Prison Break
Napisano 20.03.2007 - |17:14|
26-Mar-2007 Prison Break 02x21 Fin Del Camino
02-Apr-2007 Prison Break 02x22 Sona
Napisano 20.03.2007 - |17:27|
Juz zaczyna sie pojawiac pomysł na 3 serię...
Użytkownik garus edytował ten post 20.03.2007 - |17:28|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#883
Napisano 20.03.2007 - |18:33|
moze i dobrze, bo już w ogole bym chciala ogladac to od razu
Szkoda ze tej zapowiedzi jednak nie mam. Moze ktoś z Was wie czy to gdzies funkcjonuje sosobno? Moze jakis link? please.. musze kellermana zobaczyc
Użytkownik martina29 edytował ten post 20.03.2007 - |18:36|
Napisano 20.03.2007 - |19:06|
Szkoda ze tej zapowiedzi jednak nie mam. Moze ktoś z Was wie czy to gdzies funkcjonuje sosobno? Moze jakis link? please.. musze kellermana zobaczyc
Ależ proszę bardzo , jest i Kellerman
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#885
Napisano 20.03.2007 - |20:49|
No może nie odcinek, ale zachowanie Scoldfielda:
1. Wie, że Mahone jest blisko na jego tropie, a on cały czas robi wszystko wg planu ze swojego tatuażu. Tatuażu, który został prześwietlony z każdej strony przez Mahone'a.
2. Telefon do Sary. Dobrze, że brat miał trochę więcej oleju w głowie w tej sytuacji.
Poza tym wypuszczenie C'Note trochę naciągane - nie tak to się robi w programie ochrony świadków.
5/10
Napisano 20.03.2007 - |21:42|
a scofield powinien dostać po łapach, echh, też nie mogę na niego patrzeć
czy sucre wygląda na człowieka, który pisałby używając wielkich liter, pamiętając o apostrofach i znakach interpunkcyjnych? od początku wydawało mi się to dziwne, mam cały czas w pamięci, jak na początku serialu oświadczał się listownie tej swojej marii juanicie i nie potrafił zredagować zdania pojedynczego
generalnie: sytuację ratuje mahone i to właśnie na niego liczę w końcówce :P
PS++$ PE- Y+ PGP--@ t++ 5+++ X+++ R tv- b+++ DI+ !D- G++ e(++++) h-- r+ x*>**
I always hope for the best. experience, unfortunately, has taught me to expect the worst.
Napisano 21.03.2007 - |00:59|
mieć wszystko to za mało
DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK
Napisano 21.03.2007 - |20:09|
Napisano 21.03.2007 - |21:25|
Nawet machone wymięka przez tą rodzine.
Komplet nowych opon -1000PLN
Mysl ze palisz opony, gdy jedyne co sie pali to sprzeglo - bezcenne
Napisano 21.03.2007 - |21:46|
PLUSY:
+ bardzo dobrze, że pozytywnie został zakończony wątek Franklina :clap: Jeden z najlepszych bohaterów serialu, bardzo lubię gościa i przez długi czas bylo mi szkoda jego rodziny. Dzięki pomocy agenta Wheelera i przychylnoci FBI udało się nie tylko ocalić Franklina, ale też pomóc jego rodzinie. Teraz można rozpocząc życie na nowo. Owszem faktycznie trochę to naciągane, tzn. łatwość z jaką tego dokonano.
+ wyjeżdzamy z USA i w tym momencie serial wkracza na zupełnie nowe tory. Wątek C-Note'a zamknięty, Sara w sądzie a reszta albo w Panamie, albo w drodze do niej. Zapowiada się extra końcówka serialu, i jeśli się wszystko uda 3 sezon również. Mi osobiście przesunięcie akcji w nowe rejony nie przeszkadza.
+ bardzo dobra decyzji pani Sary Dziewczyna musi kochać Michaela, skoro się tak poświęciła. Gdyby się niezorientowała że ma "ogon", braci by złapali no i byłby koniec serialu.
+ T-Bag ma fajne hasełko na podryw panny lekkich obyczajów Say good morning Teddy
MINUSY:
- telefon do Sary z Panamy Co on zgłupiał czy co? Chyba facet się na serio zakochal, no a wtedy jak wiadomo umysł może zawodzić
- z tymi tatuażami to jakiś przekręt. Coś mi się wydaje, że scenarzyści dokładają mu tych znaczków, liter, cyfer itd tak co pare odcinków, wedle fabuły. Nie chce mi się wierzyć, że Michael miał aż tak dużo tych wszystkich informacji jakie poznaliśmy w 1 i w 2 sezonie.
- chyba się pogubiłem, ale niby skąd T-Bag wiedział o Panamie i po co tam leciał?
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 21.03.2007 - |22:30|
Była mowa, że T-Bag został ujęty w Meksyku, teraz wysłali go do Panamy "jako tajniaka", pewnie aby ściągnąć do siebie braci.- chyba się pogubiłem, ale niby skąd T-Bag wiedział o Panamie i po co tam leciał?
Napisano 21.03.2007 - |23:13|
Faktycznie Dzięki _Coen_ Teraz wydaje się, że wszyscy zmierzają do jednego miejsca, T-Bag to przykrywka dla akcji zastawionej przez Mahone'a, a więc znów zagrożenie wisi nad Michaelem. Przynajmniej Burrows ma jacht i gdyby tylko chciał może ruszyć w świat i zapomnieć o wszystkim.Była mowa, że T-Bag został ujęty w Meksyku, teraz wysłali go do Panamy "jako tajniaka", pewnie aby ściągnąć do siebie braci.
Napisano 22.03.2007 - |13:37|
dużo akcji, ale czasami wręcz przynudzającej.
Zachowanie Scoldfielda, jeżeli chodzi o telefon, może nieprzemyślane, ale sam na jego miejscu też starał bym się skontaktować z Sarą. Kiedyś jedyną osobą na której mu zależało był Lincoln i kiedy wyciągał go z kicia nie patrzył na to że na wolność wychodzi też T-Bag, teraz ma gdzieś konsekwencje telefonu do kobiety na którj mu zależy i o którą się martwi. Za to sytuacja z wiadomością od Sucre i chęć złapania Theodora do niczego. Każdy poszedł swoją drogą, co on myśli że T-Bag mu się podda, że będzie łatwo,przecież to morderca, powinien zwijać się na tej łódce, ewentualnie planować jak dostać spowrotem w objęcia Sarę.
Że Sucre nie może sobie poradzić z Belliciem kiedy ma go na muszce to też przesada, stary klawisz mieszkający z mamą nie jest aż tak mocny żeby się nie wygadać gdzie zamknął panienkę, potrzebuje tylko motywacji. Sprawa uwolnienia C-Note to przesada.
czy sucre wygląda na człowieka, który pisałby używając wielkich liter, pamiętając o apostrofach i znakach interpunkcyjnych? od początku wydawało mi się to dziwne, mam cały czas w pamięci, jak na początku serialu oświadczał się listownie tej swojej marii juanicie i nie potrafił zredagować zdania pojedynczego
świetne spostrzeżenie :clap:
Napisano 22.03.2007 - |18:29|
+ bardzo dobrze, że pozytywnie został zakończony wątek Franklina :clap: Jeden z najlepszych bohaterów serialu, bardzo lubię gościa i przez długi czas bylo mi szkoda jego rodziny. Dzięki pomocy agenta Wheelera i przychylnoci FBI udało się nie tylko ocalić Franklina, ale też pomóc jego rodzinie. Teraz można rozpocząc
to sie okaże czy jednak wszystko pójdzie dobrze...bo coś czuje że to pozorna sielanka
+ T-Bag ma fajne hasełko na podryw panny lekkich obyczajów Say good morning Teddy
- chyba się pogubiłem, ale niby skąd T-Bag wiedział o Panamie i po co tam leciał?
nie przyleciał tam z własnej woli, firma go złapała i wysłała przecież (akcja jak mija go koleś ze spluwą, jak mu kiwa głową, jak ten Chińczyk z Mahonem o tym rozmawia
Napisano 23.03.2007 - |01:08|
hmm, a ja myślałem, że ten gość to był alfons tych pań Spluwa oczywiście sueruje potencjalnemu klientowi, aby uważał na to co robi, nie próbował jakiś numerów.nie przyleciał tam z własnej woli, firma go złapała i wysłała przecież (akcja jak mija go koleś ze spluwą, jak mu kiwa głową, jak ten Chińczyk z Mahonem o tym rozmawia
Napisano 23.03.2007 - |18:32|
hmm, a ja myślałem, że ten gość to był alfons tych pań Spluwa oczywiście sueruje potencjalnemu klientowi, aby uważał na to co robi, nie próbował jakiś numerów.
w sumie to widze ze mozna na 2 sposoby to odebrac ciekawe ,ktory jest prawdziwy:D
Napisano 25.03.2007 - |14:55|
T-Bag na tajniaka????Była mowa, że T-Bag został ujęty w Meksyku, teraz wysłali go do Panamy "jako tajniaka", pewnie aby ściągnąć do siebie braci.
Co się robi z tego serialu Już akcja z C-notem była mooocnym naciągnięciem ale przy takiej fantazji scenarzystów starczy im inwencji na następne 2 sezony. A ja się martwiłam :sam6:
Napisano 26.03.2007 - |13:01|
Sara trafia do kobiecego więzienia. Michael wraca do kraju i uszminkowany, w sukience, z planem więzienia wytatuowanym na tyłku (bo gdzie indziej miejsca nie ma) dokonuje napadu na bank.
Genialne, co?
Napisano 26.03.2007 - |13:45|
Jeśli chcesz poznac moją opinie, to beznadziejnei głupie, a twój post jedynie nadaje się do usunięcia.Po obejżeniu ostatniego odcinka mam rewelacyjny pomysł na trzeci sezon:
Sara trafia do kobiecego więzienia. Michael wraca do kraju i uszminkowany, w sukience, z planem więzienia wytatuowanym na tyłku (bo gdzie indziej miejsca nie ma) dokonuje napadu na bank.
Genialne, co?
Genesis
Napisano 26.03.2007 - |14:56|
hmm, a ja myślałem, że ten gość to był alfons tych pań Spluwa oczywiście sueruje potencjalnemu klientowi, aby uważał na to co robi, nie próbował jakiś numerów.
w sumie to widze ze mozna na 2 sposoby to odebrac ciekawe ,ktory jest prawdziwy:D
Ja tam jestem za Alfonsem, twórcy serialu musieliby wykazać się wyjątkową głupotą próbując wcisnąć widzowi scenę w której T-Bag, spekulowane narzędzie złapania Scolfielda ma pozwolone przez firmę na dupczyng. Naprawdę nie wiem co sądzić, wszystko co na ekranie wskazuje że się w tej kwesti mylę :/ dziwna ta scena
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych