Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#781 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 09.10.2004 - |13:08|

Austria naprzód! Austria naprzód! Z całej siły kibicujemy Austriakom! Czemu? Nasza piłka jest w, przepraszam tych którzy jedzą, gównie od dobrych kilku lat. Ale zawsze na kilka porażek trafia się jeden sukces, i wszyscy utwierdzają się w przekonaniu: może nie jest tak źle, może coś da się zrobić. Ano właśnie się nie da, i liczę na to że nam nakopią także w kolejnych meczach, władze PZPN się zmienią, Janasa wywalą i wszystkich kadrowiczów również. A potem to możemy rozmawiać...
  • 0

#782 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |13:14|

Austria naprzód! Austria naprzód! Z całej siły kibicujemy Austriakom! Czemu? Nasza piłka jest w, przepraszam tych którzy jedzą, gównie od dobrych kilku lat. Ale zawsze na kilka porażek trafia się jeden sukces, i wszyscy utwierdzają się w przekonaniu: może nie jest tak źle, może coś da się zrobić. Ano właśnie się nie da, i liczę na to że nam nakopią także w kolejnych meczach, władze PZPN się zmienią, Janasa wywalą i wszystkich kadrowiczów również. A potem to możemy rozmawiać...

<_< Polska piłka jaka jest każdy widzi,ale to jest nasza Polska piłka i trzeba ją uszanować taką jaką jest.A tam u was w Stanach masz gdzie obejrzeć mecz???
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#783 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 09.10.2004 - |13:29|

... i trzeba ją uszanować taką jaką jest.

Jak piłkarze , trenerzy i działacze zaczną mnie szanować to ja na pewno się odwzajemnię, a na razie to nie ma co dąć w narodową nutę.
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#784 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |16:24|

Jak piłkarze , trenerzy i działacze zaczną mnie szanować to ja na pewno się odwzajemnię, a na razie to nie ma co dąć w narodową nutę.

Do piłkarzy pretensji mieć nie można w sporadycznych przypadkach.Grają tak,jak ich trenerzy wyszkolili.
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#785 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 09.10.2004 - |17:05|

nieno sory ale dzis wygra tylko POLSKA Austria niestety nieda rady
Castor Krieg calkowicie sie z toba niezgadzam jak sie nieuda to trener itak wyleci a zmian niebedzie mamy juz reprezentacje B i co z tego jak tam niechca grac rezerwy A czyli niebedzie wiekszych zmian tylko jak zwykle trener a eliminacje w plecy a MS przeciesz sa w Niemczech tzn pelno polakow na stadionach wniosek Polaka musi wygrac i awansowac do finalow niewiadomo ile bedziemy czekac na tak niedalekie miejsce MS
dzis Austria-Polska 1-3
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#786 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 09.10.2004 - |17:10|

Castor Krieg ponownie trafia celnie w sam środek tarczy! :D
Zgadzam się z Tobą w stu procentach.
Cały PZPN nadaje się do wymiany podobnie jak reprezentacja.
Z przykrością stwierdzam, że nie mam komu kibicować.
I jeszcze długo tak będzie.
  • 0

Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć: digart.pl
Dołączona grafika

#787 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 09.10.2004 - |17:22|

nio niestety zmiana PZPN to tylko pobozne zyczenie narazie niewykonalne choc moze kiedys kilka rozumnych istot mialo juz nawet niezly plan zmian w PZPN ale niestety musialy one zawadzac wielkim tego zwiazku i zginely w zapomnieniu dlatego to czego mozna sie spodziewac po kolejnych przegranych meczach to kolejna zmiana trenera a poco nam ona moze Janas niejest najlepszy ale niech chociasz dostanie szanse a zmiana trenera w trakcie tak waznych rozgrywek jak EMS to glupota
  • 0
"... jak nie ma tego tutaj, to jest gdzieś indziej i tam tego poszukam ..." K.Puchatek

#788 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 09.10.2004 - |17:31|

Tym "wielkim" z PZPN zależy tylko na uratowaniu stołka, więc zmiana trenera jest pewna.
Zmiana trenera i nic ponad to.
Jak zawsze :wacko:
  • 0

Dołączona grafika

#789 fantomik

fantomik

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 09.10.2004 - |18:23|

No chyba czas na typowanie wyniku meczu. Ja typuję wynik 2 -1 dla Austrii. A wy jaki wynik typujecie?
  • 0

#790 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 09.10.2004 - |18:25|

Po "dobrej grze" przegramy 0-2. :D
  • 0

#791 koziu

koziu

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCzestochowa

Napisano 09.10.2004 - |18:27|

Polska rozpocznie spotkanie w składzie: Jerzy Dudek - Marcin Baszczyński, Jacek Bąk, Tomasz Hajto, Tomasz Rząsa - Marcin Zając, Radosław Kałużny, Sebastian Mila, Jacek Krzynówek - Grzegorz Rasiak, Maciej Żurawski.

i poco ten rasiak a franek lawe grzeje paranoja
  • 0

#792 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 09.10.2004 - |18:29|

Panie Janasie :censored: a gdzie Franek? :censored:
  • 0
VeeDee

#793 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |18:32|

W sumie skład elegancki oprócz Rasialdo :/ Chwała Bogu,że Janosik nie wystawił Levandinho bo już wogóle była by żałoba :D Pojedziemy Austryjaków 3-1 !!!!!!!!!!!!!! Viva La Polonia!!!!!!!!!!!!!
  • 0

#794 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 09.10.2004 - |18:38|

Jak już wcześniej powiedział Castor.
0:2 dla Austrii
Po "pięknym" meczu, w którym nasi piłkarze jak zwykle grali skutecznie, efektywnie, wywalczyli przewagę , ale po kilku przypadkowych rajdach Austryjaków przegrali. :hyhy: :hyhy: :hyhy:
  • 0

Dołączona grafika

#795 gmerek

gmerek

Starszy plutonowy

• VIP
  • 571 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 09.10.2004 - |18:47|

Po "pięknym" meczu, w którym nasi piłkarze jak zwykle grali skutecznie, efektywnie, wywalczyli przewagę , ale po kilku przypadkowych rajdach Austryjaków przegrali. :hyhy: :hyhy: :hyhy:

A z Ciebie marcinssdd, jak zwykle niepoprawny optymista ;) :D
Pozdrawiam
  • 0
"...Gdyby Pinokio wiedział jakie jest życie - nigdy nie chciałby zostać chłopcem..."

#796 Miriell

Miriell

Szeregowy

• Użytkownik
  • 64 postów
  • MiastoCzęstochowa

Napisano 09.10.2004 - |18:50|

Pomimo wszystko jestem ciekawa jak tam dzisiaj bedzie wygladal ten mecz!!
Bylo by super gdyby nasi pokazali klase i wygrali ;) Wtedy byloby co oblewac ;)

Tak ze jestem dobrej mysli i mam nadzieje ze mecz Polska - Austria bedzie meczem gdzie bedzie na co popatrzec!!!!! ;)
  • 0
Ci, którzy poszukują jedności,znajdą wszystko, czego szukają.

Ja już znalazłam!!!

#797 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 09.10.2004 - |18:51|

A z Ciebie marcinssdd, jak zwykle niepoprawny optymista  ;)  :D
Pozdrawiam

Optymista?
Ja - optymista :blink:
Noo - wypraszam ja sobie :P

Jak zwykle?
Niepoprawny?
:o Optymista??? :wacko:

P.S. Bardzo mnie to rozweseliło -gmerek dzięki za poprawienie mi nastroju - ubawiłem się po pachy.
Pozdrawiam :D :D :D

UPDATE:

Bylo by super gdyby nasi pokazali klase i wygral

I kto tu jest optymista :hyhy: :hyhy: :hyhy:

Użytkownik marcinssdd edytował ten post 09.10.2004 - |18:52|

• 0

Dołączona grafika

#798 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 09.10.2004 - |18:51|

Nie no, nie można tak do zera. Przecież Żuraw musi przynajmniej jedną strzelić.
  • 0
VeeDee

#799 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.10.2004 - |18:52|

Bravo dla urodzonych "optymistów",oby więcej takich na forum :angry:
  • 0

#800 marcinssdd

marcinssdd

Plutonowy

• Email
  • 496 postów
  • MiastoJawornik

Napisano 09.10.2004 - |18:56|

Nie no, nie można tak do zera. Przecież Żuraw musi przynajmniej jedną strzelić.

Niestety jeden Żuraw wiosny nie czyni :D
A uwierzcie mi chciałbym.

Bravo dla urodzonych "optymistów",oby więcej takich na forum mad.gif

Czegoś się tak nabzdyczył MacGyver? ;)
Więcej optymizmu :hyhy:
  • 0

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych