Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prison Break

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1005 odpowiedzi w tym temacie

#881 Myszaqu

Myszaqu

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 300 postów

Napisano 20.03.2007 - |17:14|

Jeszcze dwa odcinki:

26-Mar-2007 Prison Break 02x21 Fin Del Camino
02-Apr-2007 Prison Break 02x22 Sona

:)
  • 0

#882 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 20.03.2007 - |17:27|

2x20

Juz zaczyna sie pojawiac pomysł na 3 serię...
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownik garus edytował ten post 20.03.2007 - |17:28|

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#883 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20.03.2007 - |18:33|

ja niestety a może i stety :) z uwagi na nuki, posiadam wersję HR, w tej wersji nie ma końcówki z zapowiedzią 2x21...
moze i dobrze, bo już w ogole bym chciala ogladac to od razu :D

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Szkoda ze tej zapowiedzi jednak nie mam. Moze ktoś z Was wie czy to gdzies funkcjonuje sosobno? Moze jakis link? :D please.. musze kellermana zobaczyc :D

Użytkownik martina29 edytował ten post 20.03.2007 - |18:36|

• 0
::. GRUPA TARDIS .::

Dołączona grafika

#884 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 20.03.2007 - |19:06|

Szkoda ze tej zapowiedzi jednak nie mam. Moze ktoś z Was wie czy to gdzies funkcjonuje sosobno? Moze jakis link? :D please.. musze kellermana zobaczyc :D

Ależ proszę bardzo , jest i Kellerman ;)
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#885 _Coen_

_Coen_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów
  • MiastoGrabina k. Warszawy

Napisano 20.03.2007 - |20:49|

Odcinek mnie zdenerwował :/
No może nie odcinek, ale zachowanie Scoldfielda:
1. Wie, że Mahone jest blisko na jego tropie, a on cały czas robi wszystko wg planu ze swojego tatuażu. Tatuażu, który został prześwietlony z każdej strony przez Mahone'a.
2. Telefon do Sary. Dobrze, że brat miał trochę więcej oleju w głowie w tej sytuacji.

Poza tym wypuszczenie C'Note trochę naciągane - nie tak to się robi w programie ochrony świadków.

5/10
  • 0

#886 katja

katja

Grupa Hatak

• Grupa Hatak
  • 704 postów
  • MiastoArrakis

Napisano 20.03.2007 - |21:42|

co wy chcecie, nareszcie, po tylu odcinkach, lincoln zachowywał się w pełni inteligentnie :P
a scofield powinien dostać po łapach, echh, też nie mogę na niego patrzeć
czy sucre wygląda na człowieka, który pisałby używając wielkich liter, pamiętając o apostrofach i znakach interpunkcyjnych? od początku wydawało mi się to dziwne, mam cały czas w pamięci, jak na początku serialu oświadczał się listownie tej swojej marii juanicie i nie potrafił zredagować zdania pojedynczego

generalnie: sytuację ratuje mahone i to właśnie na niego liczę w końcówce :P
  • 0
GG/L/MC/SS d+x s: a--- C+++(++++) !U--- P L---@ !E W+++ N- !o K--? w+ !O !M !V
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**

I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.

#887 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 21.03.2007 - |00:59|

Fajny odcinek...ale widać, że naciągany... -wypuszczenie C-Nota, T-Bag, sprawa Mahone`a. Te tatuaże mnie juz zaczęły wkurzać...wszystko sobie zapisał jakby nie mógł zapamietać, ma głupie skojarzenia i pomysły... a agent Mahone to wszystko bezbłędnie odczytuje-to jest jeszcze głupsze...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#888 gregorysl

gregorysl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 21.03.2007 - |20:09|

ja obstawiam ze Michael zdobedzie kase, unicestwi T-baga i 3-ci sezon bedzie cos w podobie my name is earl :D bedzie naprawial zlo
  • 0

#889 komar

komar

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 324 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 21.03.2007 - |21:25|

Serial coraz mniej robi się ciekawy. Jedyne co jeszcze podtrzymuje akcje to były agent agencji który się teraz mści :)
Nawet machone wymięka przez tą rodzine.
  • 0
Noc na miescie -50PLN
Komplet nowych opon -1000PLN
Mysl ze palisz opony, gdy jedyne co sie pali to sprzeglo - bezcenne

#890 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 21.03.2007 - |21:46|

Odcinek rewelacyjny, bardzo dużo się działo, poczynając na zabawach T-Baga z prostytutkami, a kończąc na rozmowie między Michaelem i Mahoneyem na pewnym forum :) 2 sezon rządzi, tak trzymać B)

PLUSY:

+ bardzo dobrze, że pozytywnie został zakończony wątek Franklina :clap: Jeden z najlepszych bohaterów serialu, bardzo lubię gościa i przez długi czas bylo mi szkoda jego rodziny. Dzięki pomocy agenta Wheelera i przychylnoci FBI udało się nie tylko ocalić Franklina, ale też pomóc jego rodzinie. Teraz można rozpocząc życie na nowo. Owszem faktycznie trochę to naciągane, tzn. łatwość z jaką tego dokonano.
+ wyjeżdzamy z USA i w tym momencie serial wkracza na zupełnie nowe tory. Wątek C-Note'a zamknięty, Sara w sądzie a reszta albo w Panamie, albo w drodze do niej. Zapowiada się extra końcówka serialu, i jeśli się wszystko uda 3 sezon również. Mi osobiście przesunięcie akcji w nowe rejony nie przeszkadza.
+ bardzo dobra decyzji pani Sary :) Dziewczyna musi kochać Michaela, skoro się tak poświęciła. Gdyby się niezorientowała że ma "ogon", braci by złapali no i byłby koniec serialu.
+ T-Bag ma fajne hasełko na podryw panny lekkich obyczajów :D Say good morning Teddy ;)

MINUSY:

- telefon do Sary z Panamy :blink: Co on zgłupiał czy co? Chyba facet się na serio zakochal, no a wtedy jak wiadomo umysł może zawodzić :P
- z tymi tatuażami to jakiś przekręt. Coś mi się wydaje, że scenarzyści dokładają mu tych znaczków, liter, cyfer itd tak co pare odcinków, wedle fabuły. Nie chce mi się wierzyć, że Michael miał aż tak dużo tych wszystkich informacji jakie poznaliśmy w 1 i w 2 sezonie.
- chyba się pogubiłem, ale niby skąd T-Bag wiedział o Panamie i po co tam leciał?
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#891 _Coen_

_Coen_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów
  • MiastoGrabina k. Warszawy

Napisano 21.03.2007 - |22:30|

- chyba się pogubiłem, ale niby skąd T-Bag wiedział o Panamie i po co tam leciał?

Była mowa, że T-Bag został ujęty w Meksyku, teraz wysłali go do Panamy "jako tajniaka", pewnie aby ściągnąć do siebie braci.
  • 0

#892 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 21.03.2007 - |23:13|

Była mowa, że T-Bag został ujęty w Meksyku, teraz wysłali go do Panamy "jako tajniaka", pewnie aby ściągnąć do siebie braci.

Faktycznie :) Dzięki _Coen_ B) Teraz wydaje się, że wszyscy zmierzają do jednego miejsca, T-Bag to przykrywka dla akcji zastawionej przez Mahone'a, a więc znów zagrożenie wisi nad Michaelem. Przynajmniej Burrows ma jacht i gdyby tylko chciał może ruszyć w świat i zapomnieć o wszystkim.
  • 0

#893 Sharak

Sharak

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoNasielsk

Napisano 22.03.2007 - |13:37|

I przyszedł czas, że po trzech odcinkach prawie że wciskających w fotel musiał nadejść słabszy :/
dużo akcji, ale czasami wręcz przynudzającej.
Zachowanie Scoldfielda, jeżeli chodzi o telefon, może nieprzemyślane, ale sam na jego miejscu też starał bym się skontaktować z Sarą. Kiedyś jedyną osobą na której mu zależało był Lincoln i kiedy wyciągał go z kicia nie patrzył na to że na wolność wychodzi też T-Bag, teraz ma gdzieś konsekwencje telefonu do kobiety na którj mu zależy i o którą się martwi. Za to sytuacja z wiadomością od Sucre i chęć złapania Theodora do niczego. Każdy poszedł swoją drogą, co on myśli że T-Bag mu się podda, że będzie łatwo,przecież to morderca, powinien zwijać się na tej łódce, ewentualnie planować jak dostać spowrotem w objęcia Sarę.
Że Sucre nie może sobie poradzić z Belliciem kiedy ma go na muszce to też przesada, stary klawisz mieszkający z mamą nie jest aż tak mocny żeby się nie wygadać gdzie zamknął panienkę, potrzebuje tylko motywacji. Sprawa uwolnienia C-Note to przesada.

czy sucre wygląda na człowieka, który pisałby używając wielkich liter, pamiętając o apostrofach i znakach interpunkcyjnych? od początku wydawało mi się to dziwne, mam cały czas w pamięci, jak na początku serialu oświadczał się listownie tej swojej marii juanicie i nie potrafił zredagować zdania pojedynczego

świetne spostrzeżenie :clap:
  • 0
Bursztyn & Perła

#894 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 22.03.2007 - |18:29|

+ bardzo dobrze, że pozytywnie został zakończony wątek Franklina :clap: Jeden z najlepszych bohaterów serialu, bardzo lubię gościa i przez długi czas bylo mi szkoda jego rodziny. Dzięki pomocy agenta Wheelera i przychylnoci FBI udało się nie tylko ocalić Franklina, ale też pomóc jego rodzinie. Teraz można rozpocząc

to sie okaże czy jednak wszystko pójdzie dobrze...bo coś czuje że to pozorna sielanka :D

+ T-Bag ma fajne hasełko na podryw panny lekkich obyczajów :D Say good morning Teddy ;)

:D :D

nie przyleciał tam z własnej woli, firma go złapała i wysłała przecież (akcja jak mija go koleś ze spluwą, jak mu kiwa głową, jak ten Chińczyk z Mahonem o tym rozmawia
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#895 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 23.03.2007 - |01:08|

nie przyleciał tam z własnej woli, firma go złapała i wysłała przecież (akcja jak mija go koleś ze spluwą, jak mu kiwa głową, jak ten Chińczyk z Mahonem o tym rozmawia

hmm, a ja myślałem, że ten gość to był alfons tych pań :) Spluwa oczywiście sueruje potencjalnemu klientowi, aby uważał na to co robi, nie próbował jakiś numerów. :P
  • 0

#896 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.03.2007 - |18:32|

hmm, a ja myślałem, że ten gość to był alfons tych pań :) Spluwa oczywiście sueruje potencjalnemu klientowi, aby uważał na to co robi, nie próbował jakiś numerów. :P

w sumie to widze ze mozna na 2 sposoby to odebrac :D ciekawe ,ktory jest prawdziwy:D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#897 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 25.03.2007 - |14:55|

T-Bag na tajniaka????
Co się robi z tego serialu :huh: Już akcja z C-notem była mooocnym naciągnięciem ale przy takiej fantazji scenarzystów starczy im inwencji na następne 2 sezony. A ja się martwiłam :sam6:
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#898 Brad

Brad

Szeregowy

• Email
  • 1 postów

Napisano 26.03.2007 - |13:01|

Po obejżeniu ostatniego odcinka mam rewelacyjny pomysł na trzeci sezon:

Sara trafia do kobiecego więzienia. Michael wraca do kraju i uszminkowany, w sukience, z planem więzienia wytatuowanym na tyłku (bo gdzie indziej miejsca nie ma) dokonuje napadu na bank.

Genialne, co? :D
  • 0

#899 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 26.03.2007 - |13:45|

Po obejżeniu ostatniego odcinka mam rewelacyjny pomysł na trzeci sezon:

Sara trafia do kobiecego więzienia. Michael wraca do kraju i uszminkowany, w sukience, z planem więzienia wytatuowanym na tyłku (bo gdzie indziej miejsca nie ma) dokonuje napadu na bank.

Genialne, co? :D

Jeśli chcesz poznac moją opinie, to beznadziejnei głupie, a twój post jedynie nadaje się do usunięcia.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#900 Sharak

Sharak

Kapral

• Użytkownik
  • 176 postów
  • MiastoNasielsk

Napisano 26.03.2007 - |14:56|

w sumie to widze ze mozna na 2 sposoby to odebrac :D ciekawe ,ktory jest prawdziwy:D

Ja tam jestem za Alfonsem, twórcy serialu musieliby wykazać się wyjątkową głupotą próbując wcisnąć widzowi scenę w której T-Bag, spekulowane narzędzie złapania Scolfielda ma pozwolone przez firmę na dupczyng. Naprawdę nie wiem co sądzić, wszystko co na ekranie wskazuje że się w tej kwesti mylę :/ dziwna ta scena
  • 0
Bursztyn & Perła

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych