Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 068 - S03E21 - Greatest Hits

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
302 odpowiedzi w tym temacie

#61 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 17.05.2007 - |19:19|

co tu się rozpisywać... super odcinek. zdecydowanie najlepszy 3 sezonu. Charli mógł głośniej krzyczeć to może by go te babki nie usłyszały :D poza tym to zachował się jak prawdziwy bohater i myślę że jednak nie zginie.

co do wizji Desmonda to zawsze widzi on śmierć Charliego plus jakieś blisko powiązane ze sobą wydarzenia. nie widzi tego jak ratuje Charliego lecz to jak on ginie. nie zapominajmy, że Desmond zawsze się waha przed zmianą swojej wizji. poprzednio wyraźnie się wahał więc zakładam, że teraz też lecz jak zobaczył jaki Charli jest opanowany i odważny i jak jednocześnie ciężko mu jest się rozstać z Clair postanowił go uratować i popłynąć za niego. myślę, że gdy Des się obudzi od razu popłynie za Charlim i go uratuje.
  • 0

#62 radkorek

radkorek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 17.05.2007 - |19:20|

mysle, ze pokazanie akurat dwoch kobiet (a konkretniej braku mezczyzn) w podwodnej stacji nie jest przypadkowe...

dokładnie to samo mi przyszło na myśl

przecież normalnie wyszli by jacyś faceci, komandosi czy coś, a tu dwie babeczki :D

byc może ma to jakieś powiązanie z tym rodzeniem na wyspie, tylko jakie?? :huh:

PS. Obejrzyjcie sobie jeszcze raz końcówkę serialu, jak Charli płynie do stacji, nie wydaje wam sie że jest to troche zmontowane w pewnych momentach? :P
  • 0

#63 Santiago

Santiago

Kapral

• Email
  • 170 postów
  • MiastoThe Swan

Napisano 17.05.2007 - |19:23|

Ja mam pytanie odnośnie finału: Będzie on w środę już czy mi się zdaję?:) Przepraszam, że tutaj pytam.

Odcinek rewelacyjny, retro wzruszajace:D Zreszta cala sytuacja Charliego dramatyczna. W ogóle dziwne, że inni nie usłyszeli wybuchu drzewa:P
  • 0
"If we can't live together, we're gonna die alone."

#64 marlicek

marlicek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoMałyszyn

Napisano 17.05.2007 - |19:23|

wreszcie znalazlem napisy...
hmm moim zdaniem to ten odcinek nie byl taki zbyt fantastyczny,jak dla mnie to 3x20 byl powalajacy, ale ten znowu byl taki jak to bylo w pierwszej serii.tez dobry, ale jak dla mnie nie najlepszy, moze finalowy bedzie the best :)
  • 0

#65 Soul_of_Warrior

Soul_of_Warrior

Kapral

• Użytkownik
  • 177 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 17.05.2007 - |19:28|

Siema.

Postanowiłem dołączyć do waszego forum :)

1 rzecz to czy oni nie mogli uciąć jakieś 30 metrów tego kabla i zrobić z niego rurke do oddychania ??
Wtedy bez problemu by tam dotarł ....

2 rzecz taka mała wtopa -
0:40:29 - prawa ręka Charliego - jest pasek z kamykami
0:40:32 - tylko zegarek
0:40:36 - ma spowrotem pasek
"chyba że na moment przełożył do lewej łapy, ale był chyba owinięty i wątpie w to"
  • 0

You're not afraid of the dark, are you?

#66 Kiz

Kiz

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 288 postów

Napisano 17.05.2007 - |19:37|

Zreszta cala sytuacja Charliego dramatyczna. W ogóle dziwne, że inni nie usłyszeli wybuchu drzewa:P

Chyba raczej nie, gdyż Karl wyraźnie mówił, że będą za parę godzin co oznacza, że nie wypłynęli z Hydry.
DODANE:
Karla nawet nie było w tym momencie na głównej Wyspie.

przecież normalnie wyszli by jacyś faceci, komandosi czy coś, a tu dwie babeczki

A czy musieli być tam mężczyźni?? Kobitki były przeszkolone w posługiwaniu się bronią, więc Charlie nie stanowi / stanowił dla nich problemu.

Ktoś napisze, że to mogły być babki z DHARMY( jak wiemy, każdy z naukowców, czy ludzi z obsługi umiał się posługiwać bronią-wypadki z tubylcami -retro Ben'a)- ale jak długo wytrzymałyby bez wymiany powietrza, jedzenia itp. Więc Ben dał ultimatum- albo przystępujecie do nas albo robimy "najazd" a wtedy będzie gorzej .

P.S

Czy czasem Des nie chciał zdopingować Charlie'go by ten popłynął jednak do "Zwierciadła" mówiąc, że popłynie, za niego. "Wizja" się spełni a Des wpadnie w objęcia Penny.
Bo kto powiedział, że Des ma czyste zamiary? No niby jest pomocny, ratuje Charlie'go z różnych opałów a to go przybliża do ukochanej, która jest " na wyciągnięcie ręki".Bo skoro Penny wysyła jednostkę ratowniczą, już prawie odkryła gdzie się podziewa Des, to co jest dla Des'a "poświęcić" jedną osobę,by znaleźć się w ramionach ukochanej.
Zawsze może powiedzieć, że jego wizja się spełniła i nie był w stanie Charlie'go uratować :D

Użytkownik Kiz edytował ten post 17.05.2007 - |19:53|

• 0

#67 Vismund

Vismund

Kapral

• Email
  • 249 postów

Napisano 17.05.2007 - |19:38|

Rewelacyjny odc. Chyba po Exodusie najlepszy. Motyw z największymi przebojami wzruszający do łez. Charlie podskoczył u mnie w rankingu ulubionych bohaterów. Flashe jedne z najlepszych w Loscie.
Będzie się działo za tydzień! :D

PS: Desmond miał fałszywą wizję, czy może Charlie wciśnie ten przełacznik póżniej?
  • 0
"Wiiiiiiiiiiith... a HERRING!"

#68 confidence man

confidence man

Kapral

• Email
  • 236 postów

Napisano 17.05.2007 - |19:45|

PS: Desmond miał fałszywą wizję, czy może Charlie wciśnie ten przełacznik póżniej?

o ile uważnie oglądałem to Des nic nie mówił o tym, że Charli zaraz po dostaniu się do stacji wciśnie przełącznik i utonie. na pewno się jeszcze sporo wydarzy... to są tylko przebłyski.
  • 0

#69 marlicek

marlicek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoMałyszyn

Napisano 17.05.2007 - |19:46|

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

• 0

#70 titos2k

titos2k

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 17.05.2007 - |19:59|

średni odcinek.
na zbyt dużo frontów prowadzony. Przez co nic się nie przesuneło do przodu.
Raczej wyrównało do końcowego epizodu.

Nagle po roku nieobecności pojawił się Bernard. I to od razu dali mu strzelać do puszek. Zaszalał.

--
ps.
chciałem pozdrowić Hatak.pl że w tym trudnym dniu dla polskich twórców napisów oni dzielnie się trzymają - zawsze was będę wspierał [ finansowo też :bag: ].
  • 0

#71 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 17.05.2007 - |20:10|

Jestem Pewny, że Charlie nie zginie .. zbyt dużo jest takich sytuacji że niby ma zginąć i za dłuugo się to ciągnie ... ( mam nadzieję , że to prawda ! bo polubiłem bardzo Charliego )

Odcinek bardzo dobry to taki wstęp przed finałem .. za tydzien ojj będzie się działo :) i szkoda, że to będzie ostatni odcinek sezonu :(
  • 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#72 Pchela87

Pchela87

Szeregowy

• Email
  • 30 postów

Napisano 17.05.2007 - |20:20|

Mały offtop

Nie wiem czy ktoś to zauważył przedemną ale laska z podwodnej stacji jest bardzo podobna do laski Sawera, tej z którą ma dziecko. Pewnie to nie ona ale warto to odnotować, a nóż trafię :)
  • 0

#73 Teoria spiskowa

Teoria spiskowa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 130 postów

Napisano 17.05.2007 - |20:22|

Mały offtop

Nie wiem czy ktoś to zauważył przedemną ale laska z podwodnej stacji jest bardzo podobna do laski Sawera, tej z którą ma dziecko. Pewnie to nie ona ale warto to odnotować, a nóż trafię :)

Też to zauważyłam. Laska faktycznie podobna jest do Cassidy. :huh:
  • 0

Destiny is a fickle bitch.
Only fools are enslaved by time and space.
Ostrożna obserwacja jest jedynym kluczem do prawdy i pełnego zrozumienia.

#74 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 17.05.2007 - |20:23|

Odcinek dobry, ale nie uważam że najlepszy w całym sezonie. Po prostu dobry, jak dla mnie bez jakiś większych rewelacji. Dla mnie ten docinek był takim przygotowaniem do finału, który ma nas zaskoczyć. Ja cały czas nie wierzę Juliet. Dobrze, że Sayid zachowuje się rozsądnie. Co do Charliego to po zakończeniu odcinka pomyślałem, że może jednak nie umrze, zobaczymy lubię tę postać. Retrospekcje całkiem niezłe. Teraz czekam do ostatniego odcinka 3 serii myślę, że to będzie najlepszy odcinek w całej serii. :) Aha i ocena tego odcinka 8/10. :)
  • 0

#75 Snow

Snow

Szeregowy

• Użytkownik
  • 70 postów
  • MiastoKraków

Napisano 17.05.2007 - |20:36|

Też to zauważyłam. Laska faktycznie podobna jest do Cassidy. :huh:

Dołączona grafika

Faktycznie to może być ona ale równie dobrze jakaś zupełnie nowa postać.

Zastanawiam się czy nie łatwiej byłoby Charliemu spłynąć niżej podciągając się wzdłuż kabla niż normalnie nurkując ?
  • 0

#76 Shephard

Shephard

Szeregowy

• Użytkownik
  • 41 postów
  • MiastoKraków/NH/WRCE

Napisano 17.05.2007 - |20:37|

Nie wiem czy to istotne ale 0:41:29 min. kiedy Charlie rozgląda się po dopłynięciu do stacji widać coś co przypomina człowieka, a może to tylko cień? Oceńcie sami

Użytkownik Shephard edytował ten post 17.05.2007 - |20:39|

• 0

#77 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 17.05.2007 - |20:39|

Dołączona grafika

Faktycznie to może być ona ale równie dobrze jakaś zupełnie nowa postać.

W nocy wszystkie koty są czarne.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#78 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 17.05.2007 - |20:41|

Dołączona grafika

to nowa postać o imieniu bądź ksywce "Greta" i zupełnie inna aktorka
  • 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#79 marlicek

marlicek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoMałyszyn

Napisano 17.05.2007 - |20:46|

Nie wiem czy to istotne ale 0:41:29 min. kiedy Charlie rozgląda się po dopłynięciu do stacji widać coś co przypomina człowieka, a może to tylko cień? Oceńcie sami

prz 41:30 nic nie widac bo obraz leci w leewo a jesli chodzi Ci o to :

Dołączona grafika
dalem mniejszy ss zeby bylo lepiej widac. ale to nie jest czlowiek...tylko jakis kaftan czy cuss...
  • 0

#80 dominika1984r

dominika1984r

Plutonowy

• Użytkownik
  • 426 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 17.05.2007 - |20:50|

prz 41:30 nic nie widac bo obraz leci w leewo a jesli chodzi Ci o to :

Dołączona grafika
dalem mniejszy ss zeby bylo lepiej widac. ale to nie jest czlowiek...tylko jakis kaftan czy cuss...

Albo operator z kamera :D
  • 0
Living is easy with eyes closed

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych