Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prison Break

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1005 odpowiedzi w tym temacie

#861 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 08.03.2007 - |00:35|

Boże! Maricruz Kochanie Moje odemnie będziesz cały czas dostawała CEREZY...:P:)) Jaka ona słodka...mniam! Sucre szcześciarz jeden;)
A teraz o odcinku...bardzo dobry, nie powiem że nie... z niecierpliwością czekam na finał i trzeci sezon...
Decyzja Pani Prezydent mnie zaskoczyła totalnie...wywinęła się całkowicie... szkoda mi Kellermana, siedzieł później jak taka sierotka:( Oby dorwał Kima, bo ten to już mnie na maxa denerwuje... A Bellick jak zwykle o jednym...$$$
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#862 DonBolano

DonBolano

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 505 postów
  • MiastoOstrów Wlkp/Wrocław

Napisano 08.03.2007 - |17:50|

Kima powinien zabic Kellerman albo Mahone.. Bo kurde mi dziala na nerwy cwaniak :P Hehe.. ;)
  • 0

#863 terekuku

terekuku

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • Miastogdansk

Napisano 08.03.2007 - |23:01|

hehehe no to Pani prezydent zrobila wszystkich :evil: tak mnie z zona wbil ten odcinek w folte ze ahh. Tylko czemu do 19 marca kaza nam czekac
  • 0

#864 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 09.03.2007 - |14:49|

Lane Garrison który grał David "Tweener" Apolskis w Prieson Brake pójdzie do prwadziwego więzienia. Został uznany winnym za zabójstwo, po tym jak jadac po pijanemu spowodował śmierc nastolatka w wypadku samochodowym. Teraz będzie miał szanse wykorzystac swoje doświadczenia więzienne w praktyce. Może nawet uda mu się uciec.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#865 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 09.03.2007 - |14:52|

Lane Garrison który grał David "Tweener" Apolskis w Prieson Brake pójdzie do prwadziwego więzienia. Został uznany winnym za zabójstwo, po tym jak jadac po pijanemu spowodował śmierc nastolatka w wypadku samochodowym. Teraz będzie miał szanse wykorzystac swoje doświadczenia więzienne w praktyce. Może nawet uda mu się uciec.

Acha to teraz juz wiemy o czym bedzie 3 seria :lol:
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#866 anovia

anovia

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów
  • MiastoLubelskie

Napisano 10.03.2007 - |13:55|

ach ta Reynolds się wycwaniła,mogłaby wszystko zakończyć ale nie.... teraz to narpawde nadejdą ciężkie czasy......
  • 0

#867 terekuku

terekuku

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 139 postów
  • Miastogdansk

Napisano 10.03.2007 - |15:23|

te info jest juztroche stare
  • 0

#868 Guzek9

Guzek9

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 10.03.2007 - |16:39|

Niesamowity odcinek!!!
Co oni teraz zrobią??????????
Cieszmy się że bedzie trzeci sezon :)
:clap:
  • 0

#869 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 11.03.2007 - |12:14|

Niesamowity odcinek!!!
Co oni teraz zrobią??????????
Cieszmy się że bedzie trzeci sezon :)
:clap:

Ty tak serio ?;) Bo ja szczerze mowiac juz dawno przestalem sie tym serialem emocjonowac. Niniejszym zwracam honor wszystkim, ktorzy bronili LOSTa mowiac, ze jego pierwszy sezon tez byl w pyte, i trzeba poczekac na drugi PB zeby oba seriale porownywac. Otoz, wszyscy oni mieli racje. I PB i LOST nie umieja utrzymac wysokiego poziomu, przede wszystkim przez to, ze sa coraz bardziej na sile rozcigane. Szkoda, bo moglo byc tak pieknie...
  • 0

#870 Jason

Jason

Kapral

• VIP
  • 172 postów

Napisano 11.03.2007 - |12:24|

Nie zgadzam się w zupełności:

I PB i LOST nie umieja utrzymac wysokiego poziomu, przede wszystkim przez to, ze sa coraz bardziej na sile rozcigane.

To Lost ma już trzy i pół sezonu, drugi PB jeszcze się nie skończył :) Zapewne dlatego że wielu ludzi czuło by niedosyt gdyby teraz wszystko się skończyło, sprawa się nie rozwiązała. Pani prezydent odeszła, ale bracia są cały czas poszukiwani więc do pełni szczęścia potrzebują jeszcze tylko miejsca gdzie nikt ich nigdy nie znajdzie ;)
  • 0
" Kiedy w mieście ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca "

Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu

#871 MaX

MaX

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 13.03.2007 - |14:11|

Nie da sie tego uniknac, to jest jak z kobietami...
reszte sobie dopowiedzcie
  • 0

#872 acwo

acwo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 87 postów

Napisano 13.03.2007 - |14:31|

Nie zgadzam się w zupełności:
To Lost ma już trzy i pół sezonu, drugi PB jeszcze się nie skończył :) Zapewne dlatego że wielu ludzi czuło by niedosyt gdyby teraz wszystko się skończyło, sprawa się nie rozwiązała. Pani prezydent odeszła, ale bracia są cały czas poszukiwani więc do pełni szczęścia potrzebują jeszcze tylko miejsca gdzie nikt ich nigdy nie znajdzie ;)

Dwa i pół :afro:
  • 0

#873 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 18.03.2007 - |23:07|

Prawdę mówiąc mnie w napięciu trzymał tylko pierwszy sezon i kilka odcinków drugiego (jak była jeszcze kasa do zdobycia i dużo uciekinierów przy życiu)... Teraz oglądam to dlatego, bo chcę wiedzieć jak się skończy. Teraz również uważam, że jest przesadnie roźciągany. Nie mogę nawet pojąć tego o czym będzie następna seria...ile mogą uciekać?
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#874 Guzek9

Guzek9

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 19.03.2007 - |23:16|

Uważam, że Prison Break ani troche się nie dłuży i cały czas jest świetny.
Znacznie gorszy pod tym względem jest Lost który ma wzloty i upadki.
  • 0

#875 Guzek9

Guzek9

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 20.03.2007 - |11:44|

Jeszcze nikt nie napisał swoich odczuć i opinii po 20 odcinku? to dziwne...
Ja zasysam wersje Prison.Break.S02E20.720p.HDTV.x264-CTU, która troszke więcej zajmuje ^_^
więc dopiero wieczorkiem sobie obejrze pewnie
  • 0

#876 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 20.03.2007 - |12:52|

Jeszcze nikt nie napisał swoich odczuć i opinii po 20 odcinku? to dziwne...Ja zasysam wersje Prison.Break.S02E20.720p.HDTV.x264-CTU, która troszke więcej zajmuje więc dopiero wieczorkiem sobie obejrze pewnie

Nie wiedziałęm, że już jest! Swoją drogą widzę, że w drugiej serii będą 22 odcinki... myślałem, że dzisiejszy będzie ostatnim!

Uważam, że Prison Break ani troche się nie dłuży i cały czas jest świetny.Znacznie gorszy pod tym względem jest Lost który ma wzloty i upadki

Dla mnie Prison Break już stracił magnetyzm... już mnie do niego nie ciągnie... (nawet nie wiem kiedy następny odcinek i ile ich będzie w serii). Tak jak pisałem: pierwsza seria i początek drugiej to było coś, teraz poprostu chcę wiedziec jak to się skończy (i nie uważam przy tym, że odcinki są złe- bo nie są-uważam tylko, że serial sie już wypalił).
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#877 Zetnktel

Zetnktel

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 589 postów
  • MiastoLublin

Napisano 20.03.2007 - |14:49|

Prison break 2x20

Odcinek ciekawy, ale pomału zaczyna się to nudzić. Jak wkazdym serialu Michael i Sara nigdy nie beda razem. Zawsze w tym serialu bedzie ze cos sie nie uda i beda musili cos robic.
  • 0

#878 martina29

martina29

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20.03.2007 - |14:53|

no nie..

szkoda że do następnego odcinka jeszcze tyle czasu :(

prosiłabym o info kiedy emisja 3 sezonu, bo niezorientowana jestem :D
  • 0
::. GRUPA TARDIS .::

Dołączona grafika

#879 MaGiK

MaGiK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 20.03.2007 - |16:53|

Odcinek fajny (jak ostatnio kazdy), troche luzniejszy, nie ma takiej szybkiej akcji jak w poprzednich 2-3...

• 0

#880 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 20.03.2007 - |17:05|

Odcinek tak skomplikowany i tyle sie w nim wydarzyło, że az niewiadomo od czego zacząć. Zważywszy, że to przedostatni epizod sezony, autoryz szukuja nam niezły kliffgeanger. Dużo lepszy niz ucieczka przez kukurydziane pole.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych