The Sarah Connor Chronicles
Napisano 18.05.2009 - |09:53|
Napisano 18.05.2009 - |10:15|
Napisano 18.05.2009 - |14:31|
A wystarczylo aby w Temrinatorze bylo ciut mniej przegadanych odcinkow i serial bylby miodzio.
Ale jestem W Q R ... ! wrrr
Napisano 18.05.2009 - |14:59|
Nie obrażaj osób którym się Dollhouse podoba bo tak samo mogą oni powiedzieć o TSCC. Mi akurat jeden i drugi powiewa więc........Ja pitole, skasowali TSCC żeby utrzymać Dolhouse (tego gniota, serial dla imbecyli) !
Stało się jak się stało skasowali Kroniki i to akurat w durnym momencie gdy po zbyt wielu odcinkach "obyczajówki" się tak ciekawie zakończył.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 18.05.2009 - |18:39|
Nie obrażaj osób którym się Dollhouse podoba bo tak samo mogą oni powiedzieć o TSCC. Mi akurat jeden i drugi powiewa więc........Ja pitole, skasowali TSCC żeby utrzymać Dolhouse (tego gniota, serial dla imbecyli) !
Stało się jak się stało skasowali Kroniki i to akurat w durnym momencie gdy po zbyt wielu odcinkach "obyczajówki" się tak ciekawie zakończył.
Sam jestem imbecylem, bo go obejrzałem
Ale cały czas miałem nadzieję, że serial się rozkręci i że będzie miał jakiś sens, że zrobi się ciekawie.
Niestety finał z tym alphą to jakaś parodia Powinienem przestać po 3 odcinku, z tą piosenkarką.
A Terminatora szkoda, jak już zrobiło się naprawdę ciekawie... to go zdjęli.
Napisano 18.05.2009 - |18:55|
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 18.05.2009 - |18:56|
Napisano 18.05.2009 - |19:31|
http://www.foxflash....?...1z8&ID=4933
Użytkownik baban edytował ten post 18.05.2009 - |19:38|
Napisano 18.05.2009 - |22:17|
Jedna strona:http://uk.tv.ign.com/articles/983/983839p1.html
Druga: http://screenrant.co...e-brusimm-9023/
No i kilka slow od:
one last thing from josh friedman. Posted on May 18th, 2009 by hadley By now most of you have heard the news that T:SCC is cancelled. I received a call earlier today from Peter Roth at Warner Bros. and I appreciate both his personal and professional support throughout this show’s life. I know a lot of you are angry about the cancellation and want to find a place to direct your anger and to that I say do yourself a favor and find a way to move past it. Every network wants a big fat hit, especially one with a brand name behind it, and Fox was/is no different. They supported the show, they supported my vision of the show, and they gave it plenty of time to find an audience. And what an audience we found: passionate, intelligent, kind of nuts in a good way. My only complaint about the T:SCC fans is that there aren’t ten million of them. But I prefer to be happy for the ones we had instead of lamenting the ones we didn’t. Good shows are cancelled every year; smart shows, worthy shows, shows which move their viewers to write blogs and have viewing parties and create action figures and bury executives’ email accounts under thousands of messages. I miss Deadwood and The Wire and Arrested Development but thank God that I still have Rescue Me and The Office and a recently renewed Party Down written by ex-T:SCC writer John Enbom. Bad shows are cancelled, too. And certainly there are those who did not like what we did and had their own vision for what a Terminator TV show should be. It’s easy to look at low ratings or cancellation as “failure” and for those who believe we’ve gone about this all wrong I’m sure today’s news will only serve to confirm a world view that I would never try to change. We’ve written the show as best we can, executed it to the best of our abilities, and sent it out in the world knowing that we worked out asses off to do something that wouldn’t be a waste of anybody’s forty-three minutes. Thanks to a brave and talented cast, a feature crew working on a TV schedule, and everyone else who I could list but won’t because they know who they are. Mostly I’d like to thank those of you who’ve supported us and fought for us and given up hours of your life to watch our show. At the end of the day, that’s what it’s about. The watching. Hope we do it again soon. Josh Friedman
Edit: No i widze wyzej tez fox nie dal w ramowce.
Takze skasowany. To smiech na sali GRANDA !!! Nigdy NIGDY w zyciu nie obejrze nic ze stacji FOX. Wiem ze juz to pisalem ale napisze jeszcze raz. Nawet PB przestalem ogladac rowniez z tego powodu.
#869 Gość_Lowrey23_*
Napisano 18.05.2009 - |22:28|
Napisano 18.05.2009 - |22:44|
Nadzieja w SGU i Caprice.
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 18.05.2009 - |22:50|
Napisano 19.05.2009 - |08:56|
Do FoXa poszedł jeden facet i załatwił kolejny sezon Dollhouse.
Z drugiej strony nie ma tego złego co by wyszło na dobre, czy jakoś tak. W zamian mamy dwa sezony serialu, fakt że nie dokończonego, zostało multum wątków i pytań bez odpowiedzi. Ale dzięki kancelowi każdy z nas może Kroniki odbierać inaczej.
Tylko kurde koniec drugiego sezonu był kapitalny, było tyle możliwości pociągnięcia fabuły. Ogromna szkoda.
P.S. Tłumaczenie FOXa dlaczego skasowali TSCC a Dollhouse nie jest żenujące.
Użytkownik wergora edytował ten post 19.05.2009 - |09:01|
Napisano 19.05.2009 - |09:27|
Teraz Dollhouse dostało podobną szansę jak wcześniej TSCC i pewnie też ją zmarnuje. Piszę to jako imbecyl, który Dollhouse lubi, a TSCC nie bardzo.
Napisano 19.05.2009 - |11:18|
A że Dollhouse poleci to i tak wiadomo. Zdziwię się jak dotrwa do 10 odcinka.
Napisano 19.05.2009 - |12:49|
Więc pewnie nie wiesz że FOX poważnie ingerował w drugi sezon żądając więcej samodzielnych odcinków.
To nie tłumaczy dlaczego były takie słabe.
Napisano 19.05.2009 - |13:39|
Napisano 19.05.2009 - |14:44|
Napisano 19.05.2009 - |15:03|
Dopiero średnie wyniki pierwszej trzynastki drugiego sezonu rozczarowały stację. W sumie to banicja serialu na piątek była już wyraźnym zwiastunem zbliżającego się cancela.
Co do ingerencji szefów stacji w serial: Kevin Reilly wymusił wprowadzenie postaci Riley. A co fani o niej sądzą to nie muszę przypominać...
Użytkownik baban edytował ten post 19.05.2009 - |15:07|
Napisano 19.05.2009 - |17:51|
Co do ingerencji szefów stacji w serial: Kevin Reilly wymusił wprowadzenie postaci Riley. A co fani o niej sądzą to nie muszę przypominać...
I od tego momentu z serialu zaczeła robić się "kaszanka" - Terminator 90210, bzdury dla nastolatków !
Jakiś palant se wykminił, że John Connor koniecznie musi mieć romans! Zamiast zająć się tym co należy - czyli walką z terminatorami.
To ten kto wprowadza takie zmiany w serialu powinien "polecieć", a nie sam serial.
Kazali robić bzdurę, ludziom się nie spodobało - to zdejmujemy serial ? Zayeb... logika.
Użytkownik DanielP edytował ten post 19.05.2009 - |17:58|
Napisano 19.05.2009 - |19:31|
Ludzie ile razy można: TSCC dostał drugi sezon (cudem!) i zmarnował tą szansę. Nie powiecie mi, że drugi sezon był rewelacyjny, bo nie był - był nudny, bez pomysłu, scenarzyści się gubili, a ostatni odcinek nie nadrobi za cały sezon.
Teraz Dollhouse dostało podobną szansę jak wcześniej TSCC i pewnie też ją zmarnuje. Piszę to jako imbecyl, który Dollhouse lubi, a TSCC nie bardzo.
Dla mnie byl ciekawy, z pomyslem, wszystko sie pieknie laczylo. Poza paroma odcinkami, w ktore zaingerowal fox. Co do ostatniego zdania to wszystko wyjasnia. Wku****ia mnie w ludziach takie ogolne gadanie. To i to bylo takie i takie, glupie bez senesu, beznadziejne a tamto jest swietne. Trzeba dopisac MOIM ZDANIEM. Tak samo moge moge wejsc w temat dollhouse i napisac ze serial jest beznadziejny glupi, nudny, bez sensu "i nie powiecie mi ze nie jest" Prowokacja? -prowokacja. Wiec zastanow sie nad tym co piszesz. A skoro nie lubisz tscc to po jaka cho**re tu piszesz i prowokujesz ludzi?
Czego niektorzy ludzie nie rozumieja, ze jednemu podoba sie to a innemu tamto.
Użytkownik Zetnktel edytował ten post 19.05.2009 - |19:37|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych