Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#801 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |19:24|

Bez komentarza.Wygrają lepsi.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#802 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 09.10.2004 - |19:37|

Brawo Radek !!! :clap: :clap: :clap: (wygrywamy)

Użytkownik VeeDee edytował ten post 09.10.2004 - |19:38|

• 0
VeeDee

#803 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |19:41|

Boże pobłogosław moje pzrepowiednie!!!Wiedziałem,że tym brakującym ogniwem w kadrze jest KAŁUŻNY!!!!!!!!!!!!!!Yeeeeah!!

P.S.Rasialdo won!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#804 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 09.10.2004 - |19:46|

No to prowadzimy na dzień dobry 1-0.
Co do rewelacji Castor Kriega to nie sądzę, by było to takie łatwe. Oni tam za mocno ugrzęźli. Skończy się na zmianie trenera i może kilku zawodników.
  • 0

#805 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 09.10.2004 - |20:13|

Ale :censored: , remisujemy. :( Ale jest jeszcze druga połowa i może zagra Franek. :clap:
  • 0
VeeDee

#806 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |20:14|

1-1 a wszystko przez to,że po zdobyciu bramy się cofneliśmy.Po za tym nie jest źle,tylko ten Rasialdo łowca bramek :/
  • 0

#807 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 09.10.2004 - |20:18|

no nie niech sie rasiak odbierac pilki naluczy glowa gra niezle ale to pilka nozna 2 razy w polu karnym nieodebral tylko odbil klata na przedpole mam nadzieje ze to bylo specjalnie szukajac zurawa (ale jak nie to franek na boiska)
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#808 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 09.10.2004 - |20:24|

Jakiś taki dziwny mecz, tak jakby obie drużyny nie miały żadnej taktyki tylko grali tak na hura. Ale to chyba dlatego że to słabe drużyny, no ale przynajmniej można się emocjonować szczególnie jak bramkarz austryjaków wypuszcza każdą piłke przed siebie, może w końcu znowu ktoś dobije :)
  • 0

#809 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 09.10.2004 - |20:47|

Franek, łowca bramek. :clap: Może jej nie strzelił ale ją wypracował :clap:

Użytkownik VeeDee edytował ten post 09.10.2004 - |21:01|

• 0
VeeDee

#810 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |21:03|

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Normalnie Austria 1-2 Bayer :P Bez kitu :D
  • 0

#811 VeeDee

VeeDee

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 09.10.2004 - |21:13|

Fraaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkk! GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLl

ZA TO GO KOCHAMY W KRAKOWIE :clap:
  • 0
VeeDee

#812 Lucas7

Lucas7

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 119 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 09.10.2004 - |21:18|

Czy ktoś typował siatkarski wynik:)? :clap:

No to ładnie jeszcze tylko ładny wynik z Wali wywieść i całkiem ładna sytuacja wyjściowa na przyszły rok.
  • 0

#813 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 09.10.2004 - |21:20|

nio i tak mialo byc

BRAWO POLSKA

BRAWO JANAS
(za franka jak by gral od 1 min to by niebylo tych nerwow ale dzieki trenerze ze mogl zagrac i za nastawienie reprezentacji widac bylo ze chca wygrac nawet po trupach )
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#814 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |21:20|

Nie no zgadłem se wynika :D Ach ten Franek :P Cwaniaczek z niego :D

Blade-Wieczny Łowca ??? My mamy Franka-Łowce Bramek :D

Mecz mógł się podobać.Kałużny rozegrał przyzwoitą partię,a Kosowski zrobił to co miał zrobić.Totalnego za to nie farta miał Radomski :D
  • 0

#815 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 09.10.2004 - |21:24|

No i już widzę te artykuły w poniedziałek, jacy to my zgrani, jak to potrafimy się podnieść, żeby nie skreślać ich. Już widzę te pochwalne peany na cześć Janasa. Ludzie , powiedzcie mi jedno - zbudowany skład przegrywa, a reprezentacja zebrana z tych, którzy nie powinni w niej grać (bo ci którzy powinni się rozchorowali/mają kontuzję, itd., itp.) wygrywa? Może zajmiemy się tym paradoksem? :unsure:

Co do wygranej naszej reprezentacji - jest coś takiego jak statystyka, w końcu musiało wypaść zwycięstwo. <_<
  • 0

#816 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |21:28|

No i już widzę te artykuły w poniedziałek, jacy to my zgrani, jak to potrafimy się podnieść, żeby nie skreślać ich. Już widzę te pochwalne peany na cześć Janasa. Ludzie , powiedzcie mi jedno - zbudowany skład przegrywa, a reprezentacja zebrana z tych, którzy nie powinni w niej grać (bo ci którzy powinni się rozchorowali/mają kontuzję, itd., itp.) wygrywa? Może zajmiemy się tym paradoksem? :unsure:

Co do wygranej naszej reprezentacji - jest coś takiego jak statystyka, w końcu musiało wypaść zwycięstwo. <_<

Pesymistów i "znawców futbolu" się nie komentuje.Przykro mi,że tak myślisz.I mam pytanie:jaki zlepek?To był w zasadzie podstawowy skład(nie było tylko Niedzielana).Wszystko jasne.Dziękujemy.
  • 0

#817 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 09.10.2004 - |21:30|

Castor Krieg no to ci odpowiem na ten paradoks jezeli nasza " 2 sklad " wedlug mnie to jednak jedno z naszych lepszych ustawien ostatnich meczy ale nic niech bedzie " 2 sklad " wygrywa z super zgrana reprezentacja austri to tylko swiadczy ze mamy wielki potencjal i tylko dobrego zarzadzania brak a jak znajdzie sie trener ktory to wszystko zgra i bedzie potrafil wytrzymac presje (niekoniecznie janas) to bedziemy miec wielka reprezetacje
  • 0

#818 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 09.10.2004 - |21:33|

Pesymistów i "znawców futbolu" się nie komentuje.Przykro mi,że tak myślisz.I mam pytanie:jaki zlepek?To był w zasadzie podstawowy skład(nie było tylko Niedzielana).Wszystko jasne.Dziękujemy.

Strasznie nerwowy się MacGyver robisz ostatnio.
Daj sobie na wstrzymanie. :D

Cieszmy się, że ta zgraja wreszcie coś wygrała.
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#819 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |21:38|

Castor Krieg no to ci odpowiem na ten paradoks jezeli nasza " 2 sklad " wedlug mnie to jednak jedno z naszych lepszych ustawien ostatnich meczy ale nic niech bedzie " 2 sklad " wygrywa z super zgrana reprezentacja austri to tylko swiadczy ze mamy wielki potencjal i tylko dobrego zarzadzania brak a jak znajdzie sie trener ktory to wszystko zgra i bedzie potrafil wytrzymac presje (niekoniecznie janas) to bedziemy miec wielka reprezetacje

Ja mam cały czas taką nadzieje.Krzynówek,Kosowki,Mila,Kałużny-to jest nasza najlepsza pomoc,ale oni powinni grać w klubie i się zgrywać w każdym meczu reprezentacji,a wtedy byłoby miodzio.Napastników mamy dosyć niezłych i mamy niezły wybór oprócz Rasialdo.Obronę zawsze można złożyć,a jak wiemy najlepszą obroną jest atak.Dzisiaj wielkiego meczu nie zagraliśmy,ale lepiej zagrać słaby i wygrać niż grać jak nigdy i przegrywać jak zawsze.Cieszę się cholernie z dobrej gry Kałużnego.Wreszcie ten środek pola jakoś istniał.Levandinho już raczej pójdzie w odstawkę.
  • 0

#820 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 10.10.2004 - |07:29|

Dzisiaj wielkiego meczu nie zagraliśmy,ale lepiej zagrać słaby i wygrać niż grać jak nigdy i przegrywać jak zawsze.

Dokładnie tak.
Niespecjalnie się przejmuję tą całą gadaniną o stylu, jeśli nasi wygrywają.
Wtedy mogę im wszystko wybaczyć.
Pozdrawiam.

P.S. Czy też mieliście wrażenie , że nie było takiego chaosu na boisku jak w meczu z Angolami ?
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych