Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#841 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 27.04.2006 - |15:01|

Mówi do niej mniej więcej:
AL: Dlaczego miałabym jechać z tobą do Sydney
Ojciec Jacka: Może przeznaczenie jest dobrym powodem.

Ja to rozumiem mniej więcej tak(poprawcie mnie). Ale jeżeli to dobrze rozumiem to ojciec Jacka może stać kluczem do całej zagadki. Przez przypadek by nie mówił Al o PRZEZNACZENIU. NIe mogę się doczekać odcinka.
  • 0

#842 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 27.04.2006 - |15:12|

eeee, nie napalajcie sie tak :D juz nie raz i nie dwa tralilery zapowiadaly super odcinek i wszyscy wiemy jak sie to konczylo. Spokojnie :-)
  • 0

#843 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 27.04.2006 - |15:15|

No, ojciec Jacka mimo że nie jest postacią którą widać zbyt często może stać się kluczem do rozwiązania zagadki (tylko której :P ). boone pytał dlaczego w trailerze są kawałki z 2x07. No więc były to sceny jak rozbijał się samolot. Może dostaniemy jakieś wskazówki w sprawie tego jak doszło do katastrofy? (zakładam że nie wyjaśni się to od razu w jednym odcinku, ale może to już być jakiś krok naprzód - w końcu)
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#844 Valorum

Valorum

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 27.04.2006 - |16:16|

Ja nie mogę tylko w pełni zrozumieć rozmowy z Libby, może ktoś przetłumaczy ten fragment?
  • 0

#845 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 27.04.2006 - |16:18|

Ja nie mogę tylko w pełni zrozumieć rozmowy z Libby, może ktoś przetłumaczy ten fragment?

Ana Lucia: Facet we włazie próbował mnie zabić.
Libby: Nie rób nic głupiego.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#846 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 27.04.2006 - |16:22|

Ojciec Jacka jest chyba ważniejszy niż nam się na początku zdawało ... to głupia teoria, ale pamiętacie jak Ethan gadał z Zeke ?Zeke powiedział, że ON nie będzie zadowolony, moze ten ON to Ojciec Jacka, w końcu w 5 odc. pierwszej serii Jack widział swojego ojca na wyspie, a może miał zwidy ...

Ogólnie ojeciec Jacka łączy się z Sawyerem, Anna Lucią ... ciekawe, bardzo ciekawe ...
  • 0

#847 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 27.04.2006 - |16:38|

Tez sobie tak pomyslalem, ze ojciec Jacka jest wlasnie NIM, przywodca naukowcow. Jednak wtedy wszystko byloby zbyt proste... latwe rozwiazanie, juz kilka teorii bylo na ten temat. A tworcy mowia ze koniec ma byc szokujacy, ktorego sie nikt nie spodziewa :>
  • 0

#848 Sawyer88

Sawyer88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 132 postów

Napisano 27.04.2006 - |16:44|

Jeśli nawet ojciec Jacka nie jest NIM to jakieś znaczenie ma. Nie pokazywali by go w tak wielu odcinkach jeśli byłby zupełnie bez znaczenia ...
  • 0

#849 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 27.04.2006 - |16:46|

znaczenie jakies to napewno ma, i to prawdopodobnie calkiem duze... i to jest kolejna zagadka, ktora niesie ze soba LOST :D wlasnie za to kocham ten serial :clap:
  • 0

#850 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 27.04.2006 - |18:01|

więc wygląda na to że ojciec Jacka nie zginął tylko porwali go inni i wzięli na swoją stronę :>
Już sie nie moge doczekać tego odcinka!:D
Mógłby ktoś przetłumaczyć trailer na PL?

Użytkownik paula19 edytował ten post 27.04.2006 - |18:03|

• 0

#851 misiekbr

misiekbr

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 27.04.2006 - |18:57|

Jak ojciec Jacka rozmawia z Ana, skoro JAck poleciał do Australii go szukać i znalazł tylko,że martwego.
Wpakował trumnę do samolotu i miał ją zawieść do domu. A na wyspie przeciez znalazł trumne ale otwartą...
  • 0

#852 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 27.04.2006 - |19:02|

Jak ojciec Jacka rozmawia z Ana, skoro JAck poleciał do Australii go szukać i znalazł tylko,że martwego.
Wpakował trumnę do samolotu i miał ją zawieść do domu. A na wyspie przeciez znalazł trumne ale otwartą...

Normalnie, na swiecie jest cos takiego jak nastepstwo czasu :P tamto zdarzenie mialo miejsce w przeszlosci, i teraz jest ukazane jako retrospekcja AL
  • 0

#853 tasiorek

tasiorek

Szeregowy

• Email
  • 29 postów
  • MiastoBiałystok

Napisano 28.04.2006 - |21:35|

mam taki durny pomysł, że Ana mogła znależć ciało ojca Jacka i go pochować bo go znała. (wiadomo że oni nie każdego chowają bo im sie nie chce) I to było by banalne wytłumaczenie zagadki znikającego trupa. Ale pewnie sie myle.
  • 0

#854 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 29.04.2006 - |07:39|

ja bym się skłaniał do twierdzenia, że ojciec Jacka jest NIM... wtedy potwierdziłyby się słowa autorów, że samolot nie spadł przez przypadek...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#855 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 29.04.2006 - |08:55|

04/28 - After discovering something odd just offshore, Jack and Sayid come up with a plan to confront "The Others" and hopefully get Walt back. Meanwhile, Eko and Locke come to blows as Locke makes a potentially cataclysmic decision regarding the "button" and the hatch. Source: ABC

Spoiler z ABC o odcinku 2x23 Live Together, Die Alone. Nie umiem przetłumaczyć wszystkiego, więc o tłumaczenia do kogoś innego :P
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#856 ZdL

ZdL

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów
  • MiastoOpole

Napisano 29.04.2006 - |09:50|

YEAH ! John zaprzestanie wciskania guzika !!

"Locke makes a potentially cataclysmic decision regarding the "button" and the hatch."

"Locke podejmuje decyzję, która potencjalnie grozi kataklizmem... dotyczy ona guzika i bunkra"

Nareszcie... tylko co z FHG...
  • 0
LOST
Prison Break
24
Jericho
CSI: Miami
House
Knight Rider

#857 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 29.04.2006 - |09:59|

04/28 - After discovering something odd just offshore, Jack and Sayid come up with a plan to confront "The Others" and hopefully get Walt back. Meanwhile, Eko and Locke come to blows as Locke makes a potentially cataclysmic decision regarding the "button" and the hatch. Source: ABC

Ja to rozumiem tak:
Po odkryciu czegos plynacego w pelne morze, Jack z Sayidem podejmuja decyzje o konfrontacji z Innymi, i maja nadzieje na odzyskanie Walta. W miedzyczasie Eko i Locke walcza ze soba, jak Locke podejmuje potencjalnie katastroficzna decyzje dotyczaca przycisku i bunkra.
Takie szybkie tlumaczenie, czy wszystko sie zgadza to nie jestem pewien :P .

Użytkownik PaWs edytował ten post 29.04.2006 - |20:40|

• 0

#858 Stroumfita

Stroumfita

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 29.04.2006 - |20:13|

Ja to rozumiem tak:
Po odkryciu czegos plynacego w pelne morze, Jack z Sayidem podejmuja decyzje o konfrontacji z Innymi, i nadzieji na odzyskanie Walta. W miedzyczasie Eko i Locke walcza ze soba, jak Locke podejmuje potencjalnie katastroficzna decyzje dotyczaca przycisku i bunkra.
Takie szybkie tlumaczenie, czy wszystko sie zgadza to nie jestem pewien :P .

04/28 - After discovering something odd just offshore, Jack and Sayid come up with a plan to confront "The Others" and hopefully get Walt back

Wg mnie to oznacza:

Po odkryciu czegoś dziwacznego zaraz przy brzegu, Jack i Sayid wychodzą z planem konfrontacji z Innymi i mają nadzieję na odzyskanie Walta... reszta jw... :]
  • 0

#859 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 01.05.2006 - |09:44|

Lost (ABC, Wednesdays, 9 p.m. ET): "Nothing short of epic" is what show co-creator Damon Lindelof promises of "Lost's" May 24 season finale. "[There will be] a father's journey to get his son back. The answer to the questions that surround the hatch -- and the return of the man who first asked them." (That's gotta be Desmond, right?) And, of course, "a wildly outside-the-box new mystery will lay the entire foundation for Season 3" -- and drive us crazy all summer long.

Wypowiedź jednego z twórców z serwisu thetailsection.
  • 0

#860 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 01.05.2006 - |09:58|

Oto link do nowego trailera !

http://www.youtube.c...Y...ost 3 weeks
  • 0
.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych