Skocz do zawartości

Zdjęcie

Najprzystojniejszy Mężczyzna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
155 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Najprzystojniejszym mężczyzną w serialu jest... (166 użytkowników oddało głos)

Najprzystojniejszym mężczyzną w serialu SG-1...

1. Jack O'Neill (15 głosów [12.50%])

Procent z głosów: 12.50%

2. Daniel Jackson (51 głosów [42.50%])

Procent z głosów: 42.50%

3. Jonas Quinn (11 głosów [9.17%])

Procent z głosów: 9.17%

4. Teal'c (2 głosów [1.67%])

Procent z głosów: 1.67%

5. George Hammond (2 głosów [1.67%])

6. Major Davis (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

7. Martouf/Lantash (1 głosów [0.83%])

Procent z głosów: 0.83%

8. Apophis (2 głosów [1.67%])

9. Ba'al (15 głosów [12.50%])

Procent z głosów: 12.50%

10. Cameron Mitchell (18 głosów [15.00%])

Procent z głosów: 15.00%

11. Inny (3 głosów [2.50%])

Procent z głosów: 2.50%

Najprzystojniejszym mężczyzną w serialu Atlantis...

1. John Sheppard (77 głosów [64.17%])

Procent z głosów: 64.17%

2. Rodney MacKay (9 głosów [7.50%])

Procent z głosów: 7.50%

3. Carson Beckett (7 głosów [5.83%])

Procent z głosów: 5.83%

4. Aiden Ford (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

5. Ronon Dex (18 głosów [15.00%])

Procent z głosów: 15.00%

6. Steven Caldwell (2 głosów [1.67%])

7. Inny (7 głosów [5.83%])

Procent z głosów: 5.83%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#61 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 15.12.2003 - |00:19|

O przepraszam, z mojej strony to nie zachorowanie tylko pofolgowanie całkiem zdrowym instynktom pierwotnym.
Dobrze, galaretka cytrynowa, mało słodzona, żebyście się nie lepiły za bardzo. Termin? Hmm, może początek lata, można by zrobić plenerową walkę? Lasek zielony, polanka słoneczkiem oświetlona, kwiatki młode, ale już w pełni rozwinięte. Ptaszki nad głowami zapewnią podkład dźwiękowy. Kurde, to nie wypali, gdzie ja w taka polankę basenik mały wstawię? Dwuosobowy?

gulus na dobranoc
  • 0

#62 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 15.12.2003 - |09:48|

to ja zaczynam sie odchudzac, coby do lata efektowniej wygladac, i żeby gulus miał lepszy ubaw :)
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#63 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 15.12.2003 - |14:26|

Grudniowa Panienko, droga H.C. W tym wypadku o ubawie mowy być nie może. Liczę na to jedno z rzadkich zrządzeń losu, które pozwoli spleść w jedno wrażenia estetyczne smakowe i wizualne. Galaretka cytrynowa pozwoli rozkoszować się świeżością dalekich krain, powspominać inne rozkosze, w których cytryna gra niepoślednią rolę, że dla przykładku wspomnę Margerittę, Kron, Gin z tonikiem.
Uczta wzrokowa to Wy !!!

gulus

P.S. Jak się da zarobić na tym, to się nie pogniewacie??

P.S.2 Chyba jednak trzeba zakończyć ten wątek, bo dojdzie do linczu
  • 0

#64 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 15.12.2003 - |22:19|

Nie sądzę, zeby doszło do linczu. Ale obawiam się, ze chyba Harriet nie jest zachwycona, bo coś się nie odzywa, hihi :)

Zapomniałam napisać, że z życzeniami nie o mnie chodzi, sama sobie raczej nie skłądam życzeń...wystarczająco dużo dostałam ich od przyjaciół, rodziny, znajomych i członków forum:)

Mój mąz jak usłyszał o galaretce to aż zamruczał... musze przemyśleć sprawe biletów:))

Pozdrawiam

Chyba, że modowie nas zlinczują za offtopic:)

Użytkownik 121277 edytował ten post 15.12.2003 - |22:21|

• 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#65 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 15.12.2003 - |22:32|

Sorki!
Dopiero teraz mogę się wypowiedzieć!
Daruję nawet ... 30% z zysków,a niech mam gest! Byleby Jack O'Neill zaszczycił widowisko i Danielek też!
Liczę na ostry doping i rzucane owoce południowe,aby było się czym pokrzepić.A potem proszę o maść na uczulenie,które może ujawnić się w dziwnych miejscach,nawet... :D
mam nadzieję,że panowie docenią ten wysiłek? Gulus ma romantyczną duszę,jak opisał klimat,od razu zachciało mi się walki!
A,chcę rezerwcję dla znajomych i kumpli,co mnie jeszcze w takiej roli nie widzieli!
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#66 Gość_Abr@_*

Gość_Abr@_*
  • Gość

Napisano 07.03.2004 - |02:44|

Zdecydowanie jestem zwolennikiem kobiet - więc nie oddam głosu na żadnego z wymienionych.
  • 0

#67 hathor

hathor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 07.03.2004 - |22:17|

Dobra to ja napisze cos takiego... :ph34r:
Nie bawię się już w żadne ,, Najprzystojniejszy facet w serialu", ponieważ takie rzeczy robią zdesperowane nastolatki, które nie wiedzą w kim się kochać. To tylko moje obserwacje. To leci tak: najpierw facet z serialu się podoba, potem się zakochuje, a potem sa sny z jego udziałem i przepłakane noce z poduszką. Ja tylko pisze na podstawie swoich obserwacji. ;) Wiem, że raz pisałam że jakiś tam mi sie podoba, ale jakoś już zmądrzałam. Takie coś jest poprostu żałosne. <_<
Ja wiem, że pół forum się na mnie rzuci z siekierami, a szczególnie rexus. :P Przepraszam jeśli kogoś uraziłam, ale taka jest (według mnie) prawda.

PS. Kiedy ta galaretka będzie? :D Ja lubię pomarańczową. :P
  • 0
Grzechem jest nie grzeszyć...

#68 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 07.03.2004 - |22:45|

Przepraszam bardzo, walki galaretkowe, to do mnie, ja mam prawo pierwowykonania (i oglądania). I chyba doszliśmy do wiśniowej?

gulus
  • 0

#69 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 08.03.2004 - |06:59|

Hathor: to chyba tak się dzieję, jak swoją fascynację bohaterem przenosisz na kogoś w real'u. Czyli hormony buzują tak czy inaczej. Jest to argumentacja podobna do tej, jaką stosują kobiety mające dzieci wobec kobiet ich nie mających - że kobieta jest spełniona tylko w macierzyństwie, że wtedy można poczuć się prawdziwą kobietą, blablabla... <_<
  • 0

#70 dark.raven

dark.raven

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 93 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 08.03.2004 - |15:09|

Nie bawię się już w żadne ,, Najprzystojniejszy facet w serialu", ponieważ takie rzeczy robią zdesperowane nastolatki, które nie wiedzą w kim się kochać. To tylko moje obserwacje. To leci tak: najpierw facet z serialu się podoba, potem się zakochuje, a potem sa sny z jego udziałem i przepłakane noce z poduszką. Ja tylko pisze na podstawie swoich obserwacji.  Wiem, że raz pisałam że jakiś tam mi sie podoba, ale jakoś już zmądrzałam. Takie coś jest poprostu żałosne. 

bo ja wiem??... to tylko stwierdzenie , ze ktos jest przystojny...od tego daleka droga do przeplakanych nocy...
Odkad ogladam Sg-1( a bedzie tego juz 4 rok) zawsze uwazalam, ze richard dean Anderson jest przystojny...i na niego glosowalam w ankiecie. Ale sobie zadnych glupot nie wyobrazalam...chociaz jak mi kiedys wpadlo w rece jakies pseudo mlodziezowe czasopismo (typu Bravo), to sie tak usmialam z jednej nastolatki , calujacej telewizor :D :D
Ale do rzeczy...bo odeszlam od tematu i jeszcze mnie gulus wyklnie i ekskomunika oblozy :D ...
Ogladalam 7 serie SG , byl tam taki odcinek , kiedy upada przymierze Jaffa i Tok'Ra...aha juz wiem Death Knell....tam byll super przystojny aktor...nazywa sie Sebastian Spence ( gral kiedys w takim serialu o przepowiedniach Nostradamusa), w SG-1 gra przywodce Tok'Ra..bo o ile dobrze zrozumialam to selmak juz niem nei jest. On to jest przystojny :) :) :)

Ale i tak najbardziej lubie O'Neilla, i podejrzewam nie ja jedna :) :)
  • 0
znana obecnie jako ladyhawke

#71 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 26.04.2004 - |22:53|

Oj, nie ty jedna, dark.raven, nie ty jedna..... lubisz O'Neill'ka.... ech....
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#72 EsaSol

EsaSol

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 02.05.2004 - |17:32|

Na początek pozdrowionka dla wszystkich wielbicielek Daniela on jest przecierz ... (choć mi się wydaje lepiej mu by było bez baków )Dlatego też głosowałam na niego

A właśnie kiedy będzie ten kisiek

gulus Sean Connery to aktor a aktorzy kojarzą się z czym ...? założę się że dlatego on się tak ładnie starzeje.

:) :P
  • 0

#73 Mari

Mari

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 02.05.2004 - |19:51|

Oczywiście Daniel :P
Jakie względy? wszystkie zostały już wymienione. Jego spojrzenie powala... Jonas jednak ma dołeczki, które z kolei są bardzo słodkie ;D
  • 0

#74 Nexus

Nexus

Organizator

• VIP
  • 357 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 02.05.2004 - |20:09|

Jonas jednak ma dołeczki, które z kolei są bardzo słodkie ;D

Ja też mam dołeczki! :D Czy to oznacza, że jestem słodki? ;) Temat właściwie dla płci żeńskiej (no chyba, że ktoś jest innej orientacji :) ), ale gdybym był kobietą...yubidibi dibi dibi dibi du...to chyba zagłosowałbym na...khem khem...eee...*szept* Jack'a :D
  • 0
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes" - Laughing Man

#75 Delphi

Delphi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 02.05.2004 - |21:18|

Nie wypada glosowac facetowi na faceta ................... :rolleyes: :D wiec wypowiem sie tylko odnosnie wypowiedzi hathor. Facet to taki zwierzak, ze wezmie udzial w takim glosowaniu pomiedzy 1-ym a 100-ym rokiem zycia i nie ma w tym nic zlego. Od strony kobiet chyba tez nie i wcale nie trzeba byc nastolatką wyplakującą oczy za Danielem w poduszkę zeby dobrze sie bawic biorąc udzial w niepowaznej ankiecie. :D
  • 0

#76 Sniezynkaa

Sniezynkaa

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 14.01.2005 - |16:39|

Jack jest the Best to jego poczucie humoru... nio i w końcu zawsze radzi sobie ze wszystkim :)
  • 0
Jeśli nie wiesz jak być szczęśliwym- zapytaj sosny :D[COLOR=blue]

#77 Astra

Astra

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów
  • MiastoEłk

Napisano 14.01.2005 - |16:49|

Hhm najprzystojniejszy mężczyzna w serialu?Zagłosowałam na Daniela dlatego że moja druga połowa jest do niego podobny i to nie tylko z wyglądu :]
  • 0

#78 Aga

Aga

Szeregowy

• Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 16.01.2005 - |12:40|

Daniel Jackson - młody, przystojny, sympatyczny.... Tiaaa i to by było na tyle....

Ale Jack O'Neill - mniaaam. :hyhy:

I na niego mój głos :P
  • 0

#79 Wraith

Wraith

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 523 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 09.11.2005 - |09:23|

dziewczyny, napzystojniejszy jest oczywiście Thor :P Ten błyskotliwy umysł i zniewalajaca powaga powoduje usmiech na mej twazy kiedy tylko go widzę :)
  • 0

#80 potfoor

potfoor

Szeregowy

• Użytkownik
  • 40 postów
  • MiastoŚwidnica/Wrocław

Napisano 02.04.2006 - |15:19|

Dziwczyny jeśli lubicie osby z dobrym poczuciem humoru to glosujcie na Loki'ego ten to lubi żartować
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych