Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#901 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 05.05.2006 - |11:15|

ale czemu J.J Abrams potwierdzil że nie planują uśmiercać Anny ? a pare dni pozniej uśmiercają? czy to ma sens? coś jest nie tak .. ale wiadomo dowiemy sie w nastepnym odcinku ;)
  • 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#902 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 05.05.2006 - |11:38|

ale czemu J.J Abrams potwierdzil że nie planują uśmiercać Anny ? a pare dni pozniej uśmiercają? czy to ma sens? coś jest nie tak .. ale wiadomo dowiemy sie w nastepnym odcinku ;)

O Anie Lucii nic nowego już się nie dowiemy, Michelle Rodriguez oficjalnie zrezygnowała z serialu, Ana Lucia już oficjalnie nie żyje... Z resztą to widać nawet w odcinku, gdy Ana Lucia umiera i głowa jej opada, oczy pozostają otwarte. Poza tym dostała pomiędzy piersi, czyli w okolice serca.

Dlaczego J.J. nas oszukiwał? To bardzo proste. Spoilery o śmierci Boone'a i Shannon dostały się do internetu szybciej niż ktokoliwek myślał i zaskoczenie spowodowane śmiercią tej dwójki było żadne. Twórcy na siłe chcieli więc odciągnąć nas od podejrzeń o śmierci Any. Na pewno część osób przekonali i w ten sposób zaskoczyli. Ale możemy jednego być pewni.Nie ufajmy już więcej spoilerom od twórców.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#903 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 05.05.2006 - |13:31|

Ja nie twierdzę, że jest z INNYMI, według mnie albo zachorował na chorobę o której mówiła Russo, albo poszedł na układ z INNYMI, ( uwolnij Henrego, dostaniesz Walta), szef Henrego jak sam Gale mówił nie umie wybaczać, więc może sam chce go ukarać, a nie zostawić na pastwę Lostowiczów. Michael zabijając Anne Lucie wyraźnie wachał się, był roztrzęsiony i przerażony tym co robi, a Libby zginęła bo poprostu widziała za dużo, w sumie może to równierz dzieło przypadku, ona weszła a on odruchowo pociągnął za spust.

Bardzo ciekawi mnie co się stanie z Eko po upadku, czyżby nasza ekipa miała się tak drastycznie zmniejszyć ?? I dlaczego to Eko miałby zginąć ??
Znów tak wiele pytań i tak mało odpowiedzi ...

Może i z Innymi nie jest, ale na układ to raczej chyba się zgodził. Przecież każde z nas wie, że Michael chciałby odzyskać Walta za wszelką cenę. Bo jeśli nie jest z Othersami w układzie, to niby po co miałby zabijać Anę Lucię i strzelać do Libby? Bo chyba nie tak dla picu, żeby było śmiesznie. Z tym strzelaniem to nie był zwykły przypadek. Libby być może jeszcze żyje, Eko połamie sobię kręgi, jeśli już, no bo bez przesady :>
Gdy Locke'owi ujawiła się mapka w 2x17, Michaela nie było z Lostowiczami. Może był z Othersami i to oni podczas jego obecności narysowali mapkę i odkryli znany im bunkier "?", by zwabić tam rozbitków OAir 8-15, żeby Mike mógł zabrać Henry'ego i dokonać zamiany, pomimo to, że "planuje wojnę" z Jackiem "Lostowicze kontra Othersi"?

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 05.05.2006 - |13:36|

• 0

#904 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 05.05.2006 - |20:03|

Co do Eko to on raczej nie zginie - nie dość, że było o nim na kartce (dot. live together, die alone) to jeszcze na Lost-media

Meanwhile, Eko and Locke come to blows as Locke makes a potentially cataclysmic decision regarding the "button" and the hatch

• 0

#905 QrczakJR

QrczakJR

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 05.05.2006 - |22:10|

http://www.gry-onlin...5/200153553.JPG
z tego screna wydaje mi sie ze kula nr 1( ta bardziej po prawej i wyzej) co najwyzej mogla drasnac ...
a kula nr 2 to trafila w reke Libby ktora trzymala koc wiec

albo obydwie kule trafily w jej prawa reke wiec wedlug mnie Libby bedzie miala tylko troche mnie sprawna reke :))
co o tym sadzicie :>

Użytkownik QrczakJR edytował ten post 05.05.2006 - |22:10|

• 0

#906 igor

igor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • Miastoz przyszłości :P

Napisano 05.05.2006 - |22:22|

http://www.gry-onlin...5/200153553.JPG
z tego screna wydaje mi sie ze kula nr 1( ta bardziej po prawej i wyzej) co najwyzej mogla drasnac ...
a kula nr 2 to trafila w reke Libby ktora trzymala koc wiec

albo obydwie kule trafily w jej prawa reke wiec wedlug mnie Libby bedzie miala tylko troche mnie sprawna reke :))
co o tym sadzicie :>

no jak bedzie miala mniej sprawna reke to HUGO sie zalamie :D szkoda troche mi AL , ale eko nie umrze , bo po co mieliby go usmiercac , jak to on zatrzymal czarny dymek , z drugiej jednak strony tego tematu juz nie przypominaja:/ kurde juz nic nie wiem :(
  • 0

#907 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 05.05.2006 - |22:30|

http://www.youtube.c...20Entertainment

Nie wiem skąd ten spoiler, nawet nie wiem czy jest prawdizwy, ale jeśli tak to zawiera pełną treść odcinka. Nie czytajcie jeśli nie chcecie.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#908 ir0n

ir0n

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów
  • MiastoTarnów

Napisano 06.05.2006 - |09:12|

a w sprawie tych zdjec na oststnim zdjeciu jest desmond? prawda? czy zmienili aktora czy to ten sam bo jakoś inaczej go zapamietalem.......

a co do tego spilera do 21 juz na poczatku jest napisane ze jack sprawdza czy są martwe aaa w trailerze jest wyrazne pokazane ze to kate oznajmaia wszystkim ze nie zyją ....
nie chce mi się wierzyć ze to prawdziwe

Użytkownik ir0n edytował ten post 06.05.2006 - |10:06|

• 0

#909 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 06.05.2006 - |10:12|

Znalazłem kilka nowych spoilerów dot. ?

- Locke and Eko see a vision of Yemi on the island
- Libby does not survive, so that clears up any speculation on her.
- The “?” is a pearl looking building that he assumes is the main control centre for the hatches
- They find another Dharma tape in here.
- Apparently it says something like you deserve a vacation for hitting the button every 108 minutes

Yemi to brat Eko.
  • 0

#910 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 06.05.2006 - |10:40|

Boone ty mnie zniszczyłeś w tym momencie !! Ten spoiler wydaje się prawdziwy, feeeesss.

Ja bym nie wierzył temu co tam jest... ktoś po prostu mógł ułożyć to sobie i tak zamieścić. Ja wierzę spoilerom od Ausiello, Kristin ze Spoilerfix i Tailsection a cześciowo tylko spoilerom od twórców.

A jednak Eko przeżyje upadek w odcinku 21.
http://lost-media.co...ails&album=1065

To galeria zdjęć z odcinka ostatniego, nic się na nich nie dzieje oprócz tego, że widzimy Desmonda no i Eko, który mówi coś z przerażeniem do Charliego.

Przerażenie Eko, Charlie gra sobie na gitarze, Wrócił Desmond poobijany troszkę.. i nic więcej. Nie ma tam ani Libby, ani Any. Libby nie żyje.

a w sprawie tych zdjec na oststnim zdjeciu jest desmond? prawda? czy zmienili aktora czy to ten sam bo jakoś inaczej go zapamietalem.......
a co do tego spilera do 21 juz na poczatku jest napisane ze jack sprawdza czy są martwe aaa w trailerze jest wyrazne pokazane ze to kate oznajmaia wszystkim ze nie zyją ....
nie chce mi się wierzyć ze to prawdziwe

Kate mogła to powiedzieć w jakimś szoku i powtórzyć po Jacku.
  • 0

#911 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 06.05.2006 - |10:44|

http://www.youtube.c...20Entertainment

Nie wiem skąd ten spoiler, nawet nie wiem czy jest prawdizwy, ale jeśli tak to zawiera pełną treść odcinka. Nie czytajcie jeśli nie chcecie.

obejrzycie trailer to zobaczycie, ile w tym spoilerze jest prawdy. Toc to wymysl jakiegos fana i kazdy z nas moglby stworzyc cos podobnego...
  • 0

#912 sis_detoola

sis_detoola

Szeregowy

• Email
  • 37 postów
  • MiastoBunkier

Napisano 06.05.2006 - |10:54|

Co do tego trailera.. hmm... obejrzyjcie następne ( u dołu,ciut po prawej ). :>

Ej a widzicie na tej fotce, Co Ma Desmond Na Koszulce? :> O_o
Link do fotki:
http://lost-media.co...lbum=1065&pos=5
Albo się poprostu przeraziłam, albo..umm... nie wiem, co o tym mam myśleć... i co z tego, że tam jest łabędź...
W każdym razie, jest Dharma.. Czy Desmond mia taką samą koszulę, zanim zwiał?

Użytkownik sis_detoola edytował ten post 06.05.2006 - |13:20|

• 0

#913 Suceed

Suceed

Szeregowy

• Email
  • 7 postów

Napisano 06.05.2006 - |13:48|

Czy Desmond mia taką samą koszulę, zanim zwiał?

Oczywiście że tak :) Screen z 2x02
http://lost-media.co...rift-cap275.jpg
  • 0

#914 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 06.05.2006 - |20:43|

Ewidentnie widać, że to ten sam Desmond:).Urosły mu włosy a broda o dziwo nie.Co robił tak długo w dżungli i po co wrócił?
  • 0
.

#915 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 06.05.2006 - |21:44|

Czy Desmond mia taką samą koszulę, zanim zwiał?

Tylko jakoś dziwnie czystą. Jest też bez zarostu(jak wcześniej zauważono). Chyba żę potrzebował "odrobiny normalności". Mi się wydaje że był w jakimś innym bunkrze. Moje zdanie.
  • 0

#916 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 07.05.2006 - |10:06|

Co robił tak długo w dżungli i po co wrócił?

Po szczepionki mógł wrócić...
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

#917 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 07.05.2006 - |10:44|

Druga część filmu-spoileru
Trzecia część filmu-spoileru

2 kolejne na dzień przed odcinkiem (10 maj)
Jednak coraz bardziej wierze, że to nie jest wymysł fana :)
Kolejny bunkier, mapa i wizje - spoilery, że od 19 odcinka zacznie sie dużo dziać to i tak było skromne określenie tego co ma być w "?".

BTW zastanawia mnie co z tym ? - wszystko wskazywało, że oni mają być w ? więc albo rysownik mapy nie wiedział jaki to bunkier więc dał znak zapytania albo oni nie są wcale w ? - chociaż skoro tam znajdują replike tej mapy to rysownik musiał wiedzieć, że to jest płomień.
  • 0

#918 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 07.05.2006 - |10:59|

Druga część filmu-spoileru
Trzecia część filmu-spoileru

2 kolejne na dzień przed odcinkiem (10 maj)
Jednak coraz bardziej wierze, że to nie jest wymysł fana :)
Kolejny bunkier, mapa i wizje - spoilery, że od 19 odcinka zacznie sie dużo dziać to i tak było skromne określenie tego co ma być w "?".

BTW zastanawia mnie co z tym ? - wszystko wskazywało, że oni mają być w ? więc albo rysownik mapy nie wiedział jaki to bunkier więc dał znak zapytania albo oni nie są wcale w ? - chociaż skoro tam znajdują replike tej mapy to rysownik musiał wiedzieć, że to jest płomień.

no, no no. Zaczyna sie robic ciekawie. Cialge mam watpliwosci, czy ten film-spoiler jest autentyczny, ale nawet jesli jest to sciema, to bardzo zgrabnie przygotowana (ktos swietnie rozwinal sceny obecne w trailerze). Czekam na kolejne czesci! :D a z tego, co do tej pory powiedziano, to obydwie kobity nie zyja, Said nie do konca wierzy opowiesci Michela, Sun z Jinem i Kate kopia (sic!) dwa groby a Locke i Eko ida na wyprawe do wraku samolotu, gdzie Eko, tak jak kiedys (sic!) Boone spada z urwiska. Tyle, ze jemu nic takigo sie nie stanie (coraz bardziej zaczynam jednak wierzyc w to, ze Locke sprowadza tragedie na wszystkich, z ktorymi przebywa). Pod wrakiem samolotu jest ukryty nowy bunkier (płomień), prawie identyczny jak ich wlasny, ale za to jest on calkowicie zniszczony i cuchnacy siarka. Ciekawe, czy w nim takze byl komputer...

Użytkownik borderline edytował ten post 07.05.2006 - |11:07|

• 0

#919 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 07.05.2006 - |11:45|

Ale najgorsze jest to ze ten spoiler konczy sie w najlepszym momencie ;P
Ciekawe... Po dwoch pierwszych myslalem ze to fake ale teraz ten 3 przekonuje mnie ze to moze jednak byc prawdziwe... Tylko skad ten ktos moze wiedziec takie rzeczy?
  • 0

#920 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 07.05.2006 - |12:16|

Ja jakoś nie wierzę, żeby to było prawdziwe streszczenie odcinka... To co moim zdaniem jest tam prawdziwe to tylko te sceny, które widzieliśmy w zwiastunie, a ten bunkier i znowu mapa... Nie, wydaje mi się, że to fake... Jeśli tak jest to osoba robiąca te filmiki pomyślała ze wszystkim - wątek poboczny, wątek główny, wizje... I bardzo mi by pasowało, gdyby Sayid nie uwierzył w to co mówi Mike - już raz udowodnił (Fenry) że wie czy ktoś kłamie, czy nie.
  • 0
The memory remains.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych