Skocz do zawartości

Zdjęcie

W jakim jesteś wieku?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
167 odpowiedzi w tym temacie

#61 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 04.05.2004 - |12:35|

ludzie sie zmieniaja - ci których miałem za spoko zrobili sie jacys "dziwni" i ludzi nie poznawaja na ulicy a ci co przez całą podstawówke byli uważani za głupków są naprawde spoko ludzmi, zawsze sie zatrzymaja pogadają etc .....

Czasy średnie szkoły uwazam za jedne z lepszych aczkolwiek studia to juz super jazda .....
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#62 tom2407

tom2407

Starszy kapral

• Moderator
  • 278 postów
  • MiastoZabrze

Napisano 04.05.2004 - |12:53|

Ja skończyłem podstawówke dopiero 5 lat temu, a i tak nie poznaje ludzi... ale w moim przypadku chodzi o to, że nie chce ich poznawać. Słysze jak inni wspominaja okres podstawówki, jako tego czasu sielskiej młodości.... Ja jestem chyba inny, bo bardzo się cieszyłem, gdy już mogłem wyjść z tej szkoły i przestać sie kontaktować z tymi porypanymi "kolegami"... Myśle, że ten najmilszy okres sie dopiero zacznie (nie długo zaczne studiować.... przynajmniej mam taka nadzieje)

Ja tez nie za ciekawie wspominam czasy podstawowki...szkola srednia byla SPOKO :)...a studia sa Najlepsze...spoko ludzie na odpowiednim poziomie...moglbym wiecznie studiowac :), ale niestety tylko roczek mi zostal :(

Pozdrowionka :)

#63 VinIc

VinIc

Starszy szeregowy

• VIP
  • 147 postów

Napisano 04.05.2004 - |20:27|

To może ja też dodam parę słów:
Z mojej podstawówki tylko 5 osób wyszło na ludzi (wliczjąc w to mnie ;)). Dlaczego? - paru zakończyło edukacje na szkole podstawowej, kolejnych dwóch siedziało w poprawczaku, kilku poszło do zawodówki, a z reszta sie jakoś rozproszyła.
Okres szkoły średniej wspominam dobrze. Szczególnie podobał mi sie koniec trzeciej i cała czwarta klasa. Był to okres gdy cała nasza klasa się całkowicie zgrała (cała - a rzadko się to zdarza, bo często niektórzy odtają). Studniówka - kolejny fajny okresik ;) ;)
Dopiero zacząłem studia i jak narazie podoba mi się - nawet bardzo. Wizja najbliższych 4 lat napawa mnie zadowoleniem.
hehe
  • 0

#64 tom2407

tom2407

Starszy kapral

• Moderator
  • 278 postów
  • MiastoZabrze

Napisano 06.05.2004 - |07:20|

Z mojej podstawówki tylko 5 osób wyszło na ludzi (wliczjąc w to mnie ;)). Dlaczego? - paru zakończyło edukacje na szkole podstawowej, kolejnych dwóch siedziało w poprawczaku, kilku poszło do zawodówki, a z reszta sie jakoś rozproszyła.

To miales ciekawa podstawowke :)
W jednym sie nie zgodze....ze jesli osoba nie poszla do szkoly sredniej ( czy nawet wyzszej ) a zdecydowala sie pojsc do zwodowki to wcale nie znaczy ze nie wyszla na tzw. ludzi....bo nie wyksztalcenie decyduje jakim sie jest czlowiekiem a charakter, styl bycia i rozumienie innych

Użytkownik tom2407 edytował ten post 06.05.2004 - |07:20|

#65 Thomass

Thomass

Plutonowy

• VIP
  • 424 postów
  • MiastoKraków

Napisano 06.05.2004 - |07:48|

VinIc chyba raczej chodzilo o to ze wiekszosc ludzi z jego podstawowki nie mialo i nie ma zadnych ambicji...
Szczerze mowiac najwieksza ambicja polowy ludzi z mojej podstawowki jest siedzenie pod blokiem picie piwa i plucie na chodnik...
  • 0
Nienawidze poniedzałku...

#66 tom2407

tom2407

Starszy kapral

• Moderator
  • 278 postów
  • MiastoZabrze

Napisano 06.05.2004 - |07:54|

VinIc chyba raczej chodzilo o to ze wiekszosc ludzi z jego podstawowki nie mialo i nie ma zadnych ambicji...
Szczerze mowiac najwieksza ambicja polowy ludzi z mojej podstawowki jest siedzenie pod blokiem picie piwa i plucie na chodnik...

Ambcja, ambicja...niekiedy wzgledy materialne, domowe i inne nie pozwalaja na dalsze ksztalcenie sie
Co do koles z piwkami....to u mnie bylo podobnie ale teraz jest calkowicie OK..ludzie wyrosli z tego :)

#67 Toht

Toht

Szeregowy

• Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 06.05.2004 - |09:09|

Co prawda to prawda ,ale czasami się nie wyrasta... :angry: Jak na złość -_-
A ambicja to śliźiutka sprawa...Nigdy nic nie wiadomo <_< A tym bardziej co z kogo wyrośnie... :P

Pozdrowienia z galaktyki śle
T
o
h
T

• 0

#68 XaM

XaM

Szeregowy

• Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 06.05.2004 - |13:56|

No jak na razie 25 lat heh
Qrde ale stary jestem
Pozdrawiam
  • 0

#69 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 06.05.2004 - |18:11|

W jednym sie nie zgodze....ze jesli osoba nie poszla do szkoly sredniej ( czy nawet wyzszej ) a zdecydowala sie pojsc do zwodowki to wcale nie znaczy ze nie wyszla na tzw. ludzi....bo nie wyksztalcenie decyduje jakim sie jest czlowiekiem a charakter, styl bycia i rozumienie innych

Święte slowa...
Sam skończyłme zawodówke na początku myślałem że to najwiekszy bląd mojego życia ale gdyby nie ta szkoła moje życie potoczolo by sie dalej fatalnie, glównie o kase chodziło. A teraz pracuje i ucze się w zaocznym LO :D
  • 0
Sg1 - Far - B5 Rulezzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!

Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!

#70 VinIc

VinIc

Starszy szeregowy

• VIP
  • 147 postów

Napisano 06.05.2004 - |20:20|

To miales ciekawa podstawowke :)

hmm - nie każdy chodzi do super podstawówki, z której wszyscy zdają na studia i są w ogóle spełnieni w życiu.

Dziwi mnie Twoja wypowiedź bo nie przypominam sobie żebym mówił, że ktoś kto skończył zawodówkę jest gorszy. To że charakter i osobowość jest bardzo ważna wiem sam i staram się do tego przekonywać innych. Tak więc chybiłeś w związku z interpretacją mojego posta ;)

Tak jak Thomass czytaj między wierszami a zrozumiesz co miałem na myśli. Jego interpretacja jest właściwa.

Co do koles z piwkami....to u mnie bylo podobnie ale teraz jest calkowicie OK..ludzie wyrosli z tego

Jednakże nie wszyscy mają takie szczęście. Bowiem łatwo się stoczyć, a trudno podnieść.

No jak na razie 25 lat heh
Qrde ale stary jestem
Pozdrawiam

Mam pytanie do Ciebie Xam, co Twój post wnosi do dyskusji, gdyż ja nie rozumiem. Z ostatnich paru Twych postów wnioskuje, że pretendujesz do innej grupy użytkowników. Podobnie było z uzytkownikiem karata4 i się skończyło pisanie głupich postów.

Święte slowa...
Sam skończyłme zawodówke na początku myślałem że to najwiekszy bląd mojego życia ale gdyby nie ta szkoła moje życie potoczolo by sie dalej fatalnie, glównie o kase chodziło. A teraz pracuje i ucze się w zaocznym LO

Jeszcze raz podkreślam, nie neguję zawodówki ani tych ludzi. Każdy bowiem człowiek jest indywidualnością, która w nosi do swego życia jak i życia innych osób pewną nutkę niepowtarzalności.
Myslę, że zrozumieliście przekaz.

Użytkownik VinIc edytował ten post 06.05.2004 - |20:27|

• 0

#71 Loki

Loki

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 141 postów
  • MiastoCiechanów/Płock

Napisano 06.05.2004 - |21:54|

Jasne, że zrozumieliśmy przekaz... W Ciechanowie, jest kilka liceów - jedno z nich uważane jest za....hmmm... można by powiedzieć elitarne (chociaż to oczywiście brednie, ale nie chce sie nad tym wywodzić). Powiem jedno - ludzie którzy tam chodzą, powinni być super elitą (jedna koleżanka która tam chodzi, powiedziała mi kiedyś, że do tej szkoły idą osoby ambitne i utalentowane). Kolega Thor (ten po zawodówce), jak i ja, możemy stwierdzić z całym przekonaniem, że 75% ludzi z tej szkoły nie nadaje się do życia w społeczeństwie... Gadanie, że ten skończył to, a ten skończył tamto, liczy sie tylko przy przyjeciu do pracy. Kurde, nie musze nikomu przypominac historie pewnego chłopaka, ktorego wyrzucili ze szkoly, bo uwazali go za kretyna, ktorego sie nie da niczego nauczyć. Mowa oczywiscie o Albercie Einsteinie...
  • 0
ISTNIEJĄ TRZY STRONY KAŻDEJ KWESTII:
-TWÓJ PUNKT WIDZENIA,
-JEGO PUNKT WIDZENIA i
-DO DIABŁA Z TYM WSZYSTKIM

#72 Thor

Thor

Starszy szeregowy

• VIP
  • 112 postów
  • MiastoCiechanów

Napisano 06.05.2004 - |22:05|

Do tej szkoły chodzą same rozpieszczone dzieciaczki bogatych rodziców i to prawda nie potrafia funkcjonowac w społeczeństwie wiekszośc osób w tej szkole uważa sie za pępek śwaita i nie licza sie z innymi :blink: tylko takich pozabi.....
A dziewczyny z tej szkoły to juz prawdziwe zakręty przytocze wypowiedź jedenj "Dzięki temu że poszłam do tej szkoły jestem teraz taka inteligentna" jak to uslyszałem to normalnie malo nie padłem ze smiechu i zarazem szoku :lol:
  • 0
Sg1 - Far - B5 Rulezzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!

Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!

#73 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 07.05.2004 - |08:26|

Jeden z nauczycieli we średniej szkole opowiadał nam o jednym z profesorów na Politechnice Ślaskiej co uczy który zaczynał od zawodówki swoje kształcenie potem wieczorowe technikum studia itd ...... Zreszta mam wielu kumpli po zawodówce i są bardziej "normalini" niż kolesie po studiach których znam .....

Z mojej podstawówki to studiuje nas 4 z całej klasy ale za to ze szkoły średniej to połowa z 34 osób poszła na studia.
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#74 artpi

artpi

Starszy szeregowy

• VIP
  • 135 postów
  • MiastoWarszawa -&gt; Gocław

Napisano 09.05.2004 - |21:11|

"Dzięki temu że poszłam do tej szkoły jestem teraz taka inteligentna"

Ej, dobre, dobre. :D

Ciekawa ta szkoła, bo jak na razie nie udało się nikomu podnieśc współczynnika iq po osiągnięciu 12 roku życia.

Ale biorąc dosłownie wypowiedź tej panienki, to co tam robią? Mózg amputują?
  • 0
Kłamstwo zawsze popłaca. To kiedy prawda wyjdzie na jaw, zaczynają się problemy...

#75 tom2407

tom2407

Starszy kapral

• Moderator
  • 278 postów
  • MiastoZabrze

Napisano 10.05.2004 - |20:20|

Jeden z nauczycieli we średniej szkole opowiadał nam o jednym z profesorów na Politechnice Ślaskiej co uczy który zaczynał od zawodówki swoje kształcenie potem wieczorowe technikum studia itd ......

JA mam ta przyjemnosc ze ow profesor mnie uczyl...swietny wykladowca...czlowiek z klasa :)

#76 Donar

Donar

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów
  • MiastoSOSNOWIEC

Napisano 18.11.2004 - |23:09|

HEH ja mam 22 :clap: i fajnie że nie jestem najmłodszy :P
  • 0

#77 Ankh

Ankh

Kapral

• Użytkownik
  • 152 postów
  • MiastoBytom

Napisano 19.11.2004 - |00:28|

No to jeden głosik na przedział 26-30.
W przyszłym roku przechodzę do grupy kolejnej :lol:
  • 0
Dołączona grafika

#78 Donar

Donar

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów
  • MiastoSOSNOWIEC

Napisano 19.11.2004 - |01:49|

W przyszłym roku przechodzę do grupy kolejnej  :lol:

Hehe nie ma sie czym przejmować, najważniejsze jest doświadczenie, a z resztą zgodnie z Teorią Daniela Jackson'a zawsze można porzucić powłoke cielesną i przejść na wyższy poziom egzystencji :P
  • 0

#79 Ankh

Ankh

Kapral

• Użytkownik
  • 152 postów
  • MiastoBytom

Napisano 19.11.2004 - |07:36|

Hehe nie ma sie czym przejmować, najważniejsze jest doświadczenie, a z resztą zgodnie z Teorią Daniela Jackson'a zawsze można porzucić powłoke cielesną i przejść na wyższy poziom egzystencji :P

Pewnie że się nie przejmuję.
Jednak co do porzucenia powłoki cielesnej i przejścia na wyższy poziom egzystencji to jak najbardziej jestem za, ale gdzieś za ok. 40 lat :hyhy:
  • 0
Dołączona grafika

#80 Jason Voorhes

Jason Voorhes

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów
  • MiastoLegionowo

Napisano 19.11.2004 - |11:38|

Jeszcze sie mieszcze w przedziale 15-19 :=)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych