Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#781 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 18.04.2006 - |10:15|

Pokażę wam coś bardzo ciekawego, ale radzę wchodzić tylko tym, którzy nie chcą znać niektórych rzeczy, a niektóre są naprawde szokujące.

Pojawiło się coś takiego dziwnego w internecie, nie wiem czy to jest prawdziwe, prawdopodobnie nie, ale jeśli tak to 2x23,24 będzie Eko/Libby epizodem ?? :P No i zobaczcie kto wróci, ale jeszcze zobaczcie JAK wróci... Ja mam wątpliwości co do prawdziwości tego dokumnetu, oceńcie sami jego prawdziwość jak i to co jest w nim napisane :P (Duże spoilery, naprawdę duże, jak ktos nie chce, niech nie czyta)

http://img517.images...678/lost9ir.gif
Lluuudzie, wciąż nie wiem co powiedzieć jeśli te spoilery są prawdziwe. Ale w sumie nie wierzę, że tak będzie wyglądał finał.
W skrócie:
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownik boone edytował ten post 18.04.2006 - |10:20|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#782 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 18.04.2006 - |10:36|

Jezeli taki mialby byc final moze byc ciekawie, nie wydaje mi sie ze to jest autentyczne. Primitywna robota w Photoshopie :P.
Jednak powrot Desmonda jest mozliwy i wlasnie na to czekam. Kolejne powiazania osob znajdujacych sie na wyspie. Tak jak myslalem retrospekcje bylyby wtedy mieszana, kilku osob . I coz za zbieg okolicznosci lodka akurat za 42.000$ :D Moze to przez ta przekleta lodke Desmond znalazl sie na tej wyspie :>

Użytkownik PaWs edytował ten post 18.04.2006 - |10:37|

• 0

#783 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 18.04.2006 - |10:37|

Z tego dokumentu nie rozumiem tylko:
Kelvin (Photo Dbl) marching thru jungle
i słowa 'Widmore' - szukałem też w słownikach ale nie ma :(
Jak ktoś by to przetłumaczył to byłbym wdzięczny ;)
  • 0

#784 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 18.04.2006 - |10:40|

W tym dokumencie Widmore to chyba imię... Tak mi się wydaję. Nie wspomnę już o Widmore Construction (test ciążowy Sun i naklejka na balonie stamtąd są :P )
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#785 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 18.04.2006 - |10:44|

Kelvin (zdjecie podwojne (?) ) maszerujacy przez dzungle, podaza za nim Desmond. Napisane bardzo niepoprawnie jezykowo :P
Widmore to jest firma ktora pojawila sie juz kilkakrotnie w czasie trwania LOST. TUTAJ jest to wypisane dokladniej.
  • 0

#786 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 18.04.2006 - |10:45|

W tym dokumencie Widmore to chyba imię... Tak mi się wydaję.

Hm... nie pomyślałem o tym :P
Ale chyba masz racje - "Desmond is let out of prison / sees Widmore"
Nie dość, że z tego zdania troche to wynika to jeszcze Widmore jest pisane dużą literą ;)
  • 0

#787 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 18.04.2006 - |10:57|

W tym dokumencie Widmore to chyba imię... Tak mi się wydaję. Nie wspomnę już o Widmore Construction (test ciążowy Sun i naklejka na balonie stamtąd są :P )

To raczej nie jest imie bo wynikaloby ze ta osoba wystepuje w tym odcinku, a niema jej wypisanej na tej kartce wiec raczej odpada ta teoria. Pozostaje jedynie ta firma Widmore Construction, a ona juz wiele miala wspolnego z bohaterami.
  • 0

#788 Tony

Tony

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 18.04.2006 - |12:40|

Czyli wg tego dokumentu, Charlie i Eko odkryja nowy bunkier?:) Mam nadzieje ze drugi sezon nie skonczy sie tak samo jak pierwszy, - odkryciem nowego bunkra:)
  • 0

#789 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 18.04.2006 - |12:51|

Czyli wg tego dokumentu, Charlie i Eko odkryja nowy bunkier?:) Mam nadzieje ze drugi sezon nie skonczy sie tak samo jak pierwszy, - odkryciem nowego bunkra:)

Nie... raczej idą po dynamit (ale nie jest tam powiedziane czemu) idą potem do naszego bunkra a potem Rose Claire i Locke słyszą... jak drzwi się zapadają.

Musiałem połączyć posty, żeby nie było, że piszę post za postem :P

Spoilery dzisiejsze umieszczone na spoilerfix ( a więc potwierdzone.)
Odcinek 2x23 nazywa się Live Together, Die Alone

Odcinek 2x21 to retrospekcje Eko, ale pojawi się w nich Libby

Libby pojawi się też w finale... Och Jezu co za emocje dzisiaj !! biggrin.gif
new 04/18 - In a flashback at the airport, Charlotte delivers a message to Eko and Libby asks if if everything is all right. Source: Aloha Oe and call sheet at SurvivorSucksForum

# new 04/18 - It might look as though Kate and Jack are zooming toward coupledom, but there's a serious wrench by the end of the season! Source: Kristin on E!Online

Desmond returns!!! We get to see Kelvin!!!!!

I won't say how...but what, that is a different matter!

Today: filming in Dina's coffee shop: Charlotte (played by Brooke Anderson) (sorry but I can't remember a Charlotte-help anyone?) delivers message to Mr. Eko - Libby asks if he's all right???????????

Libby buys DESMOND a coffee and asks if he has the $42,000!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!

Libby offers Desmond her BOAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Later this week filiming of Eko and Charley going to the hatch to find the dynamite.

Desmond awakes on the shore, Desmond being carried to the hatch....KELVIN going through the jungle with Desmond following him; Desmond runs back to the hatch...

Widmore tells Desmond off....again...who's Widmore???

Later this week:

Desmond is let out of PRISON.....sees Widmore....Desmond talks to Penny (again...who IS this Penny?) IN THE STADIUM.

Cast list is Mr. Eko, Libby, Desmond Dr. Waxman/Candle; Charlotte

There is also another airport scene filming.....

Są też nowe rzeczy z czatu z Kristin (odbył się wczoraj, a ja w ogóle o nim zapomniałem przez te święta biggrin.gif )

From 12looloo: On Lost, is Henry Gale "him"?
I honestly don't know, but thanks to our dear friend Thomas (seat42f), who passed along this awesome link, we can be fairly certain that the Artist Formerly Known as Henry Gale is (a) a doctor, (cool.gif fairly influential in his tribe and © so creepy he makes Ethan look like a Disney cartoon. Also, Thomas pointed out this very clever anagram which my sources tell me was indeed intentional: "Henry Gale Minnesota" = "See another man lying." Leapin' lizards!
--------------------------------------------------------
From juileo: It appears someone gained access to the Lost beach set and was able to snap a couple of photos of some graves that have yet to be filled. Is someone dying?
Watch my Vine clip! I talk about this there. And regarding the number I give, I know of at least that many--could be more! We will see.
---------------------------------------------------------
From annakate: You told Skaters to "breathe" when you said Jack was getting closer. Was there a reason, or was it just moral support?
There was a reason for that! It might look as though Kate and Jack are zooming toward coupledom, but there's a serious wrench by the end of the season!

Użytkownik boone edytował ten post 18.04.2006 - |16:04|

• 0

#790 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 18.04.2006 - |15:36|

Tak mnie naszło (pisze o tym tu, bo to jest powiązane z tymi spoilerami a nie chce spoilerować poza tym tematem ;]), że skoro Libby dała desmondowi łódke to musiała mieć do niego dużo zaufania - a w pamiętnikach na abc (nie wszystko czytałem więc moge się mylić) było, że autor słyszał o tym, że chowają w bunkrze człowieka - "brata". A wiadomo, że plotki na wyspie szybko i łatwo się rozchodzą więc mogła też pójść plota, że w bunkrze był gość - a konkretnie "Desmond". Wróćmy do początku - żeby komuś pożyczyć łódkę trzeba mieć naprawdę duże zaufanie do tej osoby albo być cholernie bogatym i nie mieć co robić z kasą. A, że Libby raczej bogata nie jest możemy założyć, że Desmond to jej brat! Plotki się rozeszły o Desmondzie a później o uwięzionym człowieku więc możliwe, że sobie skojarzyła te 2 fakty i wtedy wszystko układa się w miare logiczną całość (chociaż troche głupią :) ).
  • 0

#791 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 19.04.2006 - |15:33|

Nie... raczej idą po dynamit (ale nie jest tam powiedziane czemu) idą potem do naszego bunkra a potem Rose Claire i Locke słyszą... jak drzwi się zapadają.

Musiałem połączyć posty, żeby nie było, że piszę post za postem :P

Spoilery dzisiejsze umieszczone na spoilerfix ( a więc potwierdzone.)
Odcinek 2x23 nazywa się Live Together, Die Alone

Libby pojawi się też w finale... Och Jezu co za emocje dzisiaj !! biggrin.gif
new 04/18 - In a flashback at the airport, Charlotte delivers a message to Eko and Libby asks if if everything is all right. Source: Aloha Oe and call sheet at SurvivorSucksForum

# new 04/18 - It might look as though Kate and Jack are zooming toward coupledom, but there's a serious wrench by the end of the season! Source: Kristin on E!Online
Desmond returns!!! We get to see Kelvin!!!!!

I won't say how...but what, that is a different matter!

Today: filming in Dina's coffee shop: Charlotte (played by Brooke Anderson) (sorry but I can't remember a Charlotte-help anyone?) delivers message to Mr. Eko - Libby asks if he's all right???????????

Libby buys DESMOND a coffee and asks if he has the $42,000!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!

Libby offers Desmond her BOAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Later this week filiming of Eko and Charley going to the hatch to find the dynamite.

Desmond awakes on the shore, Desmond being carried to the hatch....KELVIN going through the jungle with Desmond following him; Desmond runs back to the hatch...

Widmore tells Desmond off....again...who's Widmore???

Later this week:

Desmond is let out of PRISON.....sees Widmore....Desmond talks to Penny (again...who IS this Penny?) IN THE STADIUM.

Cast list is Mr. Eko, Libby, Desmond Dr. Waxman/Candle; Charlotte

There is also another airport scene filming.....

Są też nowe rzeczy z czatu z Kristin (odbył się wczoraj, a ja w ogóle o nim zapomniałem przez te święta biggrin.gif )
From 12looloo: On Lost, is Henry Gale "him"?
I honestly don't know, but thanks to our dear friend Thomas (seat42f), who passed along this awesome link, we can be fairly certain that the Artist Formerly Known as Henry Gale is (a) a doctor, (cool.gif fairly influential in his tribe and © so creepy he makes Ethan look like a Disney cartoon. Also, Thomas pointed out this very clever anagram which my sources tell me was indeed intentional: "Henry Gale Minnesota" = "See another man lying." Leapin' lizards!
--------------------------------------------------------
From juileo: It appears someone gained access to the Lost beach set and was able to snap a couple of photos of some graves that have yet to be filled. Is someone dying?
Watch my Vine clip! I talk about this there. And regarding the number I give, I know of at least that many--could be more! We will see.
---------------------------------------------------------
From annakate: You told Skaters to "breathe" when you said Jack was getting closer. Was there a reason, or was it just moral support?
There was a reason for that! It might look as though Kate and Jack are zooming toward coupledom, but there's a serious wrench by the end of the season!

Ktoś mogłby przetłumaczyć tak ogólnie w skrócie bo nie wszystko rozumiem...
  • 0
The memory remains.

#792 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 19.04.2006 - |15:54|

Ktoś mogłby przetłumaczyć tak ogólnie w skrócie bo nie wszystko rozumiem...

Odcinek 2x23 nazywa się Live Together, Die Alone (życ razem, umierać samotnie)

Kate i Jack zbliżą się do siebie. W odcinku 2x21 Libby spyta Eko czy wszystko w porządku, gdy taka dziewczyna Charlotte dostarczy mu jakąś wiadomośc. W finałowym odcinku mamy flashbacki Desmonda, pojawi się w nich Libby, która spyta czy ten ma 42 000$,a potem pozyczy mu łódkę. We wspomnieniachDesmonda zobaczymy niejakoą Widmore, a na wyspie ujrzymy Kelvina. Eko i Charlie pójdą po dynamit, Rose odbędzie pogawędkę z lockie, a Clarie, Rose i Locke usłyszą wybuch.

Pojawił się spoiler ostateczny co do finałowych retrospekcji. Będą to wspomnienia jedynie Desmonda, a nie Libby :(

New spoiler, ale nie mam pojęcia co mówi;
new 04/19 - Per the Hollywood Reporter, Cynthia Watros, aka Lost's Libby, has been tapped to join Tom Cavanagh on the CBS comedy pilot My Ex-Life, calling into question the fate of Hurley's little gal pal (although her Ex-Life role is said to be just a "guest-starring" one). Source: TV Guide Online

Użytkownik boone edytował ten post 19.04.2006 - |19:44|

• 0

#793 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 19.04.2006 - |20:38|

W sieci pojawiła się informacja, że Cynthia Watros- czyli Libby z „Zagubionych”, zagra jedną z głównych ról w pilocie nowego serialu stacji CBS, pt. „My Ex-Life”. Będzie on opowiadać historię dwójki przyjaciół, którzy są rozwiedzionym małżeństwem, wspólnie wychowującym dziecko.

na glownej stronie OTG Lost jest ten news ^_^
  • 0

#794 DEBEK

DEBEK

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 20.04.2006 - |11:52|

Nie wiem czy zauważyliście ale Kate mówi do Jacka takie słowa : Live together Die Alone,. Myśle że odcinek o tym tutule moze być mocno z nimi związany
  • 0

#795 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 20.04.2006 - |18:48|

Nowy spoiler na SpoilerFix:

04/19 - The two-hour finale is basically one big Desmond flashback. Source: Ask Ausiello @ TV Guide

Czyli potwierdzone jest ze flashbacki beda Desmonda, napewno sie wiele wyjasni dzieki temu :>

04/19 - Per the Hollywood Reporter, Cynthia Watros, aka Lost's Libby, has been tapped to join Tom Cavanagh on the CBS comedy pilot My Ex-Life, calling into question the fate of Hurley's little gal pal (although her Ex-Life role is said to be just a "guest-starring" one). Source: TV Guide Online [Note: Sources tell us that Libby will not return next season.]

Spoiler juz byl, ale pojawila sie notatka ze nie zobaczymy juz Libby w kolejnym sezonie, wiec ona z pewnoscia musi umrzec, czyli jeden grob jest juz zapelniony :P zostal jeszcze drugi :>

Użytkownik PaWs edytował ten post 20.04.2006 - |18:52|

• 0

#796 Old Death

Old Death

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 21.04.2006 - |06:04|

Może drugi będzie dla Hurleya bo zrozpaczony popełni samobójstwo? :D
  • 0

#797 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 21.04.2006 - |08:02|

Może drugi będzie dla Hurleya bo zrozpaczony popełni samobójstwo? :D

Ale może się okazać, że zginie zupelnie inny aktor.Moim faworytem jest Fenry.
  • 0
.

#798 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 21.04.2006 - |15:40|

Ale może się okazać, że zginie zupelnie inny aktor.Moim faworytem jest Fenry.

Tez uwazam ze pozegnamy sie z Fenrym ale watpie zeby Lostowicze pochowali go przy naszych rozbitkach, wiec nadal sadze ze umrze jeden z glownych bohaterow :>
  • 0

#799 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 21.04.2006 - |21:14|

Tez uwazam ze pozegnamy sie z Fenrym ale watpie zeby Lostowicze pochowali go przy naszych rozbitkach

Eko im wygłosi kazanie o przebaczaniu i pochowa go przy reszcie.
  • 0

#800 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 22.04.2006 - |09:27|

Pojawił się trailer do specjalnego odcinka Reckonning, który zostanie wyemitowany już 26 kwietnia w USA.
Oto link do trailera: http://www.thetailse...oning promo.mpg
Trailer jest interesujący z dwóch powodów. Zawiera 2 sceny z odcinków, których jeszcze nie było!
Widzimy walkę między Aną Lucią i Fenrym w bunkrze oraz Michaela, który celuje z broni w stronę kamery (może się doszukuję, ale nie wygląda mi na to, że on celuje do jednego z innych :P )
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych