SPORT
Napisano 10.09.2003 - |21:40|
Napisano 10.09.2003 - |21:47|
Zacznijmy,że nie matematyczne a całkiem spore i realne.Gorzej z tym,że z kim zagramy w barażach?Hiszpania,Walia,Niemcy,Norwegia-Czarno to widzę,choć źle nie zagraliśmy,brakuje nam tego cholernego szczęśćia oraz pewności w grze,zdecydowania to jest najgorsze.Janas robi co może,a się nie udaje.Krzynówek,Hajto(mimo czerwonej kartki),Kłos i nawet Saganowski zasługują na pochwałę,zagrali dobrze,Dudek?Ja go nie oceniam,on zawsze jest najlepszy,jest po za wszelkim zdaniem-jest najlepszy.Mam nadzieję,że w tych barażach zagramy i coś wykombinujemy,aby zagrać w Euro 2004:Portugalia.No niestety. Pomimo pierwszej bramki, Polacy pokazali futbol taki jakiego juz dawno nie widziałem. Cóż z tego jesli zabrakło nam zgrania, precyzji oraz szczęścia. Łotwa wygrała z Wegrami, co daje nam jeszcze matematyczne szanse by zagrać w barażach, a tam na kogo bysmy nie trafili to z góry skazani jesteśmy na porażkę. Jedymym pocieszeniem jest to, ze skoro pokonalismy Łotwę, a Łotwa Węgrów, to nie powinniśmy miec problemów. BOŻE CHOC RAZ NAM DOPOMÓŻ!!!
No i wykrakane :] ech.. koniec świata3. 10 IX 2003 Polska - Szwecja 0:2
Napisano 10.09.2003 - |21:49|
Napisano 10.09.2003 - |23:13|
29.10.1997 Węgry - Jugosławia 1:7
15.11.1997 Jugosławia - Węgry 5:0
suma: 12:1
14.11.1999 Izrael - Dania 0:5
17.11.1999 Dania - Izrael 3:0
suma: 8:0
10.11.2001 Austria - Turcja 0:1
14.11.2001 Turcja - Austria 5:0
suma: 6:0
To wyniki z "najciekawszych" meczów barażowych ostatnich lat.
Też mam taką nadziejęMam nadzieję, że nie dostaną się do baraży!!!
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 11.09.2003 - |07:30|
Użytkownik Delta edytował ten post 11.09.2003 - |07:39|
Napisano 11.09.2003 - |10:51|
Święte słowa!!! Oglądałem mecz i łudziłem się, że może stać nas na remis, ale ta szybka bramka sprowadziła mnie na ziemię. To było poprostu żałosne, jedyny Krzynówek coś tam jeszcze grał a reszta z " wielkim" Tomaszem Hajto na czele ( który nie dawał sobie rady więc musiał faulować pozbawiając nas już całkiem szans nawet na uratowanie twarzy) była poprostu słabsza od Szwedów.MacGyver - mnie nie obchodzi, czy grali dobrze, czy nie. Ważne jest czy wygrali, czy przegrali. A nasi przegrali i nieważne jest jaką grę zaprezentowali, gdyż za to nie zdobywa się punktów, tytułów, itd. Niech nasi piłkarze w końcu wbiją to sobie do głowy. Mam nadzieję, że nie dostaną się do baraży!!!
Nawet jak awansujemy do baraży, chociaż oby nie bo uważam, że na to nie zasłużyliśmy to sprawdzi się najprawdopodobniej scenariusz z Korei, a co tam było to wszyscy wiemy.
Wracając jeszcze do siatkarzy to oni od czasów juniorskich gdzie większośc z nich zdobyła złoty medal MŚ juniorów w Bahrajnie niczego się nie nauczyli, grają dalej jak juniorzy i boję się, że tegoroczni złoci juniorzy skończą tak samo chociaż OBYM SIĘ MYLIŁ!!!!
Pzdr
Napisano 11.09.2003 - |12:10|
Co do siatkarzy to ja nie wiem... chyba w psychice mają jakąś blokadę. Coś dziwnego się z nimi dzieje. Przecież grać umieją, potwierdzili to nie raz. Ja jeszcze mam nadzieję, że za rok, dwa pokażą swoje możliwości. Tylko muszą grać odważniej. Te mistrzostwa są już stracone ale będą jeszcze inne rozgrywki. I powiem wam, że znacznie przyjemniej patrzy mi się na naszych przegrywających siatkarzy niż piłkarzy. Fakt, że chwilami się wkurzam ale mam też chwile radości. U piłkarzy nie przeżyłem szczegóolnych emocji od czasu eliminacji do MŚ w Korei.
Napisano 11.09.2003 - |12:36|
Mnie nie interesuje styl w jakim by nasze reprezentacje wygrywaly jezeli by wygrywaly. Zwyciascow sie nie ocenia.
Napisano 11.09.2003 - |15:20|
Jeśli tak twierdzicie to [beeep] się znacie na piłce!!!Pewnie,że ważne są zwycięstwa i punkty,ale jak polska przegrywa to najlepiej się od niej odwrócić i wogóle nie być polakiem.Ja chrzanie takich kibiców,mi jest przykro,że przegrali,ale nigdy się od nich nie odwróce,zawsze będe w nich wiuerzył bo jestem POLAKIEM!!!!!!!!!!!Święte słowa!!! Oglądałem mecz i łudziłem się, że może stać nas na remis, ale ta szybka bramka sprowadziła mnie na ziemię. To było poprostu żałosne, jedyny Krzynówek coś tam jeszcze grał a reszta z " wielkim" Tomaszem Hajto na czele ( który nie dawał sobie rady więc musiał faulować pozbawiając nas już całkiem szans nawet na uratowanie twarzy) była poprostu słabsza od Szwedów.MacGyver - mnie nie obchodzi, czy grali dobrze, czy nie. Ważne jest czy wygrali, czy przegrali. A nasi przegrali i nieważne jest jaką grę zaprezentowali, gdyż za to nie zdobywa się punktów, tytułów, itd. Niech nasi piłkarze w końcu wbiją to sobie do głowy. Mam nadzieję, że nie dostaną się do baraży!!!
Nawet jak awansujemy do baraży, chociaż oby nie bo uważam, że na to nie zasłużyliśmy to sprawdzi się najprawdopodobniej scenariusz z Korei, a co tam było to wszyscy wiemy.
Wracając jeszcze do siatkarzy to oni od czasów juniorskich gdzie większośc z nich zdobyła złoty medal MŚ juniorów w Bahrajnie niczego się nie nauczyli, grają dalej jak juniorzy i boję się, że tegoroczni złoci juniorzy skończą tak samo chociaż OBYM SIĘ MYLIŁ!!!!
Pzdr![]()
Napisano 11.09.2003 - |15:24|
Napisano 11.09.2003 - |16:06|
Czy to, ze sa Polakami to znaczy, ze sa najlepsi na swiecie? Takie oszukiwanie sie doprowadzilo do sytuacji, ktora mamy: ludzimy sie, ze nasi graja na swiatowym poziomie, a cala nasz nadzieje pokladamy w tym, ze nasi trafia na Slowenie w barazach. Otworzmy oczy powiedzmy szczerze: trzeba kogos, kto ,zbduje nam prawdziwa druzyne. Uwazam, ze nasza mlodizezowka gra duzo lepiej niz narodowka. Niestety nie widze w tej chwili trenera w Polsce, ktory bylby w stanie to zrobic.Jeśli tak twierdzicie to [beeep] się znacie na piłce!!!Pewnie,że ważne są zwycięstwa i punkty,ale jak polska przegrywa to najlepiej się od niej odwrócić i wogóle nie być polakiem.Ja chrzanie takich kibiców,mi jest przykro,że przegrali,ale nigdy się od nich nie odwróce,zawsze będe w nich wiuerzył bo jestem POLAKIEM!!!!!!!!!!!
Napisano 11.09.2003 - |19:35|
Napisano 12.09.2003 - |10:08|
Napisano 12.09.2003 - |10:16|
Pocieszam sie ze wczoraj Polska wygrala z Serbia w siatke.
Napisano 12.09.2003 - |13:53|
Co do piłkarzy to nie jest tak, że się odwracam od reprezentacji Polski też oglądam wszystkie mecze i chcę żeby wygrywali i wypadali za każdym tazem jak najlepiej, ale piłkarze też powinni znać swoją wartość i miejsce w szyku, bo gadaniem np. Hajto, to się nic nie zwojuje, oni są zawodowcami nic innego nie robią tylko kopią piłkę, to jest ich zawód.
Przykładem jest wypowiedź Macieja Żurawskiego po meczu, który powiedział, że po stracie bramki już w 2 minucie meczu rozleciał im się cały plan taktyczny.
To ja czegoś nie rozumiem: to trener nie bierze takiej ewntualności pod uwagę?Tym bardziej, że do końca meczu zostało jeszcze 88 minut i można było ten mecz jeszcze wygrać, ale niestety coś z psychiką jest też coś nie tak.
Mam nadzieję chociaż będzie naprawadę ciężko NASI będą walczyć w tych eliminacjach do końca
Pzdr
Napisano 19.09.2003 - |13:49|
LEGIA-wisła
Niewątpliwym jest to,że LEGIA wygra gładko 5-1 i to będzie początek końca wisełki.
HAHAHAAHAHAAA!!!!!!!!!!!!MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!!!!!!!!!!
Napisano 19.09.2003 - |13:55|
Żałuje tylko, że akurat nie mogę iść na ten mecz bo ostatnio na meczu z Lechem był super atmosferka zresztą na każdym meczu na Łazienkowskiej jest SUPER!!!
Ale na pewno usiądę przed telewizorkiem i będę trzymał kciuki za NASZĄ LEGIĘ!!!
!!!!!!!!!!!!MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!!!!!!!!!!
Pzdr
-------------------
Napisano 19.09.2003 - |14:05|
Wisła i Legia:Bogaty i Biedny
Niestety to co piszą to prawda,Legia bez bogatego sponsora,na szczęście ma się to zmienić!!!Legia do boju!!!Niestety mecz obejrze tylko na łuku
Napisano 19.09.2003 - |21:40|
Jeszcze jestem pod wrażeniem meczu, Wisła na kolanach!!!!!!!
LEGIA jest WIELKA!!!!!!!! To był poprostu kapitalny mecz w wykonaniu Legii oby tak w pozostałych meczach i tylko żałuję, że nie było mnie na Łazienkowskiej.
!!!!!!!!!!!!MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!!!!!!!!!!
Pzdr
---------------
P.S. MacGyver prawie trafiłeś wynik gratulacje za świetne wyczucie.
Użytkownik hvolt edytował ten post 19.09.2003 - |21:44|
Napisano 19.09.2003 - |22:02|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »