Skocz do zawartości

Zdjęcie

Prison Break

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1005 odpowiedzi w tym temacie

#801 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 21.02.2007 - |12:15|

Edit Po obejrzeniu Trailera do 2x18 juz wiem co bedzie chcial zrobic Paul

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownik garus edytował ten post 21.02.2007 - |13:28|

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#802 Ankh

Ankh

Kapral

• Użytkownik
  • 152 postów
  • MiastoBytom

Napisano 22.02.2007 - |12:11|

hihi w końcu chińczyk dostał po ryju :D

jak dla mnie mógłby postąpić tak z jego kolega na chodniku :bag: ale w końcu filmu by nie było jakby się tak wszyscy pozabijali co nie ? ;)
  • 0
Dołączona grafika

#803 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 22.02.2007 - |18:39|

2x17

PLUSY:

+ jak miło znów widzieć Pope'a :) Na pocz atku wydawał się gbrowaty i niechętny współpracy, ale dobrze się stało, że zmienił zdanie. Po odsłuchaniu rozmowy na tyle się przejął sprawą, że nawet odstąpił od umowy ze Scofieldem. Brawo dla tego pana :clap:
+ Sucre to ma farta, trafić na drodze na lotnisko na strażnika, który podwiezie cię za darmo, a potem uciec z lotniska z dziewczyną. Skubany gość :D No ale należało mu się tyle szczęścia, w końcu znalazł swoją Marie Cruze
+ wątek T-Baga jak zwykle ciekawy. Fajne retrospekcje młodego Bagwella, również fajna scena przkonywania tej babki. Ale zdecydowanie najlesza partia, to była ta, odnośnie tytułowej Złej Krwi (Bagwellów). Świetnie zagrana scena no i teksty o rodzie Bagwellów, który nareszcie przestanie istnieć ;P
+ wreszcie pan wielkie zło (czyli pan Kim) dostał po gębie :clap:
+ plus odcinka to bardzo dobrze przedstawiona historia Franklina. Facet był kompletnie zdesperowany, cały grunt walił mu się pod nogami, od czasu gdy jego żona została osadzona w więzieniu a na niego samego spadł obowiązek zajmowania się coreczką. Teraz przy szleńczej probie znalezienia doktora i lekarstwa Franklin pękł. Szkoda gościa, nic nie uzyskła, znó będzie w więzieniu, ale na więcej lat to raz, a dwa dodatkowo namieszł w życiu żony i córki

MINUSY:

- ale wykrecili wała Kellermanowi :blink: Tego się nie spodziewałem, i nie pochwalam. Kellerman napewno się by jeszcze przydał.

Wydaje się, że pomoc jaką zaoferuje Franklin Mahonowi to będzie podanie mu adresu tego tajemnego forum, czyż nie?

Użytkownik Halavar edytował ten post 22.02.2007 - |18:45|

• 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#804 DonBolano

DonBolano

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 505 postów
  • MiastoOstrów Wlkp/Wrocław

Napisano 23.02.2007 - |02:32|

Zapewne powie mu o http://europeangoldfinch.net

hehe stronka tak w ogole istenieje :P HEhe

Tak w ogole, to bylem wniebowziety jak widzialem akcje "odbijania Pope'a". No swietne to bylo. :) Samochod, bron, piesc, strzal. :)

Użytkownik DonBolano edytował ten post 23.02.2007 - |02:35|

• 0

#805 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 23.02.2007 - |14:43|

Może i ja też coś w końcu napiszę w tym temacie... Bardzo kibicuję panu Sucre, ma świetną, piękna dziewczynę i od początku podobało mi się, że dla niej chce uciekać... Wąteg T-Baga już mnie nudził, ale dobrze dla serialu się stało, że w końcu zostawił "swoją" rodzinkę- może znowu zacznie się coś dziać! Współczuję Franklinowi, był w ciężkiej sytuacji i nie podobało mi się jej rozwiązanie...że pomoże dopaść Michaela! Super, że Kim dostał po pysku... Odcinek bardzo mi się podobał, tak jak większość...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#806 Juju

Juju

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 23.02.2007 - |16:58|

nie wiem czemu twierdzicie ze Karolajn nie moglaby go ulaskawic bo niby za bardzo sie miesza w sprawe czysty przyklad z rzeczywistosci Kwachu nie pamietam do kladnie ile ale w granicach kilkuset osob ulaskawil w trakcie trwania swoich kadencji ot dopiero asior;p
  • 0

#807 Halavar

Halavar

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 637 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 24.02.2007 - |00:36|

nie wiem czemu twierdzicie ze Karolajn nie moglaby go ulaskawic bo niby za bardzo sie miesza w sprawe czysty przyklad z rzeczywistosci Kwachu nie pamietam do kladnie ile ale w granicach kilkuset osob ulaskawil w trakcie trwania swoich kadencji ot dopiero asior;p

gdyż według konstytucji, prezydent USA może ułaskawić kogoś za przestępstwa popełnione przeciwko Stanom Zjednoczonym, a takich znamiom w serialu chyba nie ma
  • 0
All Lies Lead To The Truth

W oczekiwaniu na BSG "Caprica"

#808 Guzek9

Guzek9

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 24.02.2007 - |00:51|

Odcinek fenomenalny!!!
Coraz bardziej ciesze się, że będzie trzeci sezon bo nie wyobrażam sobie tego jak by serial miał zotac zakończony.
  • 0

#809 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 24.02.2007 - |01:56|

gdyż według konstytucji, prezydent USA może ułaskawić kogoś za przestępstwa popełnione przeciwko Stanom Zjednoczonym, a takich znamiom w serialu chyba nie ma

Czy morderstwo wiceprezydenta nie jest przestępstwem przeciwko krajowi? Chyba każde przestępstwo federalne jest za takie uważane.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#810 Jason

Jason

Kapral

• VIP
  • 172 postów

Napisano 24.02.2007 - |02:03|

- ale wykrecili wała Kellermanowi Tego się nie spodziewałem, i nie pochwalam. Kellerman napewno się by jeszcze przydał.

Zgadzam się, chociaż obiecali sobie że jak tylko zdobedą dowód to się go pozbędą... Więc chyba powinien się cieszyć, że nie dostał kulki w plecy ;)

Szczerze? Wydaje mi się że skoro udało im się swingować rzekomą "śmierć" brata pani prezydent i na dodatek przechowywać go przez tyle czasu w bezpiecznym miejscu to i określenie tej sprawy jako przestępstwa przeciwko Stanom Zjednoczonym też nie było by trudne... Ale takie gdybanie do niczego nie prowadzi :)
  • 0
" Kiedy w mieście ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca "

Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu

#811 Krzys22

Krzys22

Szeregowy

• Użytkownik
  • 17 postów
  • MiastoOpole

Napisano 27.02.2007 - |10:41|

No i kolejny rewelacyjny odcinek, ale zakończenie..... Znowu będzie trudny tydzień w oczekiwaniu na kolejnego PB. Kurcze oni wiedzą jak trzymać w napięciu. Więcej nie napisze sami zobaczcie. Odcinek 10/10 oczywiście :)

MOD: W tematach o odcinach nie podajemy linkow do. Jest do tego dzial. Kolejny raz i bedzie warn.

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 27.02.2007 - |18:41|

• 0

#812 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 27.02.2007 - |17:00|

Rzecywiście zafundowali nam cliffheanger - potrój, poczwórny...

*plan szantażu
*próba zamachu
*Belick i T-Bag w jednym samolocie
*Franklin na sznurze - to już dosłowny heanger.

Epizod rzeczywiście dobry. Akcja pzremyślana, wszytskoz aczyna się zazebiać. Drobne nieprawdopodobieństwa ujdą.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#813 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 27.02.2007 - |18:28|

Na europeangoldfinch.net są posty C-Note'a, co więcej z odpowiedzią Michaela!
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#814 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 27.02.2007 - |20:04|

1x18

Odcinek rewelacja, czułem się jak za czasów pierwszego sezonu (człowiek-galareta w czasie trzęsienia ziemi :D )
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#815 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 27.02.2007 - |20:38|

Odcinek fajny, a nawet bardzo... jednego nie rozumiem: jak Bellick i T-Bag mogli lecieć tym samym samolotem, skoro Bellick leciał do Meksyku (chyba) z Chicago (raczej), a Bagwell do Chicago?! Mahoney już się domyśla, że Burrows jest niewinny i (według mnie) w następnym odcinku albo znowu w cudowny sposób mu uciekną, albo się zgadają i Mahoney będzie z nimi...
Szkoda mi C-Note`a w tej ostatniej scenie z żonką, oby go powstrzymali!
Jeszcze bardziej szkoda mi Sucre i jego Pięknej! Ten wątek mi się najbardziej podoba i źle, że teraz na nich pora:( Oby Bellick ich nie dorwał!
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#816 MaGiK

MaGiK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 27.02.2007 - |21:06|

1x18 10/10 :D Czy wy też macie takie wrażenie, że serial z odcinka na odcinek robi się coraz lepszy :D Szkoda ze juz tylko 4 odc do końca.

PS. Tytul e22: SONA
  • 0

#817 adix

adix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 27.02.2007 - |23:08|

odcinek 10/10
Franklina chyba zdaza odciac.
Akcja trzma w napieciu do ostatnich minut.
I tak jak juz napisano jeszcze 4 odcinki do konca tego sezonu. Za duzo sie pewnie nie wyjasni i trzeba czekac na 3 sezon.
  • 0

#818 DonBolano

DonBolano

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 505 postów
  • MiastoOstrów Wlkp/Wrocław

Napisano 28.02.2007 - |14:10|

T-Bag leci z jakimis przesiadkami gdzies tam, zeby mu reke doszyli..:) Widocznie Przesiadka jest w Mexyku ;)

Użytkownik DonBolano edytował ten post 28.02.2007 - |14:14|

• 0

#819 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.02.2007 - |14:15|

T-Bag leci z jakimis przesiadkami gdzies tam, zeby mu reke doszyli..:) Widocznie Przesiadka jest w Mexyku ;)

Rękę doszyli? Ty myśłisz, że on tą rękę w kieszeni wozi? Jedzie do Tajlandii zarzyć wolności i młodych chłopców.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#820 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 28.02.2007 - |15:46|

Muszę przyznać, że całkiem, całkiem ten odcinek :] C-Note przez cały 2 sezon mnie wkurza, więc albo niech się go pozbędą (bo może przeżyje), albo niech się weźmie w garść, bo to jego zawodzenie mnie wkurza. Ja rozumiem, że ma trudną sytuację, ale...
Jak znowu uciekną Mahone'owi to się chyba zabiję :)
Akcja z fałszywym Greenem niezła, Michael dobrze rozwiązał sprawę.
Myślałem, że T-Bag się zmienił, a tu psikus :D Naciągane to kupowanie biletów (no sorry, ale on nie był aż tak podobny), jednak to prowadzi do potencjalnego spotkania z Bellickiem.
Sucre daliby już spokój, a nie go męczą cały czas ;]
Na koniec Kellerman - jak zabije panią prezydent, to nie będzie kogo szantażować :P
  • 0
The memory remains.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych