Jaki są kryteria? A skąd ja mam wiedzieć? Skoro Ty twierdzisz, że to Ethan to myślę żę kryteria są takie jak przedstawiłęm w fikcyjnym dialogu powyżej... A jeśli to nie Ethan tylko ktoś inny, kto ma dostęp do akt rozbitków i ma o nich informacje to kryteria mogą być różne: wykształcenie, stan cywiny itd!Nigdy nie powiedziałem, że Ethan to Jacob. Zawsze twierdziłem , że istnieje taka MOŻLIWOŚĆ. Jeśli Jacob wybrał sposród rozbitków tych "dobrych", to musiał się czymś kierować. Taki np. Jack jest lekarzem, wszytskim dookoła pomaga, uratował zycie kilku osobom, a nie załapał się na listę. Tak więc pytam, Robercik: jakie są kryteria doboru na listę Jacoba ? Co decyduje o tym, czy ktoś jest "dobry" i się nadaje ?
Widać po Tobie, że jednak skłaniasz się do tego, że mój dialog jest raczej prawdziwy... Ethan wybrał tych co lubił i mu pomagali... Gooodwin tak samo miał głos stwórczy i też wybrał swoich ziomków... Sam już nie wierzysz w to co piszesz...
Masz racje...każde słowo osoby należącej do The Others jest kłamstwem! Skoro tak uważasz to bravo dla Ciebie!Przeciez wszystko, co powiedział Michaił, to była szczera prawda.
Zgadzam się! Próbujesz załatać ogromne dziury w swojej teorii takim stwierdzeniem! Według mnie nie chodzi o listę osób które znalazły się tam nie przez przypadek tylko przez liste osób odpowiadającym Othersom. A dlaczego? Bo weźmy za przykład grupę ogonową... Co do Bernarda to raczej długo przed lotem zarezerwował miejsce w samolocie... jeśli chodzi o to o czym mówisz, to Inni powinni go porwać...takie gadanie jest bez sensu. próbujesz na siłę załatać ogromne dziury w swojej teorii. Michaił powiedział że człowiek który ich tam wszystkich sprowadził jest wielkim człowiekiem. jest a nie był, a Ethana chyba już nie ma. to że Ethan miał zrobić listę pasażerów to nie znaczy że jest Jacobem. to idiotyczne... zapewne chodzi o listę ludzi którzy nie przez przypadek rozbili się na wyspie, choć i to nie jest pewne.
ale zaraz, zaraz... pogubiłem się... Jack też pewnie dawno miał zarazerwowany lot... czyli mogło chodzic o osoby nie będące na tej liście pasażerów (zarezerwowali miejsca w ostatniej chwili)... czyli np. Said, Sawyer, Lock... (wspominał ktos o tym wcześniej). Nie wierze w to, że z grupy ogonowej tak dużo osób wybrało ten lot w ostatniej chwili...
więc moim zdaniem, ta teoria odpada... Sorry, że tak chaotycznie...
Użytkownik Hans Olo edytował ten post 19.03.2007 - |00:27|