Skocz do zawartości

Jericho

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
855 odpowiedzi w tym temacie

#781 rarehare

rarehare

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 501 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 22.02.2008 - |17:59|

Ja tam się tym nie martwię.
Zakończenie mają nakręcone, a teraz już lepiej nie ryzykować takich ekscesów jakie były po pierwszym sezonie. :)
2 Sezon trzyma narazie kapitalną formę i lepiej, żeby tak zostało.
  • 0

#782 Spearhawk

Spearhawk

Kapral

• Użytkownik
  • 247 postów
  • MiastoRzeszów

Napisano 22.02.2008 - |18:11|

2 Sezon trzyma narazie kapitalną formę i lepiej, żeby tak zostało.

Z tym stwierdzeniem nie można się nie zgodzić. Mnie najbardziej z nowych bohaterów spodobał się major Bakcs, poczciwy oficer DG, wyrozumiały i jakby nie było bardzo ludzki jak na żołnierza. Tylko zastanawiam się kim jest ten tajemniczy człowiek, który zamierza pomóc Hawkins`owi.

Użytkownik Spearhawk edytował ten post 22.02.2008 - |18:13|

• 0

#783 wonsky

wonsky

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoElbląg

Napisano 24.02.2008 - |12:24|

A ja z innej beczki: Po obejrzeniu 2 odcinka dowiedziałem się, że nowe państwo ma się nazywać Sprzymierzone Stany Ameryki (Allied States of America, w skrócie A.S.A). Dlaczego więc każdy żołnierz nowego rządu ma na mundurze napis U.S. Army? Taki mały offtop ;)
  • 0
Dieu me garde de mes amis; mes ennemis je m'en charge
Kardynał Richelieu (1585 - 1642)

Dołączona grafika

#784 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 24.02.2008 - |14:05|

Dlaczego więc każdy żołnierz nowego rządu ma na mundurze napis U.S. Army? Taki mały offtop wink.gif

Bo głupotą było by szyć nowe mundury w dobie kryzysu...

#785 wonsky

wonsky

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoElbląg

Napisano 24.02.2008 - |14:55|

Ale flagi na mundurach są nowe ;) Więc czemu nie napis?
  • 0
Dieu me garde de mes amis; mes ennemis je m'en charge
Kardynał Richelieu (1585 - 1642)

Dołączona grafika

#786 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 24.02.2008 - |16:07|

bo flagi są na rzepy (podobnie nazwisko i oznaczenie jednostki), a napis z tego co pamiętam naszyty (aczkolwiek mogę się mylić)

#787 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 26.02.2008 - |15:32|

Jak już wiadomo, że serial ten ma być w polskiej tv wcześniej chodziły pogłoski, że będzie on emitowany na Polsacie, ale Polsat tłumaczy się brakiem miejsca w ramówce! No więc emisja serialu nie została anulowana gdyż serial ten będzie emitowany w 4 w każda Środę o 21.00 po 2 odcinki od 19 marca! Jedynie pokrywa się z Zabójczymi umysłami na Pulsie ale co tam!
  • 0

#788 boscorelli

boscorelli

Redakcja GHN

• VIP
  • 264 postów
  • MiastoBielsko-Biała/Ustroń

Napisano 26.02.2008 - |20:45|

Ta i będzie pokazywany jako "Jerycho" w Czwórce.

Użytkownik boscorelli edytował ten post 26.02.2008 - |20:47|

• 0

#789 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 05.03.2008 - |09:45|

Mała zmiana nastąpiła w Czwórce, gdyż serial Jerycho będzie emitowany w każdy piątek od 21 marca o 21 po 2 odcinki. Serial 24 przesunięty na środy na 21! Aha a tak na prawdę to Jerycho ma swoją premierę w Czwórce w Środę no już w czwartek 35 minut po północy!
  • 0

#790 Kalamir

Kalamir

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 05.03.2008 - |17:50|

LOL sprawa Jericho irytuje mnie strasznie. Dla mnie był (jest) to najlepszy serial ostatnich lat. No to chyba normalne, że się denerwuje skoro grożą mi, że seria padnie. Chciałem zobaczyć coś w klimatach post nuklearnych i sie doczekałem, ale oczywiście ktoś musi mi to odebrać. Wielka szkoda. 2 sezonu nie iglądam jeszcze, poczekam na całość.

Warto jeszcze zauważyć, że Jake to Bohater nieprzeciętny. Analizują głównych bohaterów ze wszystkich serii Jake z JERICHO oraz kapitan Sisko z DS9 kasują konkurencję po całości.
  • 0

#791 Evaneon

Evaneon

Szeregowy

• Email
  • 4 postów
  • MiastoGliwice

Napisano 05.03.2008 - |22:12|

Kiedyś stawiałem PrisonBreaka, Lostów i Jericho na jednej szali. Ale niedawno zorientowałem się że gdybym miał oglądnąć coś drugi raz to TYLKO JERICHO.
Piepszoni amerykanie :/ Wolą w kółko oglądać naginane na maxa Losty, i Prisonbreaki (lost się poprawił troszkę ale przestałem oglądać PB) niż coś nowego i fajnego :/
  • 0

#792 Magnes

Magnes

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 195 postów
  • Miastowiocha na Śląsku

Napisano 14.03.2008 - |09:04|

Ps: ma ktoś dane oglądalności odcinka 4 i 5, ponieważ oglądalność poprzednich odcinków była z pewnością zaniżona przez "wyciek"

Wyciek na oglądalność nie miał wpływu (ujemnego), odcinki 4 i 5 miały niestety gorszą oglądalność niż poprzednie. 5 najsłabszą w sezonie.
  • 0
http://magory.net - moja strona

#793 pablocoo

pablocoo

Kapral

• Grupa Hatak
  • 249 postów

Napisano 14.03.2008 - |11:47|

Ps: ma ktoś dane oglądalności odcinka 4 i 5, ponieważ oglądalność poprzednich odcinków była z pewnością zaniżona przez "wyciek"

12 lutego - 7,08
19 lutego - 5,86
26 lutego - 6,90
4 marca - 5,65
11 marca - 5,87
  • 0

#794 rarehare

rarehare

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 501 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 14.03.2008 - |13:29|

Czyli o 3 sezonie możemy już raczej zapomnieć. :rolleyes:
  • 0

#795 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 14.03.2008 - |13:32|

Wielka szkoda. Przynajmniej zostanie zapamiętany jako jeden z tych zakończonych tak jak należy :)
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#796 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 15.03.2008 - |21:08|

Koniec "Jericho"!

Stacja CBS musi podjąć szybką decyzję co do zakończenia drugiego sezonu Jericho. Do wyboru są dwa zakończenia. Jedno kończy definitywnie historię małego miasteczka w stanie Kansas. Drugie zakłada kontynuację serialu.

Wszystko wskazuje na to, że nie będzie kolejnego sezonu Jericho. Serial wraz z Cane i Moonlight znalazł się na zagrożonej pozycji. Pewne jest, że z tej sytuacji nie wyjdą wszystkie seriale. Czy na straconej pozycji znajdzie się Jericho?

Najważniejsze jest to, że jeśli CBS zdecyduje się wyrzucić Jericho z ramówki, fani będą walczyć o kolejny sezon.

źródło: http://mseriale.pl/
  • 0

#797 k-rol

k-rol

Starszy plutonowy

• Grupa Hatak
  • 535 postów
  • Miastowlkp.

Napisano 15.03.2008 - |21:21|

Nie liczyłbym na tę walkę. Taki numer przechodzi raczej tylko raz ;) tym bardziej, że najbardziej zdenerwowało ludzi, że zakończenie I sezonu zakończyło się tak, a nie inaczej, ze wskazaniem, że będą dalsze losy. Teraz wystarczy zakończyć serial na dobre i wszystkie protesty, petycje i happaningi na nic sie zdadzą. Tym bardziej, że patrząc na oglądalność nie ma co się dziwić decyzji stacji, no bo gdzie te walczące o losy serialu miliony, kiedy nadchodzi pora emisji? ;)
  • 0

Dołączona grafika

#798 seyret

seyret

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 17.03.2008 - |17:33|

no bo gdzie te walczące o losy serialu miliony, kiedy nadchodzi pora emisji? wink.gif

Pewnie śpią :)

Ten sezon to totalna porażka CBS. Oni nie powinni puszczać Jericho o 10 wieczorem. Dziwią się dlaczego nikt tego nie ogląda... po prostu jest za późno. Jericho powinno być emitowana o 8 lub 9 i by było wszystko ok.
  • 0

#799 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 22.03.2008 - |00:17|

No i to by było na tyle, koniec, za tydzień ostatni odcinek serialu.

CBS NUKES 'JERICHO'
CBS made it official on Friday - "Jericho" won't be returning for a third season.

"The March 25th episode of Jericho will be the series finale," the network said in a statement released to the press. "Without question, there are passionate viewers watching this program; we simply wish there were more. We thank an engaged and spirited fan base for keeping the show alive this long, and an outstanding team of producers, cast and crew that went through creative hoops to deliver a compelling, high quality second season. We have no regrets bringing the show back for a second try. We listened to our viewers, gave the series an opportunity to grow, and the producers put a great story on the screen. We're proud of everyone's efforts."

Industry insiders suggest attempts to shop the show elsewhere are a possibility however its high cost of production will be a major hurdle. Producers filmed two endings for Tuesday's finale - a cliffhanger and a more conclusive ending, the latter of which will be used as the result of today's decision.

• 0
Master of possimpible ;)

#800 Asignion

Asignion

Starszy plutonowy

• LAMER
  • 628 postów

Napisano 27.03.2008 - |21:40|

Skończyłem oglądać. Na początku serial był dosyć kiepski - ot taka obyczajówka, gdzieś tam z katastrofą w tle, ale potem się rozkręciło. I choć wyjaśnienie tego, kto, jak i dlaczego zaatakował Stany z jednej strony bardzo mi się podobało, to z drugiej strony zabrzmiało to prawie jak komunistyczna propaganda - oto źli kapitaliści znajdują sposób na legalną kradzież połowy terytorium Stanów Zjednoczonych ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych