Skocz do zawartości

Zdjęcie

Osoba widziana na monitorze w stacji perła w s3o5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
69 odpowiedzi w tym temacie

#61 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 10.02.2007 - |15:26|

Papieros się nie "zepsuje". Mógł tam równie dobrze leżeć dwa lata i być w takim samym stanie jak wcześniej.
  • 0

#62 Kasilas

Kasilas

Szeregowy

• Email
  • 11 postów

Napisano 16.03.2007 - |17:23|

1.A może to był ten Henry Gail za którego się podawał ben?
Wkońcu widzieliśmy jego dokumenty a w trumnie była kobieta (Jak pomyliłem to sorka <.<), a więc skoro tak to może właśnie on tam sieci...

2.Może to był pasażer tego balonu? Wkońcu to nie był ben bo on już tam mieszkał, a ktoś musiał go pochować, więc było 2 pasażerów, gdzie 2?
Nasz pirat?
  • 0

#63 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 17.03.2007 - |07:28|

1.A może to był ten Henry Gail za którego się podawał ben?Wkońcu widzieliśmy jego dokumenty a w trumnie była kobieta (Jak pomyliłem to sorka <.<), a więc skoro tak to może właśnie on tam sieci...2.Może to był pasażer tego balonu? Wkońcu to nie był ben bo on już tam mieszkał, a ktoś musiał go pochować, więc było 2 pasażerów, gdzie 2?Nasz pirat?

Co Ty gadasz?! Prawdziwy Henry był murzynem... o jaką trumnę Ci chodzi? Bo w jednej jedynej którą widzieliśmy powinien być ojciec Jacka! A co do tej kobiety to pewnie myślisz o tej co ją poszli szukać Ana i Said- ona była wymyślona przez Bena, a tam gdzie była zakopana był prawdziwy Henry... A prawdziwy Henry to właśnie ten gość od balonu (leciał sam). To Othersi go zabili i pochowali...

Po Twoim poście nie wiem co powiedzieć...jak Ty oglądasz ten serial, że takich rzeczy nie wiesz?! Chcesz wiedzieć kim jest ta osoba z monitora? Obejrzyj sobie odcinek 11 i 12 trzeciej serii to się dowiesz...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#64 Luk@

Luk@

Kapral

• Użytkownik
  • 197 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 18.03.2007 - |12:21|

Czy Ty ogladasz serial bo jest to modne i chcesz być na topie, czy jesteś, aż tak nieuważny? Zastanów sie a najpierw potem coś napisz, Ben to Ben a człowieczek z monitorka bez oka to rusek który już nie żyje.Henry Gale był czarny i też juz nie żyje. Polecam Tobie oglądac każdy odcinek po 2, 3 razy. pozdrawiam

Użytkownik Luk@ edytował ten post 18.03.2007 - |12:23|

• 0

#65 Corristo

Corristo

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 109 postów
  • MiastoChrzanów

Napisano 05.05.2007 - |10:22|

człowieczek z monitorka bez oka to rusek który już nie żyje.

Bakunin żyje i kto powinien ogladac uważnie?
  • 0
4 8 15 16 23 42

#66 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 05.05.2007 - |11:45|

człowieczek z monitorka bez oka to rusek który już nie żyje

Post wyżej był pewnie wystawiony przed odcinkiem D.O.C więc wiesz... wtedy wszyscy myśleli, że nie żyje...
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#67 Luk@

Luk@

Kapral

• Użytkownik
  • 197 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 06.05.2007 - |15:40|

Jak widzisz mój post został napisany 18 marca a wiec pare dni po emisji odcinka Par Avion w którym Bakunin był króliczkiem doświadczalnym (ogrodzenie). Wtedy wszyscy byli przekonani, że zginął. Ty pewnie też tak uważałes wtedy.
Tobie natomiast polecam uważnie czytać. ;)
  • 0

#68 jacekfreeman

jacekfreeman

Plutonowy

• Użytkownik
  • 431 postów
  • MiastoLublin

Napisano 11.05.2007 - |19:47|

No i nadal nie wiemy kiedy Bakunin mówił prawdę. Teraz wiele wskazuje na to, że faktycznie może być ostatnim żyjącym pracownikiem Dharmy (poza Benem oczywiście), który był potrzebny hostiles do kontaktu ze światem zewnętrznym i pokazywaniu szefostwu, że wszystko jest ok. To, że może być on faktycznie członkiem Dharmy minimalnie może potwierdzić epizod z Lockiem, który zaczął go okładać pięściami i jedynie Ben zaprotestował jednak nikt z jego podwładnych nie ruszył na ratunek (być może jako potomkowie rdzennej cywilizacji (albo kogoś innego - w każdym razie ludzi zbuntowanych przeciw dharmie) nie darzą Mikhaiła szczególną sympatią.

Jak jest naprawdę? MAm nadzieję, że się szybko przekonamy.
  • 0
Rok 2007 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzywczajne zdarzenia.

Zapraszam do Lublina :)

#69 Luk@

Luk@

Kapral

• Użytkownik
  • 197 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 11.05.2007 - |20:20|

No rzeczywiściejest to bardzo prawdopodobne. Bakunin jako członek Dharmy poszedł na ugode z Innymi, nie chciał zginąć. Jako człowiek odpowiedzialny za połączenie ze światem zewnętrznym był bardzo smakowitym kąskiem dla Richarda, Bena i reszty. Wkońcu mógł ściemniać szefostwu Dharmy, że wszystko jest na wyspie w jak najlepszym porządku. Tak więc korzyści płynęły w obydwie strony.
  • 0

#70 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 11.05.2007 - |21:49|

A ja mu wierzę, że nigdy nie należał do Dharmy... coś mi się wydaje, że później już mówił prawdę (do momentu spotkania z Naomi).
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych