SPOILER !!! SPOILER !!!
Trailer następnych, finałowych odcinków (był ostatnio puszczony na WonderConie): http://ausiellofiles...sive-massi.html
Może będę jedyna osobą, która to powie, ale ja cały czas mam nadzieję na 3 sezon

Wiem, ze wielu z Was jest zawiedziona tym serialem, i faktycznie, muszę przyznać, że pod względem wykonania jest on bardzo średni. Scenariusze niektórych odcinków nie są najwyższych lotów, ale jeżeli o mnie chodzi ten serial ma w sobie to "coś" co sprawia, że na każdy odcinek czekam z wypiekami na twarzy

Nawet te przegadane odcinki i monologi Sary mnie nie zrażają (nawet mi się podobają)

Z początku miałem obawy co do tego serialu i pomyślałem sobie "co za d...l robi z "Terminatora" serial?" Obsada kompletnie nie przypadła mi do gustu (zwłaszcza młody John, którego teraz lubię najbardziej), ale w praniu uważam że się sprawdziła; no dobra Cromarty im nie wyszedł

Pomimo tego, że klimat serialu jest całkowicie inny od filmów kinowych, to zaraz po pierwszej części jest to mój ulubiony "Terminator"
Pewnie wielu z Was pomyśli, ze mi odbiło, ale co zrobić? Naprawdę dawno nie było serialu który tak bardzo by mi się spodobał (ostatnim był "Dexter")i mam nadzieję, że powstanie 3 seria. Jeżeli nie to niech chodziaz zakończa go "z pompą", a oglądając ten trailer mam nadzieję, że tak właśnie będzie
A co do tego trailera, to jego ostatnia scena całkowicie mnie zszokowała

Czyżby "to" naprawdę się miało stać?
Użytkownik Inuki edytował ten post 04.03.2009 - |14:06|