Franklin raczej przeżyje. Sposób w jaki się wieszał o tym świadczy. Przechylił się do przodu, tak że petla powoli zaciskała się na jego szyji. Nie nastąpiło wiec zerwanie kręgów szyjnych, co jest istotą wieszania. Bedzie więc umierał przez uduszenie, a to moze mu zając nawet ponad minute i to chałasliwie. Pewnie zostanie odcięty ze sznura. Mahone zrobił bład. Razem z sznurem powinie mu przesłać chybotliwy taboret.Muszę przyznać, że całkiem, całkiem ten odcinek :] C-Note przez cały 2 sezon mnie wkurza, więc albo niech się go pozbędą (bo może przeżyje), albo niech się weźmie w garść, bo to jego zawodzenie mnie wkurza. Ja rozumiem, że ma trudną sytuację, ale...
Prison Break
Napisano 28.02.2007 - |15:55|
Genesis
Napisano 28.02.2007 - |16:10|
Napisano 28.02.2007 - |18:21|
Hehe.. Taaaa Lost..
Najlepsze by bylo, jakby mu bagaz zgubili heh Chociaz pewno Bellick przejmie kasiore
Napisano 28.02.2007 - |18:29|
Kolejny dobry odcinek, choć poprzedni mi się bardziej podobał.
PLUSY:
+ T-Bag to jednak sprytna bestia Pomysł z podszyciem się za psychiatrę jak na razie wypadł dobrze, nie tylko ma nową tożsamość i pieniądze, ale również udało mu się uciec z kraju. Teraz tylko przesiadka w Meksyku i wolna droga do Azji. No chyba, że na lotnisku Bellick zauważy T-Baga i wtedy może być nieciekawie dla tego drugiego.
+ dobra akcja z tym panem Greenem, takie bardzo filmowe to bylo, to całe instruowanie gdzie ma iść, co ma robić itd. Całe szczęście Michael pomyślałe, zanim zaufał temu facetowi, i w sprytny sposób zdemaskował przebranego agenta.
+ Kellerman chce dołączyć w poczet zabójców prezydentów USA Coś mi się wydaje, że mu się uda, tym samym przekreślając plan zarysowany przez braci i Greena z końcowki tego odcinka. Prezydent Reynolds zabity, a więc nie ma kogo szntażować. Kellerman zabity, albo popełni samobójstwo. Sprawa Lincolna i kasety pozostaje nadal otwarta. Czyżby nagranie miało trafić do mediów? Tak myślałem kiedyś, i tak też myślę obecnie.
MINUSY:
- pogmatali z tą kasetą (a raczej nagraniem na pendrive'ie). Wszystko powoli się ukladalo, a tu nagle wyskakują z datą nagrania i datą kopii. A więc skoro jest kopia, to gdzieś musi być orginał. Tylko nie mówcie mi, że teraz będą szuakć tego orginalnego nagrania.
- szkoda z powodu śmierci jednej z najfajniejszych postaci serialu. Frankin od zawsze budził moją sympatię, a w 2 sezonie z powodu rozwinięcia wątku jego rodziny, tym bardziej go polubiłem. Szkoda, iż musiał zginąć z powodu brudych gierek i absurdalnych decyzji pana Kima
- gdy Mahone kazał Frankinowi użyć czegoś, co będzie w paczce ktora do niego przyjdzie to od razu do głowy mi przyszedł sznur.
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 28.02.2007 - |18:37|
Nie mow hop poki nie przeskoczysz.Nie wiadomo jest czy zginie czyn nie.- szkoda z powodu śmierci jednej z najfajniejszych postaci serialu. Frankin od zawsze budził moją sympatię, a w 2 sezonie z powodu rozwinięcia wątku jego rodziny, tym bardziej go polubiłem. Szkoda, iż musiał zginąć z powodu brudych gierek i absurdalnych decyzji pana Kima
Napisano 28.02.2007 - |20:03|
Napisano 28.02.2007 - |21:23|
Co do Kellermana, to myślę że pociągnie za spust, ale nie koniecznie pani prezydent zginie.
Dobrze że nie usłyszeliśmy treści taśmy, napięcie wciąż trzyma.
Szantaż pani prezydent raczej się nie uda, może ułaskawić Lincolna, ale zawsze coś może potrącić go na ulicy itp, więc cały plan raczej nie ma sensu.
Historia T-Baga po wypuszczeniu rodzinki znowu zaczyna robić się sympatyczna i postać wraca do dawnej formy.
C-Note nie zawiśnie, tego raczej jestem pewien, załatwili by go na koniec odcinka jak każdego, a tu widzę wielkie oczekiwanie przez tydzień na historię jak to uda mu się przeżyć.
Myślę że Sucre poradzi sobie z Belliciem. Pytanie tylko czy dojdzie do konfrontacji Bellick : T-Bag.
A mój idol drugiej serii Mahone, myślę, że nie na darmo mówią że łebski chłopak. Zwęszył już że Burrows może być niewinny i sądzę, że do hotelu poszedł bardziej na pogawędkę i poszukiwanie prawdy, a nie w charakterze oddziału pościgowego.
Napisano 28.02.2007 - |21:30|
Kellermann zabija prezydent Reynolds, zostaje zlapany i oskarzony, dostaje ochrone od strony bylych wspolpracownikow ojca braci, staje przed sadem i zaczyna sypac, zeby do konca wyrownac rachunki, tym razem z Kim'em i reszta..
Ale nie wiem.. Ostatnio nie mysle jasno Slabo sypiam przez Prison BReak
Napisano 01.03.2007 - |15:02|
Napisano 01.03.2007 - |15:19|
A pamiętasz jak było z nagraniem w telewizji?? puszczono to tylko raz później FBI zatuszowało całą sprawe:/ także myśle że puszczenie tego do internetu prawdobodobnie niewiele by dało
Napisano 01.03.2007 - |15:33|
Napisano 01.03.2007 - |17:34|
co do nagrania.. nie zdzwilbym sie, gdyby to Pope zrobil jakas kopie;)
Napisano 01.03.2007 - |17:45|
Nie miał na czym. laptopa do odsłuchania porzyczył. Chyba, że nosi przy sobie pen drive, o co bym go nie posadzał. To oldtimer.rurka jest raczej mocna, wczoraj ogladalem na klatkach.. jest przymocowana do sciany srubami kilkoma, wyglada to solidnie.. wiec od sciany raczej sie nie oderwie.. a i nie powinna sie zlamac, byloby to smieszne raczej.. a takie nie powinno byc...
co do nagrania.. nie zdzwilbym sie, gdyby to Pope zrobil jakas kopie;)
Genesis
Napisano 01.03.2007 - |21:11|
no ok.. ja bym skopiowal na dysk i wyslal sobie mejlem, nie wierze, ze nie ma w takim elitarnym klubie Wi-Fi i ze ten laptop byl bez karty Wi-Fi hehe..Nie miał na czym. laptopa do odsłuchania porzyczył. Chyba, że nosi przy sobie pen drive, o co bym go nie posadzał. To oldtimer.
Napisano 02.03.2007 - |00:24|
No właśnie, tak by było najrozsądniej. Jak dało się zauważyć, te nagranie było w formacie MP3, a więc specjalnie dużo nie zajmowało. Skoro tak, to spokojnie Pope mógł po przegraniu na HDD wysłać sobie na jakiś adres mejlowy.no ok.. ja bym skopiowal na dysk i wyslal sobie mejlem, nie wierze, ze nie ma w takim elitarnym klubie Wi-Fi i ze ten laptop byl bez karty Wi-Fi hehe..
A co do problemu kopiii owego nagrania, ta ja równeiż uważam, że to byłby skandal, gdyby jakimś cudem te nagranie na tym pendrivie została utracone a Michael by powiedział z miną aniołka: "ups, zapomniałem zrobić kopię" :] Możliwe, że ją zrobili na tym laptopie a myśmy tego nie widzieli, ale zdrowy rozsądek podpowiada, że należy zrobić przynajmniej kilka takich kopii i zachować je na nośniku pamięci, HDD i gdzieś w internecie.
Napisano 02.03.2007 - |12:46|
Napisano 03.03.2007 - |11:58|
Napisano 03.03.2007 - |19:07|
Napisano 03.03.2007 - |21:17|
Pewnie że trzecia seria musi byc dobra, inaczej by jej nie robili.
Cieszę się że bedzie trzeci sezon bo szkoda byłoby rozstawać z takimi bohaterami
Napisano 04.03.2007 - |14:29|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych