W jakim jesteś wieku?
Napisano 04.05.2004 - |12:35|
Czasy średnie szkoły uwazam za jedne z lepszych aczkolwiek studia to juz super jazda .....
Napisano 04.05.2004 - |12:53|
Ja tez nie za ciekawie wspominam czasy podstawowki...szkola srednia byla SPOKOJa skończyłem podstawówke dopiero 5 lat temu, a i tak nie poznaje ludzi... ale w moim przypadku chodzi o to, że nie chce ich poznawać. Słysze jak inni wspominaja okres podstawówki, jako tego czasu sielskiej młodości.... Ja jestem chyba inny, bo bardzo się cieszyłem, gdy już mogłem wyjść z tej szkoły i przestać sie kontaktować z tymi porypanymi "kolegami"... Myśle, że ten najmilszy okres sie dopiero zacznie (nie długo zaczne studiować.... przynajmniej mam taka nadzieje)
Pozdrowionka
Napisano 04.05.2004 - |20:27|
Z mojej podstawówki tylko 5 osób wyszło na ludzi (wliczjąc w to mnie
Okres szkoły średniej wspominam dobrze. Szczególnie podobał mi sie koniec trzeciej i cała czwarta klasa. Był to okres gdy cała nasza klasa się całkowicie zgrała (cała - a rzadko się to zdarza, bo często niektórzy odtają). Studniówka - kolejny fajny okresik
Dopiero zacząłem studia i jak narazie podoba mi się - nawet bardzo. Wizja najbliższych 4 lat napawa mnie zadowoleniem.
hehe
Napisano 06.05.2004 - |07:20|
To miales ciekawa podstawowkeZ mojej podstawówki tylko 5 osób wyszło na ludzi (wliczjąc w to mnie
). Dlaczego? - paru zakończyło edukacje na szkole podstawowej, kolejnych dwóch siedziało w poprawczaku, kilku poszło do zawodówki, a z reszta sie jakoś rozproszyła.
W jednym sie nie zgodze....ze jesli osoba nie poszla do szkoly sredniej ( czy nawet wyzszej ) a zdecydowala sie pojsc do zwodowki to wcale nie znaczy ze nie wyszla na tzw. ludzi....bo nie wyksztalcenie decyduje jakim sie jest czlowiekiem a charakter, styl bycia i rozumienie innych
Pozdrowionka
Użytkownik tom2407 edytował ten post 06.05.2004 - |07:20|
Napisano 06.05.2004 - |07:48|
Szczerze mowiac najwieksza ambicja polowy ludzi z mojej podstawowki jest siedzenie pod blokiem picie piwa i plucie na chodnik...
Napisano 06.05.2004 - |07:54|
Ambcja, ambicja...niekiedy wzgledy materialne, domowe i inne nie pozwalaja na dalsze ksztalcenie sieVinIc chyba raczej chodzilo o to ze wiekszosc ludzi z jego podstawowki nie mialo i nie ma zadnych ambicji...
Szczerze mowiac najwieksza ambicja polowy ludzi z mojej podstawowki jest siedzenie pod blokiem picie piwa i plucie na chodnik...
Co do koles z piwkami....to u mnie bylo podobnie ale teraz jest calkowicie OK..ludzie wyrosli z tego
Pozdrowionka
Napisano 06.05.2004 - |09:09|
A ambicja to śliźiutka sprawa...Nigdy nic nie wiadomo
Pozdrowienia z galaktyki śle
T
o
h
T
Napisano 06.05.2004 - |13:56|
Qrde ale stary jestem
Pozdrawiam
Napisano 06.05.2004 - |18:11|
Święte slowa...W jednym sie nie zgodze....ze jesli osoba nie poszla do szkoly sredniej ( czy nawet wyzszej ) a zdecydowala sie pojsc do zwodowki to wcale nie znaczy ze nie wyszla na tzw. ludzi....bo nie wyksztalcenie decyduje jakim sie jest czlowiekiem a charakter, styl bycia i rozumienie innych
Sam skończyłme zawodówke na początku myślałem że to najwiekszy bląd mojego życia ale gdyby nie ta szkoła moje życie potoczolo by sie dalej fatalnie, glównie o kase chodziło. A teraz pracuje i ucze się w zaocznym LO
Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!
Napisano 06.05.2004 - |20:20|
hmm - nie każdy chodzi do super podstawówki, z której wszyscy zdają na studia i są w ogóle spełnieni w życiu.To miales ciekawa podstawowke
Dziwi mnie Twoja wypowiedź bo nie przypominam sobie żebym mówił, że ktoś kto skończył zawodówkę jest gorszy. To że charakter i osobowość jest bardzo ważna wiem sam i staram się do tego przekonywać innych. Tak więc chybiłeś w związku z interpretacją mojego postaW jednym sie nie zgodze....ze jesli osoba nie poszla do szkoly sredniej ( czy nawet wyzszej ) a zdecydowala sie pojsc do zwodowki to wcale nie znaczy ze nie wyszla na tzw. ludzi....bo nie wyksztalcenie decyduje jakim sie jest czlowiekiem a charakter, styl bycia i rozumienie innych
Tak jak Thomass czytaj między wierszami a zrozumiesz co miałem na myśli. Jego interpretacja jest właściwa.VinIc chyba raczej chodzilo o to ze wiekszosc ludzi z jego podstawowki nie mialo i nie ma zadnych ambicji...
Jednakże nie wszyscy mają takie szczęście. Bowiem łatwo się stoczyć, a trudno podnieść.Co do koles z piwkami....to u mnie bylo podobnie ale teraz jest calkowicie OK..ludzie wyrosli z tego
Mam pytanie do Ciebie Xam, co Twój post wnosi do dyskusji, gdyż ja nie rozumiem. Z ostatnich paru Twych postów wnioskuje, że pretendujesz do innej grupy użytkowników. Podobnie było z uzytkownikiem karata4 i się skończyło pisanie głupich postów.No jak na razie 25 lat heh
Qrde ale stary jestem
Pozdrawiam
Jeszcze raz podkreślam, nie neguję zawodówki ani tych ludzi. Każdy bowiem człowiek jest indywidualnością, która w nosi do swego życia jak i życia innych osób pewną nutkę niepowtarzalności.Święte slowa...
Sam skończyłme zawodówke na początku myślałem że to najwiekszy bląd mojego życia ale gdyby nie ta szkoła moje życie potoczolo by sie dalej fatalnie, glównie o kase chodziło. A teraz pracuje i ucze się w zaocznym LO
Myslę, że zrozumieliście przekaz.
Użytkownik VinIc edytował ten post 06.05.2004 - |20:27|
Napisano 06.05.2004 - |21:54|
-TWÓJ PUNKT WIDZENIA,
-JEGO PUNKT WIDZENIA i
-DO DIABŁA Z TYM WSZYSTKIM
Napisano 06.05.2004 - |22:05|
A dziewczyny z tej szkoły to juz prawdziwe zakręty przytocze wypowiedź jedenj "Dzięki temu że poszłam do tej szkoły jestem teraz taka inteligentna" jak to uslyszałem to normalnie malo nie padłem ze smiechu i zarazem szoku
Come to me play with me can't You see i'm just the sex mashine !!
Napisano 07.05.2004 - |08:26|
Z mojej podstawówki to studiuje nas 4 z całej klasy ale za to ze szkoły średniej to połowa z 34 osób poszła na studia.
Napisano 09.05.2004 - |21:11|
Ej, dobre, dobre."Dzięki temu że poszłam do tej szkoły jestem teraz taka inteligentna"
Ciekawa ta szkoła, bo jak na razie nie udało się nikomu podnieśc współczynnika iq po osiągnięciu 12 roku życia.
Ale biorąc dosłownie wypowiedź tej panienki, to co tam robią? Mózg amputują?
Napisano 10.05.2004 - |20:20|
JA mam ta przyjemnosc ze ow profesor mnie uczyl...swietny wykladowca...czlowiek z klasaJeden z nauczycieli we średniej szkole opowiadał nam o jednym z profesorów na Politechnice Ślaskiej co uczy który zaczynał od zawodówki swoje kształcenie potem wieczorowe technikum studia itd ......
Pozdrowionka
Napisano 18.11.2004 - |23:09|
Napisano 19.11.2004 - |00:28|
W przyszłym roku przechodzę do grupy kolejnej
Napisano 19.11.2004 - |01:49|
Hehe nie ma sie czym przejmować, najważniejsze jest doświadczenie, a z resztą zgodnie z Teorią Daniela Jackson'a zawsze można porzucić powłoke cielesną i przejść na wyższy poziom egzystencjiW przyszłym roku przechodzę do grupy kolejnej
Napisano 19.11.2004 - |07:36|
Pewnie że się nie przejmuję.Hehe nie ma sie czym przejmować, najważniejsze jest doświadczenie, a z resztą zgodnie z Teorią Daniela Jackson'a zawsze można porzucić powłoke cielesną i przejść na wyższy poziom egzystencji
Jednak co do porzucenia powłoki cielesnej i przejścia na wyższy poziom egzystencji to jak najbardziej jestem za, ale gdzieś za ok. 40 lat :hyhy:
Napisano 19.11.2004 - |11:38|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »