Supernatural - stary wątek
Napisano 19.10.2008 - |13:57|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 19.10.2008 - |14:22|
Melinda Sward (Jamie) ----> http://www.imdb.com/name/nm0841908/Kurka, gdzieś już ta barmankę widziałem. Tylko gdzie?
Holly Dignard (Lucy) ----> http://www.imdb.com/name/nm0226597/
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 24.10.2008 - |08:18|
Tyle rzeczy był genialnych w tym odcinku... Dean bojący się małego pieska, potem kota, albo ton jego głosu kiedy mówi zdanie 'I don't wanna be a clue', coś niesamowitego. Po prostu majstersztyk.
A scena dodatkowa... cóż, nie ma na to słów. Widać po prostu jak aktorzy świetnie się bawią na planie, uwielbiają to, co robią.
"Eye of Tiger" moim hymnem, Jensen Ackles moim królem!!!
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Napisano 24.10.2008 - |13:31|
O ja! Dawno się tak dobrze nie bawiłem przy oglądaniu Supernatural :] Tyle świetnych, zabawnych momentów, ale nie zabrakło też mroczniejszych scen. Idealne wyważenie.
Dean bojący się wszystkiego - genialny, a scena z kotem - priceless :] No i oczywiście końcówka z "Eye of the Tiger" wymiotła. Szacunek dla Kripke i scenarzystów. Pomysły i wykonanie ciągle na najwyższym poziomie.
Sezon na razie iście miodny :]
Ocena 6/6
Napisano 24.10.2008 - |20:48|
S: - Dean! Jesteś wskazówką!
D: -Ja nie chce byc wskazówką!
Naprawde dobry odcinek 6/6 szkoda tylko że twórcy odbiegają od głownej fabuły, jak znowu dostane tylko 2 odcinki związane z fabułą to się załamie
9.0 True Blood
8.0 Prison Break, Kyle XY
7.0 Heroes
Napisano 24.10.2008 - |22:42|
szkoda tylko ze ten przeciez arcyciekawy watek glowny znow zszedl na plan boczny.
moze autorzy powinni zrobic film kinowy z przygodami 2 lowcow sama i deana, nie zwiazany z glowa fabula tak by osoby nie znajace serii mogly zobaczyc i jednoczesnie moc pozniej nadrobic zaleglosci serialowe czerpiac przyjemnosc z ciaglych niespodzianek
Napisano 24.10.2008 - |22:43|
Oh... my.. God! Odcinek jeden z najlepszych, choć tych jest tyle, że masakra... Prześmieszny po prostu, Kripke i reszta powinni się wziąć za robienie sitcomu po SN, bo wychodzi im to równie dobrze jak wzbudzanie strachu, albo nawet lepiej...
Lepiej tak nie mów niech sn trwa jak najdłużej . Co do odcinka to moim zdaniem rewelacyjny 10/10 kot+pies +ta gadka o tym że Dean jest ciulem mnie powaliła . Mi się od razu przypomniał odcinek z tą króliczą łapką gdzie Sam miał pecha.
Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/
Napisano 25.10.2008 - |08:36|
9.0 True Blood
7.0 Heroes
Napisano 25.10.2008 - |18:21|
...:::Son of Anarchy:::...
Napisano 25.10.2008 - |21:32|
odcineczek genialny. nic bym w nim nie zmienil. scenka z kotkiem po prostu rzadi!!! przez jakies 5 minut cofalem o te pare sekund, zeby popatrzec na wyraz twarzy Deana no i show na koniec odcinka
10+/10
Użytkownik Scofi edytował ten post 25.10.2008 - |21:33|
O'Neill: Life's a bitch!
Teal'c: Indeed
- You seem pretty cheery.
- Strippers, Sammy, strippers. We're on an actual case involving strippers. Finally!
nie bedzie znakow diakrytycznych
ON - LINE again
Napisano 26.10.2008 - |08:33|
9.0 True Blood
7.0 Heroes
Napisano 26.10.2008 - |08:52|
PS
Przyznać muszę, że sezon 4 naprawdę przedstawia się rewelacyjnie, z roku na rok jest coraz lepiej, ciekawe co będzie za 2-3 sezony
Napisano 26.10.2008 - |18:28|
Jensen Ackles - Eyes Of Tiger i wszystko jasne
Z sezonu na sezon coraz lepiej.
s4 zaczął się genialnie z znakomitym wątkiem głównym.
Teraz twórcy raczą nas świetnymi odcinkami pobocznymi i specjalami.
I wreszcie powrót muzyki której tak brakowało.
P.S. Coś mam przeczucie że brak wszechobecnego rocka/hard rocka/metalu w s4 to ciecie kosztów by nie płacić jakiś tam licencji itp. Według mnie to błąd bo muza była znakiem firmowym SN
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych
Napisano 26.10.2008 - |20:13|
To przecież wiadomo od dawna... Budżet na sezon trzeci był już za mały, żeby dawać tyle muzy co wcześniej, a budżet na czwarty sezon jest jeszcze mniejszy...P.S. Coś mam przeczucie że brak wszechobecnego rocka/hard rocka/metalu w s4 to ciecie kosztów by nie płacić jakiś tam licencji itp. Według mnie to błąd bo muza była znakiem firmowym SN
Napisano 26.10.2008 - |20:59|
Choć oczywiście przydałoby się aby im budżet wzrósł a nie gdzieś w oddali krążyło widmo końca serialu.
ps. Rydzu fajny avatar.
Użytkownik biku1 edytował ten post 26.10.2008 - |21:02|
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Napisano 27.10.2008 - |14:05|
Eye of the Tiger
Napisano 27.10.2008 - |18:32|
Podobało mi się, chociaż ja bym chyba się nie oparł mając takie umiejętności jak Sam i dowalił temu duchowi z półobrotu od razu...
Wlasnie!
Sam ma takie mozliwosci, ale ich nie uzyje, bo Dean patrzy!
Lepiej zeby Dean zmarl, niz Sam by mial mocy uzyc.
Troche to "gupie" prawde mowiac
A odcinek oczywiscie super
Napisano 28.10.2008 - |16:10|
Sam powiedział, że jego moce dzialaja tylko na demony przeciez! Chyba ze tylko takie klamstwo sprzedal Deanowi, ale nie wydaje mi sie...Podobało mi się, chociaż ja bym chyba się nie oparł mając takie umiejętności jak Sam i dowalił temu duchowi z półobrotu od razu...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych