[Warszawa] Spotkania
Napisano 18.04.2004 - |14:58|
Napisano 18.04.2004 - |15:02|
o rany w warszawie to jescze żyją miesiac do tyłu (a nic jeszcze wspólnie nie wypili a miesiac stracili). To pewnie dlatego nic im nie wychodziPełna propozycja :
Środa 21.03 godzina 19 w ....
To co we mnie niezniszczalne trwa!
Teraz staje twarzą w twarz z Tym który jest!
Jan Paweł II
Napisano 18.04.2004 - |15:05|
1. zrobic temat w ktorym proponuje sie 2 terminy i z tych 2 wybrac jeden
2. zorientowac sie ile mniej wiecej bedzie osob.
3. wyznaczyc miejsce zbiorki - na tym miejscu osoby o ktorych bedzie mowa ponizej beda czekac na pozostalych zlotowiczow
4. deklaruja sie osoby (jedna lub 2) ktore sa odpowiedzialne za spotkanie sie wszystkich w jednym miejscu
5 osoby z poprzedniego punktu orientuja sie na podstawie ilosci chetnych jaki lokal bylby odpowiedni i ewentualnie rezerwuja w nim miejsce. (rezerwacja konieczna nie jest - wszystko zalezy od liczby).
6. JEST TO NAJWAZNIEJSZY PUNKT - ORGANIZACJA ZLOTU POD ZADNYM POZOREM NIE MOZE PRZEBIEGAC W SYSTEMIE DEMOKRATYCZNYM!!!!! NIE MA TO NAJMNIEJSZEGO SENSU - CZEGO SAMI DOSWIADCZACIE!!!!!!!
Mam nazieje ze ludzi o silnych charakterach wam nie brakuje i w waszym gronie sa osoby solidne, ktore bylyby gotowe zajac sie organizacja.
Na marginesie - powyzszy toturial powstal na bazie obserwacji - nie organizowalem zlotow - bylam jak na razie na 3 Po porady administracyjno-organizacyjne odsylam do Mr. Satan'a i Gliwiczan.
Użytkownik Katharn edytował ten post 18.04.2004 - |15:25|
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 18.04.2004 - |15:15|
To bedzie Pre-Zlot odbędzie się 21.04.2004. reszta tak ja w poście Obiego. To będzie tylko spotkanie przy piwie i zapoznanie się. Może też dogadamy jakieś szczegóły co do potencjalnego zlotu w Legionowie. Wiem że środek tygodnia może nie wszytskim pasować ja sam mam tego dnia zajęcia od 8 do 16 ale postaram się być i będe napewno. Co do samego lokalu to ceny piwa mieszcza się w granicach 5-6zł jak mówi obi więc tanio nie ale i drogo też nie aż tak, po za tym nie bedziemy się tam upijać.Pełna propozycja :
Środa 21.04 godzina 19 w Merlin (lub na górce ) . Dla niewiedzących jak dojść (dojechać) do Merlin punkt zborny przy komikslandzie (metro Cenrtum ) o 18.30.
Co do tych motorów organizujacych to naprawde nam ich brak ale jakos z obim coś wykombinujemy i postaramy się by się ten pre-zlot odbył.
Ja bede czekał przy komkslandzie, bo w sumie tez niewiem gdzie jest ten Meriln.
A jeszcze wracajac do postu kwiatka to trzeba przyznać że na ten zlot to sie wybieralismy naprawde jak sujki za morze.
o do ankiety ja głosowałem na 8-9 ale wszystki terminy mi pasują.
Napisano 18.04.2004 - |15:24|
Z doświadczenia wiem, że najważniejszy jest ten pierwszy ... krok.
A do przedmówców - to właśnie jest organizacja - takie spotkania przed.
Napisano 18.04.2004 - |15:28|
Będę przy komiksolandzie o 18:30, i tak miałem tam zajżeć, więc połącze przyjemne z pożytecznym
Pozdrawiam
Napisano 18.04.2004 - |18:51|
Ja też zdawałem maturę i przeszedłem 9 sesji na studiach. Jedno wiem. Nie da się siedzieć od rana do wieczora non-stop przy nauce. To może być wręcz niebezpieczne dla zdrowia (psychicznego). Konieczne są krótkie chwile relaksu. Można wyjśc na spacer, do kina, albo na krótkie spotkanie z przyjaciółmi. Może to być też spotkanie się ze znajomymi z forum.
Takie spotkanie może trwać wiele godzin. Ale jak ktoś na prawdę jest zajety to może wpaść chociaż na dwie godziny. Razem z drogą przez miasto będzie to przerwa w nauce licząca jakieś 3-4 godziny. Taka przerwa pozwoli odświeżyć (przewietrzyć) umysł i potem na pewno wiedza będzie łatwiej "wchodzić" do głowy.
Nie powinniście się na razie upierać przy kilkudniowym zlocie. Na naszym spotkaniu w Gliwicach doszliśmy do wniosku, że kluczem do zorganizowania Dużego Kilkudniowego Zlotu Ogólnoposkiego jest szereg małych, lokalnych, parogodzinnych spotkań (choćby miało na nim być zaledwie kilka osó, na których ludzie, którzy nigdy przedtem się nie widzieli, poznają się. Osoby które nie zdołają dotrzeć na spotkanie w ustalonym terminie, będą mogły pojawić się na następnym, za parę tygodni.
Użytkownik rejm edytował ten post 19.04.2004 - |22:59|
Napisano 19.04.2004 - |18:36|
Dlatego też optuję za możliwością 29-30 Maja.
Napisano 19.04.2004 - |22:07|
Pozdrawiam
-----------------------
P.S. Postaram się być 21.04, myślę, że w robocie mnie dłużej nie zatrzymają.
Napisano 19.04.2004 - |22:50|
Ale przecież mi chodzi o jednodniowe kilku (kilkunasto) godzinne spotkanie zapoznawcze, takie jak były do tej pory. Takie spotkanie powinno być jak najszybciej i powinno być ich woęcej noż jedno, tak by każdy kto na prawdę chce mógł się przynajmniej raz pojawić. A kilkudniowy zlot (ogólnopolski) zorganizujemy latem jak już powstanie kilka regionalnych, silnych, zgranych grup na które mozna liczyć, że się pojawią (razem) na takim mega zlocie.rejm, masz w sumie rację, ale na dwudniowy zlot wstyd pojawić się na 2 godziny. Nie lepiej przesunąć i pozwolić sporej liczbie osób pobyć trochę ze znajomymi z forum?
Dlatego też optuję za możliwością 29-30 Maja.
Jeśli na siłę będziecie się starać od razu za pierwszym razem organizować kilkudniowy zlot, to szanse na sptkanie w większym gronie macie nikłe. Do takich wniosków doszliśmy w Gliwicach, o tym pisał kwiatek i to chciałem wyrazić w moim ostatnim poście.
Napisano 19.04.2004 - |22:54|
Pojawila sie godna pochwaly konkretna propozycja wieczornego spotkania - a wy tu krecicie noskami - ze nie, ze lepiej to od razu na 2 dni, ze poco, a dlaczego tak od razu.....
Rece mi po prostu opadaja
Katharn - strasznie zniesmaczony........
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...
Napisano 20.04.2004 - |15:20|
PS kazde kolene spotkanie bedzie co raz lepsze ( jesli wogule bedzie te pierwsze)
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.
Napisano 20.04.2004 - |15:29|
OK, czy ktoś się w ogóle jutro wybiera??Pełna propozycja :
Środa 21.04 godzina 19 w Merlin (lub na górce ) . Dla niewiedzących jak dojść (dojechać) do Merlin punkt zborny przy komikslandzie (metro Cenrtum ) o 18.30.
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel
Napisano 20.04.2004 - |16:38|
Ja sie bardzo poważnie noszę z tym zamiarem.OK, czy ktoś się w ogóle jutro wybiera??
Napisano 20.04.2004 - |16:48|
Jeśli ktoś z tych co się wybierają ma pierwszy sezon b5 lub efc to proszę o kontakt na priva.
Pozdrawiam
Napisano 20.04.2004 - |17:44|
Jak tylko sie uporamy z problemami to wrócimy:) i będziemy na jakimś zlocie...na pewno:)
121277 zatroskana
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas
Mój świat
Napisano 20.04.2004 - |18:49|
Będę przed 19 i zajmę stolik (dzisiaj było tłoczno, więc podejrzewam, że jutro bedzie podobnie...)
Do zobaczenia. Im więcej nas jutro bedzie - tym lepsze podwaliny stworzymy pod zlot, prawda? Więc postarajcie się...
Do jutra.
Napisano 20.04.2004 - |20:12|
Napisano 20.04.2004 - |21:51|
Postaram się być i myślę, że dam radę. Mam nadzieję, że ten punkt zborny przy komikslandzie jest aktualny?Pełna propozycja :
Pozdrawiam i do zobaczenia.
----------------------------------------------
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych