:28|

• 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#950 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.11.2004 - |23:44|

Odliczanie czas zacząć ;) Dzisiejszej nocy nie zasnę :P Maraton bokserski powoli się zaczyna :) Tak koło 7:00 będzie można się położyć,chyba,że Andrzej nie narobi kiszki Ruizowi i powalczy z nim dla komercji 12 rund :D
  • 0

#951 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 14.11.2004 - |06:53|

To co sie stalo przed kilkoma minutami jest dla mnie jednym wielkim oszustwem...

2 razy lezec na deskach i wygrac, smiechu warte...
  • www.gwrota.com

#952 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 14.11.2004 - |07:01|

Jedno wielkie złodziejstwo !!! Gołota,który walczył czysto i jeśli mógł to kładł gościa 3 razy na dechy przegrywa.Paranoja !!! Ruzi,który nie dawał żadnej szansy na walkę,ciągle przytrzymywał,faulował,walił po gongu.Płakać się chce.Teraz można powiedzieć sobie prawdę w oczy.Walka z Byrdem również była kupiona.Co to jest wogóle za sport.Gdzie ta idea czystego współzawodnictwa.Ja :censored: taki sport Ja :censored: taką ameryke.
  • 0

#953 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 14.11.2004 - |09:32|

Nie wiem czego oczekiwaliście..... przecierz boks to jedno wielkie oszustwo.... to zaczyna być ustawiane podobnie jak Wolna Amerykanka (zwana Wrestlingiem).... z góry wiadomo kto wygra
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#954 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 14.11.2004 - |09:44|

szkoda pisac na temat tych wyczynow sedziowie ogladali chyba inna walke parodja ciekawy co zrobi teraz Golota czy jeszcze bedzie walczyl o jakis pas nio nic szkoda ale tam przeciesz chodzi o kase
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#955 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 14.11.2004 - |10:17|

to zaczyna być ustawiane podobnie jak Wolna Amerykanka (zwana Wrestlingiem).... z góry wiadomo kto wygra

Tyle,że Wrestling jest sportem pokazowym :) Zawsze tak było,jest i będzie.Co do Andrzeja.Ma dwie możliwości.Albo zakończy karierę i nie będzie uczestniczył w tej farsie i złodziejstwie,albo skopie Byrdowi i Ruizowi dupska.Jeśli zakończy karierę to dla wielu możee się to okazać po prostu poddaniem.Mam nadzieję,że Andrzej dalej będzie walczył,że nie da za wygraną,że wygra prędzej,czy później z tym jednym wielki złodziejstwem !!!
  • 0

#956 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 14.11.2004 - |10:50|

Myślałem, że nie doczekam do walki.
Ilości wypitej kawy nie zliczę. I po co?
Żeby zobaczyć z góry ustawiony wynik walki?
Dobrze, że Ruiz się podnosił, bo by bookmacherom pompki wysiadły.
Tylko to mnie nurtuje, co by było gdyby Andrew go znokautował?
  • 0

#957 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 14.11.2004 - |11:19|

Tylko to mnie nurtuje, co by było gdyby Andrew go znokautował?

Zostałby zdyskwalifikowany za niewymiarowe spodenki,albo za to,że lewa sznurówka była cięższa od prawej :/
  • 0

#958 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 14.11.2004 - |11:57|

Jeden wielki syf, nawet nam hymnu panstwowego nie zagrali :| Lipsa tsraszna, mam nadzieje, ze Andrzej za jakis czas skopie im te przekupione tylki...
  • www.gwrota.com

#959 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 14.11.2004 - |12:12|

Jeden wielki syf, nawet nam hymnu panstwowego nie zagrali :| Lipsa tsraszna, mam nadzieje, ze Andrzej za jakis czas skopie im te przekupione tylki...

Mogliby kurde film nakręcić.Gołota vs.Judges :/ Taki dokumantalny.O walkach z Byrdem,Ruizem i 1 walce z Bowe'em :/

P.S.Gołota oddał ponad 150 celnych trafień,a Ruiz tylko 120.I tu moim zdaniem leży samo sedno oszustwa :/
  • 0

#960 ujemny

ujemny

Starszy plutonowy

• VIP
  • 556 postów

Napisano 14.11.2004 - |13:46|

Ja sie tu nie wypowiadam ale zrobie to :D
Obejrzałem tą walke prawie cała dwie piersze i 4 ostatni rundy :)
Powiem tyle MacGyver ma dobry i pelne prawdy podpis, niestety :/
Ile razy ten kasztan lezal na deskach.
Jak to zwykle bywa wy****li Polaka bo jego to można :(

Ubolewam nad naszym losem na arenie miedzynarodowej :unsure:

PEACE :angry:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych