Ja przy metaforyczności sceny w więzieniu będę sie upierał i przynajmniej, przez pięc miesiecy nikt nie będzie w stanie udowodnić, że się mylę.Nie no, big lol z tymi freskami, w których ukryte jest przesłanie. Jonasz, za dużo Losta
Panamskie więzienie moim skromnym zdaniem wcale nie jest pokazane surrealistycznie tylko takie właśnie jest. Żadna metafora tylko stan faktyczny. Co by to był za sezon gdyby uciekali z takiego samego więzienia jak Fox River, stawka została poniesiona na wyższy level prisonbreakowatego experience'u
Odnośnie tej placówki badawczej to idę o zakład, że scenarzyści nie mają jeszcze pojecia co tam robią, do czego służy, kim jest generał itd. Ot zostawili sobie możliwość kombinowania w następnym sezonie.
W Sona zapewne zamknięty jest jakiś ktoś związany z Firmą i to jego będą chcieli żeby Scofield uwolnił. Of koz Scofield się nie dowie, że gość jest z Firmy.
Poza zawieszonym w za dużej próżni wątkiem z Sucre - odcinek zacny.
Co do białych drzwi to się zgadzam. Trwają teraz gorączkowe dyskusję co tam umiescić. Ja przypuszczam, że znajdują się tam Gwiezdne Wrota. Bracia co prawda z nimi nic wspolnego nie mają. Ich połaczenie z generałem ma zupełnie inny charakter. Wbrew wcześneijszym faktom, to on jest ich bilogicznym ojcem i potrzebuje nerki (dla tego wystarczył mu tylko jeden z braci). Tyle z "za dużo Losta"
Wątek Sucre lezy zakrwawiony na asfalcie, a nie zawieszony. Franklin był zawieszony przez chwile, ale go odwiesili.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 03.04.2007 - |13:21|