Spoiler Zone
Napisano 22.04.2006 - |10:01|
Napisano 22.04.2006 - |11:37|
A po polsku: Eko zabiega o pomoc Locke'a w poszukiwaniu sekretnego miejsca, które jego zdaniem jest kluczem do rozwiązania zagadek wyspy. Jack i pozostali rozbitkowie borykają się z sytuacją w bunkrze.
Napisano 22.04.2006 - |12:11|
to stwierdzenie może byćbardzo ważne. Bo chyba nie mają problemów z wciskaniem guzika jeśli Locke poszedł z Eko do dżungli (a zakładam że pójdą). To może świadczyć że w bunkrze się coś wydarzyło, może Fenry coś nabroił (zabił AL albo kogoś innego) i są teraz w trudnej sytuacji.borykają się z sytuacją w bunkrze
Użytkownik Silver edytował ten post 22.04.2006 - |12:13|
E. J. Walten
Napisano 22.04.2006 - |13:17|
Napisano 22.04.2006 - |13:22|
Jeszcze nie wiadomo, co wydarzy się w odcinku 2.20, więc spokojnie. Zresztą to "coś", co spowoduje, że Eko będzie chciał odnaleźć "?", może mieć miejsce nawet na początku 2.21.Trochę to dziwne, bo to raczej Locke powinien zabiegać o pomoc Eko, a nie odwrotnie, w końcu to on wie o istnieniu punktu "?".
Napisano 24.04.2006 - |11:25|
Jack w 5 odcinku serii 1 wypowiada te same słowa "Live together, die alone".
Być może ma to jakieś znaczenie, albo poprostu ja już jestem przewrażliwiony.
Napisano 24.04.2006 - |16:59|
A Henry ?xD jak dla mnie to on i tak zginie! tylko jak już ludzie na tym forum zauważyli Henrego by nie pochowali koło wyspowiczów. Michael ~> nie zginie. To byłby niefajny koniec 2 sezonu. Walt w rękach innych Jeszcze brakuje żeby Jacka, Kate i Looka zabili :/
A Vincent ?xD
Napisano 24.04.2006 - |18:26|
Lock,
Sawyer,
Kate,
Jack,
Charlie,
Eko ...
... są nietykalni, w sumie tylko oni mogli by zostać, może i flashbacki Charliego są nudne, ale lubię oglądać tę angielską gębę w tym serialu, no i ten jego akcent
Zginie Anna Lucia i Henry ... coś mi się zdaje po trailerze do 20 odcinka, że nasz baloniarz zabije Anne, a Michael bądź inny Lostowicz, w ramach wendetty załatwi Henrego ... a może Michael go już spodkał wcześniej ?? Jak szukał Walta i teraz go rozpozna ??
Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi niedługo przestane przez ten serial spać
Napisano 24.04.2006 - |18:35|
Napisano 24.04.2006 - |21:51|
Opis odcinka 2x21 "?" Pochodzący z ABC ze spisem gwiazd specjalnych odcinka.
Napisano 25.04.2006 - |14:18|
Tłumaczenie spoilera od Kristin: Słyszałam, że kilku aktorów, nie będzie dłużej w Lost jako regularni stali Lostowicze [tak jak jest teraz ta nasza główna 14 rozbitków] w następnym sezonie - ale to nie znaczy, że ich nie zobaczymy znowu
Osobiście uważam, że to zła informacja. Nawet jeśli teraz wielu rozbitków znika na kilka epizodów
W drugim sezonie ilość epizodów, w których pojawili się rozbitkowie (na 19 odcinków)
Jack - 19 (w 1 bez odzywania) czyli 18
Kate - 18
Sawyer - 18
Locke - 19
Ana Lucia - 17 (w 1 bez odzywania) czyli 16
Hugo - 19 (w 1 bez odzywania) czli 18
Sayid - 14
Charlie - 17
Sun - 15 (w 2 bez odzywania) czyli 13
Jin - 16 (w 1 bez odzywania) czyli 15
Claire - 15 (w 1 bez odzywania) czyli 14
Libby - 15 (w 4 bez odzywania) czyli 11
Eko - 14 (w 1 bez odzywania) czyli 13
Michael - 11 (w 1 bez odzywania) czyli 10
a to oznaczałoby, że pożegnalibyśmy z głównych aktorów (wg moich przypuszczeń) Libby, Claire, Eko, Michaela, może Sayida i może Sun i Jina. Nie podoba mi się to. Nawet jeśli pojawialiby się czasem. Czuję się lepiej gdy są oni wpisani w stałą listę aktorów, a nie w guest stars...
Pelne wersje spoilerow od Kristin. PROŚBA do kogoś znającego angielski o skrótowe tłumaczenie wszystkich rzeczy (bo ja z tych spoilerów wielu rzeczy nie rozumiem i nie mogę) np. o co chodzi z tym "Challah"??
----------------------------------------------------------
From samsone: Is there going to be a big cliffhanger on Lost this year?
And how. I spoke with Lost boss Damon Lindelof this week and he told me that they have a new word for this certain supersecret scene in the season finale. "We had 'the Bagel' last year," Damon says (referring to the season finale scene in which the Others abducted Walt and blew up the raft). "This year, we have the 'the Challah.' And I think it's even better than the Bagel. So, we're really hoping the Challah isn't spoiled, and we're being very secretive about it. We wouldn't let the network see it until after Passover, 'cause it's leavened, which you'll understand if you're Jewish. The Challah is not on paper. It's purely word of mouth. And the actors who are performing in this scene don't even know it exists. They will simply be summoned to set." Challah back, young'uns! Woo hoo!
-----------------------------------------------------------
From janie: Lost. Any word on the rumors? I have a feeling all the recent news is misinformation the producers are spreading.
I wouldn't put it past them. I know that at least one thing you have read as fact (which may or may not have come from the producers) is not true. So, I know you're going to hate me for saying this, but I think our only viable course of action is to just, um, (ducking for cover as I say this) watch and see. That is my plan.
From fearlessfly: Do you know what the Challah is?
Sadly, I ain't no Challah-back girl. Sorry!
From Haley: Do you know who's coming back to Lost next year?
I've heard that a few actors are going to no longer be contracted as series regulars--but that doesn't mean we won't see them again.
Użytkownik boone edytował ten post 25.04.2006 - |15:04|
Napisano 25.04.2006 - |15:04|
Do Zdl: tam rzeczywiście nie ma noc o Henrym ale to że zginie to moje osobiste przeczucia
Zdążyłam polubieć AL, ale nie będę po niej płakać. xD
Challach . . . w retrospekcji Saiyda S02E14 jest to miasto ale moge sie mylić ... Saiyd podczas przesłuchania mówi że ich dowódca jest w Challach tnz. mówi w "Hillach" ale ja moło sie znam na angielskiem i nie wiem czy to oto chodzi
Użytkownik paula19 edytował ten post 25.04.2006 - |15:09|
Napisano 25.04.2006 - |15:26|
Bagel - to bułeczka z dziórką w środku. W surowym stanie glinista. Po stostowaniu robi się chrupiąca. Spożywa się na ciepło z masłem lub z masłem i twarożkiem. Popularne danie śniadaniowe w Ameryce. Bardzo smaczna.
Challah - to nic innego jak swojska chałka, słodki chleb zwijany jak warkocz. Tradycyjnie spożywany zpez Żydów na świeto pzrejścia. nasza palmowa niedziela.
Użytkownik Jonasz edytował ten post 25.04.2006 - |15:27|
Genesis
Napisano 25.04.2006 - |15:31|
Napisano 25.04.2006 - |15:53|
On miał na myśłi, że jeśli podobał sie wam finał pierwszej serii (bagel - chrupiaca bułeczka), to finał drugiej bedzie jak chałka. Jeszcze smaczniejszy. Czy sie myle w mojej interpretacji?Jonasz mnie ubiegl bo juz to wszystko napisalem Ale sadze ze to jest jakby rodzaj przenosni, (ukryta informacja) jaka stosuje producent bo przeciez w I sezonie w finale nie bylo nic o buleczce
Użytkownik Jonasz edytował ten post 25.04.2006 - |15:54|
Genesis
Napisano 25.04.2006 - |15:55|
Dokladnie o to samo mi chodzilo tylko nie potrafilem tego ubrac w dobre slowa Czyli ten spoiler nam nic nowego nie ujawnie, ale mowi ze mozemy sie spodziewac mocnego zakonczenia II sezonu LOST :> juz sie nie moge tego doczekac :hyhy:On miał na myśłi, że jeśli podobał sie wam finał pierwszej serii (bagel - chrupiaca bułeczka), to finał drugiej bedzie jak chałka. Jeszcze smaczniejszy. Czy sie myle w mojej interpretacji?
Napisano 25.04.2006 - |17:12|
Hmm... no to teraz zrobiło się znacznie ciekawiej. Kim jest Richard Malkin? To nasz stary znajomy. Pamiętacie może 1x10 Raised By Another i jasnowidza, u którego była Claire? Tak... to ten sam aktor, a Charlotte Malkin, która dostarczy Eko tajemniczą wiadomość to jego rodzina - żona albo siostra. Prawdopodobnie będziemy mieli więc powiązanie Eko z Claire. (Z całą pewnością właśnie na podstawie tego, że Nick Jameson będzie grał w tym odcinku, dawno temu został wypuszczony foiler, jakoby 2x21 "?" miałby być epizodem Claire-centrycznym.new 04/24 - Mr. Eko enlists Locke to help find a secret location he believes houses answers to the island's mysteries. Meanwhile, Jack and the other survivors struggle to cope with the horrific situation in the hatch. Guest starring are Adetokumboh McCormack as Yemi, Peter Lavin as Caldwell, Oliver Muirhead as monsignor, Melissa Bickerton as Joyce, Felix Williamson as Dr. Ian McVay, Nick Jameson as Richard Malkin and Brooke Mikey Anderson as Charlotte Malkin.
Opis odcinka 2x21 "?" Pochodzący z ABC ze spisem gwiazd specjalnych odcinka.
Są też tragiczne plotki... dotyczą śmierci bohaterów serialu. Wg niektórych źródeł serial opuszczą
Użytkownik boone edytował ten post 25.04.2006 - |17:17|
Napisano 25.04.2006 - |18:40|
E. J. Walten
Napisano 25.04.2006 - |20:16|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych