Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#821 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 10.10.2004 - |10:06|

Dokładnie tak.
Niespecjalnie się przejmuję tą całą gadaniną o stylu, jeśli nasi wygrywają.
Wtedy mogę im wszystko wybaczyć.
Pozdrawiam.

P.S. Czy też mieliście wrażenie , że nie było takiego chaosu na boisku jak w meczu z Angolami ?

Chaos był,bo przez większość meczu przegrywaliśmy i była nerwówka.W meczu z Austrią też była nerwówka,ale ostatnie 20-25 minut już mogło się podobać.Początek meczu też zły nie był.Ogólnie cieszmy się z wygranej,bo teraz czeka nas naprawdę ciężki mecz w Cardiff.Walia musi wygrać,a mając magiczny tercet Ryan Giggs-Craig Bellamy,Gary Speed-John Hartson mamy się czego bać :/ Remis byłby naprawdę dobry,ale walczymy o zwycięstwo.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#822 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 11.10.2004 - |21:13|

Nasz mistrz Korzeniowski, zapowiedział, że jak obejmie funkcję Szefa Sportu TVP, to będzie dążył do stworzenia kanału sportowego. Powiedział, że to nie będzie łatwe i nie będzie to kwestia miesiąca czy dwóch.
----------------------
Jak się uda to będzie super, właśnie takiego kanału brakuje (jak by jeszcze puszczali I lige). Ale nie popadam tutaj w znaczny optymizm. To jest w końcu TVP.

Użytkownik VeeDee edytował ten post 11.10.2004 - |21:14|

• 0
VeeDee

#823 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 11.10.2004 - |22:36|

no jemu to jestem wstanie uwierzyc ten czlowiek jak ma jakis cel to go zrealizuje oby tylko ten kanal byl ogulnodostepny nio to czekam z niecierpliwoscia na taki kanal oby wykupili zuzel :D
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#824 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.10.2004 - |06:12|

Polska reprezentacja B w piłce nożnej pokonała 2-1 niemiecką reprezentację B :]

http://sport.onet.pl...wiadomosci.html

Mecz był rozgrywany w Ahlen.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#825 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 12.10.2004 - |06:58|

I wreszcie Sagan zaczyna bramki strzelać.
Nie muszę chyba tłumaczyć , dlaczego mnie to szczególnie cieszy.
Pozdrawiam
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#826 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 12.10.2004 - |07:28|

Oglądałem ten mecz na DSF i powiem. że gra kadry B bardziej mi sie podobała niż kadry A. Chłopaki prowadzili ciekawą otwartą grę. Akcja przenosiła się z pod jednej bramki pod drugą. Tylko końcówkę przy stanie 2:0 trochę odpuścili czego efektem była bramka dla Niemców.
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#827 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 12.10.2004 - |09:53|

Hmm...

Cóż - pierwszy turniej snookerowego sezonu 2004/2005 zakończył się w minioną niedzielę.
Oto jego zwycięzca:

Dołączona grafika

Ronnie O'Sullivan

Tytułem małego podsumowania...
Turniej stał na przyzwoitym poziomie. Obejrzeliśmy wiele ciekawych partii, maksymalnego break'a i ciekawy finał. Turniej przyniósł też wiele niespodzianek - odpadali 100% faworyci już w początkowych stadiach. Skład finału był zaskakujący - Ian McCulloch pokonał na swojej drodze do finału m. in. Michael'a Judge, Stephen'a Maguire, Stephen'a Hendry oraz Jimmy'ego White'a.
Nie poddał się też bez zaciętej walki.
Ostatecznie finał zakończył się wynikiem 9 - 5.

Teraz czeka nas niewielka przerwa... Kolejny turniej będziemy mogli oglądać od 08.11.2004 do 14.11.2004. Będzie to:
Dołączona grafika

P.S. Najmocniej przepraszam fanów snookera za szczupłe relacje i komentarze... Niestety czas nie pozwolił mi oglądać wszystkich relacji, zaś jeśli już oglądałem - nie mogłem nic napisać...
Postaram się kolejny turniej komentować obficiej... :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#828 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 12.10.2004 - |13:35|

Fajnie, że wygrał Sullivan. :)
  • 0
VeeDee

#829 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.10.2004 - |14:43|

Jutro kolejny mecz polaków w el. mś. ja obstawiam 2 możliwe wyniki :) Albo 2-2,albo 3-2 dla Polski :P Ten mecz trzeba wygrać,ale będzie niezwykle trudno :/
  • 0

#830 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 12.10.2004 - |15:21|

mecz z austria obstawilem trafnie teraz czas na walie ja stawiam 2-1 dla polski moze niebedzie rasiaka
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#831 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 12.10.2004 - |16:39|

A rzucę od niechcenia 2:2.
Żle by nie było, paru Walijczyków znam z nazwiska a Austryjaka żadnego nie znałem :D

Użytkownik gmerek edytował ten post 12.10.2004 - |16:40|

• 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#832 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 12.10.2004 - |17:23|

Pisemka się różnie rozpisują o naszym Georgiju Rasialdo :) Niby ma siedzieć na trybunach,może jednak zagra bo jest rosły i gra piłkę siłową jak brytyjczycy.Dla mnie osobiście niech nie gra wogóle.Zrobić zakaz gry dla takiego eks-piłkarza.Za wolny,piłka odbija się od niego jak od gumy i do tego brak pomysłu na grę.Przecież są lepsi od niego:Wichniarek,Żewłakow M.,Jeleń.
  • 0

#833 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 12.10.2004 - |21:30|

No i co z młodzieżówką? Zremisowała 2:2. :( A początek meczu był obiecujący (gol Gregorka). Zresztą to jest typowe dla Polaków, przegrywać lub remisować mecze, które mogą wygrać lub powinni wygrać.

Wracając do Reprezentacji. Bukmacherzy stawiają na Walię.
Ja też uważam, że Walia wygra. (ale nie dlatego, że nie jest patriotą - a dlatego, że przed meczem z Irl.Pł. mówiłem, że przegrają (a wygrali), przed meczem z Anglią mówiłem, że wygrają (a przegrali), przed Austrią, że przegrają (a wygrali). Więc teraz mówię, że też przegrają (i powinni wygrać). Rozumowanie czysto-idiotyczne :D , ale jak na razie się sprawdza :D

PS Cieszy mnie dobra postawa Brożka. Może to on zastąpi Żurawia :) ?

Użytkownik VeeDee edytował ten post 12.10.2004 - |21:35|

• 0
VeeDee

#834 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.10.2004 - |06:08|

Cieszy mnie dobra postawa Brożka. Może to on zastąpi Żurawia :) ?

Z całym szacunkiem dla niego,nie ma najmniejszych szans :] Cóż za ironiczne pytanie :]
  • 0

#835 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 13.10.2004 - |07:15|

Cieszy mnie dobra postawa Brożka. Może to on zastąpi Żurawia :) ?

Co prawda widziałem tylko skrót meczu, ale on Żurawiowi raczej prędko nie podskoczy. :D

Użytkownik gmerek edytował ten post 13.10.2004 - |07:16|

• 0

#836 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 13.10.2004 - |07:21|

Z całym szacunkiem dla niego,nie ma najmniejszych szans  Cóż za ironiczne pytanie 

Czemu tak sądzisz? Żuraw przez pierwsze 1,5 roku tułał się bezradnie po klubie, radzko grał, mało strzelał. Aż pewnego razu BUM i stał się gwiazdą.

Brożek jest młody i ma dużą szansę, trzeba tylko na niego postawić. I za kilka lat też może przeżyje takie BUM jak Żuraw. Zresztą obok Kwieka ma na to największe szanse.

Użytkownik VeeDee edytował ten post 13.10.2004 - |07:24|

• 0
VeeDee

#837 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.10.2004 - |15:53|

Czemu tak sądzisz? Żuraw przez pierwsze 1,5 roku tułał się bezradnie po klubie, radzko grał, mało strzelał. Aż pewnego razu BUM i stał się gwiazdą.

Brożek jest młody i ma dużą szansę, trzeba tylko na niego postawić. I za kilka lat też może przeżyje takie BUM jak Żuraw. Zresztą obok Kwieka ma na to największe szanse.

Tylko jak wiemy Żuraw miał wielkie BUM jakieś 3,4 lata temu,a Brożekowi do tego wieku troszeczkę brakuje.Mało tego chłopak potzrebuje ogrania i obycia z europejską piłką :]
  • 0

#838 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 13.10.2004 - |17:08|

Skład na Walię:

Dudek - Baszczyński, Hajto, Bąk, Rząsa - Kosowski, Szymkowiak, Kałużny, Krzynówek - Żurawski, Włodarczyk

Panie Janasie? A gdzie franek? :censored: :censored: :censored:
  • 0
VeeDee

#839 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 13.10.2004 - |17:22|

Skład na Walię:

No i gdzie jest Mila???? Nie grał źle a Austrią.....:(
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#840 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 13.10.2004 - |17:51|

Dajmy mu narazie szansę jako joker :] Zaufajmy Janasowi :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych