2. scena powrotu Kate + Sawyer, rozmowa Juliet z Sayidem i Sawyerem plus kłótnia Juliet + Ben w kuchni. Po prostu mistrzostwo! Odtwórca roli Bena to chyba najlepszy aktor jakiego w życiu widziałam. Podobny zupelnie do nikogo ale jest fenomenalny, reszta mało mu ustępuje.
3. Juliet - znowu mi namieszali w głowie bo po ostatnim odcinku bylam pewna że będzie szpiegować, dzisiejszy odcinek nadal mnie nie przekonywal że Juliet przechodzi na 'naszą' strone no i jak sie okazalo podejrzenia okazaly sie sluszne. No ale że wszystko wyszlo na jaw to znowu węszę że blondi może zostac na plazy wbrew logicznemu myśleniu. Tylko po co mialaby to robic? Zapewne Juliet wie kim jest Jacob i do czego jest zdolny. Może nie ufa Benowi ale na chłopski rozum wiadomo ze szybciej wydostanie sie z tej wyspy przy pomocy othersów niż naszych a dzisiejszy odcinek pokazał nam tylko jak bardzo jej na tym zalezy.
4. Jacob - jedna wielka zagadka, myśle że siedzi gdzies w chmurach i pali cygaro z ktorego powstaje nasz tajemniczy dymek
ewentualnie Jacob w ogóle nie istnieje...

Logowanie »