Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 069/070 - S03E22/23 - Through The Looking Glass (1 & 2)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
815 odpowiedzi w tym temacie

#781 ziutoslawa

ziutoslawa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 24.07.2007 - |22:28|

Ponieważ to tylko serial ;)

no o takie szczegóły by nie zadbali??
zaprawde powiadam, cały sekret kryje sie w siwej brodzie doktorka... (((((-;
  • 0

#782 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 24.07.2007 - |22:43|

Bo tak naprawdę to jest on św. Mikołajem..
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#783 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 31.07.2007 - |09:54|

Noo obejzalem 3 sezony Lost myslalem ze serial jest gorszy

Bez watku Clare i hobbita bede ogladal serial przez palce.

Mysle ze robicie dokladie to o co chodzilo producentom czyli wysilacie sie do 4 sezonu na zrozumienie tego flasha ^^
Powinno juz was doskonale nauczyc ze takie zabiegi bardzo latwo nigdy nie rozwiazac w serialu albo zbanalizowac.
Dodatkowo mowicie ze serial ma miec 3 sezony czyli jestemy w polowie tego co wiemy a probujecie juz zrozumiec
flash z przyszlosci.

Na szczescie dla mnie jest wiele innych seriali nad ktorymi sie zastanawiam i rozwazam :)

Najbardziej w serialu mi sie nie podoba liniowosc jego : kiedy cos sie komus zaczyna ukladac to ta osoba ginie tak jak bylo mi brat z siostra sie pogodzili to brata zabili siostra z Sayetem sie pokochali to zabili siostre itd ipt jak zabija hobbita to olewam serial bo najprzyjemniej sie ogladalo watek milosny jego z Clare bo byl szczery i dosc prosty.

PS.
Mikhail zaperwne teraz straci reke xD

Moim zdaniem najgorszy z finalow sezonow.
  • 0

A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.

#784 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 04.08.2007 - |10:19|

Najbardziej w serialu mi sie nie podoba liniowosc jego : kiedy cos sie komus zaczyna ukladac to ta osoba ginie tak jak bylo mi brat z siostra sie pogodzili to brata zabili siostra z Sayetem sie pokochali to zabili siostre itd ipt jak zabija hobbita to olewam serial bo najprzyjemniej sie ogladalo watek milosny jego z Clare bo byl szczery i dosc prosty.

Przez takie coś właśnie rodzą się beznadziejne (jak dla mnie) teorie czyśćca.. wszystko się układa, no to 'misja' wypełniona - do piachu - czy tam w jakis inny wymiar.

Co do romansu charliego z claire też zyczylem im jak najlepiej. Bardziej pasują mi do siebie niż Jack-Kate, Kate-Sawyer, albo shannon-sayid :D
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

#785 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 04.08.2007 - |14:15|

Nikt nie pomyślał o tym, że Desmondowi też dość podobała się Claire (kręcił się wokół niej cały czas, zaimponował *chronieniem* jej i Charliego), i że *wypadek* w The Looking Glass to dobrze zaplanowane morderstwo? :)
  • 0

#786 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 04.08.2007 - |21:16|

Nikt nie pomyślał o tym, że Desmondowi też dość podobała się Claire (kręcił się wokół niej cały czas, zaimponował *chronieniem* jej i Charliego), i że *wypadek* w The Looking Glass to dobrze zaplanowane morderstwo? :)

Niezłe by z niego ziółko wtedy było. To Penny mu nie wystarcza? :D
  • 0

#787 Grzebul

Grzebul

Sierżant

• VIP
  • 741 postów
  • MiastoTrójmiasto

Napisano 06.08.2007 - |00:20|

Penny jest brzyda gruba i male wstretne zeby
  • 0

#788 quisatz

quisatz

Kapral

• Użytkownik
  • 245 postów
  • MiastoPiotrkow

Napisano 06.08.2007 - |04:44|

Ja bym jeszcze hobbita nie skreslal noo chyba ze macie juz info ze nie bedzie gral w 4 sezonie lub zrezygnowal z serialu na rzecz inna np filmu jesli tak prosze o takie info.
Np Mikhail potrafil z strzala w sercu ubrac kombinezon pletwonurka :lol:

Desmond widzial tylko jak tonie hobbit a nie widzial jak zasysa wode do pluc. Jesli nie klamal :lol: to ma jeszcze 3,5min aby wyplynac przez wybity luk na powieszchnie. Wizje Desmonda sa krudkotrwale a transport Clare helikopterem moze sie odbyc za np 3sezony kiedy to hobbit poleci drugim :P

Użytkownik quisatz edytował ten post 06.08.2007 - |04:52|

• 0

A kiedy podniosł sie z kaluzy krwi jego serce ogarnol gniew.

#789 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 06.08.2007 - |13:04|

Penny jest brzyda gruba i male wstretne zeby

Mnie też się ona nie podoba, no ale o gustach sie nie dyskutuje ;)

Ja bym jeszcze hobbita nie skreslal noo chyba ze macie juz info ze nie bedzie gral w 4 sezonie lub zrezygnowal z serialu na rzecz inna np filmu jesli tak prosze o takie info.
Np Mikhail potrafil z strzala w sercu ubrac kombinezon pletwonurka :lol:

Desmond widzial tylko jak tonie hobbit a nie widzial jak zasysa wode do pluc. Jesli nie klamal :lol: to ma jeszcze 3,5min aby wyplynac przez wybity luk na powieszchnie. Wizje Desmonda sa krudkotrwale a transport Clare helikopterem moze sie odbyc za np 3sezony kiedy to hobbit poleci drugim :P

Mikhail w nic sie nie ubierał ze strzała w sercu, on miał juz stroj płetwonurka wcześniej :P

Charliego też nie przekreślam, a jeśli chodzi o aktora itd. zapraszam do działu spoiler bo tu o tym nie dyskutujemy ;)
  • 0

#790 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 07.08.2007 - |08:17|

To jak w polskim AXN bylo z tym either/neither?
  • 0

#791 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 07.08.2007 - |17:39|

Było neither
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#792 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 07.08.2007 - |19:19|

Jejku, prosze, nie zaczynajcie znowu na ten temat.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#793 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 07.08.2007 - |20:09|

Jejku, prosze, nie zaczynajcie znowu na ten temat.

To nie jest rozpoczynanie tematu tylko jego definitywne zakończenie. Neither i już.
  • 0

#794 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 07.08.2007 - |20:27|

To nie jest rozpoczynanie tematu tylko jego definitywne zakończenie. Neither i już.

Pewnie, ze neither bo nic innego tu nie pasuje. Slowo either jest w tym kontexcie bez sensu.
  • 0
Living is easy with eyes closed

#795 Twarz

Twarz

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 07.08.2007 - |21:31|

Ja sie tylko z ciekawosci zapytalem zeby juz rozwiac wszelkie watpliwosci, po co tyle agresji, lol.
  • 0

#796 Zagubiony

Zagubiony

Szeregowy

• Email
  • 12 postów

Napisano 19.08.2007 - |23:13|

tak wlasnie przegladalem sobie final 3sezonu i w ostatniej scenie to Jack mowi do Kate ,ze ma dosc klamstw czy zycia ?? w napisach mam zycia a raczej slysze LIE ........ jak juz o tym pisaliscie na poprzednich 50sciu stronach to dajcie mi bana - nie chcialo mi sie czytac
  • 0

#797 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 20.08.2007 - |09:02|

tak wlasnie przegladalem sobie final 3sezonu i w ostatniej scenie to Jack mowi do Kate ,ze ma dosc klamstw czy zycia ?? w napisach mam zycia a raczej slysze LIE ........ jak juz o tym pisaliscie na poprzednich 50sciu stronach to dajcie mi bana - nie chcialo mi sie czytac

Kłamstw ;)
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#798 ruun

ruun

Szeregowy

• Email
  • 2 postów

Napisano 23.11.2007 - |13:26|

A jak to było w TVP w ostatniej scenie z Jackiem i Kate, w napisach z hatak.pl Jack powiedział: "nie powinniśmy byli opuszczać wyspy" , ktoś mi powiedział że na TVP było "nie powinniśmy żyć" :)
  • 0

#799 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 23.11.2007 - |14:02|

A wiadomo jak było na TVP z tym either i neither ? :D

Użytkownik jacekfreeman edytował ten post 23.11.2007 - |14:03|

• 0

#800 Gaw

Gaw

Szeregowy

• Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 23.11.2007 - |14:13|

Lipa byla, cos w stylu:

Kolo: czlonek rodziny, przyjaciel?
Jack: Tak

:D
  • 0