Skocz do zawartości

Jericho

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
855 odpowiedzi w tym temacie

#821 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 21.11.2008 - |14:33|

Jest jeszcze szansa na powrót Jericho!!! Poniżej artykuł na ten temat!!!

"Jericho" w The CW?!

Stacja The CW zaprezentowała swoją nową niedzielną ramówkę, która wejdzie w życie 30 listopada.

W nowym rozkładzie znajduje się serial Jericho. CW zdecydowała się wyemitować powtórki pierwszego sezonu tego, można powiedzieć, kultowego już serialu. Czyżby stacja badała czy opłaca się wskrzesić ten serial? Musimy poczekać na wyniki oglądalności.

Dodatkowo w niedziele będą emitowane powtórki Everybody Hates Chris, The Drew Carey Show oraz filmy z wytwórci MGM.

* 5 p.m.: Everybody Hates Chris
* 5:30 p.m.: The Game
* 6: p.m.: The Drew Carey Show
* 6:30 p.m.: The Drew Carey Show
* 7 p.m.: Jericho
* 8 p.m.: Film

W związku z ogłoszeniem nowej ramówki, definitywnie kończą swój żywot seriale Valentine i Easy Money. Ostatnie odcinki obu serii zostaną wyemitowane w najbliższą niedzielę.

Czyli jak dobrze pójdzie to za rok we wrześniu możemy się spodziewać 3 sezonu serialu!!!
  • 0

#822 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 21.11.2008 - |14:47|

Nie rób sobie fałszywej nadziei. Zresztą zakończyło się to całkiem znośnie, ciągnięcie tego dalej mogłoby nie wyjść serialowi na dobre.

Użytkownik Magnes edytował ten post 21.11.2008 - |14:47|

• 0
http://magory.net - moja strona

#823 L1su

L1su

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 28.11.2008 - |15:29|

Ale mogło być kilka odcinków więcej, by była fajna końcówka. Ja nie mogę przeboleć anulowania Travellera :(
  • 0

#824 Spearhawk

Spearhawk

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 06.01.2009 - |18:57|

Jak na powtórki to nie wypada to dobrze. Ostatni emitowany odcinek oglądało jedynie 766 tyś.: Emisja z 04.01.09.
Trzeba się przygotować na pesymistyczną wizję braku produkcji 3 sezonu.

Użytkownik Spearhawk edytował ten post 06.01.2009 - |18:58|

• 0

#825 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 06.01.2009 - |21:05|

Nie sądziłeś chyba że nakręcą kolejny sezon bazując na oglądalności powtórek. Decyzja o przerwaniu serialu zapadła po emisji pierwszego sezonu. Siedem odcinków drugiego sezonu powstało pod naciskiem fanów, którzy ku naszej uciesze nie dali stacji przerwać historii w takim momencie ;) Krążyły plotki że jedna ze stacji chciała odkupić prawa do serialu jednak sprawa przycichła zanim zdążyła dobrze wyjść na światło dzienne.
  • 0
don't try

#826 Spearhawk

Spearhawk

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 07.01.2009 - |06:33|

Nie, ale miało to zasugerować stacji CW czy jest w ogóle sens podejmowania się produkcji 3 sezonu. Na samym początku oglądalność wyniosła w przybliżeniu 1,25 mln co było lepszym wynikiem niż zdjęte z anteny: "Valentine" i "Easy Money", jednak i tak za małe abyśmy mogli myśleć o kontynuacji. Choć zawsze trzeba być dobrej myśli.
  • 0

#827 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 17.01.2009 - |10:07|

“We’re developing a feature for Jericho“, he said. “It would not require you to have seen the TV show, but it [would] get into life after an event like this on a national scale. It would be the bigger, full on American version of what’s going on beyond the town in Jericho.”

źródło: http://www.cinemarea...richo-is-alive/

Wychodzi na to, że pracują nad czymś w świecie Jericho, ale historia nie musi być ta sama i nie będzie się ograniczać do wydarzeń tylko z Jericho :rolleyes:
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#828 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 24.01.2009 - |15:55|

Dzieje się oj dzieje. Ciekawe tylko jaki będzie efekt końcowy. W planie jest film pełnometrażowy, który podobno ma wykraczać poza miasteczko. Ciekawe tylko w jakim okresie będzie obsadzony ponieważ ma być skonstruowany tak żeby widz nie musiał znać fabuły serialu.

Można o tym przeczytać tutaj
http://film.onet.pl/...,wiadomosc.html
i tutaj
http://www.jerichopoland.com/
  • 0
don't try

#829 Spearhawk

Spearhawk

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 10.03.2009 - |16:57|

Na stronie Starpulse widnieje informacja, że powstaje komiks z kontynuacją wydarzeń jakie miały sie dziać gdyby powstał trzeci sezon. 5 marca została zawarta umowa pomiędzy CBS`em, a Devil's Due Publishing (DDP). Producenci Jericho: Dan Shotz, Jon Turteltaub, Carol Barbee, Karim Zreik i Jon Steinberg będą członkami zespołu opracowującymi komiks. Ciekawe co z tego wyjdzie i czy zdobędzie nową rzeszę fanów. Pomysł dobry, ale szkoda jednak, że nie będzie serialowej kontynuacji.
  • 0

#830 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 14.03.2009 - |21:14|

Szczerze to ten pomysł jest do bani z naszego punktu widzenia. Nikt tak jak ja nie cieszy się że powstanie kontynuacja ale zanim ktoś wpadnie na pomysł żeby sprowadzić komiks do Polski to chyba prędzej doczekamy się 3 trylogii Star Wars.

Mam nadzieje że pomysł komiksu nie wpłynie na plan nakręcenia pełnometrażowego filmu.
  • 0
don't try

#831 FilipKD

FilipKD

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 86 postów
  • MiastoSzczecin-Jamajka

Napisano 13.05.2009 - |16:59|

Zawsze jest szansa że grupa Grumik zajmie się translacją komiksu zaraz po premierze ;)
  • 0

#832 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 09.06.2009 - |17:59|

Przeczytałem w internecie, że stacja THE CW mówi, że jeśli wyniki oglądalności Jericho pójdą trochę do góry to na koniec sezonu 2009-2010 lub na poczatku sezonu 2010 - 2011 doczekamy się krótkiej kontynuacji, czyli 3 sezonu Jericho! Mowa tu to takiej samej ilości odcinków co w 2 serii lub jeszcze mniejszej. Ale i tak nie wiadomo co z tego wyniknie. Fajnie by było jak by zrobili jeszcze z 5 odcinków, ale swoją droga historia jest po części zamknięta i nie ma co jej dalej ciągnąć.
  • 0

#833 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 10.06.2009 - |08:07|

Nie będzie trzeciego sezonu, oglądalność jest za słaba, minęło za dużo czasu by pozbierać na nowo ekipę aktorską.

Użytkownik Magnes edytował ten post 10.06.2009 - |08:08|

• 0
http://magory.net - moja strona

#834 Drix

Drix

Szeregowy

• Email
  • 43 postów

Napisano 17.08.2009 - |20:21|

http://www.comicbook...rticle&id=22250
  • 0

#835 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 06.11.2009 - |22:09|

No i stało się. Jericho dostało swój 3 sezon. Co prawda nie w takiej formie jaką by sobie wszyscy marzyli ale zawsze to kontynuacja. Szkoda że tyle trzeba było na nią czekać. Chociaż my poczekamy sobie pewnie jeszcze dłużej.

Tutaj można zobaczyć okładkę komiksu i kilka przykładowych stron.
http://www.tfaw.com/...-West)___351283
Kreska wydaje się być całkiem niezła. Chociaż wydaje mi się że w finalnej wersja ma być kolorowa.
  • 0
don't try

#836 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 19.11.2009 - |15:00|

Od 6 grudnia (niedziela) Polsat rozpocznie emisję serialu "Jerycho". Emisja w każdą niedzielę o 14.45 po 2 odcinki.
  • 0

#837 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 19.11.2009 - |16:01|

Jak dobrze pójdzie może wyemitują cały serial. Mają tylko 29 odcinków więc jest nadzieja że dadzą radę. Ciekawe czy zrobią półroczną przerwę pomiędzy sezonami :) Śmieję się ale Polsat tak potrafi.
  • 0
don't try

#838 Foka

Foka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów
  • MiastoLublin

Napisano 16.01.2010 - |12:01|

pojawił się komiks Jerycho sezon 3 polecam serdecznie
  • 0

#839 jaxcromwell

jaxcromwell

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 27.02.2010 - |17:21|

Powiedzcie mi, czy ten serial się jakoś rozkręca? Dałem radę do 5 odcinka chyba, strasznie mnie rozczarował. Idea serialu mnie ogólnie zachwyca, ale wykonanie do tej pory już mniej:(
  • 0
zagraj już dziś: quiz internetowy

#840 Tom_Logan

Tom_Logan

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 2 005 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 27.02.2010 - |22:37|

To zależy co rozumiesz przez rozkręcanie. Z czasem wyjaśnia się coraz więcej szczegółów związanych z atakiem. Jeżeli oczekujesz akcji to się raczej zawiedziesz. Może pod koniec sezonu i w drugim jest jej trochę więcej. Generalnie można się wkręcić ale to raczej jeden z tych spokojniejszych seriali.
  • 0
don't try

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych