Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#901 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 29.10.2004 - |22:52|

Tak nawiasem mówiąc, to wasze warszawskie pisemka mówiły o końcu Wisły. Jak na razie to Legia jest jemu bliżej.

A mecz widziałem i pogrom by był. Chyba, że np. 6:0 dla Ciebie to nomalny wynik.

Co do bicia leżącego. Kto tak się cieszył z wygranej Legii 4:0 w meczu charytatywnym. Przecież to Wisła wtedy była tym leżącym.
  • 0
VeeDee

#902 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.10.2004 - |23:34|

Co do bicia leżącego. Kto tak się cieszył z wygranej Legii 4:0 w meczu charytatywnym. Przecież to Wisła wtedy była tym leżącym.

Jezu ludzie,ale wy naiwni !!! Legia była osłabiona w takim samym stopniu !!! Ile wam to razy trzeba powtarzać !!! Krakowska zawiść <_<
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#903 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 29.10.2004 - |23:38|

Już nawet na ta hipokryzje nie chce mi sie odpowiadac...kazdy kumaty wie kto mial słabszy zespól wtedy
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#904 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 30.10.2004 - |09:24|

Jezu ludzie,ale wy naiwni !!! Legia była osłabiona w takim samym stopniu !!! Ile wam to razy trzeba powtarzać !!! Krakowska zawiść <_<

Zawiść jest silną formą zazdrości. A my nie mamy czego wam zazdrościć, więc nie możemy być zawistni.
  • 0
VeeDee

#905 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 30.10.2004 - |09:50|

Niestety na meczy nie mogłem być. Z Gdańska trochę daleko, ale cieszę się że Legia dostała to na co zasłużyła :clap: :clap: . Zgadzam się że teraz w Legii jest tylko jeden dobry zawodnik to Boruc.
Co do Wisły to zobaczymy jak będzie wyglądała ta drużyna po przerwie zimowej i jak będzie grała. Mam nadzieje że nadal będzie bez konkurencyjna.
  • 0

#906 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 30.10.2004 - |10:47|

Co do euforii Krakowian po zwycięstwie nad Legią,to ja bym się tak nie cieszył.

Sorry, ale ja żadnej euforii nie widzę, poprostu Legia była kolejną przeszkodą (jak się okazało bardzo słabą przeszkodą ;) ) na drodze Wisły do kolejnego tytułu mistrzowskiego. Wg mnie euforia by była gdyby mecz był bardziej wyrównany i bardziej zacięty, dlatego czekam na mecz Wisły z Groclinem bo mam nadzieje że to będzie dobry i wyrównany mecz, gdyż teraz to chyba tylko Groclin może przeszkodzić Wiśle w zdobyciu tytułu.

P.S. Z drugiej strony, mimo że jestem kibicem Wisły, czuję pewien żal że Legia jest w słabej formie, gdyż w takim wypadku z równorzędnych rywali Wisły został tylko Groclin, a jak dobrze wiemy gdy się w swojej lidze nie gra meczów z silnymi rywalami to potem w meczach w europejskich pucharach można polec ze słabymi zespołami (patrz wyniki Wisły i Legii w pucharze UEFA, oraz słaba dyspozycja klubów ze Szkocji Celtiku i Rangersów). Dlatego życzę Legii żeby w końcu wyjaśniła się sytuacja z trenerem.
  • 0

#907 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 30.10.2004 - |18:15|

Już nawet na ta hipokryzje nie chce mi sie odpowiadac...kazdy kumaty wie kto mial słabszy zespól wtedy

Tak,Wisła,ale o 1 zawodnika z podstawowej 11 mniej :] Druga sprawa,że tytuł MP wcale nie jest przesądzony :] Szymkowiak,Żurawski,Cantoro,Frankowski,być może nawet Kuźba najprawdopodobniej odejdą.Decydująca będzie wiosna,a już nie raz tak było,że Wisła potrafiła roztrwonić swoją przewagę :]
Kłócić się nie ma co,bo jeśli chodzi o Sport to każdy fan broni swojej drużyny i nikt nie wygra w tej walce bez dna :] To tyle :P
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#908 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 30.10.2004 - |18:29|

Szymkowiak,Żurawski,Cantoro,Frankowski,być może nawet Kuźba najprawdopodobniej odejdą.

Z tego co wiem to Żurawski ma odejść, a o odejściu reszty piszą na razie gazety.

Piszą też, że i Boruc z Legii ma odejść. A bez niego...

Użytkownik VeeDee edytował ten post 30.10.2004 - |18:34|

• 0
VeeDee

#909 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 30.10.2004 - |21:07|

Z tego co wiem to Żurawski ma odejść, a o odejściu reszty piszą na razie gazety.

Piszą też, że i Boruc z Legii ma odejść. A bez niego...

O Boruca się nie bój :] Nawet jak odejdzie to na pewno nie za darmo,a jego wartość rośnie z meczu na mecz :] Poza tym do gry na wiosnę wróci Zieliński i Choto,więc Boruc za dużo roboty mieć nie będzie :]
  • 0

#910 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 30.10.2004 - |21:14|

Wreszcie mogłem obejrzeć skrót z meczu.
No porywający pojedynek to nie był.
Legia zagrała słabo a Wisła zaledwie przeciętnie.
Jak na mecz sezonu troszkę się zawiodłem.
Pozdrawiam
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#911 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 30.10.2004 - |21:48|

Jak na mecz sezonu troszkę się zawiodłem.

Powiedzmy,że był to mecz jesieni :] Mecz sezonu dopiero na Łazienkowskiej :D Oj będzie się działo :D
  • 0

#912 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 30.10.2004 - |22:16|

Mam nadzieję, że Legia do tego czasu wyjdzie z kryzysu. Co jak co, mam dość oglądania meczy, gdy przeciwna drużyna muruję bramkę.

PS Pomysł grania jednym napastnikiem, był niemądry. Co trzech trenerów to nie jeden :lol:
  • 0
VeeDee

#913 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 30.10.2004 - |22:31|

Co trzech trenerów to nie jeden :lol:

Tyle,że Zieliński to zawodnik,a Gawara trenuje bramkarzy :] Brychczy zaś, zawsze był tylko eks :] Chovanec był niesamowitą szansą nie tylko dla Legii,ale dla całej naszej ligi.Niestety obie strony popełniły błędy,dlatego jak narazie VeeDee ma racje,ale nie do końca.

Gdyby Okuka chciał wrócić...
  • 0

#914 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 30.10.2004 - |22:38|

Odkąd ITI przybyło, w Legii popełniane są cały czas błędy. Może i pomogli zmniejszyć długi, ale na sporcie to chyba się znają.

Okuka? Niegłupi pomysł.
Za jego kadencji mecze Wisła-Legia były bardzo ciekawe :)
  • 0
VeeDee

#915 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 30.10.2004 - |22:42|

ITI zrobiło to specjalnie :lol: ....kupili i zrujnuja Legie hihih a potem sie wycofaja -_-
  • 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#916 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 30.10.2004 - |23:16|

ITI zrobiło to specjalnie :lol: ....kupili i zrujnuja Legie hihih a potem sie wycofaja -_-

Wycofają???Żartujesz chyba.Tyle pieniędzy co oni już włożyli i zapewne włożą coś z tego będą chcieli mieć.Od razu wielkiej Legii nie zbudują,niech nauczą się cierpliwośći.Na 10 transferów 1/3 była dobra,reszta to farsa.Jednak człowiek uczy się na własnych błędach.Kuchasrski wrócił do Polski i gra w Łęcznej,gdzie wg mnie powinien grać w Legii mimo swoich 32 lat.Kucharz zawsze umiał poprowadzić zespół,a nawet grać jako ofensywny pomocnik,którego w Legii od czasu odejścia Vukovicia nie widzę :/
  • 0

#917 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 30.10.2004 - |23:21|

Turek Bekdas też kiedyś dużo zainwestował w Pogoń...

------------

Fajną mieliśmy kolejkę :) Wszystkie mecze wygrali gospodarze :D

Użytkownik VeeDee edytował ten post 31.10.2004 - |09:06|

• 0
VeeDee

#918 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 31.10.2004 - |17:19|

Turek Bekdas też kiedyś dużo zainwestował w Pogoń...

Nie porównuj zagranicznego inwestora do polskich.Może i niektóre polskie firmy są dziadowe,ale na naszym rynku starają się dobrze współpracować z "naszymi ludźmi".Zobacz na TeleFonike,która inwestowała powoli,ale z głową,a ty już przywołujesz Bekdasa jakby ta sprawa tyczyła się Legii.ITI długi spłaciłą i dopiero buduje zespół,a Telefonika powoli traci cierpliwość w związku z długiem Wisły :] Każdy chyba wie o co chodzi :]
  • 0

#919 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 31.10.2004 - |17:27|

Ja nie porównuję Bekdasa do ITI. Chciałem tylko pokazać, że mimo zainwestowania dużych pieniędzy, inwestor może zrezygnować. (bo z Twojego posta wynikało, że jak ktoś dużo inwestuje to nie zrezgynuje).
  • 0
VeeDee

#920 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 01.11.2004 - |10:58|

Dzisiaj 1 Listopada i Święto Zmarłych :( Zapalmy zniczne za naszych sportowców,którzy odeszli na tamten świat :(

['] ['] ['] ['] ['] (') (') (') ['] ['] ['] ['] [']
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych